Canlar yumurta toplama sirasinda verilen anestizi yumurta kalitesini düsürüyor mu?lutfen cewap....
Kızlar merhaba nasılsınız cmrtesı degerım 318.. Pzrtesı degerım 658.. Bugunkı degerımde 1748 cıktı, nasıl sızce dıs gebelık yada bos gebelık kımyasal gebelık nasıl oluyo acaba bılgınız varmı?
Mrb cnm idare eder iste bnde smdi toplamdan geldim sen ne yaptın nasil gecti
Arkadaşlar crinone jel.kullanan varmi ya hemsire kullanır kullanmaz kalk yürü dedi 5-10 dk hemen yatma dedi doğru mu anlamışım ya jel hemen cikmaz mi alttan
Kızlar bugün transferimin 2.günü, saçlarım yağlanmış hamilemiyim acaba
Her gün bir belirti bulcam dedim size
Kızlar bugün transferimin 2.günü, saçlarım yağlanmış hamilemiyim acaba
Her gün bir belirti bulcam dedim size
Günaydın kızlar salı verdiğim kan sonucum 190,76 bugünki sonucum 334,92 çıktı sizce nasıl
Bende şimdi eve geldim,biraz ağrım vardı ama geçti,bundan sonrasını tatlı telaş olarak düşünmek istiyorumMrb cnm idare eder iste bnde smdi toplamdan geldim sen ne yaptın nasil gecti
ben 7gün yıkanmadım 2 gün sonra kokular sanada gelirr mersenayyy
alemsin valla artık 10.günlere doğru kim bilir hangi belirtilerin çıkacak
Günaydın bende hic ağrı yok belirti yok
5.günüm acaba ne zaman test yapmam gerekiyor.Canım senin kaçıncı gün bugün?
5.günüm acaba ne zaman test yapmam gerekiyor.
Demek bizi sevmiyorsunzaten moralim bozuk burda Moral buluyorum sende sevme bakalım
katılıyorum denizcimmm
Kızlar merhaba nasılsınız cmrtesı degerım 318.. Pzrtesı degerım 658.. Bugunkı degerımde 1748 cıktı, nasıl sızce dıs gebelık yada bos gebelık kımyasal gebelık nasıl oluyo acaba bılgınız varmı?
Ay canııımm ne de olsa biz burda eski toprak sayılırız, pozitif sonuç alanlar doğal olarak başka topiclere geçtiler, negatif sonuç alanlar aramızdan ayrıldılar, eskilerden bi biz kaldık, öyle bi söyledim ki sanki 50 yıldır bu topicte yazıyoruzSonra burda hepberaber 2015 eylülde doğum yapacaklar topiğine geçicez inşallah
Kızlar bugün transferimin 2.günü, saçlarım yağlanmış hamilemiyim acabaHer gün bir belirti bulcam dedim size
bende salı verdim 187.5 çıktı bugün verdim 492.3
doktor um gayet ii ama ikiz olabilir dedi. seninki ile kıyaslarsam olabilir mi acaba ? sonuçta önemli olan iki günde ikiye katlanması kaçıncı gündü bugün senin ? benim 5. gün transferi ve bugün 11. gün ü idi . ilk sonuç 9. günden
5.günüm acaba ne zaman test yapmam gerekiyor.
Çok mutlu oldum canım tek kaldım sanıyordum hemen hemen birlikte başlamış olacazbiran önce 20 ocak gelse bari zaman durdu sanki senin buz bebek olacak dimi özel güzel bebeklerimiz
Kızlar 10. Gun 157 12. Gün 281 olan sonucum bugün 14. Gün 758 çıktı nasıl sizce
Ayyy cok sevindim insallah hamilesindir, simdide arastiriyorum bu degerlerle ikiz olabilirmi diyeCanım burdan okuduklarım kadarıyla değerlerin çok güzel, lütfen kötü düşünme, iyi düşün ki güzel olsun, bende bugün idrar testi yaptım aynı senin test gibi silik çıktı, inşallah güzel haberler vereceğiz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?