ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Canlar yumurta toplama sirasinda verilen anestizi yumurta kalitesini düsürüyor mu?lutfen cewap....

Hayır canım düşürmez, öyle birşey olsa drlar bu riski göze almazdı bence

Canım değerlerin çok düzenli ilerliyor şüphe edeceğin hiçbir şey yok, Allah tamamına erdirsin darısı bize olsun inşallah

Mrb cnm idare eder iste bnde smdi toplamdan geldim sen ne yaptın nasil gecti

Geçmiş olsun lalecim, kaç yumi toplandı, kaliteli kaliteli embriyoların olur inşallah, transferin pazar günü mü olcak?

Arkadaşlar crinone jel.kullanan varmi ya hemsire kullanır kullanmaz kalk yürü dedi 5-10 dk hemen yatma dedi doğru mu anlamışım ya jel hemen cikmaz mi alttan

Evet canım doğru anlamışsın, ben şimdi progestan fitil kullanıyorum ama, ilk tedavimde crinone jel kullanmıştım, jel iyice emilsin diye yürümen gerekiyor

Günaydın kızlar salı verdiğim kan sonucum 190,76 bugünki sonucum 334,92 çıktı sizce nasıl

bende salı verdim 187.5 çıktı bugün verdim 492.3
doktor um gayet ii ama ikiz olabilir dedi. seninki ile kıyaslarsam olabilir mi acaba ? sonuçta önemli olan iki günde ikiye katlanması kaçıncı gündü bugün senin ? benim 5. gün transferi ve bugün 11. gün ü idi . ilk sonuç 9. günden

ben 7gün yıkanmadım 2 gün sonra kokular sanada gelirr mersenayyy

Yok 7 gün beklemem cumartesi duş alırım, salı sabah transfere giderken banyo yaptım ama saçlarım 2 günde yağlanıyo, kokcaz valla kıı

alemsin valla artık 10.günlere doğru kim bilir hangi belirtilerin çıkacak

Ama jonguilim öyle deme hamileyim ben, daha ne belirtilerim çıkcak bende merak ediyorum

bende 2 gün yıkanmasam olmaz yağlanıoyrum parlıyorum bişiler oluyor ama yapmadım işte, kan nezaman bıtıcek yaa bitsede gitsek bitsede gitsek kan versekk

Demek bizi sevmiyorsun zaten moralim bozuk burda Moral buluyorum sende sevme bakalım
katılıyorum denizcimmm

Kızlar yaaaa demeyin öyle bakın mesajda ne gizli hepinizi seviyorum ama sizi başka... Hayyy dilimi eşek arısı soksaydı da demeseydim yahu... Sizi üzüceğime kendimi üzerim daha iyi...
Hepinizi çok ama çok seviyorum buna emin olun... Birkaç kişi olarak burada daha eskiyiz hatta bu gidişle demişbaş olacağız ya ondan şey ettim

Hiçbir şey yok arkadaşım hatta maşallah var Hamişliğin tadını çıkar...

Ne yapayım yavru Aralığa mıhlanmış gibi hissediyorum bazen kendimi...

Kızlar bugün transferimin 2.günü, saçlarım yağlanmış hamilemiyim acaba Her gün bir belirti bulcam dedim size

Delüüüü pisliktendir o git bir yıkan kendine gel

Canım doktorun değerinin yüksek çıkmasından değil artışın iki katından fazla olduğu için ikiz olabilir demiş...
Doktorun kadar elbette bilemem ama bence de ikiz

Çok mutlu oldum canım tek kaldım sanıyordum hemen hemen birlikte başlamış olacaz biran önce 20 ocak gelse bari zaman durdu sanki senin buz bebek olacak dimi özel güzel bebeklerimiz

Kızzzzz bu gün saymak yok mu öldürüyor beni... Keşke bebeklerim gibi beni de dondursalardı ne olurdu sankimmm...
Ben 28 Ocağı bekliyorum adet için sonrasında iğne falanda yokmuş bir ilaç veriyorlarmış tablet 10-12 gün sonra kontrol, sonrasında transfer günü adetin 15-17 günü falan transfer 14-16 Şubat gibi 28 Şubat-02 Mart gibi test anammm hesaplayınca daha bir kötü oldum... hiç geçmez bu iki ay bana... Yetişin dostlar bayılacağımmm

Canım burdan okuduklarım kadarıyla değerlerin çok güzel, lütfen kötü düşünme, iyi düşün ki güzel olsun, bende bugün idrar testi yaptım aynı senin test gibi silik çıktı, inşallah güzel haberler vereceğiz:)

Ahhh yasminim yerinde olmak için neler vermezdimm.... tadını cıkarsan artık

amanda29 canım ben şahsım adına takıldım sana üzmek ne deemek ben yenıyım ama daha oncekı forumda kardeşten öte edındıgım bı dostum var burdakı dostlukların tadı baskadır bilirim...

yarın inşallah kan verıcem dua edın bana olurmu, bugun ruyamda doktorum düşük yapmıssın dedi sonucum 85 di ama o gebelık değilmiş vucudumdakı sııvı değerimmiş ve yukselmezmiş (( Çok ağladım öylede uyandım hayır olsun ınsallah

Ayyy cok sevindim insallah hamilesindir, simdide arastiriyorum bu degerlerle ikiz olabilirmi diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…