ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

[QUOTEmerserayy, post: 38748035, member: 429778"]Hayır canım düşürmez, öyle birşey olsa drlar bu riski göze almazdı bence

Canım değerlerin çok düzenli ilerliyor şüphe edeceğin hiçbir şey yok, Allah tamamına erdirsin darısı bize olsun inşallah

Geçmiş olsun lalecim, kaç yumi toplandı, kaliteli kaliteli embriyoların olur inşallah, transferin pazar günü mü olcak?

Evet canım doğru anlamışsın, ben şimdi progestan fitil kullanıyorum ama, ilk tedavimde crinone jel kullanmıştım, jel iyice emilsin diye yürümen gerekiyor[/QUOTE]
Canim kac yumi toplandigini transfer sırasında söylüyorlar mis cok korkuyorum inslh esimin spermi çıkmıştır ve döllenme olmuştur yarin 11 de arayip ogrenecegim nolur dua et yarin döllenme varsa transfer ile ilgili de bilgi verecekler

[QUOTEAyselzeynep, post: 38749423, member: 628544"]Bende şimdi eve geldim,biraz ağrım vardı ama geçti,bundan sonrasını tatlı telaş olarak düşünmek istiyorum[/QUOTE]
Bnmde arada sırada ağrıyor kac yumurta toplandı söylediler mi bze transfer sırasında söylüyolarmis yarin 11 arayip döllenme oldumu diye sorcam inslh olmuştur cok korkuyorum

Canım şaka olarak söylediğini anlıyorum ama yine de üzülmenizi yada farklı düşünmenizi istemem. Söylediğin gibi burada uzun süre kalınca bazı arkadaşların yeni daha bir başka oluyor bende onu ima etmek istedim... İçimden o anda öyle geldi paylaştım...
Burada tüm arkadaşlar benim herşeyden önce kader arkaşım...
Rüyalara çok takılma yaşadığın stres olumsuz rüyalara sebep oluyor... Herşey güzel olacak İnşallah...

Evet ama 7 gün kaldı napim sende varmı belirti
Hayirr bisey yok asap bozuklugundan ziyade :)
Daha 7 koca gun varr daha yerlesmedi bile dogruduzgun kizzz bekle bi sabrett
Kızlar bugün transferimin 2.günü, saçlarım yağlanmış hamilemiyim acaba
Her gün bir belirti bulcam dedim size
Yaa alemsin merseray
saka maka 2 gun oldu kizz nezaman test yapcan
5.günüm acaba ne zaman test yapmam gerekiyor.
Denizce test yapacagimiz gunu dusunecek gune bile gelmedik daha

Vay bacım sen sonuç için baya bekleyecen demek olsun tatlım en azından kaliteli embiryoların var canım ayy Kıı bian düşündüm de yazık bebelerine dondular kim bilir içinden hangisini seçecekler sonra transfer olacak sonra hamile kalacan en son kucağına alacan doğunca popişine popişine vur o sıpanın

Yaaa sorma gece yatağa yatınca aklıma geliyor... Sen burada sıcacık yat 6 bebişin hastane köşelerinde donsun, insan kendini kötü hissediyor... Bilmiyorum ki nasıl olacak... Benden önce kızım vurur popişine sanırım... Hiç istemiyor çünkü

evet artık kıskançlıktan saçını başını yolar ah canım inşallah allah Tamamına erdirir de görürüz o günleri

evet artık kıskançlıktan saçını başını yolar ah canım inşallah allah Tamamına erdirir de görürüz o günleri

Ya bir görsen bazen konuyu açıyorum kızım kardeşin olsa güzel olur şöyle olur böyle olur diye cevap vermiyor ben anlatmaya devam ediyorum anneeeee konuşmak istemiyorum diyor :) neden diyorum anlamıyor musun kardeş mardeş is-te-mi-yo-rum Alllahım yarabbim bir bilse ben hem kendisine hemde kardeşine kavuşabilmek için neler çektiğimi

Ayy Canım benim yaa kim bilir ne tatlıdır kaç yaşında kızın allah uzun ömür versin tatlım rabbim bizlerede nasip etsin inşallah.. yaa büyünce anlayacaklar bizi ben eşimin doktorunun yazdığı not kağıtları testine Varana kadar bebeğimize kavuşmak için verdiğimiz mücadelenin bütün kağıtlarını saklamak istiyorum kaç yıllık birikim dosya poşeti kaybolsa bebeğimize kavuşmamiz zor olacak gibi geliyor DOSYAya gözüm gibi bakıyorum

Kızlar 10. Gun 157 12. Gün 281 olan sonucum bugün 14. Gün 758 çıktı nasıl sizce

Mmuuuhhtteeeeşşeeemmmm
Darısı bize inşallah

Canım benimde transferimin olcağı gün rüyamda teeee üniversiteden yıllardır görüşmediğim bir arkadaşım tlfnla beni aradı ve canım senin yumurtaların hepsi ölmüş tedavin iptal olmuş dedi bana
Bi tarafımız açık yatıyoruz galiba

[QUOTEAyselzeynep, post: 38749423, member: 628544"]Bende şimdi eve geldim,biraz ağrım vardı ama geçti,bundan sonrasını tatlı telaş olarak düşünmek istiyorum
Bnmde arada sırada ağrıyor kac yumurta toplandı söylediler mi bze transfer sırasında söylüyolarmis yarin 11 arayip döllenme oldumu diye sorcam inslh olmuştur cok korkuyorum [/QUOTE]

Canım yarın 3.gün artık tahlil yapma zamanlarım geldi, kan tahlili de değil idrar tahlili yapıyım her gün diyorum, nasıl fikir

Canım yarın 3.gün artık tahlil yapma zamanlarım geldi, kan tahlili de değil idrar tahlili yapıyım her gün diyorum, nasıl fikir [/QUOTE]
Tamam ilk idrarla yap mutlaka :)
Benim de iki gundur ogle vakti uyku bastiriyor.
Evet daha embriyo yerlesmemis olabilir alm benim belirtiler onden geliyo belki ne biliyon

Canım yarın 3.gün artık tahlil yapma zamanlarım geldi, kan tahlili de değil idrar tahlili yapıyım her gün diyorum, nasıl fikir [/QUOTE]

Kızlar 10. Gun 157 12. Gün 281 olan sonucum bugün 14. Gün 758 çıktı nasıl sizce

Degerlerin çok güzel maşallah, inşallah saglıkla devam eder. Tekrar idrar testi yaptınız mı?? Benimde 10. Gün 228 çıktı i, 13. İdrar testi yaptım ikinci çizgi belirgindi ama diğerine göre gene silik.. Nezaman koyulaşır ki bu çizgi beni strese soktu ya değer duştuyse diye.

kizlar, ctesi test gunum ama ben yarin yaptirmayi dusunuyorum daha dogrusu dusunuyordum,esime de süpriz yapicaktim ama kayinvsldem bize geldi bizde kalicak ben yarin esimi ise yollayinca tahlile gidicektim, kayinvaldemin tedaviden haberi yok, ctesiye kalacak benim tahlil sanirim offf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…