Kıı kar yağdı demek burda yağmıyorayy Halidem şaka maka senin gün geldi çattı kızlar kızlar gözünüz halide de olsun hepimizin nazını çekti sıra onun nazı na geldi
tedavi aşamasında artık uğrarsın dimi burya istanbula gittin diye bırakma burayı gelirim bak istanbulaayyy sorma buyuk gun geldi cattiiiheyecan dorukta. yarin saat 13de ucaga binicez insallah. hele nazimi cekmeyinnn valla hepinize kuerimmm. hergun beni sorun tamam miiiii. benle ilgilenin bana sefkat gosterin
Benimkide senin degerlerinin paralelinde cikmisti.Pazartesi gidicem ben keseyi gormek icin insallah kalp atisinida duyarim.Bir sorun oldugunu dusunmuyorum.Sonuclarin gayet iy demisti doktorum.Kızlar merhaba nasılsınız cmrtesı degerım 318.. Pzrtesı degerım 658.. Bugunkı degerımde 1748 cıktı, nasıl sızce dıs gebelık yada bos gebelık kımyasal gebelık nasıl oluyo acaba bılgınız varmı?
Kızlar bugün transferimin 2.günü, saçlarım yağlanmış hamilemiyim acaba
Her gün bir belirti bulcam dedim size
Tansiyonu yjkseltiyormus.Kararinda yesen iyi olur bence canimarkadaşlar bugün transferin 4. günüydü2. günden beri deli gibi turşu yiyorum hemde bolll sirkeli acaba bi zararı olurmuki dayanamıyorum
alemsin valla artık 10.günlere doğru kim bilir hangi belirtilerin çıkacak
tedavi aşamasında artık uğrarsın dimi burya istanbula gittin diye bırakma burayı gelirim bak istanbula
Bnmde arada sırada ağrıyor kac yumurta toplandı söylediler mi bze transfer sırasında söylüyolarmis yarin 11 arayip döllenme oldumu diye sorcam inslh olmuştur cok korkuyorum[QUOTEAyselzeynep, post: 38749423, member: 628544"]Bende şimdi eve geldim,biraz ağrım vardı ama geçti,bundan sonrasını tatlı telaş olarak düşünmek istiyorum
Bana operasyondan sonra ağrı kesici iğne yaptılar birde parol verdiler eğer ağrın olursa al dediler.progestanın iğnesini verdiler en ağrılısıda o oldu,ilkini yaptılar fakat yürüyemiyorum bile o kadar çok canım yanıyorKizlar benim çok sancim var niye böyle oldu anlamadım ilaçlarmi da alıyorum acba ağrı kesici icsem bisi olurmu
İnsallah canim, bende persembe yada cuma gidicem hayirlisi bakalim..Benimkide senin degerlerinin paralelinde cikmisti.Pazartesi gidicem ben keseyi gormek icin insallah kalp atisinida duyarim.Bir sorun oldugunu dusunmuyorum.Sonuclarin gayet iy demisti doktorum.
ahh ahhh keske gelsen yaaasenin gelcegini bilsem ben yazmam kiii bi istanbula gidim artik daha cok gelcem insallah. sizi seviyorummm kizlarrr dualarinizi eksik etmeyinnnn hamis olup gelcem insallahh ben
Hay Allah ya, sen en baştan Semra Hanım'dan randevu almadınmı canım, madem pazartesi seni Semra hanımla görüştüreceklerini söylediler sana randevu yazmış olmaları gerekmiyo mu? Israr et sıkıştırsınlar arayakizlarrrr moralim cok bozuk. cumartesi ayse hanimla randevum var. normalde gittigim hastanede semra kahramana sebep gidiyoduk.ve ekip doktoru gordukten yarim saat sonra da semra kahraman goruyodu.ama cumartesi ben randevuya gidecegim icin semra hanim da cumartesi gunleri olmadigindan dediler ki pazsrtesi de semra hanimla gorusursunuz.bu aksam aradim.diyolar ki semra hanimin 21ine kadar randevulari dolu.e ben ta trabzondan semra hoca icin gidiyorum.nolucak simdi napicam.tamam ayse hanim tedaviye baslayacak ama ben kesinlikle semra hanimla da baslamadan once gorusmek istiyordum. bi akil verin yaaa. cok streslendim. ozellikleamanda29 ve ecrennnn ne yapmam lazim.bana bi yol gosterin lutfen
Hay Allah ya, sen en baştan Semra Hanım'dan randevu almadınmı canım, madem pazartesi seni Semra hanımla görüştüreceklerini söylediler sana randevu yazmış olmaları gerekmiyo mu? Israr et sıkıştırsınlar araya
Ayy Canım benim yaa kim bilir ne tatlıdır kaç yaşında kızın allah uzun ömür versin tatlım rabbim bizlerede nasip etsin inşallah.. yaa büyünce anlayacaklar bizi ben eşimin doktorunun yazdığı not kağıtları testine Varana kadar bebeğimize kavuşmak için verdiğimiz mücadelenin bütün kağıtlarını saklamak istiyorumkaç yıllık birikim dosya poşeti kaybolsa bebeğimize kavuşmamiz zor olacak gibi geliyor DOSYAya gözüm gibi bakıyorum
Ne güzel canım bende album yapacam23 Mart da 5 yaşında olacak... Şikayet etmiyorum ama tatlı olduğu kadarda yorucu bir bebek ve çocuk oldu... Allah can sağlığı versinde ben razıyım yoruculuğuna... Hiçbirşey beğenmez, kimseyi tınlamaz, herşeyi o bilir... Enteresan bir çocukBende kızımın ultrason fotoğraflarından albüm yaptım, tam görmemişin kızı olmuş durumu
iyi yolculuklar Canım bebeğinle güzel yolculuk geçirirsin inşallah.. sıpa doğmadan uçaklara biniyorHeralde yani kızım
Tabiki hamile olup dönceksin, bak bana Almanya'ya hamile olarak dönüyorum eli boş dönmek olur mu hiç
Halide yarın drla randevun kaçtaydı?
Herkeslere günaydııın, bende bu akşam yolcuyum
Inşallah canım bi sıkıntı çıkmaz yarın doktor ile görüşürsün tatlım sıkma tatlı canınıcanjm cumartesi gunu benim icin uygundu.cumartesi de semra hanim yokmus.ben de once ayse hanima gorusem diye kabul ettim.simdi de boyle diyolar. dua edin insallah bi sıkıntı olmasin.dun geceden beri kafamda bu mevzu var.
canjm cumartesi gunu benim icin uygundu.cumartesi de semra hanim yokmus.ben de once ayse hanima gorusem diye kabul ettim.simdi de boyle diyolar. dua edin insallah bi sıkıntı olmasin.dun geceden beri kafamda bu mevzu var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?