Heralde yani kızım
Tabiki hamile olup dönceksin, bak bana Almanya'ya hamile olarak dönüyorum eli boş dönmek olur mu hiç
Halide yarın drla randevun kaçtaydı?Herkeslere günaydııın, bende bu akşam yolcuyum
Canım sıkma canını.sen zaten şu an adetli değilsin bu muayeneyi ayşe hanımla yaparsın adet olup tedaviye başlarken de hem ayşe hanım hem de semra hanımla görüşüp muayene olursun. Zaten önemli olan da tedaviye başlarken ki muayene.ilaç dozunu falan hep o zaman ayarlıyorlar.bence bi sıkıntı yok boşuna kendini üzme.cumartesi randevun kaçta???canjm cumartesi gunu benim icin uygundu.cumartesi de semra hanim yokmus.ben de once ayse hanima gorusem diye kabul ettim.simdi de boyle diyolar. dua edin insallah bi sıkıntı olmasin.dun geceden beri kafamda bu mevzu var.
Bnmde arada sırada ağrıyor kac yumurta toplandı söylediler mi bze transfer sırasında söylüyolarmis yarin 11 arayip döllenme oldumu diye sorcam inslh olmuştur cok korkuyorum
bnde şuan yürümekte çok zorlanıyorum sanki karnımı yarıp içinden bişiler almışlar gibi sezeryanlılar gibi olduk allah yardım etsin inşlh geçerBana operasyondan sonra ağrı kesici iğne yaptılar birde parol verdiler eğer ağrın olursa al dediler.progestanın iğnesini verdiler en ağrılısıda o oldu,ilkini yaptılar fakat yürüyemiyorum bile o kadar çok canım yanıyor(
yok canım bu devlet hastenesi ya prosüdür böyleymiş transfer sırasında söyluyolarmış hatta bugün arıcam ya sadece döllenme olup olmadğnu söylicekler bide transfer tarihi belliyse onu söylicekler hakkmzda hayrlısı olsun inşlh kaliteli embriyolarımız olur16 yumurta toplandı.akşamüzeri aradılar 10 tanesine mikroenjeksiyon uygulanmış,yarın arayıp bilgi verecekler.aslında sana söylemeleri gerekmiyormuydu yumurta sayısını!!!
Foto yükle canım bakalım yarın sabah ilk idrar la tekrar yap canım inşallah pozitif çıkarforumda baskalarinin yorumundan sonra bekleyip tektar baktim da ufff cook cok silik bi cizgi var ama ben mi oyle goruyorm bilmem. off cok kotuyum
Canımmm senin transferden sonra pozitifi görene kadar kasık ağrım oldu muGünaydın kızlar tuttuğu halde bel ve karın kasık ağrısı çeken varmı
Benim salı toplanmıştı c. Tesi transferi oldu sanırım benimde 4.gün oluyo canımbu arada benim 4.gün embriyosu olcak nasıl sizce
Kuzumm moralimizi hiç birşey bozmaz bir yolu bulunur sıkma sen canınıkizlarrrr moralim cok bozuk. cumartesi ayse hanimla randevum var. normalde gittigim hastanede semra kahramana sebep gidiyoduk.ve ekip doktoru gordukten yarim saat sonra da semra kahraman goruyodu.ama cumartesi ben randevuya gidecegim icin semra hanim da cumartesi gunleri olmadigindan dediler ki pazsrtesi de semra hanimla gorusursunuz.bu aksam aradim.diyolar ki semra hanimin 21ine kadar randevulari dolu.e ben ta trabzondan semra hoca icin gidiyorum.nolucak simdi napicam.tamam ayse hanim tedaviye baslayacak ama ben kesinlikle semra hanimla da baslamadan once gorusmek istiyordum. bi akil verin yaaa. cok streslendim. ozellikleamanda29 ve ecrennnn ne yapmam lazim.bana bi yol gosterin lutfen
Ewt cnm oldu kasık ve bel ağrımCanımmm senin transferden sonra pozitifi görene kadar kasık ağrım oldu mu
Dün çok kötüydüm kendime ve bebeğime eziyet ettim akşam ağrım çoktu daha erken olmasına rağmen sürekli adet oldum mu diye baktım çok çaresiz hissettim bi An eşim gözümün içine bakıyor üzülmemem için ben neler hissettiğimi bilmiyorumEwt cnm oldu kasık ve bel ağrım
canim benim hemen uzulme oraya gidince konus anlat durumu cumartesi olmadigi icin ondan randevu almadim falsn de.semra hanim oralardadir muayeneden muayeneye giderken gorursun yapis yakasina uzaktan geldigini falan anlat zsten bir kez gorse yeter sonra takip ediyor girmese de.hadi hic olmadi diyelim en cok istedigin ikinci dr u sec tatlim ekip isi bu birlikte karar veriyorlar ilaclara dozlara.hic moralini bozma tedavin hayirli ugurlu olsun iyi yolculuklar bitanemkizlarrrr moralim cok bozuk. cumartesi ayse hanimla randevum var. normalde gittigim hastanede semra kahramana sebep gidiyoduk.ve ekip doktoru gordukten yarim saat sonra da semra kahraman goruyodu.ama cumartesi ben randevuya gidecegim icin semra hanim da cumartesi gunleri olmadigindan dediler ki pazsrtesi de semra hanimla gorusursunuz.bu aksam aradim.diyolar ki semra hanimin 21ine kadar randevulari dolu.e ben ta trabzondan semra hoca icin gidiyorum.nolucak simdi napicam.tamam ayse hanim tedaviye baslayacak ama ben kesinlikle semra hanimla da baslamadan once gorusmek istiyordum. bi akil verin yaaa. cok streslendim. ozellikleamanda29 ve ecrennnn ne yapmam lazim.bana bi yol gosterin lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?