Benim bugün günüm bende senin gibi sürekli bakıyorum bişey varmı acaba diye aslında bu ağrılar rahme yerlestiği için olabilir Allahın dediği olur Allaha emanet yavrularımız dua etmekten başka çaremiz yokDün çok kötüydüm kendime ve bebeğime eziyet ettim akşam ağrım çoktu daha erken olmasına rağmen sürekli adet oldum mu diye baktım çok çaresiz hissettim bi An eşim gözümün içine bakıyor üzülmemem için ben neler hissettiğimi bilmiyorum
Yukleyebilir misin sayfaya nekadar zaman sonra cikti?forumda baskalarinin yorumundan sonra bekleyip tektar baktim da ufff cook cok silik bi cizgi var ama ben mi oyle goruyorm bilmem. off cok kotuyum
Gayet iyi bence hucre sayisi nekadar fazla olursa okadar iyibu arada benim 4.gün embriyosu olcak nasıl sizce
Yukleyebilir misin sayfaya nekadar zaman sonra cikti?
Gayet iyi bence hucre sayisi nekadar fazla olursa okadar iyi
Biraz zaman gecince hayalet cizgi denen sey cikiyo bence ilk 5 dk ciktiysa cikiyoönce testi çöpe attim bisey yok diye sonra tekrar baktim ncecik yok gibi yaa ama oyle de olsa bisey var sinucta foto da cikmiyo cok denedim
yani 5 dk dan sonraki cizgi gercek degil mi diyosunBiraz zaman gecince hayalet cizgi denen sey cikiyo bence ilk 5 dk ciktiysa cikiyo
Ama tabiiki biz kan testini baz alicaz oyizden hala bitmis saymiyoruz
Testlerin ustunde oyle yaziyor ya kizyan
yani 5 dk dan sonraki cizgi gercek degil mi diyosun
sağol canım inşlh Rabbim ol der ve olurYukleyebilir misin sayfaya nekadar zaman sonra cikti?
Gayet iyi bence hucre sayisi nekadar fazla olursa okadar iyi
Benim salı toplanmıştı c. Tesi transferi oldu sanırım benimde 4.gün oluyo canım Allah yardımcımız olsun test günün ne zmaan
Canım ayni gun transfer olduk senin 4. Gün benim 5.gün embrysuydu ama sen 14 ben 15 test tarihi nasıl oluyoramin canım 14 ocak test günüm :)
inşlh pozitif sonuç alırız cnm bnmde allahın izniyle 23.01.2015 de test tarihi daha transfer olmadan burcunu bile buldumamin canım 14 ocak test günüm :)
Evet yapılıyorkizlar, ozel hastanelerde kan tahlili aksam da yapilir mi bilgisi olan var mi
sağol canım inşlh Rabbim ol der ve olur
Kızlar, benim bu akşam iğnelerimin son günüydü, ama gonal f bittiği için yeni almak zorunda kaldım, sizde biliyorsunuz ki bu ilaçlar çok pahalı, o yüzden şu anda aynı iğneyi kullanan varsa, eğer isterse uygun bir fiyata satabilirim. Gonal f-450 (içinden 187,5 doz kullandım)[/QUOT I'n ıgnelerın bıtmış transferden.sonrakı beklemeye gecmışsın bende ıgnelere başladım Inş ılk önce senın sonra benım pozıtıf haberımı alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?