- 7 Eylül 2014
- 612
- 710
- 128
- 42
Bilmiyorum canım bana söylenen tarih buCanım ayni gun transfer olduk senin 4. Gün benim 5.gün embrysuydu ama sen 14 ben 15 test tarihi nasıl oluyoranlamadim
İnşallahhhhh tatlım hakkımızda hayırlısı olsun amin canıminşlh pozitif sonuç alırız cnm bnmde allahın izniyle 23.01.2015 de test tarihi daha transfer olmadan burcunu bile buldumRabim utandırmasın
Hoşgeldin datlummmselam kizlarrr :) ben istanbuldayim cok sukur. yarin doktorcumla goruscem.sıkıntımi da hallettim cok sukur :) yarinak koyun kara koyun cikcak ortaya :)
Sıkıntın geçmiş canım çok sevindim hadi bakalım yarın ola Hayır olaselam kizlarrr :) ben istanbuldayim cok sukur. yarin doktorcumla goruscem.sıkıntımi da hallettim cok sukur :) yarinak koyun kara koyun cikcak ortaya :)
selam kizlarrr :) ben istanbuldayim cok sukur. yarin doktorcumla goruscem.sıkıntımi da hallettim cok sukur :) yarinak koyun kara koyun cikcak ortaya :)
kızlar benımde transferım dun oldu bugun 1. gunumdu test tarıhı 19 ocak rabbım yuzumuzu guldursun dualarrınızı beklerım...
Kızlar yaa herkes bana soğuklarda başlamasaydın dıyolar bu soğukların bebegın tutunmasında yan etkısı olurmu
Hayırlı olsun canım, senin Nasıl 19 Ocak, benim transferim salı günü oldu, test tarihim 18 ocak. 5.gün embriyosumu?
Allah razi olsun cnm senin belli oldu mu transfer[/QUOTE]E="Ayselzeynep, post: 38773525, member: 628544"]laleaslan çok sevindim canım,hadi gözün Aydın,Rabbim tamamına erdirsin inşallah
Inşallah canım pozitif çıkar dört gözle sonucunu bekliyorumgunaydiiin, bugun test gunum, kanimi verdim sonuc bekliyorum, Allahim hayirlisini versiiiin hepimize...
Bende bekliyorum heyecanla 7. Günüm acaba test yapsammiInşallah canım pozitif çıkar dört gözle sonucunu bekliyorum
Bugün aradılar,yumurtalar döllenmiş çok şükür.bana 5. Gün transfer edicez dediler.bAkalım yarın öğlem[/QUOTE]Allah razi olsun cnm senin belli oldu mu transfer
gunaydiiin, bugun test gunum, kanimi verdim sonuc bekliyorum, Allahim hayirlisini versiiiin hepimize...
Geçer canım merak etmeee ben de senin gibi 2 ay bekledim bebislerimi dondurdular şimdi geçti gitti p.tesi transfer olucam inşallah bebisleri mi alicamKızzzzz bu gün saymak yok mu öldürüyor beni... Keşke bebeklerim gibi beni de dondursalardı ne olurdu sankimmm...
Ben 28 Ocağı bekliyorum adet için sonrasında iğne falanda yokmuş bir ilaç veriyorlarmış tablet 10-12 gün sonra kontrol, sonrasında transfer günü adetin 15-17 günü falan transfer 14-16 Şubat gibi 28 Şubat-02 Mart gibi test anammm hesaplayınca daha bir kötü oldum... hiç geçmez bu iki ay bana... Yetişin dostlar bayılacağımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?