ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

selam kizlarrr :) ben istanbuldayim cok sukur. yarin doktorcumla goruscem.sıkıntımi da hallettim cok sukur :) yarinak koyun kara koyun cikcak ortaya :)
Sıkıntın geçmiş canım çok sevindim hadi bakalım yarın ola Hayır ola tek tek ne konuştuysan yaz canım

Kızlar yaa herkes bana soğuklarda başlamasaydın dıyolar bu soğukların bebegın tutunmasında yan etkısı olurmu

Kızlaar evime geldim çok şükür

Canım hayırlı olsun, evet peşpeşe pozitif haberleri vercez inşallah

selam kizlarrr :) ben istanbuldayim cok sukur. yarin doktorcumla goruscem.sıkıntımi da hallettim cok sukur :) yarinak koyun kara koyun cikcak ortaya :)

Hadi gözünaydın canım, ikimizde yolculuğumuzu yaptık sonunda, görüşmeden çıkar çıkmaz hemen yaz, meraktan öldürme beni

kızlar benımde transferım dun oldu bugun 1. gunumdu test tarıhı 19 ocak rabbım yuzumuzu guldursun dualarrınızı beklerım...

Hayırlı olsun canım, senin Nasıl 19 Ocak, benim transferim salı günü oldu, test tarihim 18 ocak. 5.gün embriyosumu?

Kızlar yaa herkes bana soğuklarda başlamasaydın dıyolar bu soğukların bebegın tutunmasında yan etkısı olurmu

Ne alaka yaaaa soğuklarla ne alakası var
Sen millete aldırma, hemde böyle şeyler söyleyenlere müsaade etme, seni demoralize edecek şeyler söylemesin hiç kimse, uyar etrafındaki insanları, hep pozitif konuşsunlar

gunaydin canlarim... bugun ilk gorusmem. mesajlarinizi okudum tek tek. denizim hosbuldum. jonguilum ve merserayim cikinca gorusmeden, firsat buldugum ilk anda detaylica yazicam her seyi. dua edin sorun cikmasin biseyde. merserayim evine 3 kizi donmusun hadi gozun aydin. simdi ordan bize guzel haberler ver tatlim. ben heyecanli ve umutluyum. bebeklerimi koynuma alip donucem insallah. :)

Geçer canım merak etmeee ben de senin gibi 2 ay bekledim bebislerimi dondurdular şimdi geçti gitti p.tesi transfer olucam inşallah bebisleri mi alicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…