ya aksam 7 gibi cikicakmis. uff nasi gececekse vakitHadi kız çıkmadımı sonucun?
Sen biraz daha bekle canım daha erken tatlım Bende bekliyorum heyecanla 7. Günüm acaba test yapsammi
Hastanenin internet sitesi yokmu normalde 1 saatte cikar sonuclar neden okadar gec ki.Sen yine de daha erken ara eger yoksa web sitesiya aksam 7 gibi cikicakmis. uff nasi gececekse vakit
tip merkezi burasi , haftasonu oldugu icin heralde, uff kafama agrilar girdi patlicam sikintidan beklemekten, disari da cikamiyorum her yer kar. buzzzHastanenin internet sitesi yokmu normalde 1 saatte cikar sonuclar neden okadar gec ki.Sen yine de daha erken ara eger yoksa web sitesi
okadar surmez cunkuu
Ayyy canım ya inşallah gönlüne göre olurtip merkezi burasi , haftasonu oldugu icin heralde, uff kafama agrilar girdi patlicam sikintidan beklemekten, disari da cikamiyorum her yer kar. buzzz
Tatlım tabi ki yolunda ben dün doktorcumla konuştum yaşadığın ağrılar hiçbirşeyin habercisi değil keyfini çıkar dediKesin kesin,
Benim bugün 4.günüm , ne ağrı var ne sızı, herşey yolundadır umarım
inşallahh ,hepimiz gönlümüze göre olur,adet olacak diye de ödüm kopuyo bi yandan,ne stresmiş yaAyyy canım ya inşallah gönlüne göre olur
benimde gecen ay bugundu çok korkuyorum hafif hafif kasiklarimda ağrı basladiinşallahh ,hepimiz gönlümüze göre olur,adet olacak diye de ödüm kopuyo bi yandan,ne stresmiş ya
Olmazsın Allah'ın izniyle idrar testi yapmışmıydıninşallahh ,hepimiz gönlümüze göre olur,adet olacak diye de ödüm kopuyo bi yandan,ne stresmiş ya
Aynen katılıyorum, ilk denememde ilk 5-6 gün göğüslerim çok şişmişti, adet olacakmışım gibi çok ağrım olmuştu sonra hepsi geçti, test günüm adet günümdü aynı zamanda, normal ağrım yine oldu akşama da adet olmuştum ama dış gebelik olduğunu öğrendik sonra.Tatlım tabi ki yolunda ben dün doktorcumla konuştum yaşadığın ağrılar hiçbirşeyin habercisi değil keyfini çıkar dedi
Canım şişlik gibi değilde uçlarında hassasiyet gibi hormon ilaçlarındanmış benim adet sancılarım var ama napim olacaksa olcak zaten değiştiremiceğime göre amannnnnn bana bişey olmasın dimi kuzummmAynen katılıyorum, ilk denememde ilk 5-6 gün göğüslerim çok şişmişti, adet olacakmışım gibi çok ağrım olmuştu sonra hepsi geçti, test günüm adet günümdü aynı zamanda, normal ağrım yine oldu akşama da adet olmuştum ama dış gebelik olduğunu öğrendik sonra.
Şimdi hiç bir şey yok, göğüslerimde şişlik yok, çatlatma iğnesini vurduğumdan beri tuhaf bir acı var, hala geçmedi.
Ama kesin hamileyim canım
evet dün yaptım silik çıktıOlmazsın Allah'ın izniyle idrar testi yapmışmıydın
Ay hadi inşallah bugün de yapsaydın sabahevet dün yaptım silik çıktı
elimde yoktu aslında olsaydı iyi olurdu,kan vermeye gidince aklıma gelmişti aslında aliim diye ama işte...Ay hadi inşallah bugün de yapsaydın sabah
Neyse canim zaten hamilesin boşver bunları inşallah hayırlı sağlıklı insani yönü kuvvetli Allah korkusu olan evlatlarımız olurelimde yoktu aslında olsaydı iyi olurdu,kan vermeye gidince aklıma gelmişti aslında aliim diye ama işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?