Kız Allah canını almasın yaa, bende dört gözle sonuç bekliyorum senden. Dün almışsın sen sonucu arkadsşım tebrik ediyorum. İdrarda tek çizgi çıksada kanda pozitif gören çok, ama idrarda silik çıkıp da kanda negatif çıkan pek yok, test bozuksa öyle çıkıyor, silik çıktıysa bile pozitiftir yaevet dün yaptım silik çıktı
Neyse ozaman bekleyeceksin ama kesinlikle okadar surmez normaldetip merkezi burasi , haftasonu oldugu icin heralde, uff kafama agrilar girdi patlicam sikintidan beklemekten, disari da cikamiyorum her yer kar. buzzz
İyiyim canm valla bebis nasildir ordamidir bilmiyorum kasiklarimda hafif sancilar oluyor opudan beri gecmedi zatenyeloyelo Canımm nasılsın var mı ağrı sızı bebiş nasıl
Canım aynı şeyleri yaşıyoruz iyiyim bende çok şükür hergün meryem suresi okuyorum Rabbim kabul eder inşallahNeyse ozaman bekleyeceksin ama kesinlikle okadar surmez normalde
Hadi insallah guzel haberler alirsin
İyiyim canm valla bebis nasildir ordamidir bilmiyorum kasiklarimda hafif sancilar oluyor opudan beri gecmedi zaten
Goguslerim dune kadar el degmiyordu bugun agrisi sizisi gecmisti sabah
Bakalimmhayirlisi
Sende varmi bisey degisik?
Canım ennnnn fazla üç saat sürüyorevet o kadar sürmez tabi,aslında belli oldu benm sonuç oy oy oyyy
Canım aynı şeyleri yaşıyoruz iyiyim bende çok şükür hergün meryem suresi okuyorum Rabbim kabul eder inşallah
Neyse ozaman bekleyeceksin ama kesinlikle okadar surmez normalde
Hadi insallah guzel haberler alirsin
İyiyim canm valla bebis nasildir ordamidir bilmiyorum kasiklarimda hafif sancilar oluyor opudan beri gecmedi zaten
Goguslerim dune kadar el degmiyordu bugun agrisi sizisi gecmisti sabah
Bakalimmhayirlisi
Sende varmi bisey degisik?
inşalllaaahhh canımmmmanaaaaammmmm kasıklarımda hafif ağrı olduuuu. kesin tutundu bu çocuk. ben size demedimmi hamileyim diye, görün işte bak tutundu yavrucuğum
yaa!! ben transfer günü sayılmıyor diye biliyodum, neyse, bir gün için kavga çıkarmayım şimdibenim 8 canım doktorum transfer gününü de sayıyor
valla öyle, bir gün kolay mı geçiyor bizim için! idrar testi yapmayı düşünüyomusun?bizim ki sayıyo daha iyi kız bi gün bi gündür :)
bilmiyorum ki canım yapmasam diyorum ama sanırım yapıcam yarın sabah ki ilk idrarımla başlayıp yaparım hergünvalla öyle, bir gün kolay mı geçiyor bizim için! idrar testi yapmayı düşünüyomusun?
Bir gun daha bekle pazartesi yap kizzbilmiyorum ki canım yapmasam diyorum ama sanırım yapıcam yarın sabah ki ilk idrarımla başlayıp yaparım hergün
canım burdan yazışmak özelden yazışmaktan daha kolay geliyor bana, tabi özel bişey yoksa.bizim ki sayıyo daha iyi kız bi gün bi gündür :)
doğrudur canım kusura bakma öyle yazayım dedimcanım burdan yazışmak özelden yazışmaktan daha kolay geliyor bana, tabi özel bişey yoksa.
kız kabızmı oldun, amanııınnn, hemen bol bol kuru kaysı, armut falan ye, çocuğu yerinden sarsma annesi, zar zor tutundu zaten, bi rahat verin de tutnalım yaaa" diye bağırmasın ordan, yazık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?