ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

evet dün yaptım silik çıktı
Kız Allah canını almasın yaa, bende dört gözle sonuç bekliyorum senden. Dün almışsın sen sonucu arkadsşım tebrik ediyorum. İdrarda tek çizgi çıksada kanda pozitif gören çok, ama idrarda silik çıkıp da kanda negatif çıkan pek yok, test bozuksa öyle çıkıyor, silik çıktıysa bile pozitiftir ya
@jonguil im nerdesin, listeye rmys arkadaşımızı hamile olarak yazabilirsin artık

tip merkezi burasi , haftasonu oldugu icin heralde, uff kafama agrilar girdi patlicam sikintidan beklemekten, disari da cikamiyorum her yer kar. buzzz
Neyse ozaman bekleyeceksin ama kesinlikle okadar surmez normalde
Hadi insallah guzel haberler alirsin
yeloyelo Canımm nasılsın var mı ağrı sızı bebiş nasıl
İyiyim canm valla bebis nasildir ordamidir bilmiyorum kasiklarimda hafif sancilar oluyor opudan beri gecmedi zaten
Goguslerim dune kadar el degmiyordu bugun agrisi sizisi gecmisti sabah
Bakalimmhayirlisi
Sende varmi bisey degisik?

Canım aynı şeyleri yaşıyoruz iyiyim bende çok şükür hergün meryem suresi okuyorum Rabbim kabul eder inşallah

Canım aynı şeyleri yaşıyoruz iyiyim bende çok şükür hergün meryem suresi okuyorum Rabbim kabul eder inşallah

kızlar sizin kaçıncı gün bugün?

bizim ki sayıyo daha iyi kız bi gün bi gündür :)
canım burdan yazışmak özelden yazışmaktan daha kolay geliyor bana, tabi özel bişey yoksa.
kız kabızmı oldun, amanııınnn, hemen bol bol kuru kaysı, armut falan ye, çocuğu yerinden sarsma annesi, zar zor tutundu zaten, bi rahat verin de tutnalım yaaa" diye bağırmasın ordan, yazık

doğrudur canım kusura bakma öyle yazayım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…