- 7 Eylül 2014
- 612
- 710
- 128
- 42
ne bilim yapayım beee zaten negatif çıkar bu zamnda can sıkmaz yani :9Bir gun daha bekle pazartesi yap kizz
bilmiyorum ki canım yapmasam diyorum ama sanırım yapıcam yarın sabah ki ilk idrarımla başlayıp yaparım hergün
yapıyım dimi? çok bile bekledim bence, ama ben konuştum yavrumla "bak efendi ol, akıllı ol, adam gibi tutun oraya bi güzel yerleş,dedim. benden iyi anne bulamazsın bu fırsatı kaçırma, dedim. sana neler alcaz, nereleri gezdircez bu kadar naza niyaza gerek yok" dedim, sağolsun evladım hayırlı çıktı, anasının sözünü dinliyo teyzesiBenim 7. Gunum transfer gunu haric :)
Merseray gozun aydin hadi test yappp :)
Enerjine gerçekten hayran kaldımmm maşAllah sizeee inşAllah hayırlı haberlerini alırsın benim yarın test günüm hepimiz için Allah tan hayırlısıbaşla kız, destekliyorum, ama anlaşma yapalım, negatif çıkarsa üzülmek moral bozmak yok, kan tahliline kadar hiç bir şeyi dikkate almıyoruz, anlaştık mı?
yapıyım dimi? çok bile bekledim bence, ama ben konuştum yavrumla "bak efendi ol, akıllı ol, adam gibi tutun oraya bi güzel yerleş,dedim. benden iyi anne bulamazsın bu fırsatı kaçırma, dedim. sana neler alcaz, nereleri gezdircez bu kadar naza niyaza gerek yok" dedim, sağolsun evladım hayırlı çıktı, anasının sözünü dinliyo teyzesi
Enerjine gerçekten hayran kaldımmm maşAllah sizeee inşAllah hayırlı haberlerini alırsın benim yarın test günüm hepimiz için Allah tan hayırlısı
Eger oyle dusuneceksen tamam yap :)ne bilim yapayım beee zaten negatif çıkar bu zamnda can sıkmaz yani :9
Masallah akilli senin minik bizimki de oyledir insallah :)başla kız, destekliyorum, ama anlaşma yapalım, negatif çıkarsa üzülmek moral bozmak yok, kan tahliline kadar hiç bir şeyi dikkate almıyoruz, anlaştık mı?
yapıyım dimi? çok bile bekledim bence, ama ben konuştum yavrumla "bak efendi ol, akıllı ol, adam gibi tutun oraya bi güzel yerleş,dedim. benden iyi anne bulamazsın bu fırsatı kaçırma, dedim. sana neler alcaz, nereleri gezdircez bu kadar naza niyaza gerek yok" dedim, sağolsun evladım hayırlı çıktı, anasının sözünü dinliyo teyzesi
Arkadaşlar merhaba hatırlarsanız yakın zamanda tüp bebek tedavim iptal edilmişti yumutalarım kalitesiz olduğu için ama sizi takip ediyorum hamile olanlara çok seviniyorum Rabbim hepimize nasip etsin bu güzel duyguyu inşAllah..Merserayy enerjin çok güzel bana umut oluyor takip ediyorum seni :) doktorum dhea diye yumurta kalitesini artıtıcı bir ilaç verdi ona başladım ve bal çörekotu polen arı sütü incir üzüm karışımına başladım dheayı araştırdım 2-3 ay kullanımıda güzel sonuçlar veriyormuş inşAllah faydalı olur.. eşimde bir sorun yok ama ona da sabah akşam keçi boynuzu pekmezi içiriyorum tüp bebek denemesinden sonraki ay kendiliğinden hamile kalanlar varmış bellimi olur belki bende öyle olurum bana dua din lütfen hamilelerin duası kabul olurmuş.. Martta tekrar deniycez tüp bebeği. dhea da 2-3 ay kullanımda etkili oluyormuş bende martta tüpe başlarsam 2 ay oluyor acaba nisanda mı başlasam da 3 ay kullansam daha mı iyi olur benim sorunum yumurta kalitesizliği olduğu için daha iyi olur sanki.. ne dersiniz bana yardımcı olun dhea kulanan var mı ?
Yaa cok uzuldumkizlar malesef olmadi, degerim2.13cikti gerci doktorumu aramadim ama sonuc ortada..Allahim sabir ver
Kaçıncı gün degerin cnmkizlar malesef olmadi, degerim2.13cikti gerci doktorumu aramadim ama sonuc ortada..Allahim sabir ver
canım kaçıncı gün sonucun çok üzüldüm Rabbim sabrını verir inşallahkizlar malesef olmadi, degerim2.13cikti gerci doktorumu aramadim ama sonuc ortada..Allahim sabir ver
Canım listeyi özlem arada girip güncel tutuyorum dedi o yüzden bende yazmadım o günden sonraKız Allah canını almasın yaa, bende dört gözle sonuç bekliyorum senden. Dün almışsın sen sonucu arkadsşım tebrik ediyorum. İdrarda tek çizgi çıksada kanda pozitif gören çok, ama idrarda silik çıkıp da kanda negatif çıkan pek yok, test bozuksa öyle çıkıyor, silik çıktıysa bile pozitiftir ya
S Sky_sun im nerdesin, listeye rmys arkadaşımızı hamile olarak yazabilirsin artık
Canım benim çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemedinkizlar malesef olmadi, degerim2.13cikti gerci doktorumu aramadim ama sonuc ortada..Allahim sabir ver
Canım çok üzüldüm Rabbim sabrını verir mutlakaYaa cok uzuldum
Ne diyelim nasip degilmis bir sonraki tedavine insallah
Canım çok üzüldüm ama demekki Rabbim böyle uygun görmüş inşallah şubatta kavuşursun miniğine Allahım gönlündekini nasip etsin en yakın zamandahayirli aksamlar kizlar bugun transferim vardi maalesef buz bebeisim çözündükten sonra yasamamis tel geldi transfer iptal edildi Rabbim in vardir bir bildiği ,hayirlisi olsun hakkimizda inşallah cümleten,simdi siklustan sonra tekrar deneyecez subatta varsa nasipte bakalim.....
Rabbim hakkında hayirlisini versin canim cokk zor bir süreç yasamayan bilemezzkizlar malesef olmadi, degerim2.13cikti gerci doktorumu aramadim ama sonuc ortada..Allahim sabir ver
Rabbim tekrar yaşatmasın şubatta sağlıkla bebeğinin haberini alırsın inşallah aminRabbim hakkında hayirlisini versin canim cokk zor bir süreç yasamayan bilemezz
Canım çok üzüldüm ama demekki Rabbim böyle uygun görmüş inşallah şubatta kavuşursun miniğine Allahım gönlündekini nasip etsin en yakın zamanda
Rabbim tekrar yaşatmasın şubatta sağlıkla bebeğinin haberini alırsın inşallah amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?