ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

bilmiyorum ki canım yapmasam diyorum ama sanırım yapıcam yarın sabah ki ilk idrarımla başlayıp yaparım hergün

başla kız, destekliyorum, ama anlaşma yapalım, negatif çıkarsa üzülmek moral bozmak yok, kan tahliline kadar hiç bir şeyi dikkate almıyoruz, anlaştık mı?

Benim 7. Gunum transfer gunu haric :)
Merseray gozun aydin hadi test yappp :)
yapıyım dimi? çok bile bekledim bence, ama ben konuştum yavrumla "bak efendi ol, akıllı ol, adam gibi tutun oraya bi güzel yerleş,dedim. benden iyi anne bulamazsın bu fırsatı kaçırma, dedim. sana neler alcaz, nereleri gezdircez bu kadar naza niyaza gerek yok" dedim, sağolsun evladım hayırlı çıktı, anasının sözünü dinliyo teyzesi

Enerjine gerçekten hayran kaldımmm maşAllah sizeee inşAllah hayırlı haberlerini alırsın benim yarın test günüm hepimiz için Allah tan hayırlısı

Enerjine gerçekten hayran kaldımmm maşAllah sizeee inşAllah hayırlı haberlerini alırsın benim yarın test günüm hepimiz için Allah tan hayırlısı

canım benim, inşallah güzel sonuçlar alırsın, pozitif sonuçla gel de bizi de sevindir inşallah.
kız enerjik olalım ki çocuklar imrensin de gelsin, bak bu dünya çok eğlenceliymiş desinler dimi
herşey Allahtan, ol derse olcak, ben acizane kendime düşeni yaptım. vermek vermemek bana ait değil. ümitsiz olmam için de hiç bir sebep yok, vermeyecekse hakkımda hayırlı olan bu olduğundandır, yoksa kendisine bu kadar umut bağlayan kuluna neden vermesin, olmazsa üzülürüm tabi insanız haliyle, ama O'ndan gelene ne diyelim dimi?

Arkadaşlar merhaba hatırlarsanız yakın zamanda tüp bebek tedavim iptal edilmişti yumutalarım kalitesiz olduğu için ama sizi takip ediyorum hamile olanlara çok seviniyorum Rabbim hepimize nasip etsin bu güzel duyguyu inşAllah.. Merserayy enerjin çok güzel bana umut oluyor takip ediyorum seni :) doktorum dhea diye yumurta kalitesini artıtıcı bir ilaç verdi ona başladım ve bal çörekotu polen arı sütü incir üzüm karışımına başladım dheayı araştırdım 2-3 ay kullanımıda güzel sonuçlar veriyormuş inşAllah faydalı olur.. eşimde bir sorun yok ama ona da sabah akşam keçi boynuzu pekmezi içiriyorum tüp bebek denemesinden sonraki ay kendiliğinden hamile kalanlar varmış bellimi olur belki bende öyle olurum bana dua din lütfen hamilelerin duası kabul olurmuş.. Martta tekrar deniycez tüp bebeği. dhea da 2-3 ay kullanımda etkili oluyormuş bende martta tüpe başlarsam 2 ay oluyor acaba nisanda mı başlasam da 3 ay kullansam daha mı iyi olur benim sorunum yumurta kalitesizliği olduğu için daha iyi olur sanki.. ne dersiniz bana yardımcı olun dhea kulanan var mı ?

ne bilim yapayım beee zaten negatif çıkar bu zamnda can sıkmaz yani :9
Eger oyle dusuneceksen tamam yap :)
Masallah akilli senin minik bizimki de oyledir insallah :)

canım bende yumurtalarım da kalitesizdi, 2 ay önceden omega-3, coQ10, ve b-comlex vitamin kullanmaya başlamıştım, dhea bulamamıştım burda, reglime 1 hafta kala dr bana da dhea kullanmamı söyledi, evet tam etki etmesi için 2-3 ay kullanmak gerekiyor, dediğin gibi bu arada kendiliğinden de gelebilir bebeğin inşallah. tedaviye hangi ay başlaman konusunda bişey diyemicem drun ne derse onu yap bence, druna güvenmen çok önemli.

Canım listeyi özlem arada girip güncel tutuyorum dedi o yüzden bende yazmadım o günden sonra

kizlar malesef olmadi, degerim2.13cikti gerci doktorumu aramadim ama sonuc ortada..Allahim sabir ver
Canım benim çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemedin rabbim inşallah bu çektiğimiz acıların sonunda yüzümüzü güldürür belkide tedavisiz hamile kalacan canım... hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun

hayirli aksamlar kizlar bugun transferim vardi maalesef buz bebeisim çözündükten sonra yasamamis tel geldi transfer iptal edildi Rabbim in vardir bir bildiği ,hayirlisi olsun hakkimizda inşallah cümleten,simdi siklustan sonra tekrar deneyecez subatta varsa nasipte bakalim.....

Canım çok üzüldüm ama demekki Rabbim böyle uygun görmüş inşallah şubatta kavuşursun miniğine Allahım gönlündekini nasip etsin en yakın zamanda

Canım çok üzüldüm ama demekki Rabbim böyle uygun görmüş inşallah şubatta kavuşursun miniğine Allahım gönlündekini nasip etsin en yakın zamanda

Rabbim tekrar yaşatmasın şubatta sağlıkla bebeğinin haberini alırsın inşallah amin

inşallah canim Mevla neyler neylerse güzel eyler , cümleten saglikli hayirli evlatlar nasip etsin Rabbim

kizlar selamlar. kusura bakmayin kendime yeni geldim. size ancak yazabiliyorum.
bugun malumunuz ilk gorusmem vardi. ayse hanimla gorusmeye girdim. esimin degerlerine bakti.varikosel ameliyatini 3 asilamami anlattim. sonra dedi ki esinizin degerlerinde sikinti yok. rahim filmime bakti ve tabi soyledikleri ile biz şok olduk.
megersem benim sol tupumde sikinti varmis. yukari dogruymus yumurtalik. sag tarafta acikmis.ama kucuk yapisiklik varmis. biz o kadar kotu olduk ki agladim kizlar cunku bu zamana kadar o kadar doktora gittim .bi tanesi Allah icin bunu demedi. hicbir sorun yok dediler. neyse pazartesi semra kahramanla gorusucez.laparoskopi yapilabilirmis.su anki en kotu ihtimal laparoskopi sonrasi tuplerimin alinmasi... soklardayim.esekten dusmus katir tepmis gibiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…