- 7 Eylül 2014
- 612
- 710
- 128
- 42
canımmmmmm halidem çok geçmiş olsun da bugüne kadar körmüymüş bu doktorlar ya Allah'ım kimlere emanetiz. şimdi ilk adım olarak semra hanımla görüşmemi var canımkizlar selamlar. kusura bakmayin kendime yeni geldim. size ancak yazabiliyorum.
bugun malumunuz ilk gorusmem vardi. ayse hanimla gorusmeye girdim. esimin degerlerine bakti.varikosel ameliyatini 3 asilamami anlattim. sonra dedi ki esinizin degerlerinde sikinti yok. rahim filmime bakti ve tabi soyledikleri ile biz şok olduk.
megersem benim sol tupumde sikinti varmis. yukari dogruymus yumurtalik. sag tarafta acikmis.ama kucuk yapisiklik varmis. biz o kadar kotu olduk ki agladim kizlarcunku bu zamana kadar o kadar doktora gittim .bi tanesi Allah icin bunu demedi. hicbir sorun yok dediler. neyse pazartesi semra kahramanla gorusucez.laparoskopi yapilabilirmis.su anki en kotu ihtimal laparoskopi sonrasi tuplerimin alinmasi... soklardayim.esekten dusmus katir tepmis gibiyim
Canım benim yaa inan o kadar üzüldüm ki anlatamam tatlımkizlar selamlar. kusura bakmayin kendime yeni geldim. size ancak yazabiliyorum.
bugun malumunuz ilk gorusmem vardi. ayse hanimla gorusmeye girdim. esimin degerlerine bakti.varikosel ameliyatini 3 asilamami anlattim. sonra dedi ki esinizin degerlerinde sikinti yok. rahim filmime bakti ve tabi soyledikleri ile biz şok olduk.
megersem benim sol tupumde sikinti varmis. yukari dogruymus yumurtalik. sag tarafta acikmis.ama kucuk yapisiklik varmis. biz o kadar kotu olduk ki agladim kizlarcunku bu zamana kadar o kadar doktora gittim .bi tanesi Allah icin bunu demedi. hicbir sorun yok dediler. neyse pazartesi semra kahramanla gorusucez.laparoskopi yapilabilirmis.su anki en kotu ihtimal laparoskopi sonrasi tuplerimin alinmasi... soklardayim.esekten dusmus katir tepmis gibiyim
Halidecim gecmis olsun onceliklekizlar selamlar. kusura bakmayin kendime yeni geldim. size ancak yazabiliyorum.
kizlar malesef olmadi, degerim2.13cikti gerci doktorumu aramadim ama sonuc ortada..Allahim sabir ver
hay Allah ya, üzülme canım, bu tedavin son olur inşallah bebeğine kavuşursunhayirli aksamlar kizlar bugun transferim vardi maalesef buz bebeisim çözündükten sonra yasamamis tel geldi transfer iptal edildi Rabbim in vardir bir bildiği ,hayirlisi olsun hakkimizda inşallah cümleten,simdi siklustan sonra tekrar deneyecez subatta varsa nasipte bakalim.....
maalesef canim ya elden ne gelir ki yapacak bisi yok ancak Allah a siginiyoruz,rabbim yardimcimiz olsun cümleten inşallah,subatta dondurulmuşla yola devam inşallah tabiki kismatte varsa..hay Allah ya, üzülme canım, bu tedavin son olur inşallah bebeğine kavuşursun
seni çok iyi anlıyorum Halide, 8 senedir bizde kendimizi sebepsiz infertilite biliyoduk, meğer sorun bendeymiş, yumurta rezervim azmış, az ve kalitesiz yumurta üretiyormuşum, öğrendiğimde şok oldum, drdan çıktım ağlaya ağlaya gezdim sokaklarda, bende kaç farklı dra gittim hepsi bir sorun yok kendiliğinden olur dedi, düşünebiliyomusun. ama sen bana ne demiştin hatırla, en azından sorunumuz tespit edildi, çaresine bakıp umut edebilcez artık. aynı şey senin içinde geçerli canım, çok şükür tedavi olcak imkanlarımız var, Allah bu kadarını nasip etti devamı da gelir inşallah, peki laparoskopiden sonra hemen tedaviye başlayabilecekmiymişsin?kizlar selamlar. kusura bakmayin kendime yeni geldim. size ancak yazabiliyorum.
canim hakinda hayirlisi olsun vardir bunda da bir hayir bizler plan yapariz ama Rabbim im plani ne biliyo muyuz ki....kizlar selamlar. kusura bakmayin kendime yeni geldim. size ancak yazabiliyorum.
canımmmmmm halidem çok geçmiş olsun da bugüne kadar körmüymüş bu doktorlar ya Allah'ım kimlere emanetiz. şimdi ilk adım olarak semra hanımla görüşmemi var canım
Canım benim yaa inan o kadar üzüldüm ki anlatamam tatlımallah sabır versin üzülme canım istanbula gelmem en azından böyle bi sorunu öğrenmem için vesile oldu herşey de bi Hayır var gerçekten... dilerim herşey Güzel ilerler... rahim filmine bakarak mı anladı yoksa jinekolojik muyanede mi? Bende tedbir amaçlı daha dikkatli olayım canım
Halidecim gecmis olsun oncelikle
Bu rahim filmi vs gibi durumlarda her doktor ayni seyi goremiyor maalesef
Benim rahim filmimde ileri derece hidrosalpenks ve iki tup tamamen kapaliyken ve hatta rapora radyoloji uzmani bile bunu yazmisken burdaki doktorum cok guzel hicbi sorun yok asilama yapalim demisti.erzurumda farkedildi sorun.Hic kendini uzme eger sadece tikaniklik varsa laparaskopi olmaksizin baslarlar tedavine.Ama
Eger sivi gecisi izlenirse zaten tupleri kapatmak zorundalar cunku o sivi embriyoyu zehirliyor
Her şerde bi hayir var bunu unutma.Belki de farkedilen bu sorun seni sonradan uzulmene sebep olacak daha buyuk seylerden koruyacak.icini ferah tut lutfen
seni çok iyi anlıyorum Halide, 8 senedir bizde kendimizi sebepsiz infertilite biliyoduk, meğer sorun bendeymiş, yumurta rezervim azmış, az ve kalitesiz yumurta üretiyormuşum, öğrendiğimde şok oldum, drdan çıktım ağlaya ağlaya gezdim sokaklarda, bende kaç farklı dra gittim hepsi bir sorun yok kendiliğinden olur dedi, düşünebiliyomusun. ama sen bana ne demiştin hatırla, en azından sorunumuz tespit edildi, çaresine bakıp umut edebilcez artık. aynı şey senin içinde geçerli canım, çok şükür tedavi olcak imkanlarımız var, Allah bu kadarını nasip etti devamı da gelir inşallah, peki laparoskopiden sonra hemen tedaviye başlayabilecekmiymişsin?
Evet canım eşinin değerleri çok iyi belki de normal yolla hamile kalacaksın canım...rabbim hepimizin hakkında hayırlı neyse onu versin tedavi ile hamile kalacaksak tedavi ile normal yolla kalacaksak normal yolla olsun... benim rahim filmi cd si var doktor baya bi baktı diğer doktorlar bu kadar detaylı bakmamıştı tüp bebek öncesi baktı elbet bende de öyle sorun yok acaba var mı demek her doktor göremiyorcanlar, en azindan bi sorun tespit edildi cunku esim ameloyat olmasina ragmen gebelik olmadi yani belliydi bi sikintinin oldugu. denizcim bu zamana kadar ki doktorlarim kör olmasalarda kesinlikle vicdansizlarmis. bu nasil bir sorumsuzluk anlamadim veya nasil goremediler bilemiyorum.
jonguilum rahim filmime bakti sonra vajinal ultrasona aldi. dedi ki bak sag yumurtalik olması gereken yerde ama sol yukarda .rahme yapisik gibi.yani tuple yumurtaligin arasinda baglanti yok.baglantiyi saglayan yer ben de yukarda.
yelizcim insallah sivi falan gormezler cunku bu ay deniyicem sanirim tup bebegi eger tutunmazsa laparoskopiyi denerim... gerci pazartesi olmadan da bisey diyemiyorum...
canım böyle sağlam durman çok önemli, eğer laparoskopi olsanda tedavin yaz tatiline ertelense de ben yine senin sağlam duracağına inanıyorum, vakti gelmediyse vermiyor Allah, birşeyler bahane oluyor, vakti geldiyse de 4-5 tüp bebek denemesi yapıp olmuyor diye bıraktığın bir zaman bir bakıyosun oluveriyor, çünkü Allah bu zamanda dilemiş. Allah hepimize sabır versin gerçekten çok zor bir süreç, maddi olarak yıpratıcı, bedenen de yıpratıcı ama en yıpratıcı olan kısım psikoloji oluyor.canim eger laparaskopi olursam 2 ay sonra baslatiyorlar.ve ben 2 ay sonra egitim ogretim zamani izin alip da gelemem.taaa ramazan sonrasina kalir tedavi falan her sey. kaldi ki en kotu senaryo gerceklesir de tupler alinirsa psikolojik olrak kendimi nasil hissederim bilemiyorum. su an tek istedigim pazartesi olsun ve doktorla gorusup bi karar alayim. Allahim bana diyor ki bekleee henuz daha tam pismedin az daha pis ki olgunlas. benim buraya kdar geldim umut ederek.HazreTI Zekeriya nin dedigi gibi: " Rabbim bana tarafindan temiz bir zurriyet nasip eyle.suphesiz SEN her turlu duayi isitensin"
12.gündü csnimKaçıncı gün degerin cnm
Cnm 2 gün sonra tekrarmı yaptırsan cünkü testler ya 1.20 yada 0.01 cıkıyo acaba geçmi tutundu bi ihtimal...12.gündü csnim
Allah cok buyuk diyorum ve bizim icin en guzeli en hayirlisi icin bu sürecler...ama cok uzuldum bu da gercek hala da silik cikan idrar testime bakiyorum,bi daha da kan testinden once asla yapmam diyorum, benden de yapacaklara tavsiyemdir yapmasinlar, insanda ister istemez bi umut olusturuyo...çok üzüldüm canım, ne desek tesellisi yok biliyorum,Allah tez zamanda sevindirsin inşallah
testi yaptirdigim yerdeki dokyor da bikac gun sonra tekrar yaptirsin kesin busey soylenemez demis..bilmiyorum yaptirirmiyimCnm 2 gün sonra tekrarmı yaptırsan cünkü testler ya 1.20 yada 0.01 cıkıyo acaba geçmi tutundu bi ihtimal...
Ne olur ne olmaz cnm bi umut yaptır sen tekrartesti yaptirdigim yerdeki dokyor da bikac gun sonra tekrar yaptirsin kesin busey soylenemez demis..bilmiyorum yaptirirmiyim
Allah büyük tabiki o istedikten sonra o deger de yukselir, bakalim artik..Ne olur ne olmaz cnm bi umut yaptır sen tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?