ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Cnm o idrar yolu enfeksiyonu idrarda yanma yok ama en ufak bi idrarın geldiğinde patlıcak gibi oluyosun benimki öyleydi cok agrım olunca dr ilaç verdi transferden sonra öyle gecmişti tutunmayala alakası yoktur yani

TE="bibebemolsa, post: 38798701, member: 406913"]Cnm o idrar yolu enfeksiyonu idrarda yanma yok ama en ufak bi idrarın geldiğinde patlıcak gibi oluyosun benimki öyleydi cok agrım olunca dr ilaç verdi transferden sonra öyle gecmişti tutunmayala alakası yoktur yani[/QUOTE]
Evet canim ayni dediğin gibi oluyor bana iki ilac vermişlerdi zaten onlari kullanıyorum smdi transfer sırasındada idrari tutmak da zor olacak napsam bilemedim ilacın adi neydi acaba

kizlar malesef olmadi, degerim2.13cikti gerci doktorumu aramadim ama sonuc ortada..Allahim sabir ver
Canim benim hakkinda en hayirlisi olsun rabbim tez zamanda evlatlarina saglikla kavustursun.
Canim vardir bir hayir ama cok sukur ki dondurulmusun var insallah o senin bebisin olur
Ah halidem yazdiklarini okuyunca gozlerim doldu seni cok iyi anliyorum ben de 4 tup denemesinin ardindan memorialde cikolata kistlerimin oldugunu ogrendim yikildim diger dr ve hastaneler goremedi bunu.tek sorun esimde saniyordum.yasadigin hayal kirikligini anliyorum.ama sorun artik biliniyor ona gore duzenlerler tedavini.tuplerin alinsa bile uzulme lutfen allah korusun daha kotu sonuclar da olabilir dis gebelik gibi.yeter ki sen once sagligina kavus canim sonra tedavin daha basarili olacaktir buna inaniyorum.bizim planlarimizin ustunde rabbimizin plani var o ne derse o olur yaza da kalsa tedavin uzulme ve bunun senin icin daha hayirli olacagini dusun.
canim ben de oyleydim bak kacinci haftadayim yumurtalarim hala kocaman.kasiklarim sis.bebeklerin tutundugu yerle yumurtaliklarin yeri cok farkli canim rahmini zaten ilaclarla hazirliyorlar hic canini sikma.bazen 3 ayda kuculuyor yumurtalar ben de bunu bekliyorum.

canim ben de oyleydim bak kacinci haftadayim yumurtalarim hala kocaman.kasiklarim sis.bebeklerin tutundugu yerle yumurtaliklarin yeri cok farkli canim rahmini zaten ilaclarla hazirliyorlar hic canini sikma.bazen 3 ayda kuculuyor yumurtalar ben de bunu bekliyorum.[/QUOTE] ecrennnn
Ayy canım cok ii geldi yazdıkların endiselenmistim allah razı olsun

ecrennnn
Ayy canım cok ii geldi yazdıkların endiselenmistim allah razı olsun[/QUOTE]
Ne demek canim cumlemizden insallah.birbirimiz icin buradayiz.allah hepimizin yardimcisi olsun

Ecrencim nasılsın canım? Nasıl geçiyor hamileliğin? Bir sıkıntın yoktur umarım.
Canım bir şey sorabilirmiyim, sen progestan iğne vurunuyomuydun? Bu iğne beni mahvetti. Dayak yemişim gibi acıyor ve günlerce geçmiyor, bu gece adet olacskmışım gibi çok ağrım oldu ama şimdi birşey yok, göğüslerim baya acıyor, biliyorum bir ton ilaç kullanıyorum onların etkisi. Sende transferdrn sonra neler olmuştu? Bir de bu sabah gerinerek uyandım sağ kasığıma bişey saplanır gibi oldu. Genel ruh halim iyi, ama bu gerinmeden dolayı korktum biraz, sen ne dersin?

Bitanem iyiyiz cok sukur sadece cok halsizim yemeklerden sonra midem bulaniyor ama cikarmiyorum sukur.canim ben kizimda ve onceki tedavimde igne vurundum cok berbat bisey hatta son gunlerde igneden sonra saglik merkezinden cikarken agliyordum o kadar yani allah yardimcin olsun.ama bu kez ayni merkezde yaptim yine fakat igne vermediler test gunune kadar gunde iki kez crinone jel verdiler testten sonra da bire dusurduler en cok igne olmiycama sevindim bu tedavide.canim belirtilerin bende de oldu kasigimda cift tarafli batma adet agrisi gibi agri ben iyiye yoruyorum bunlari hemen umitlendirmek istemem ama.bir de hamile oldugunu dusun ve hareketlerini kisitla canim ben hala yatakta bile sirt ustu uzanip soyle guzel gerinemiyorum bisey olur diye bacaklarim da oyle gerinmek istiyorki anlatamam.aklim hep sizde insallah hayirli haberlerinizi aliriz zaten masallah pozitifsin hep boyle ol canim.rabbim hepimizi bebeklerimize saglikla kavustursun

Benimde dun toplandı ama hala kasiklarimda ağrı var ilk ayağa kalktığımda dogrulamoyorum bir sorun mu oldu acaba daha öncede yumurta toplandı ama aynı gün geçmişti ağrılar bilgisi olan varmı acaba

teşekkür ederim canım, Allah sağlıklı bir 7 ay daha geçirmeyi nasip etsin inşallah. darısı bize.

kızlaaaaaarrrrrr pazar gezmeleriniz bittimi? halide25 cim nassın bidenem? İstanbul'un tadını çıkardınmı? moralimizi toplayıp, ne yapmamız gerekiyorsa onu yapıyoruz arkadaşım, tamammı?

kızlar bugün 5.günüm, ben acıktım hamilemiyim acaba

canim gerginim. yarin tup bebek denemeek istedigimizi soylicez. Laparoskopiyi eger basarisiz olirsak yaptirmayi dusunuyoruz.ama yarin doktor ne diyecek bi bakalım.hasta olaydim bi...

canim gerginim. yarin tup bebek denemeek istedigimizi soylicez. Laparoskopiyi eger basarisiz olirsak yaptirmayi dusunuyoruz.ama yarin doktor ne diyecek bi bakalım.hasta olaydim bi...
canım benim, Allah hakkında en hayırlı olan neyse onu nasip etsin, bazı şeylere yapacak bişeyimiz yok, gördüğün gibi kendi vücudumuza hükmümüz geçmiyor, dua et bol bol, bende çok ağlamıştım hatırlıyosan, ama moral çok önemli biliyosun, yapılması gerekn neyse o yapılacak ve artık senin hamile kalman için bir engel kalmayacak, bunu düşün. gerginlikten de geciktirme adetini, zor biliyorum ama rahatlamaya çalış, dört gözle bekliyorum haberlerini

mirage1907 , post: 38802556, member: 512409"]Benimde dun toplandı ama hala kasiklarimda ağrı var ilk ayağa kalktığımda dogrulamoyorum bir sorun mu oldu acaba daha öncede yumurta toplandı ama aynı gün geçmişti ağrılar bilgisi olan varmı acaba[/QUOTE]
Bnm bugun 4.gun hala rahat hareket edemiyorum ama normal diyolar bilemedim

halide25 canini sikma hersey olacagina variyor bazi seylerin onune gecemiyoruz maalesef
İnsallah hersey gonlunuzden gectigi sekilde olur
merseray ne cabuk 5 oldu benim de 8
laleaslan opu sonrasi agrilar bende de cok fazla oldu hatta gunde 3 kez agri keaici ictim transfere kadar.hala da hafif hafif devam ediyor kasik agrilari

Yelizim 8. Güne gelmişsin maşallah inş pozitifi görürsün canım yapmadın demi idrar testi falan

ayyy senin bebe benimkinden 3 gün büyük, 40'ı karışacak bunların, beşik kertmesi mi yapsak acaba
evet, belirtilerini anlat bakalım yelocan

Yelizim 8. Güne gelmişsin maşallah inş pozitifi görürsün canım yapmadın demi idrar testi falan
İnsallah canim cok sagol
Yok yapmadim internetten almistim testler yarin gelicek sanirim
Zaten 3. Gun embriyosu ya cikmaz yapsam da

ayyy senin bebe benimkinden 3 gün büyük, 40'ı karışacak bunların, beşik kertmesi mi yapsak acaba
evet, belirtilerini anlat bakalım yelocan
Valla belirti yok canim
Opudan beri devam eden kasık agrisi.o da gecti gibi bugun
Goguslerim hafif aciyo buda ignelerden beri boyle yani baya gecti bugunlerde
Ha bi iştah var işte :)

Canım benim herşey olacağına varır inşallah yarın moralinin düzeleceği şeyler duyarsın tatlım... senin moralin bozuk olunca topikte soğuk rüzgarlar esiyor biran önce toparlan tatlım

Iyi akşamlar kızlar,bişey sormak istiyorum sizlere.benim transfer salı günü olacak,5.gün embriyosu.kan testi için salıdan itibaren mi saymaya başlıyoruz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…