ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Günaayyyddııııııınnnnnnn
kızlar kalkın, biraz enerjik olun, ne bu sessizlik yaw
nerde bizim kızlar
kalkın oynayın benimle, ben haammiiilleeeeyyyyiiiiiimmmm
bugün6.günüm, çok fazla belirtim var, meselaaa..meselaa şeyyyy.......
meselaaaaaa
çabuk bana bi belirti bulun

Gunaydin
Maşallah çok enerjiksin benimde 9 oldu

kızlar benımde transferım dun oldu bugun 1. gunumdu test tarıhı 19 ocak rabbım yuzumuzu guldursun dualarrınızı beklerım...

Hayırlı olsun canım... İnşallah Rabbim gönlüne göre verir...

ecrennnn gibi sende bebişle döndün evine.. Hadi bakalım iyi bakın kendinize... Artık son düzlükdesin...

Canım canını sıkma en azında neden olmadığını biliyorsunuz artık. Ona göre de tedaviniz yönlenir. Tüp alınmasında da korkma bak benim tüpüm bebeğimle birlikte alındı ve sonrasında tüp bebek tedavisi ile kızıma kavuştum...
Her işte bir hayır var biliyorsun. Sen zaten Semra hanıma güvenerek geldin buraya Pazartesi görüşmeni yap, fikirleri paylaş... Emin ol en iyi şekilde yönlendirecektir seni... Tabi bizde her daim yanındayız... Rabbim yardımcın olsun...

bugün de belirtisiz hamilelik geçir bari aşermeler başlamadı mı şaka maka az kaldı canım

Gunaydin

Maşallah çok enerjiksin benimde 9 oldu
Selamm kizlarrrr
Bugun 9. Gun test yaptim negatif

Hem testler yaniltiyor umutlanirim felan bi yandanda yapsammi ki aksam

Canım belirtim arada kasıklarda bıçak gibi saplanma başka yok bulamıyorum göğüslerinde eskisi gibi hassas değil sanırım ilaçlardan di ben hic test yapmadım 11.gün yapca

canım test yapacaksan akşam yapma sabah ilk idrarınla yapsan daha iyi olur, göğüslerin kaçıncı günde şişti kaçıncı günde geçti?
Bence de hamilesin Merserayy , yazındaki endorfin oranı artmış...

şimdi progestan iğnemi vurundum geldim kızlar, benim göğüslerim dışında anormal bişey yok, kasıklarda bıçak saplanma olayı bende yok bana bişey saplanmıyo bu eksik bişeyse ben saplayım
ya başka bir topicteki arkadaş eğilipkalkmamak gerektiğini söylüyo ama ben eğildim kalktım yaaaa, şimdi ben bına kafayı takıyımmı takmayımmı? siz ne derseniz onu yapcam kızlar

bugün de belirtisiz hamilelik geçir bari aşermeler başlamadı mı şaka maka az kaldı canım
yoooo belirti olmadan olmaz jonguilim, kız nesi az kaldı be daha 1 hafta mı desem 1 ay mı desem bilemedim, 1 hafta 1 ay gibi geçiyo şimdi. jonguilim sence eğilip kalkmam benim oğlanı yerinden edermi?

Belini zorlayacak sekilde egilme dizlerini kırarak egil gerektiginde
Ama ben de unutuyorum yani
Bide bu gerinme olaylari anammm nasil deliriyorum soyyle doya doya gerinmek
İcin :)
Benim belimde agri var egilince daha cok oluyor.ozellikle belimin sag tarafi bobregin oldugu yer acaba benim bebek orda mi

anaaaaammm yanlış yere koymuşlar senin bebeyi
gerinmeyi sorma ya, ben dün sabah uykudan uyandığımda iyice bi gerindim, şöyle 5 kişilik gerinmişimdir, şuurum yerine geldiğinde iyice bi tırstım şöyle 0 kişilik tırsmışımdır
benim yavru tutunursa tam mucize olcak, eğiliyorum doğruluyorum geriniyorum, yarın da amuda kalkayım bari, bi o kaldı

İdrar testi yaptın sanırım
Evett bugun geldi testlerim basladim hemen :)
Alemsin yaaa :)
Bisey olmaz takma kafana sanki hamile kalanlar bizim gibi embriyonun rahime yerlesmeye calistigini biliyomu da dikkat mi ediyo dunyanin işini yapiyolar kadinlar valla hicbisey de olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…