Maşallah çok enerjiksin benimde 9 olduGünaayyyddııııııınnnnnnn
kızlar kalkın, biraz enerjik olun, ne bu sessizlik yaw
nerde bizim kızlar
kalkın oynayın benimle, ben haammiiilleeeeyyyyiiiiiimmmm
bugün6.günüm, çok fazla belirtim var, meselaaa..meselaa şeyyyy.......
meselaaaaaa
çabuk bana bi belirti bulun
evet hemen belirtilerini dinlemek istiyorum, hemeeeennnnn, çabuuuukkkkGunaydin
Maşallah çok enerjiksin benimde 9 oldu
Canım belirtim arada kasıklarda bıçak gibi saplanma başka yok bulamıyorum göğüslerinde eskisi gibi hassas değil sanırım ilaçlardan di ben hic test yapmadım 11.gün yapcaevet hemen belirtilerini dinlemek istiyorum, hemeeeennnnn, çabuuuukkkk
kızlar benımde transferım dun oldu bugun 1. gunumdu test tarıhı 19 ocak rabbım yuzumuzu guldursun dualarrınızı beklerım...
Kızlaar evime geldim çok şükür
Canım hayırlı olsun, evet peşpeşe pozitif haberleri vercez inşallah
Hadi gözünaydın canım, ikimizde yolculuğumuzu yaptık sonunda, görüşmeden çıkar çıkmaz hemen yaz, meraktan öldürme beni
kizlar selamlar. kusura bakmayin kendime yeni geldim. size ancak yazabiliyorum.bugun malumunuz ilk gorusmem vardi. ayse hanimla gorusmeye girdim. esimin degerlerine bakti.varikosel ameliyatini 3 asilamami anlattim. sonra dedi ki esinizin degerlerinde sikinti yok. rahim filmime bakti ve tabi soyledikleri ile biz şok olduk.megersem benim sol tupumde sikinti varmis. yukari dogruymus yumurtalik. sag tarafta acikmis.ama kucuk yapisiklik varmis. biz o kadar kotu olduk ki agladim kizlarcunku bu zamana kadar o kadar doktora gittim .bi tanesi Allah icin bunu demedi. hicbir sorun yok dediler. neyse pazartesi semra kahramanla gorusucez.laparoskopi yapilabilirmis.su anki en kotu ihtimal laparoskopi sonrasi tuplerimin alinmasi... soklardayim.esekten dusmus katir tepmis gibiyim
evet hemen belirtilerini dinlemek istiyorum, hemeeeennnnn, çabuuuukkkk
Ben yapmadım iyi sabir bendekide çarşambaya kadar bekliyecembenimde 8 günüm arkadaşlar hem korkuyorum hemde bi an önce sonuç öğrenmek istiyorumm
evde test yapn oldumu kiiii
Günaayyyddııııııınnnnnnn
nerde bizim kızlar
meselaaaaaa
benimde 8 günüm arkadaşlar hem korkuyorum hemde bi an önce sonuç öğrenmek istiyorumm evde test yapn oldumu kiiii
Günaayyyddııııııınnnnnnn
nerde bizim kızlar
meselaaaaaa
Selamm kizlarrrrGunaydin
Maşallah çok enerjiksin benimde 9 oldu
Canım yapacaksan kan yap ya da yapma sonra bizde stres oluyoruzHem testler yaniltiyor umutlanirim felanbi yandanda yapsammi ki aksam
Hem testler yaniltiyor umutlanirim felanbi yandanda yapsammi ki aksam
Canım belirtim arada kasıklarda bıçak gibi saplanma başka yok bulamıyorum göğüslerinde eskisi gibi hassas değil sanırım ilaçlardan di ben hic test yapmadım 11.gün yapca
İdrar testi yaptın sanırım
Selamm kizlarrrr
Bugun 9. Gun test yaptim negatif
yoooo belirti olmadan olmaz jonguilim, kız nesi az kaldı be daha 1 hafta mı desem 1 ay mı desem bilemedim, 1 hafta 1 ay gibi geçiyo şimdi. jonguilim sence eğilip kalkmam benim oğlanı yerinden edermi?bugün de belirtisiz hamilelik geçir bari aşermeler başlamadı mı şaka maka az kaldı canım
Belini zorlayacak sekilde egilme dizlerini kırarak egil gerektigindecanım test yapacaksan akşam yapma sabah ilk idrarınla yapsan daha iyi olur, göğüslerin kaçıncı günde şişti kaçıncı günde geçti?
şimdi progestan iğnemi vurundum geldim kızlar, benim göğüslerim dışında anormal bişey yok, kasıklarda bıçak saplanma olayı bende yok bana bişey saplanmıyobu eksik bişeyse ben saplayım
ya başka bir topicteki arkadaş eğilipkalkmamak gerektiğini söylüyo ama ben eğildim kalktım yaaaa, şimdi ben bına kafayı takıyımmı takmayımmı? siz ne derseniz onu yapcam kızlar
anaaaaammm yanlış yere koymuşlar senin bebeyiBelini zorlayacak sekilde egilme dizlerini kırarak egil gerektiginde
Ama ben de unutuyorum yani
Bide bu gerinme olaylari anammm nasil deliriyorum soyyle doya doya gerinmek
İcin :)
Benim belimde agri var egilince daha cok oluyor.ozellikle belimin sag tarafi bobregin oldugu yer acaba benim bebek orda mi
Evett bugun geldi testlerim basladim hemen :)İdrar testi yaptın sanırım
Alemsin yaaa :)anaaaaammm yanlış yere koymuşlar senin bebeyi
gerinmeyi sorma ya, ben dün sabah uykudan uyandığımda iyice bi gerindim, şöyle 5 kişilik gerinmişimdir, şuurum yerine geldiğinde iyice bi tırstım şöyle 0 kişilik tırsmışımdır
benim yavru tutunursa tam mucize olcak, eğiliyorum doğruluyorum geriniyorum, yarın da amuda kalkayım bari, bi o kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?