ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

yoooo belirti olmadan olmaz jonguilim, kız nesi az kaldı be daha 1 hafta mı desem 1 ay mı desem bilemedim, 1 hafta 1 ay gibi geçiyo şimdi. jonguilim sence eğilip kalkmam benim oğlanı yerinden edermi?
çok eğilip kalkma canım birşey olmaz oğluşuna merak etme annesi... bol bol ananas ye meyve ye

halide25 ne yaptın canım, görüştünmü Semra hanımla, neye karar verdiniz?

kızlar benim göğüslerimin acısı yavaş yavaş geçiyor ya, ağrısı sızısı geçip pozitif sonuç alan duydunuzmu?

canım bende perşembe transfer oldum ilk üç gün batma hissettim ancak artık hiç bir şey hissetmiyorum doktorum yatma dedi sürekli ayaktayım zaten misafirlerim vardı yatılı onlarla ilgilendim aklıma bile gelmedi bebekler inşallah tutunmuşlardır :) doktor yerçekimiyle alakalı değil günlük herişini yap ağır kaldırma belirti de arama unut demişti misafir olunca mecbur telaştan unuttum bendede hiç ağrı sızı olmuyor

Bugün tek yaptığım şey tüm gün ağlamak oldu iki gündür adet sancılarım iyice arttı. Bebeğim bana tutunmadı herhalde ağlamak için erken biliyorum ama kızlar başka bişey yapamıyorum

Bugün tek yaptığım şey tüm gün ağlamak oldu iki gündür adet sancılarım iyice arttı. Bebeğim bana tutunmadı herhalde ağlamak için erken biliyorum ama kızlar başka bişey yapamıyorum
canım erkenden belirtilerle kendini yorma herkesin bünyesi farklı üzme kendini tutunduysa üzüntün boşa olacak ve hala o ihtimal var pozitif ol lütfen

canım erkenden belirtilerle kendini yorma herkesin bünyesi farklı üzme kendini tutunduysa üzüntün boşa olacak ve hala o ihtimal var pozitif ol lütfen
Bugun olamıyorum ne yapsam olamıyorum çok iyi tanıyorum bu ağrıları adet ağrıları bunlar belim kasiklarim kopuyor sanki bir yandan migrenim

Bugun olamıyorum ne yapsam olamıyorum çok iyi tanıyorum bu ağrıları adet ağrıları bunlar belim kasiklarim kopuyor sanki bir yandan migrenim
inşallah şaşırtır seni sonucun canım ama hep formlarda okuyorum adet sancısına benzermiş hatta lekelenme bile oluyormuş biraz daha güçlü ol transferin kaçıncı günü canım

inşallah şaşırtır seni sonucun canım ama hep formlarda okuyorum adet sancısına benzermiş hatta lekelenme bile oluyormuş biraz daha güçlü ol transferin kaçıncı günü canım
İlk günü de sayarsak 10 canım birazdan eşim gelicek toparlanmaya çalışıyorum ama yapamıyorum

denizcim bi sakin ol, hay Allahım ağrı sızı olsa dert ediyoruz olmasa dert ediyoruz. bugün kaçıncı günün?

Canım benimde iki gündür geçti

akimel haklısın canım, zaten benim göğüs acılarım çatlatma iğnesini vurduktan sonra başladı, düşün yani daha opu bile olmamıştı, iki gündür artmıştı şimdi hafiflemey başladı, aslına bakarsan belirti falan hikaye, çok çeşitli hikayeler okuyoruz burda, mantığım ısrarla böyle demesine rağmen, bir yanım ısrarla vücudumda bir değişiklik görmek istiyor.
zor bir süreç gerçekten Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın ne diyim

İlk günü sayarsak 10

İlk günü sayarsak 10
ilk gün sayılmıyor canım, bak sen elinden geleni yaptın, artık yapabileceğin hiç bir şey yok, herşey Allahın elinde yaratırsa olacak yaratmayaksa olmayacak, sen ne yapabilirsinki canım ne gelir elimizde, tedirgin olmak üzülmemek elde değil ama biraz tevekkül edebilmeyi başarmalıyız, şu anki ruh halin de hormonların ayaklanmasından bence, o kadar ilaç alıyoruz kolay değil. böyle 2 gün daha geçiremeyeceksen yarın sabah kan tahlili yaptır canım, 10.günde çıkıyor. ama bu sefer de artcak mı artmayacak mı stresi yaşayacaksın, bunu da düşün.

veee ben geelllddiiiiimmm selamlar hatunlarrr
bugun semra kahraman doktorcumla gorustummmm sagolsun kendisi Rahim filmimde buyutulecek bir sıkıntının olmadigini , tup bebek tedavisine baslayacagimiz soyleyerekten bir de ignelerimi yazaraktan ilaclarimi yazaraktan beni yolladiiii
veeee isin daha guzel tarafi sabah ben hasta oldummm buna ilk kez bu kadar sevindirik oldum ki bennnn
yarin kan verip igne vurulmaya basliyommm teyyteyyyteyyyyhamisligime az kaldiii

çok güzel haber canım enerjin keyfin yerine gelmiş hadi hayırlısı olsun inşallah çok sevindim

Çok sevindim canım hadi bakalım hayırlı olsun canım şimdi senin nazın Bitmez iğne oluyorum diye bizim saçımızı başımızı yolarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…