yoooo belirti olmadan olmaz jonguilim, kız nesi az kaldı be daha 1 hafta mı desem 1 ay mı desem bilemedim, 1 hafta 1 ay gibi geçiyo şimdi. jonguilim sence eğilip kalkmam benim oğlanı yerinden edermi?
Hayırlı olsun canım inşallah mutlu güzel haberler alırsın... dikkat kendine bebeğineSlm kızlar bebisimi aldım geldim 15 yumurtam toplanmis 10 tanesi sağlam sadece iki tane dollenmis bi tanesi cok ii surdurmus gelisimini cok kaliteli dediler çok pozitiflerdi bundan sonra Rabbime emanetiz
canım erkenden belirtilerle kendini yorma herkesin bünyesi farklı üzme kendini tutunduysa üzüntün boşa olacak ve hala o ihtimal var pozitif ol lütfenBugün tek yaptığım şey tüm gün ağlamak oldu iki gündür adet sancılarım iyice arttı. Bebeğim bana tutunmadı herhalde ağlamak için erken biliyorum ama kızlar başka bişey yapamıyorum
Ay kızlar biz hep sırt üstü mu yatcaZ ben uyuyamam böyle
Canım benimde iki gündür geçtihalide25 ne yaptın canım, görüştünmü Semra hanımla, neye karar verdiniz?
kızlar benim göğüslerimin acısı yavaş yavaş geçiyor ya, ağrısı sızısı geçip pozitif sonuç alan duydunuzmu?
Bugun olamıyorum ne yapsam olamıyorum çok iyi tanıyorum bu ağrıları adet ağrıları bunlar belim kasiklarim kopuyor sanki bir yandan migrenimcanım erkenden belirtilerle kendini yorma herkesin bünyesi farklı üzme kendini tutunduysa üzüntün boşa olacak ve hala o ihtimal var pozitif ol lütfen
inşallah şaşırtır seni sonucun canım ama hep formlarda okuyorum adet sancısına benzermiş hatta lekelenme bile oluyormuş biraz daha güçlü ol transferin kaçıncı günü canımBugun olamıyorum ne yapsam olamıyorum çok iyi tanıyorum bu ağrıları adet ağrıları bunlar belim kasiklarim kopuyor sanki bir yandan migrenim
İlk günü de sayarsak 10 canım birazdan eşim gelicek toparlanmaya çalışıyorum ama yapamıyoruminşallah şaşırtır seni sonucun canım ama hep formlarda okuyorum adet sancısına benzermiş hatta lekelenme bile oluyormuş biraz daha güçlü ol transferin kaçıncı günü canım
Bugun olamıyorum ne yapsam olamıyorum çok iyi tanıyorum bu ağrıları adet ağrıları bunlar belim kasiklarim kopuyor sanki bir yandan migrenim
canım bende perşembe transfer oldum ilk üç gün batma hissettim ancak artık hiç bir şey hissetmiyorum doktorum yatma dedi sürekli ayaktayım zaten misafirlerim vardı yatılı onlarla ilgilendim aklıma bile gelmedi bebekler inşallah tutunmuşlardır :) doktor yerçekimiyle alakalı değil günlük herişini yap ağır kaldırma belirti de arama unut demişti misafir olunca mecbur telaştan unuttum bendede hiç ağrı sızı olmuyor
Canım benimde iki gündür geçti
İlk günü sayarsak 10denizcim bi sakin ol, hay Allahım ağrı sızı olsa dert ediyoruz olmasa dert ediyoruz. bugün kaçıncı günün?
akimel haklısın canım, zaten benim göğüs acılarım çatlatma iğnesini vurduktan sonra başladı, düşün yani daha opu bile olmamıştı, iki gündür artmıştı şimdi hafiflemey başladı, aslına bakarsan belirti falan hikaye, çok çeşitli hikayeler okuyoruz burda, mantığım ısrarla böyle demesine rağmen, bir yanım ısrarla vücudumda bir değişiklik görmek istiyor.
zor bir süreç gerçekten Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın ne diyim
ilk gün sayılmıyor canım, bak sen elinden geleni yaptın, artık yapabileceğin hiç bir şey yok, herşey Allahın elinde yaratırsa olacak yaratmayaksa olmayacak, sen ne yapabilirsinki canım ne gelir elimizde, tedirgin olmak üzülmemek elde değil ama biraz tevekkül edebilmeyi başarmalıyız, şu anki ruh halin de hormonların ayaklanmasından bence, o kadar ilaç alıyoruz kolay değil. böyle 2 gün daha geçiremeyeceksen yarın sabah kan tahlili yaptır canım, 10.günde çıkıyor. ama bu sefer de artcak mı artmayacak mı stresi yaşayacaksın, bunu da düşün.İlk günü sayarsak 10
çok güzel haber canım enerjin keyfin yerine gelmiş hadi hayırlısı olsun inşallah çok sevindimveee ben geelllddiiiiimmmselamlar hatunlarrr
bugun semra kahraman doktorcumla gorustummmmsagolsun kendisi Rahim filmimde buyutulecek bir sıkıntının olmadigini , tup bebek tedavisine baslayacagimiz soyleyerekten bir de ignelerimi yazaraktan ilaclarimi yazaraktan beni yolladiiii
veeee isin daha guzel tarafi sabah ben hasta oldummmbuna ilk kez bu kadar sevindirik oldum ki bennnn
yarin kan verip igne vurulmaya basliyommm teyyteyyyteyyyyhamisligime az kaldiii
Çok sevindim canım hadi bakalım hayırlı olsun canım şimdi senin nazın Bitmez iğne oluyorum diye bizim saçımızı başımızı yolarsınveee ben geelllddiiiiimmmselamlar hatunlarrr
bugun semra kahraman doktorcumla gorustummmmsagolsun kendisi Rahim filmimde buyutulecek bir sıkıntının olmadigini , tup bebek tedavisine baslayacagimiz soyleyerekten bir de ignelerimi yazaraktan ilaclarimi yazaraktan beni yolladiiii
veeee isin daha guzel tarafi sabah ben hasta oldummmbuna ilk kez bu kadar sevindirik oldum ki bennnn
yarin kan verip igne vurulmaya basliyommm teyyteyyyteyyyyhamisligime az kaldiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?