Hayirli olsun canim bebisin sana sımsıkı tutunsun insallahSlm kızlar bebisimi aldım geldim 15 yumurtam toplanmis 10 tanesi sağlam sadece iki tane dollenmis bi tanesi cok ii surdurmus gelisimini cok kaliteli dediler çok pozitiflerdi bundan sonra Rabbime emanetiz
Belirtileri takmayin lutfen bebisler tutunuyordur insallahcanım bende perşembe transfer oldum ilk üç gün batma hissettim ancak artık hiç bir şey hissetmiyorum doktorum yatma dedi sürekli ayaktayım zaten misafirlerim vardı yatılı onlarla ilgilendim aklıma bile gelmedi bebekler inşallah tutunmuşlardır :) doktor yerçekimiyle alakalı değil günlük herişini yap ağır kaldırma belirti de arama unut demişti misafir olunca mecbur telaştan unuttum bendede hiç ağrı sızı olmuyor
Ah canim yaa neden uzuyosun bebisi bende hala adet sancilari oluyor kasikta belde.neden oldugunu bilemezsinki uzme kendini lutfenBugun olamıyorum ne yapsam olamıyorum çok iyi tanıyorum bu ağrıları adet ağrıları bunlar belim kasiklarim kopuyor sanki bir yandan migrenim
kiiiiz sonunda guzel haberlerle geldin ya nasil sevindim anlatamam tedavin hayirli olsun bol bol kaliteli yumoslarin embriyolarin buz bebeklerin cifter cifter evlatlarin olsun insallah bu tedavinin sonucunda.rabbim yardimcin olsun.veee ben geelllddiiiiimmmselamlar hatunlarrr
bugun semra kahraman doktorcumla gorustummmmsagolsun kendisi Rahim filmimde buyutulecek bir sıkıntının olmadigini , tup bebek tedavisine baslayacagimiz soyleyerekten bir de ignelerimi yazaraktan ilaclarimi yazaraktan beni yolladiiii
veeee isin daha guzel tarafi sabah ben hasta oldummmbuna ilk kez bu kadar sevindirik oldum ki bennnn
yarin kan verip igne vurulmaya basliyommm teyyteyyyteyyyyhamisligime az kaldiii
Canim benimde gecti gogus agrim ilaclari kullaniyoz hala neden gecti bilmiyom estrofem progestan devam baska hic belirtim yok batma falanda transfer dahil 5. Gunum zor gecicek gunler sabirdizlaniyorum..halide25 ne yaptın canım, görüştbeSemra hanımla, neye karar verdiniz?
kızlar benim göğüslerimin acısı yavaş yavaş geçiyor ya, ağrısı sızısı geçip pozitif sonuç alan duydunuzmu?
ben akşam yaptım ama tabiki çıkmadıııı canımmmBen yapmadım iyi sabir bendekide çarşambaya kadar bekliyecem
Canim benimdecpersembe transfer oldi hic batma falan olmadi Baska hic belirtide yok sabirsizlaniyorum test tarihim 19 ocak senin ne zaman[/QUOTE][QUOTEBERNimel, post: 38826703, member: 240061"]canım bende perşembe transfer oldum ilk üç gün batma hissettim ancak artık hiç bir şey hissetmiyorum doktorum yatma dedi sürekli ayaktayım zaten misafirlerim vardı yatılı onlarla ilgilendim aklıma bile gelmedi bebekler inşallah tutunmuşlardır :) doktor yerçekimiyle alakalı değil günlük herişini yap ağır kaldırma belirti de arama unut demişti misafir olunca mecbur telaştan unuttum bendede hiç ağrı sızı olmuyor
Canim benimdecpersembe transfer oldi hic batma falan olmadi Baska hic belirtide yok sabirsizlaniyorum test tarihim 19 ocak senin ne zaman[/QUOTE][QUOTEBERNimel, post: 38826703, member: 240061"]canım bende perşembe transfer oldum ilk üç gün batma hissettim ancak artık hiç bir şey hissetmiyorum doktorum yatma dedi sürekli ayaktayım zaten misafirlerim vardı yatılı onlarla ilgilendim aklıma bile gelmedi bebekler inşallah tutunmuşlardır :) doktor yerçekimiyle alakalı değil günlük herişini yap ağır kaldırma belirti de arama unut demişti misafir olunca mecbur telaştan unuttum bendede hiç ağrı sızı olmuyor
kız Allah seni bildiği gibi yapsın 2 gündür ne çektik be seni düşünmekten, ben senin yokluğunu hisettirmemek için şakşlabanlıklar yapıp arkadaşları eğlendirmeye çalıştım ama, senin yerin başka Halidem.veee ben geelllddiiiiimmmselamlar hatunlarrr
bugun semra kahraman doktorcumla gorustummmmsagolsun kendisi Rahim filmimde buyutulecek bir sıkıntının olmadigini , tup bebek tedavisine baslayacagimiz soyleyerekten bir de ignelerimi yazaraktan ilaclarimi yazaraktan beni yolladiiii
veeee isin daha guzel tarafi sabah ben hasta oldummmbuna ilk kez bu kadar sevindirik oldum ki bennnn
yarin kan verip igne vurulmaya basliyommm teyyteyyyteyyyyhamisligime az kaldiii
kız bende yapıyorum hala, 2 göbekten hergün, 1 tane de gün aşırı kalçadan, boşluk iyidir istediğin gibi doldurursunsanki boşlukta gibiyim transferin 4. günü ilaçlarımı kullanıyorum ve hala iğne yapıyorumkollarımda morluklar inşallah bebeğim benimledir
haklısın, ama belirtileri olarak tutanlar da var hiç belirtisi olmadan tutanlarda, biz en iyisi herşeyi tuttuğuna yoralımCanim benimde gecti gogus agrim ilaclari kullaniyoz hala neden gecti bilmiyom estrofem progestan devam baska hic belirtim yok batma falanda transfer dahil 5. Gunum zor gecicek gunler sabirdizlaniyorum..
Arkadaşlar gün içinde yazamıyorum ancak bu saatlerde okuyorum yazdiklarinizi mervesaray enerjin on numara hepimize pozitif enerji veriyorsun halide25 tedavin hayırlı olsun, test gününü bekleyenler sabır ve sonundaaaa hayırlı bebisler dilerim.
Benimde bgn yumurta toplamanın ikinci günü biri altı biri dört hücreli İki tane embriyo oluşmuş ama dondurulup tekrar yumurta toplanacak sanırım
Allahım isteyen tüm çiftlere hayırlı evlatlar vermisi dilegiyle
canım niye pozitif olmayım ki, aksi ispatlanan kadar hamileyim ben, bu heyecanı ya 9 ay yaşayacam ya 12 gün, her halükarda şimdilik hamileyim dimi.
inşallah o buz bebeklerin müthiş bir sıcaklıkla sana geri döner canım
kız Allah seni bildiği gibi yapsın 2 gündür ne çektik be seni düşünmekten, ben senin yokluğunu hisettirmemek için şakşlabanlıklar yapıp arkadaşları eğlendirmeye çalıştım ama, senin yerin başka Halidem.
ooooohhhhhh içimin yağları eridi beçok mutlu oldum valla, teeekkk tek iğnelerini ilaçlarını, kaçıncı gün kaç yumurta kaç cm olmuş ismi cismi nedir hepsini günlük rapor istiyorum.
bu arada Halidecim söylemişmiydim. ben hamileyimmm
günaydın tatlım, merak etme 2 güne kalmaz o iğnelerin ustası olcaksın.. gonal f-450'den 187,5 doz bir de 75 doz merional vurunuyodum bi de lucrin vardı yani günde 3 iğne yapıyodum sevgili göbeğime, şimdi 2 iğne göbekten bir iğne kalçadan devam ediyo,simdiii hocanin yazdığı ilaclar folbiol, glifor, gonal f 450den 4 kutu, cetrodite ve ovitrelle . :) bugun igneleri nasil vurulacagimi anlatacaklar ve ilk ignemi olucam.250doz sanirim vurcam malum iri hatunumheycan yaptim hatunlaaarrrr :)) unuttum bu qrada gunaydinlar herkese. yeni gunde herkese umut saglik ve mutluluk diliyommm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?