10. Gün kanda kesin çıkar canım... Günaydın buaradaGünaydın kızlar enerjinize hayranım diyorumki 10 .günde kanda kesin birşeyler gozukuyormu kızlar
Canım ben sabah kan verdim 10 .gün çok heyecanliyim gizli is çevirdim.10. Gün kanda kesin çıkar canım... Günaydın buarada
Günaydın CNm 10. Gün benim idrarda bile çıktı.Fırsatın varsa git kan tahlilini yaptırGünaydın kızlar enerjinize hayranım diyorumki 10 .günde kanda kesin birşeyler gozukuyormu kızlar
Seni gidi seni bize de gizli gizli haber veriyorCanım ben sabah kan verdim 10 .gün çok heyecanliyim gizli is çevirdim.
Yaptırmış bile gizli gizli söylüyorGünaydın CNm 10. Gün benim idrarda bile çıktı.Fırsatın varsa git kan tahlilini yaptır
Canım saat ikide telefon edeceğim malum isteyim Allahım gönlümüze gore verir inşallah kızlar dua edinSeni gidi seni bize de gizli gizli haber veriyorinşallah canım pozitif çıkar... sonuç ne zaman çıkacak
Canım inşallah hepimiz hamis oluruzGunaydin kizlar
Bugun benim de 10. Gunum evdeki test yine negatif
denizce7979 insallah guzel haberler verirsin
canim kacinci gun embriyosu kan versen belkide idrar yaniltiyordurGunaydin kizlar
kesinlikle çıkar, yaptır istersenGünaydın kızlar enerjinize hayranım diyorumki 10 .günde kanda kesin birşeyler gozukuyormu kızlar
amin insallah benim 3.gun embriyosu doktor 10. gun yap dedi testi beklemek cok zorCanım inşallah hepimiz hamis oluruz
evdeki testleri ciddiye almıyoruz, pozitif çıkarsa doğru, negatif çıkarsa daha kanda bhcg çok yükselmediğindendir. istersen sen de kan testi yaptır yelocumGunaydin kizlar
Canım 5.gün embryosyducanim kacinci gun embriyosu kan versen belkide idrar yaniltiyordur
Canım kanda çıkar belki idrar testine pek itibar etmeGunaydin kizlar
3. Gun embriyosucanim kacinci gun embriyosu kan versen belkide idrar yaniltiyordur
Yok tatlım ben de dün transfer oldum ilk gün sayilmiyor çarşambayi sayicaksin 10 gün testttIyi akşamlar kızlar,bişey sormak istiyorum sizlere.benim transfer salı günü olacak,5.gün embriyosu.kan testi için salıdan itibaren mi saymaya başlıyoruz?
Nasıl yani test günün 12. Gün değil 10. Gün oylemiarkadaşlar 9. gün sabah idrarıyla negatif yine benim test günüm yarın benimde 3. gün embriyosuydu inşallah vardır ilk denememdii
testi yapmamdaki amacım eğer çıkmazsa en azından biraz daha alıştırırım kendimi direkt negatifi görüp hüsrana uğramamak içindii
evet canım 10. gün yaptır dediler ilaçlarımıda ona göre verdiler hatta jeli tekrar aldımNasıl yani test günün 12. Gün değil 10. Gün oylemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?