- 9 Aralık 2014
- 870
- 791
- 133
- 46
Kizlar değerin kaç olması gerekiyor çok vap verin hemen
50.84 çıkmış 10. Gun5in ustu gebelik
50.84 çıkmış 10. Gun
Canım çok sağol Allah sizleredw nasip etsin simdi değerin katlanmasinimi bekliyecegimee güzeeeellll bin massallah hamissin ya kizzz :) gpzun aydiiiiinnn
Canım çok sağol Allah sizleredw nasip etsin simdi değerin katlanmasinimi bekliyecegimee güzeeeellll bin massallah hamissin ya kizzz :) gpzun aydiiiiinnn
Hayırlı olsun canim hamilesin işte :) inşallah iki gün sonra güzelce artar değerin50.84 çıkmış 10. Gun
İnsallah canımHayırlı olsun canim hamilesin işte :) inşallah iki gün sonra güzelce artar değerin
Tebrik ederim canım allah Tamamına erdirsin inşallah50.84 çıkmış 10. Gun
Canim gözün aydin...ins. 2 gun sonra degerin artmis olur...ne guzel 2015 Annesi olacaksinn...Rabbim herkese bu guzel duyguyu nasip etsin..50.84 çıkmış 10. Gun
Amin canım inşallahTebrik ederim canım allah Tamamına erdirsin inşallah
olcam degil kizzzz :) oldun zaten 10 gun once hamis. bugun resmiyet kazandi hamisligin.hadi gozun aydinnneglen gul sevun cos oynaaaa . herifinle guzel vakit gecir 9 ay sonra bu gunleri ararsin kiiiiizzzsimdi ben hamismi olcam
olcam degil kizzzz :) oldun zaten 10 gun once hamis. bugun resmiyet kazandi hamisligin.hadi gozun aydinnneglen gul sevun cos oynaaaa . herifinle guzel vakit gecir 9 ay sonra bu gunleri ararsin kiiiiizzz
50.84 çıkmış 10. Gun
kiz ne zaman inanacan karnin burnuna gelice mi hatuuunnninanamiyorum hala
canım hayırlı olsun sonucun çokkkk katlanarak devam etsin inşallah bizlerede moral oldun Allah kucağına sağ salim almayı nasip etsinNe yapacağını bilemedim panik yaptım eşime soylwyeyimmi yoksa persembe günüde test yapcam ozamanmi söyleyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?