ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

A akimel canım dün için sağol burda sizinle paylaşmak rahatlatıyor insanı bugün gözlerim şiş bir halde işe başladım ama dünkü fırtına geçti çok şükür kızlar iyi ki varsınız

yanımda olduğunuz için sağolun

arkadaşlar burda bi burcu arkadaşımız vardı onun sonucu ne oldu acabaaaa idrar testinde çıkmamıştı üzülüyordu

yok canım kan veremedim henüz ağrım çoktu dün bir de bir ağlama krizi geldi patladım öyle işte.

canim benim, aglama krizine girecegine gidip bugun acilde kan versene . 2 saate cikar .ak koyun kara koyun belli olur da sen de rahatlarsin . hem sanci olabilr.kan testi yapana kadar sakin sakin saliverme kendimi. Allah buyuk. Biz de insallah annelik ile mujdelenip evlatlarimizi kucaklarimiza alicaz Yeter ki Rabbim onlarin ruhlarini yaratmis olsun.

aman cok bilmis seniiii insallah seninki 500 cikar da ikiz ikiz dogurursun cingene seni

amin canım inşallah yarın sabah 8,30 gibi direk kan vermeye gidicez inşallah...

ya benim canım çok sıkkın...
sıkkın değilmi acaba
böyle sanki boğazım düğüm düğüm dicem ........... değil,,
midem ağrıyo..,.dicem...değil,
nooluyoo bana yaa, üstüme bi öküz oturmuş kalkmıyo sanki.. hah tam olarak bu

Şimdi ben senin canını bir sıkıcam .... yok yok sıkmıycam...
Boğazının düğümüne bir başlıcam .... şaka şaka başlamıycam...
Midene bir yumruk sallıncam... hiç yaparmıyım yok artık...
Evet yaaa ne oluyor sana yaaa.... O üstündeki Öküzü bir tepikliycem Evet Evet tepikliycem...
Hamiş hatunun üstüne oturulur mu hiçççç .... Tövbe tövbe

amandaaaaaaaaaaa, resimde kızına sarıldığın gibi bana da sarılsana
bunu yapamıyosan dua et benim de senin gibi sarılacağım bi yavrum olsun
ay çok duygusalım bugün, şimdiden böyleysem benim hamileliğim hiç çekilmez be, kocama çok acıdım şu an yazık ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…