- 7 Eylül 2014
- 612
- 710
- 128
- 42
aminnn canim da sen niye korktun bu kadar hayrola? kan testi yaptirdin da dusuk deger mi cikti noldu? ben kacirdim sanirim orayi??halide25 canımm tedavin hayırlı olsun karnın delik deşik olsun sonu mutlu umutlu olsun canım
yanımda olduğunuz için sağolunilk gün sayılmıyor canım, bak sen elinden geleni yaptın, artık yapabileceğin hiç bir şey yok, herşey Allahın elinde yaratırsa olacak yaratmayaksa olmayacak, sen ne yapabilirsinki canım ne gelir elimizde, tedirgin olmak üzülmemek elde değil ama biraz tevekkül edebilmeyi başarmalıyız, şu anki ruh halin de hormonların ayaklanmasından bence, o kadar ilaç alıyoruz kolay değil. böyle 2 gün daha geçiremeyeceksen yarın sabah kan tahlili yaptır canım, 10.günde çıkıyor. ama bu sefer de artcak mı artmayacak mı stresi yaşayacaksın, bunu da düşün.
yok canım kan veremedim henüz ağrım çoktu dün bir de bir ağlama krizi geldi patladım öyle işte.aminnn canim da sen niye korktun bu kadar hayrola? kan testi yaptirdin da dusuk deger mi cikti noldu? ben kacirdim sanirim orayi??
ayyy çok mutlu oldum bende o testlerden sonra ümitsizliğe kapılmıştımm sorunsuz hamişlik diliyorum canımmm50.84 çıkmış 10. Gun
oooooo süperrrrr haber50.84 çıkmış 10. Gun
datlım 5'in üstü gebelik de, tüp bebekde değerin daha yüksek çıkması gerekiyor, 20'den falan yüksek olmalı yani5in ustu gebelik
yok canım kan veremedim henüz ağrım çoktu dün bir de bir ağlama krizi geldi patladım öyle işte.
aman cok bilmis seniiiioooooo süperrrrr haber
canım tebrik ediyorum, Allah tamamına erdirsin inşallah, belirtilerin nelerdi
datlım 5'in üstü gebelik de, tüp bebekde değerin daha yüksek çıkması gerekiyor, 20'den falan yüksek olmalı yani
ayyyy inşallah, bedduanı yerim seninaman cok bilmis seniiiiinsallah seninki 500 cikar da ikiz ikiz dogurursun cingene seni
ayyyy inşallah, bedduanı yerim senin
Evet canım o günden sonra bende hiç görmedim ne oldu acaba sonucuarkadaşlar burda bi burcu arkadaşımız vardı onun sonucu ne oldu acabaaaa idrar testinde çıkmamıştı üzülüyordu
ilk ignemi gobusume yaptim cok sukurilk bi batirdim.dedim yok yapamiycam ama basardim
amin canım inşallah yarın sabah 8,30 gibi direk kan vermeye gidicez inşallah...canim benim, aglama krizine girecegine gidip bugun acilde kan versene . 2 saate cikar .ak koyun kara koyun belli olur da sen de rahatlarsin . hem sanci olabilr.kan testi yapana kadar sakin sakin saliverme kendimi. Allah buyuk. Biz de insallah annelik ile mujdelenip evlatlarimizi kucaklarimiza alicaz Yeter ki Rabbim onlarin ruhlarini yaratmis olsun.
ya benim canım çok sıkkın...
sıkkın değilmi acaba
böyle sanki boğazım düğüm düğüm dicem ........... değil,,
midem ağrıyo..,.dicem...değil,
nooluyoo bana yaa, üstüme bi öküz oturmuş kalkmıyo sanki.. hah tam olarak bu
Şimdi ben senin canını bir sıkıcam .... yok yok sıkmıycam...
Boğazının düğümüne bir başlıcam .... şaka şaka başlamıycam...
Midene bir yumruk sallıncam... hiç yaparmıyım yok artık...
Evet yaaa ne oluyor sana yaaa.... O üstündeki Öküzü bir tepikliycem Evet Evet tepikliycem...
Hamiş hatunun üstüne oturulur mu hiçççç .... Tövbe tövbe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?