amandaaaaaaaaaaa, resimde kızına sarıldığın gibi bana da sarılsana
bunu yapamıyosan dua et benim de senin gibi sarılacağım bi yavrum olsun
ay çok duygusalım bugün, şimdiden böyleysem benim hamileliğim hiç çekilmez be, kocama çok acıdım şu an yazık ona
bencede hamileyim, yoksa o şaklaban halimi başka ne değiştirebilirki. Amin canımCanım ne demek memnuniyetle sarılırımDualarım her daim sizinle zaten...
Ayrıca şimdiden böyleysem ne demek zaten hamilesin o yüzden bu duygusallık...
İnşallah sarılacağın bir değil iki yavrun olur...
Tebrik ederimmm50.84 çıkmış 10. Gun
İnsallah guzel haberler alirsin insallahhhamin canım inşallah yarın sabah 8,30 gibi direk kan vermeye gidicez inşallah...
Ben de ayni o dedigindenimya benim canım çok sıkkın...
sıkkın değilmi acaba
böyle sanki boğazım düğüm düğüm dicem ........... değil,,
midem ağrıyo..,.dicem...değil,
nooluyoo bana yaa, üstüme bi öküz oturmuş kalkmıyo sanki.. hah tam olarak bu
canımcım sadece yerleşme kanaması değil, pozitif sonuç alınsa da ara ara hafif kanaması olanları okudum, bir de bu aralar adet döneminse ondan da olabilir. canım sen sabah ilk olarak kan ver, ben umutluyum senden inşallah güzel haberle gelirsin canımTebrik ederimmm
Ya bi idrar testi yapsaydin ya bugun keske bana umut olurdun
İnsallah guzel haberler alirsin insallahhh
Ben de ayni o dedigindenim
Test negatif sabah
Bugun butun gun ayakta kaldim yoruldum
Aksam eve geldim 5 saat cisimi tutmusum test yapicam bi baktim ki kahve akinti
Ustume aldim battaniyemi uzandim yine
Bukadar erken adet olunur mu?
Bukadar gec yerlesme kanamasi olur mu?
Kafamda deli sorular
Evet aslinda adet gunum buguncanımcım sadece yerleşme kanaması değil, pozitif sonuç alınsa da ara ara hafif kanaması olanları okudum, bir de bu aralar adet döneminse ondan da olabilir. canım sen sabah ilk olarak kan ver, ben umutluyum senden inşallah güzel haberle gelirsin canım
Evet normal o agrilar.Ya arkadaşlar tekrar sorayim cvb gelmemişti ilk günler adet sancisi gibi ağrı normal mi?????
Canım bendede bir saat önce hafif pembe akinti geldi normal sanırım ayrıca adet dönemim ondandir dimicanımcım sadece yerleşme kanaması değil, pozitif sonuç alınsa da ara ara hafif kanaması olanları okudum, bir de bu aralar adet döneminse ondan da olabilir. canım sen sabah ilk olarak kan ver, ben umutluyum senden inşallah güzel haberle gelirsin canım
Canım ben aslında sabah bir test aldım ama kullanmadim gidip kan tahlili yaptırdım neyse yarin sabah merak ettim yapcam bakalimTebrik ederimmm
Ya bi idrar testi yapsaydin ya bugun keske bana umut olurdun
İnsallah guzel haberler alirsin insallahhh
Ben de ayni o dedigindenim
Test negatif sabah
Bugun butun gun ayakta kaldim yoruldum
Aksam eve geldim 5 saat cisimi tutmusum test yapicam bi baktim ki kahve akinti
Ustume aldim battaniyemi uzandim yine
Bukadar erken adet olunur mu?
Bukadar gec yerlesme kanamasi olur mu?
Kafamda deli sorular
Kziim bugun yap ki 50 olan degerde cikiyo mu gorelimmCanım ben aslında sabah bir test aldım ama kullanmadim gidip kan tahlili yaptırdım neyse yarin sabah merak ettim yapcam bakalim
Ama aksam oldu hatta gece oldu sabah yapmak gerekmiyormu kiKziim bugun yap ki 50 olan degerde cikiyo mu gorelimm
Amin canim tesekkurlerA
Ama aksam oldu hatta gece oldu sabah yapmak gerekmiyormu kiayrica darısı senin başına canim inşallah
Canım jonguil doğru söylüyor ayrıca testi yaptım tek çizgi çıktı hayelet çizgi felan da yokAmin canim tesekkurler
Bakalim yarin belli olacak
Yaa boyle seyler duyunca cok umutlaniyorum insallah bende de cikar ve insallah bu kahve akinti adet habercisi degildiryeloyelo Kıı benimle aynı zaman test yapacak bi arkadaş vardı 12. Gün idrar testi negatif kan testi pozitif çıktı canım hemen panik olma kan yaptır ondan sonra
Aa cidden miCanım jonguil doğru söylüyor ayrıca testi yaptım tek çizgi çıktı hayelet çizgi felan da yok
Yaklaşık iki saatlik sanırımAa cidden mi
Kac saatlik çişle yaptin kizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?