ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Çok teşekkür ederim @jonguil,benim 5.gün embriyosu 2 tane koydular.7 tanesinide dondurduk,bana resim vermediler ( hiç söylemekde aklıma gelmedi.
Maşallah canım yaa çok güzel herşey yolunda inşallah allah Tamamına erdirir tatlım çok mutlu oldum senin adına... inşallah bizlerinde tedavisi iyi ilerler

Maşallah canım yaa çok güzel herşey yolunda inşallah allah Tamamına erdirir tatlım çok mutlu oldum senin adına... inşallah bizlerinde tedavisi iyi ilerler
İnşallah canım benim.ne kadar rahatsan o kadar iyi sonuç alıyorsun ben öyle düşünüyorum.bide herşeyin hayırlısı inşallah,çok iyi olandan sonuç alınamadığı gibi iyi durumda olmayanlardan çok iyi gebelikler çıkabiliyor.tedavi öncesi yaşam ve beslenme şeklinin hiç etkili olmadığını düşünüyorum bu arada,çünkü ben günde 1 paket sigara içiyorum ( bugün bıraktım ) sebze çok yemem,meyve çok yemem,spor yapmayı sevmem,işim gereği sürekli başka ülkelerdeyim saat farkları ölümcül oluyor iyi dinlenmediğim zaman çok oluyor,ayrıca yaşımda 36.fakat bu kadar negatif şeylerde bile pozitif sonuçlar çıkıyor.aile genleriniz sağlamsa en büyük artı bu.birde akşamları mümkünse taze havuç suyu içmeniz eğer değilde kabukları iyi yıkanmış 2 tane havuç yemeniz

Selam kızlar,bugün öğlen transferim yapıldı,şaka maka derken oldu bitti bile :)) bekle gelsin şimdi ayın 24'Ü )

Hadi hayırlı olsun, benim de yarın yapılacak bu sefer kimseye söylemedim bakalım nasıl dayanıcaz o on iki gün allah isteyen herkese hayırlı evlatlar versin amiiinnn.

Evet canım pozitif olmak pozitif düşünmek lazım... Havuç çok severim zaten bol bol yerim artık sende bol bol ananas ye canım

Sabah kan vericem ve benim gibi bekleyen herkese sabır ve her duruma hazırlıklı olma gücü ver. Kudretinden şüpheye düşmemize isyana girmemize izin verme ya Rab. Ol de olsun gönlünden bize de hayırlı evlatlar kopsun ya Rab. Şüphesiz ol dersin olur.

canım yarın sen ben ve yelocan tahlil verecek inşallah üçümüzde güzel haberlerle döneriz

D
Hadi hayırlı olsun, benim de yarın yapılacak bu sefer kimseye söylemedim bakalım nasıl dayanıcaz o on iki gün allah isteyen herkese hayırlı evlatlar versin amiiinnn.
şimdiden hayırlı uğurlu olsun inşallah.12 gün su gibi geçecek ve o vakte kadarda idrar testi yookkkk )olumlu yada olumsuz her ne çıkarsa hayırlısı buymuş deyip şükredeceğiz

Yaklaşık iki saatlik sanırım
Hadi yaaa bu iyi haber ozaman bende de cikmamis olabilir demi
Canım canım endişe etme % 80 tüp bebek tedavi sonrası eğer tutmadı ise transferin 14. Gününden sonra adet gelir korkma
Yaa bu gelen akinti adet olmasin da insallah yarin devam etmezse umutlu giderim teste
Hayirli olsun transferin.havuc suyu ben de ictim ilk gunler sonra biraktim :)
İnsallah guzel sonuclar alirsin
Aminn aminnnnn
canım yarın sen ben ve yelocan tahlil verecek inşallah üçümüzde güzel haberlerle döneriz
İnsallah yaaa insallah guzel haberlerle geliriz.ben sabah erken gitmem herhalde oglene dogru giderim sabahki ruh halime bagli hadi hayirlisi bakalim

kızlar bana embriyo resmi vermişlerdi ama hiç bakamamıştım bir zarfla verdiler :) şimdi çantamdan çıkardım 10/5 bue yazıyor embriyo karşısında bu değer ne kii ???

herkese gunaydinlar olsun ,tedaviye baslayacak arkadaşlarin isleri güçleri yolunda olsun ,test yaptıracaklardan güzel haberler almak nasip olsun,opusu olanlarin kaliteli bol bol yumoslari olsun,derdi sikintisi olanlarin Rabbim yar ve yardimci olsun insallahhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…