- 7 Eylül 2014
- 612
- 710
- 128
- 42
Sonucum negatif canlar
Canım sen 5+3 ü neye göre hesapladın.son adet tarihine göre mi yoksa transfer tarihine göre mi.ben de Allah'a şükür dün keseyi gördüm ama bu tarihler konusunda kafam karıştıCanim 5+3 ken cagirdi kan sonucandan 10 gun sonra..jonguil canimm cok saol 2 dusugum var hep bi korku var icimde rabbim ne yaZdiysa o olur..aminn canim en kisa zamanda guzel haberlerini bekliyorum
Canım ne güzel inşallah kalp atışını da duyarsın canim bende iki gün önce gördüm keseyi şükür 4+4 idik tüp bebek doktorum değil de başka bir hastanede baktirdik bu hafta hesabı sat a göre mi yoksa transfere göre mi neye göre yapılıyorGunaydin kizlar cok sukur kesemizi gorduk biz..darisi sizlerin basina olsun tum kalbimle dua ediyorum rabbim isteyen herkezin kucagini doldursun..
Nasip degilmis hayirlisi degilmis demekki insallah en kisa zamanda Allah nasip etsinSonucum negatif canlar
Ne kadar zor oldugunu biliyorum canim ama dua etmekten başka elden gelen bişey yok malesef rabbim en hayirli zamanda once gobusunu sonra kucagini doldurur inşNasip degilmis hayirlisi degilmis demekki insallah en kisa zamanda Allah nasip etsin
Ben de birazdan kan vericem ama negatif olacagini bilerek cunku akintim kirmiziya döndü maalesef
Amin canım inşallah iyiyim çok şükür bin şükürcanım allah dayanma gücü versin rabbim tez zamanda inşallah nasip eder
Canımm hayırlısı olsun hiç belli olmaz hele bi ver kanınıNasip degilmis hayirlisi degilmis demekki insallah en kisa zamanda Allah nasip etsin
Ben de birazdan kan vericem ama negatif olacagini bilerek cunku akintim kirmiziya döndü maalesef
3. gün embriyosu canımCanım kaçıncı gün embiryosuydu seninki
İnsallah hepimiz icin canimNe kadar zor oldugunu biliyorum canim ama dua etmekten başka elden gelen bişey yok malesef rabbim en hayirli zamanda once gobusunu sonra kucagini doldurur inş
Verdim bir saate cikar hayirlisi olsun hakkimizdaCanımm hayırlısı olsun hiç belli olmaz hele bi ver kanını
O zaman 10 hucreli olabilir canım 10/5 yazıyor ya resim yükle bakalım canım3. gün embriyosu canım
hadi hayırlısı canım Rabbim inşallah mutlu etsin pozitif sonuç gelsin hepimiz sevinelimİnsallah hepimiz icin canim
Verdim bir saate cikar hayirlisi olsun hakkimizda
Canım hayırlı olsun inşallah çok guzel haberler verirsinİnsallah hepimiz icin canim
Verdim bir saate cikar hayirlisi olsun hakkimizda
Denizcim canım zamanı değilmiş demekki en kısa zamanda inşallah güzel haberlerini alırızAmin canım inşallah iyiyim çok şükür bin şükür
Benim ilk tüp bebek denemem de fragmantasyon vardı... test tarihin ne zaman canımevet canım 10 hücreli %5 fermastasyonu var dedi ihmal edilecek bir şey sayılır demişti
fragmantasyon mu onun adı :) embriyolag söyledi aklımda böyle kalmış:))) test tarihi 19 ocak ama pazar oluyor sanırım idrar yaparım ama kan için pazartesini bekliycem embryo resminden bir şey anladınmı canım ben hiç anlamıyorumdaBenim ilk tüp bebek denemem de fragmantasyon vardı... test tarihin ne zaman canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?