ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Canim 5+3 ken cagirdi kan sonucandan 10 gun sonra..jonguil canimm cok saol 2 dusugum var hep bi korku var icimde rabbim ne yaZdiysa o olur..aminn canim en kisa zamanda guzel haberlerini bekliyorum

Canim 5+3 ken cagirdi kan sonucandan 10 gun sonra..jonguil canimm cok saol 2 dusugum var hep bi korku var icimde rabbim ne yaZdiysa o olur..aminn canim en kisa zamanda guzel haberlerini bekliyorum
Canım sen 5+3 ü neye göre hesapladın.son adet tarihine göre mi yoksa transfer tarihine göre mi.ben de Allah'a şükür dün keseyi gördüm ama bu tarihler konusunda kafam karıştı

Gunaydin kizlar cok sukur kesemizi gorduk biz..darisi sizlerin basina olsun tum kalbimle dua ediyorum rabbim isteyen herkezin kucagini doldursun..
Canım ne güzel inşallah kalp atışını da duyarsın canim bende iki gün önce gördüm keseyi şükür 4+4 idik tüp bebek doktorum değil de başka bir hastanede baktirdik bu hafta hesabı sat a göre mi yoksa transfere göre mi neye göre yapılıyor

Gebelik hesaplamasini benim doktorum son adet tarihibe gore hesaplamisti kizlar bilginiz olsun

Nasip degilmis hayirlisi degilmis demekki insallah en kisa zamanda Allah nasip etsin
Ben de birazdan kan vericem ama negatif olacagini bilerek cunku akintim kirmiziya döndü maalesef
Ne kadar zor oldugunu biliyorum canim ama dua etmekten başka elden gelen bişey yok malesef rabbim en hayirli zamanda once gobusunu sonra kucagini doldurur inş

evet canım 10 hücreli %5 fermastasyonu var dedi ihmal edilecek bir şey sayılır demişti

Eklentiler

• 2015-01-14 13.25.50.webp
    85,9 KB · Görüntüleme: 62
Benim ilk tüp bebek denemem de fragmantasyon vardı... test tarihin ne zaman canım
fragmantasyon mu onun adı :) embriyolag söyledi aklımda böyle kalmış:))) test tarihi 19 ocak ama pazar oluyor sanırım idrar yaparım ama kan için pazartesini bekliycem embryo resminden bir şey anladınmı canım ben hiç anlamıyorumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…