ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Canım benim 8 hücreli orta kalite embiryoydu gözle Sayılıyordu senin sayılmıyor canım çok hücreli artık ondan ama fragmantasyon yok ki senin embiryo resminde

%5 çok az var dedi 10 hücreli dedi 2. kalite olduğunu anlattı embiriyolog zarf içinde bunları bana verdi sonra transferi yaptı doktorum

%5 çok az var dedi 10 hücreli dedi 2. kalite olduğunu anlattı embiriyolog zarf içinde bunları bana verdi sonra transferi yaptı doktorum
Ayy Canım aynı şeyleri banada anlattı embiryolog sonra transfer yapıldı... inşallah tutar canım... bende adet olmayı bekliyorum inşallah bi aksilik çıkmaz bende tedaviye başlarım

Ayy Canım aynı şeyleri banada anlattı embiryolog sonra transfer yapıldı... inşallah tutar canım... bende adet olmayı bekliyorum inşallah bi aksilik çıkmaz bende tedaviye başlarım
nasipten ötesi yok canım beklemek zor ama bekliyorum bakalım Rabbim isteyen herkese tez vakitte versin buda bizim imtihanımızmış bazen insanlara kızıyorum istemeden oldu falan diyorlar bizim bir saatlik stresimizi görseler şükrederler yine de herşeye hamdolsun tedavi olacak durumdayız . Rabbim ilk denememde yavrumu nasip etmiştir inşallah diye dua ediyorum pazartesi belli olacak artık

Evet canım durumunu bile bile en samimi arkaşının espirisine deneyelim dedik şansa hemen oldu diyene ne demeli allah herkesin gönlüne göre versin ama durumu bilen insan biraz karşı tarafı düşünerek konuşur artık dışarı bile çıkmak işkence gibi geliyor... rabbim hepimize hayırlı zamanda hayırlı yazgılar yazsın biran önce inşallah eli ayağı düzgün sağlıklı bebekler nasip etsin

Kizlar iki adet dondurulmusum var nezaman yapiyorlar ikinci tedaviyi cok ara veriliyor mu?ikimci adette yaparlar mi acaba

canım doktor bakar rahımınde sıkıntı yoksa temızse yapar benım bu tedavım öyle oldu ılkınde negatıf sonuc almıştım ara vermeden bı sonrakı adetle başladım hemen şimdi 19 unda sonuc beklıyorum son dondurlmuslarımı kullandım inş sneınde beklemeden olur tedavın

Hayirlisi kizlar
Benim ilk denememdi 3. Gun embriyosu bir adet kondu.transferin 10. Gunu kanamam basladi maalesef.
11. Gun sonucum 0.96 cikti

Sonucum negatif kizlar
Sonucum negatif canlar

kızlar çok üzüldüm, Allah sabır versin, tekrar deneme gücü ve imkanı versin ve tez zamanda yüzünüzü güldürsün inşallah. ne diyeceğimi bilemiyorum gerçekten.

Canim 5+3 ken cagirdi kan sonucandan 10 gun sonra..jonguil canimm cok saol 2 dusugum var hep bi korku var icimde rabbim ne yaZdiysa o olur..aminn canim en kisa zamanda guzel haberlerini bekliyorum
canım hayırlı olsun, darısı bizim başımıza inşallah, korkma Allahın izniyle birşey olmaz, dikkatli ol sen tabi. canım birşey sorabilirmiyim; transferden sonra bir belirtin oldumu hiç? biliyorum birsürü ilaç iğne kullanıyorum biliyorum belirtilere takılmamak lazım, ama elimde değil, bir işaret bir emare arıyorum, sadece göğüslerimde acı ve şişlik vardı, o da geçti, şimdi hiçbir belirtim yok.

canım ikimiz de aynı gün öğrencez galiba, benim test günüm 18'i pazar yani, ama burda pazar günü kan verip sonuç öğrenmek mümkün değil yani, mecburen pazartesiyi beklicem, sende herhangi bir belirti varmı?

Sagol canim insallah senden aliriz guzel haberi

Canim benim kasik agrim olmustu bide goguslerim sismisti..ama biliyoruZ ki hic belirtisi olmayip tutanda cok 4 gunun kalmis canim ins.olumlu sonuclanir hic stres yapma

pozitifleri okumak icin girmiştim ama maalesef negatif olmus iki arkadasimizin da sonucu. caniniz sagolsun kizlar .Mevlam maddi manevi guc versin.insallah bir dahaki denemelerinizde pozitif sonuc almak nasip olur annelikle mujdelenirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…