Canım benim 8 hücreli orta kalite embiryoydu gözle Sayılıyordu senin sayılmıyor canım çok hücreli artık ondan ama fragmantasyon yok ki senin embiryo resmindefragmantasyon mu onun adı :) embriyolag söyledi aklımda böyle kalmış:))) test tarihi 19 ocak ama pazar oluyor sanırım idrar yaparım ama kan için pazartesini bekliycem embryo resminden bir şey anladınmı canım ben hiç anlamıyorumda
Ayy Canım aynı şeyleri banada anlattı embiryolog sonra transfer yapıldı... inşallah tutar canım... bende adet olmayı bekliyorum inşallah bi aksilik çıkmaz bende tedaviye başlarım%5 çok az var dedi 10 hücreli dedi 2. kalite olduğunu anlattı embiriyolog zarf içinde bunları bana verdi sonra transferi yaptı doktorum
nasipten ötesi yok canım beklemek zor ama bekliyorum bakalım Rabbim isteyen herkese tez vakitte versin buda bizim imtihanımızmış bazen insanlara kızıyorum istemeden oldu falan diyorlar bizim bir saatlik stresimizi görseler şükrederler yine de herşeye hamdolsun tedavi olacak durumdayız . Rabbim ilk denememde yavrumu nasip etmiştir inşallah diye dua ediyorum pazartesi belli olacak artıkAyy Canım aynı şeyleri banada anlattı embiryolog sonra transfer yapıldı... inşallah tutar canım... bende adet olmayı bekliyorum inşallah bi aksilik çıkmaz bende tedaviye başlarım
Evet canım durumunu bile bile en samimi arkaşının espirisine deneyelim dedik şansa hemen oldu diyene ne demeli allah herkesin gönlüne göre versin ama durumu bilen insan biraz karşı tarafı düşünerek konuşur artık dışarı bile çıkmak işkence gibi geliyor... rabbim hepimize hayırlı zamanda hayırlı yazgılar yazsın biran önce inşallah eli ayağı düzgün sağlıklı bebekler nasip etsinnasipten ötesi yok canım beklemek zor ama bekliyorum bakalım Rabbim isteyen herkese tez vakitte versin buda bizim imtihanımızmış bazen insanlara kızıyorum istemeden oldu falan diyorlar bizim bir saatlik stresimizi görseler şükrederler yine de herşeye hamdolsun tedavi olacak durumdayız . Rabbim ilk denememde yavrumu nasip etmiştir inşallah diye dua ediyorum pazartesi belli olacak artık
canim hayirlisi boyle demek Rabbim sabir versin cok uzuldumSonucum negatif kizlar
Canım rabbim dayanma gücü versin çok üzüldüm ya... en az bir ay ara verirler galibaKizlar iki adet dondurulmusum var nezaman yapiyorlar ikinci tedaviyi cok ara veriliyor mu?ikimci adette yaparlar mi acaba
canım rabbım sabır versın en kısa zamandada hamılelıkle taçlandırsın inş çok üzüldüm ama elden bişey gelmiyo malesef kaç embrıyo transfer edılmıstı cnm kaçıncı gun embrıyosuydu sonucun kaç çıktıSonucum negatif kizlar
Kizlar iki adet dondurulmusum var nezaman yapiyorlar ikinci tedaviyi cok ara veriliyor mu?ikimci adette yaparlar mi acaba
sıkıntınız neydi pekiHayirlisi kizlar
Benim ilk denememdi 3. Gun embriyosu bir adet kondu.transferin 10. Gunu kanamam basladi maalesef.
11. Gun sonucum 0.96 cikti
Sonucum negatif kizlar
Sonucum negatif canlar
canım hayırlı olsun, darısı bizim başımıza inşallah, korkma Allahın izniyle birşey olmaz, dikkatli ol sen tabi. canım birşey sorabilirmiyim; transferden sonra bir belirtin oldumu hiç? biliyorum birsürü ilaç iğne kullanıyorum biliyorum belirtilere takılmamak lazım, ama elimde değil, bir işaret bir emare arıyorum, sadece göğüslerimde acı ve şişlik vardı, o da geçti, şimdi hiçbir belirtim yok.Canim 5+3 ken cagirdi kan sonucandan 10 gun sonra..jonguil canimm cok saol 2 dusugum var hep bi korku var icimde rabbim ne yaZdiysa o olur..aminn canim en kisa zamanda guzel haberlerini bekliyorum
nasipten ötesi yok canım beklemek zor ama bekliyorum bakalım Rabbim isteyen herkese tez vakitte versin buda bizim imtihanımızmış bazen insanlara kızıyorum istemeden oldu falan diyorlar bizim bir saatlik stresimizi görseler şükrederler yine de herşeye hamdolsun tedavi olacak durumdayız . Rabbim ilk denememde yavrumu nasip etmiştir inşallah diye dua ediyorum pazartesi belli olacak artık
Benim tuplerim kapaltildi hidrosalpenks sebebiyle baska bi sorun yoksıkıntınız neydi peki
Sagol canim insallah senden aliriz guzel haberikızlar çok üzüldüm, Allah sabır versin, tekrar deneme gücü ve imkanı versin ve tez zamanda yüzünüzü güldürsün inşallah. ne diyeceğimi bilemiyorum gerçekten.
canım hayırlı olsun, darısı bizim başımıza inşallah, korkma Allahın izniyle birşey olmaz, dikkatli ol sen tabi. canım birşey sorabilirmiyim; transferden sonra bir belirtin oldumu hiç? biliyorum birsürü ilaç iğne kullanıyorum biliyorum belirtilere takılmamak lazım, ama elimde değil, bir işaret bir emare arıyorum, sadece göğüslerimde acı ve şişlik vardı, o da geçti, şimdi hiçbir belirtim yok.
canım ikimiz de aynı gün öğrencez galiba, benim test günüm 18'i pazar yani, ama burda pazar günü kan verip sonuç öğrenmek mümkün değil yani, mecburen pazartesiyi beklicem, sende herhangi bir belirti varmı?
Aĺlah bol bol sabir versin hayirlisi demekten baska soz yok kuzum uzuldum bugun cok kisi negatif haberi verdiSonucum negatif kizlar
Canim ilkinde bircok hormon aldinsa 1 ay dinlenmen daha iyidirKizlar iki adet dondurulmusum var nezaman yapiyorlar ikinci tedaviyi cok ara veriliyor mu?ikimci adette yaparlar mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?