canim hic bir belirtim yok ilk uc gun kasiklarim agirdi ama artik oda kalmadi gayet normalim idrar testi yaparim ama kan icin pazartesiyi bekliycem insallah yavrularmiz tutunmusturkızlar çok üzüldüm, Allah sabır versin, tekrar deneme gücü ve imkanı versin ve tez zamanda yüzünüzü güldürsün inşallah. ne diyeceğimi bilemiyorum gerçekten.
canım hayırlı olsun, darısı bizim başımıza inşallah, korkma Allahın izniyle birşey olmaz, dikkatli ol sen tabi. canım birşey sorabilirmiyim; transferden sonra bir belirtin oldumu hiç? biliyorum birsürü ilaç iğne kullanıyorum biliyorum belirtilere takılmamak lazım, ama elimde değil, bir işaret bir emare arıyorum, sadece göğüslerimde acı ve şişlik vardı, o da geçti, şimdi hiçbir belirtim yok.
canım ikimiz de aynı gün öğrencez galiba, benim test günüm 18'i pazar yani, ama burda pazar günü kan verip sonuç öğrenmek mümkün değil yani, mecburen pazartesiyi beklicem, sende herhangi bir belirti varmı?
Canim 5+3 ken cagirdi kan sonucandan 10 gun sonra..jonguil canimm cok saol 2 dusugum var hep bi korku var icimde rabbim ne yaZdiysa o olur..aminn canim en kisa zamanda guzel haberlerini bekliyorum
arkadaşlar malesef benimde negatiff
bölesi hayırlıymış napalımmm artık
amin canım inşallahbugün hepimizin morali bozuk Canım yaa çok üzülüyorum rabbim dayanma gücü versin hepimize gerçekten derdimiz ortak aynı şeyi 3 ay önce bende yaşadım rabbim sabır versin
Canim oncelikle hayirli olsun benimde sat 7 aralik transfer 23uydu..kese gozuktu bebekte gozuktu hatta ben sordum onceden 2 dusugum oldu kanama alani gozukuyomu diye yok gayet iyi durumda dedi..15 gun sonraya kalp atisi icin cagirdi
Canım inşallah sorun olmazsa haftaya çarşamba adet olmam lazım o zaman başlamayı düşünüyorum. Sen düşünüyor musunamin canım inşallah
hayırlısı bölemiş demekki
sen tekrar denemeyi düşünüyomusun yakın zamanda
canim rabbim guc versin inşallah bidahaki sefere nasip olur yavrun,kesinlikle bir hayir var oyle dusun oyle inan ki Rabbim daha da kuvvetlendirsin seniarkadaşlar malesef benimde negatiff
Saglik olsun ne diyelim nasip degilmiş insallah en yakin zamanda guzel haberler aliriz biz dearkadaşlar malesef benimde negatiff
Canım 1 hafta kadar bu tarz ağrılar normal tatlım keyfine bak bebeğine iyi bakArkadaşlar bgn transfer olduğunu söylemiştim belim ve kasiklarimda çok ağrı var, daha önceki transferlerinde ağrı olmuyordu. Dr arayıp rahatsız etmek de istemiyorum. Sizce normal mi, böyle ağrılar yaşayan olduma acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?