ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

ben bugun ikinci ignemi yaptim hatunlar.cuma ilk kontrolum.korku var.igneler sonrasi ilk kontrolum olacak.
merak ediyorum neler oluyor icimde diye :) arisutu bal polen aldim bugun. incir aldim Mısır carsisindan.yine oradan antepfistigi ve kuru kayisi.
Allahim hayirlarla evlatlarimizi gondersin bize... cok stresli bir surecmis.duyardim okurdum ama icine girince daha iyi anladim bunu. Mevlam bizim gibi caba gosterip emek veren herkesin mukafatini hayirli saglikli evlatlarla versin insallah. Amiiiiinnnn.

canim hic bir belirtim yok ilk uc gun kasiklarim agirdi ama artik oda kalmadi gayet normalim idrar testi yaparim ama kan icin pazartesiyi bekliycem insallah yavrularmiz tutunmustur

Canim 5+3 ken cagirdi kan sonucandan 10 gun sonra..jonguil canimm cok saol 2 dusugum var hep bi korku var icimde rabbim ne yaZdiysa o olur..aminn canim en kisa zamanda guzel haberlerini bekliyorum

Hayirli olsun rabbim kucaginiza almayi nasip etsin
Son adet tarihiniz ve transfer tarihiniz ne zaman?? Ben 7 aralik aksam adet oldum transfer tarihim 24 aralik.. Bugun kese gormek icin gittim daha kucuk dedi gerci gunune gore uyumlu AMA icinde bebek olcak mi kalbi atcak mi bilemeyiz dedi. Sanirim tup bebek hamileligi oldugu icin bizleri riskli goruyorlar. Bide kesenin etrafinda ya kanama var yada ikinci kese bozuluyor gibi, cok sevinemedik ne oldugunu anlamadik. Size ne soylendi?? Kese icinde bebek gorundu mu?

bugün hepimizin morali bozuk Canım yaa çok üzülüyorum rabbim dayanma gücü versin hepimize gerçekten derdimiz ortak aynı şeyi 3 ay önce bende yaşadım rabbim sabır versin
amin canım inşallah
hayırlısı bölemiş demekki
sen tekrar denemeyi düşünüyomusun yakın zamanda

Negatif sonuç almak çok can sıkıcı bende bugün burda peşpeşe pozitif bekliyordum. Napalim canımız sağolsun, neylerse mevlam güzel eyler, allah sabır versin geçen ay negatif aldığım da bende yıkıldım zor toparlandim, allaha şükredelim yine de deneme gücümüz var.

Benimde bugün transferim var hayırlısı bakalım

Canim oncelikle hayirli olsun benimde sat 7 aralik transfer 23uydu..kese gozuktu bebekte gozuktu hatta ben sordum onceden 2 dusugum oldu kanama alani gozukuyomu diye yok gayet iyi durumda dedi..15 gun sonraya kalp atisi icin cagirdi

Canim oncelikle hayirli olsun benimde sat 7 aralik transfer 23uydu..kese gozuktu bebekte gozuktu hatta ben sordum onceden 2 dusugum oldu kanama alani gozukuyomu diye yok gayet iyi durumda dedi..15 gun sonraya kalp atisi icin cagirdi

Cok guzel cnm gormen hayirli olsun bende 10 gun sonra gidicem insallah bir sorun olmaz

arkadaşlar malesef benimde negatiff
bölesi hayırlıymış napalımmm artık
canim rabbim guc versin inşallah bidahaki sefere nasip olur yavrun,kesinlikle bir hayir var oyle dusun oyle inan ki Rabbim daha da kuvvetlendirsin seni

Arkadaşlar bgn transfer olduğunu söylemiştim belim ve kasiklarimda çok ağrı var, daha önceki transferlerinde ağrı olmuyordu. Dr arayıp rahatsız etmek de istemiyorum. Sizce normal mi, böyle ağrılar yaşayan olduma acaba?

Canım 1 hafta kadar bu tarz ağrılar normal tatlım keyfine bak bebeğine iyi bak

sisli bi istanbul sabahindan gunayyydiiiinnn kizceeleerrrr!!!nasilsiniz. ben bir istanbul masali yasamaya devam ediyorum.yarin ilk kontrolum. heyecan dorukta. insallah bugun sag salim gecer mi? kiz merseray nerdesin daha çiş testi falan yapmadin miii :) hadi daaaa bi guzel haber verrr :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…