ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

herkese günaydın. kızlar çok kötüyüm, öyle böyle değil çok kötüyüm, sabah clear blue erken gebelik testi yaptım negatif çıktı .
şu andaki ruh halimi tahmin edemezsiniz, ne yerdeyim ne gökte, halbuki çok emindim çok umutluydum gerçekten çok inanıyordum tutacağına, yerlerdeyim şuanda, kendimi nasıl toparlarım nasıl ayağa kalkarım bilmiyorum, hep hakkımızda hayırlısı olsun diyordum ama şimdi bu söz bile anlamlı gelmiyor şu anda Allah beni affetsin çok kötüyüm çok acı çekiyorum

canım idrar testi bu belli olmaz en iyi sonuç kan testi sende biliyorsun bunu daha erken test yaptın zaten...sonuç negatif olsa bile yılmak yok canım direnecez mecbur rabbim de bunun sonunda mükafatımızı verecek canım

çektiklerimin mükafatını bu dünyada alamıcam galiba, inşallah öbür dünyada alma ihtimalimi de kaybetmiyorumdur. çok erken değil jonguil, pazar günü test günüm, cumartesi de adet günüm, adete 5 gün kala %99 doğru sonuç veren şu pahalı testlerden yaptım. yapacak hiçbirşeyim yok. göğüslerimin acısı geçti ama şişkinliğinin devam ettiğini farkettim dün yine çok umutlandım. benim nasibimde çocuk sahibi olmak yokmu Allahım

Canım jonguilin dediği gibi idrar tahlili yapıp moralini bozma kan yaptır zamanı gelince panik yapma benimde son zamanlarda göğüslerimin ağrısı geçmişti haberin olsun biraz sabir relax ol

Canım seni şuan çok iyi anlıyorum ilk tüp bebek negatif inde aynı şeyleri yaşadım bi kaç gün sonra toparlanıp tekrardan umut etmeye başlıyorsun canım ne yapalım kısmet değilmiş canım allah hepimize tez zamanda nasip eder inşallah benim bi arkadaşım var 8 yıllık evli 8 yıldır çocuğu olmuyordu ankarada ilk tüp bebek denemesinde hamile kaldı 2 aylıkken Düşük oldu aradan zaman geçti para biriktirdi ankaraya kalktı gitti bu sefer yum gelişmedi iptal oldu tedavi aradan yıllar geçti ve hamile kaldı doğum yaptı bile... diyeceğim şu biz elimizden geleni yapalım takdir allahın vereceği zamanı rabbim biliyor canım...

A Ayselzeynep canım senin trasnfer 13.01 de oldu dimi test tarihin ne zaman neler hissediyorsun
Evet 13 ünde oldu.bana 25 Ocak dediler test tarihi için ama pazara geldiğinden dolayı 24 ünde de yaptırabilirsin dediler.hissettiğim hiç bişey yok desem yalan olmaz,ilk iki gün biraz ağrım vardı daha doğrusu kasıklarımda batma ama bugün yok.sürekli tuvalete gidiyorum ve göğüslerim şiş.sen nasılsın?

aaaa kuzum bu sözleri duymak istediğim en son kişisin Merserayy ,arkadasim belki 100000 kerelerce yazildi idrar a güvenmeyin die bunu bizzat ben yasadim ,cikmadi iste hamileymişim idrar da kac kez bir ton para verip aldim yok tu çizgi, kan testinde hamileydim yine yaptım cikmadi canim idrarda kendimden suphe etmeye baslamistim resmen ,agladim cok agladim oysa yavrum benimleydiiii ....boşuna aglamisim bebeimi de streslendirmisim ......
lütfen kendine gelll toparlan pazar gunu nu bekle ,eger olmadiysa da vardir bir sebep Allah bilio lakin biz bilemioruzz .
belki de bebeğin seninle su ann, iki ihtimali de düşünmek zorundasin,ikisinden birisine fazla agirlik verdin mi sonuclarini biliosun....

benim 12 sinde oldu test tarihim 23 ocak benim ilk günden beri sağ kasığım ağrıyor ara ara adet sancısı gibi ağrı geliyor ve göğüslerimde hassas bende sürekli tuvalete gidiyorum

canım lütfen üzme kendini ya kanda pozitif çıkarsa o zamanda bebişi üzdüğünle kalacaksın.daha bugün sağlık ocağına gittim kesinlikle idrar testi yaptırma hiç bi güvenirliği yok dedi lütfen yapma böyle

Hayırlı olsun canim önceki değerin kaçtı?
Canım seni doktor ne zaman çağırdı keseyi görmeye bana sanki ceza verir gibi cumartesi de tahlil yapmamı söyledi iki gün erken yaptım ya neyse enkazından bugün progestan son dediler yarin hele basliyormusum

Hayırlı olsun canim önceki değerin kaçtı?
yasemin merhaba canım bildiğim kadarıyla senin doktorum Aygül hoca idi. ben de cumartesi bi aksilik olmazsa ilk görüşme için randevu aldım. şehir dışından gelicem o yüzden merak ettim iğneler başladığında kaç günde bir çağırıyor kontrole ? gerçi kişiye göre değişecektir tabi ama senin nasıl oldu canım

Evet canim aygül hanim doktorum bende cankiridan gelip gittim canim ben ilk 4 defa iğne vurdurup öyle gittim ondan sonra 2 gün ve gider gün gidip toplam bir hafta iğne kullanıp çatlatma iğnesi oldum canim bir haftada 4 defa gittik. Pazartesi çarşamba perşembe gidip perşembe çatlatma ignemi olup cumartesi yumurta toplama oldu. Benim yumurtalar çabuk cevap verdi her gittiğimde dozu düşürdü. Her kişiye aynı değildir ama inşallah senin tedavinde güzel sonuçlanır aygül hanim çok tatlı ve cana yakın sağolsun çok destek oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…