ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Canım seni doktor ne zaman çağırdı keseyi görmeye bana sanki ceza verir gibi cumartesi de tahlil yapmamı söyledi iki gün erken yaptım ya neyse enkazından bugün progestan son dediler yarin hele basliyormusum
Canım ben tüp bebek doktoruma başka şehirde olduğu için henüz gidemedim haftaya gideceğim inşallah 4 defa iki günde bir test verdim test en son baktirdigimda 2219 idi fazla atıyordu değer iki embriyo konduğu için ve dis gebelikten korktugum icin merak edip gittim bulunduğum şehirde devlet hastanesine. Bir kese gördük şimdi ama çok küçük diğeri arkasında da olabilir dedi. Büyük ihtimal tek hissediyorum ama. Inşallah değerin güzelce katlanır seninde

Kese içinde birşey gorundu mu?? Benimde dun transferimin 21. Gunu gittim keseyi gorduk çok şukur yolk kesesi yoktu gerçi daha erkende olabilir bilmiyorum. Transferin kaçıncı gunu gitmiş oldunuz kese için?

Canım inşallah sorun olmazsa haftaya çarşamba adet olmam lazım o zaman başlamayı düşünüyorum. Sen düşünüyor musun
hakkında hayırlısı olsun arkadaşım bunlar zor süreçler rabbim yar ve yardımcın olsun inş bu sefer alırsın minişini
eğer benim dondurulmuş olsaydı bikaç ay sonra denerdim ama malesef 18 yumurtadan geriye bişi kalmadı bakalım belki yazın tekrar denerim

Kese içinde birşey gorundu mu?? Benimde dun transferimin 21. Gunu gittim keseyi gorduk çok şukur yolk kesesi yoktu gerçi daha erkende olabilir bilmiyorum. Transferin kaçıncı gunu gitmiş oldunuz kese için?
Transferin 22. Günü idi canim daha çok küçük görünmez zaten kese 1 cm olunca yolk gorunurmus sıkıntı etme kendine göreceğiz insallah

Anladım canım benimde raporum olduğu için ikinciye 4 ay sonra başlayacağım yoksa bende para biriktirmek için baya beklemek zorunda kalacaktım. .. inşallah bu son tedavim olur... sende yaza kadar bakarsın kendiliğinden hamile kalırsın canım

anladım canım inşallah bu tedavinde yüzün güler rabbim muradını verir

Transferin 22. Günü idi canim daha çok küçük görünmez zaten kese 1 cm olunca yolk gorunurmus sıkıntı etme kendine göreceğiz insallah

Doktor öyle bi konuştuki gerçi o ihtimalleri söyledi içinde bebek olucak mı kalbi atcak mı bakalım deyince biz korktuk gerçi gunune göre uyumlu
Canım kese boyunu sormadım heyecandan unutmuşum. Tekrar nezaman gitceksin? 10 gün sonra gel dedi bana

Canım ben fotoğrafını istedim orada gördüm mm sini. :) ben haftaya cumartesi ankaraya kendi doktoruma gideceğim yani 12 gün sonra oluyor :) ama belli de olmaz 10 gün sonra burada da gidebilirim bana da acele etme dedi doktor 10 gün sonra gel dedi buradaki

Yaa sacmalama neden kendini uzuyosun ben test yaptigimda kizmadin mi
Ayrica adet gunune 5 gun kala olan test normal donguler icin zaten kanda anca 9-10 gunlerde dolasmaya basliyor hcg

canim arkadaşım benim, Mevlam buyuk.bi dur bakalim. yarin kan testi yaptir hemen.bakalim o nasil cikacak. hem olumsuz olsa da elimizden ne gelir. bix nasibimizin pesinden kosturuyoruz ama Mevlam vermeyince ne yapabilirizki.
bak ben de taa nerelerden kalktim geldim istanbula.bi umut evlat pesinde kosturuyorum.misafirhabede perisan oluyoruz.seni cok iyi anliyorum ama dua edelim insallah iyi olur.Allahim imtihanimizi kolaylastirsin.zorlastirmasin. Allahim seni evlatla mujdelesin insallah

yarrin sabah ilk konyrolum var. korku ve heyecan icindeyim. ne oluyor icimdr bi bilsem..amaaa ben herife dedim ki eve bi tane ultrason cihaxi alaim..dinlemedi ki benii

yarrin sabah ilk konyrolum var. korku ve heyecan icindeyim. ne oluyor icimdr bi bilsem..amaaa ben herife dedim ki eve bi tane ultrason cihaxi alaim..dinlemedi ki benii
Kıı onu bende aklımdan geçirdim keşke ultrason cihazı olsa yum takibi yapsak her ay en sonunda onu yapacaz galiba kim bilir kaç milyar var hey allahım ya aklımıza gelen şeylere bak inşallah foliküllerin büyümüştür çok çok yum olur inşallah

Merserayy canım henüz bir şey belli değil neden hemen moralini bozuyorsun nereye gitti o enerjik kızz huhuu sen değil miydin kanda negatifi görene kadar hamile sayılırsın diye.. kötü düşünme iyi olur inşallah sonuç negatifse bile hakkımızda hayırlısı insan bunu ilk duyduğunda algılayamıyor bir süre toparlayamıyor bende hala toparlayamadım ama hayırlısı buymuş demekki hamile olupta bebeğimizde bir sorun olsa daha mı iyi Allah herşeyin hayırlısını versin O bizim ne kadar çabaladığımızı da görüyor ne kadar yıprandığımızı da ne kadar istediğimizi de.. Bu bizim imtihanımız sabrın sonu selamettir.. inşallah..

yaa bilmiyorum ki. icimde biseler oluyo ama nekadar ne oluyo bilmiyom. bi de bugun semen analizi sonucunu aldik. sayi 256milyon.konsantrasyon 90milyon.ileri hareketli %7. yavas hareketli %30. morfoloji %2. ayrintili morf incelemesinde %80 bas anomalisi gozukuyor.ama semra hoca morfoloji onemli degil . imsi yapiliyo demisti. yarin cikinca yazicam size.korkuyoooooommmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…