Canım ben tüp bebek doktoruma başka şehirde olduğu için henüz gidemedim haftaya gideceğim inşallah 4 defa iki günde bir test verdim test en son baktirdigimda 2219 idi fazla atıyordu değer iki embriyo konduğu için ve dis gebelikten korktugum icin merak edip gittim bulunduğum şehirde devlet hastanesine. Bir kese gördük şimdi ama çok küçük diğeri arkasında da olabilir dedi. Büyük ihtimal tek hissediyorum ama. Inşallah değerin güzelce katlanır senindeCanım seni doktor ne zaman çağırdı keseyi görmeye bana sanki ceza verir gibi cumartesi de tahlil yapmamı söyledi iki gün erken yaptım ya neyse enkazından bugün progestan son dediler yarin hele basliyormusum
Progestan hap kullanıp crinone jel kullanıyorum bende canim mecbur kullanacağız sukurler olsun yineJel kullanmaya başlayacakmisim
Canım ben tüp bebek doktoruma başka şehirde olduğu için henüz gidemedim haftaya gideceğim inşallah 4 defa iki günde bir test verdim test en son baktirdigimda 2219 idi fazla atıyordu değer iki embriyo konduğu için ve dis gebelikten korktugum icin merak edip gittim bulunduğum şehirde devlet hastanesine. Bir kese gördük şimdi ama çok küçük diğeri arkasında da olabilir dedi. Büyük ihtimal tek hissediyorum ama. Inşallah değerin güzelce katlanır seninde
hakkında hayırlısı olsun arkadaşım bunlar zor süreçler rabbim yar ve yardımcın olsun inş bu sefer alırsın minişiniCanım inşallah sorun olmazsa haftaya çarşamba adet olmam lazım o zaman başlamayı düşünüyorum. Sen düşünüyor musun
Transferin 22. Günü idi canim daha çok küçük görünmez zaten kese 1 cm olunca yolk gorunurmus sıkıntı etme kendine göreceğiz insallahKese içinde birşey gorundu mu?? Benimde dun transferimin 21. Gunu gittim keseyi gorduk çok şukur yolk kesesi yoktu gerçi daha erkende olabilir bilmiyorum. Transferin kaçıncı gunu gitmiş oldunuz kese için?
Canım kese boyun kaç mm?Kese içinde birşey gorundu mu?? Benimde dun transferimin 21. Gunu gittim keseyi gorduk çok şukur yolk kesesi yoktu gerçi daha erkende olabilir bilmiyorum. Transferin kaçıncı gunu gitmiş oldunuz kese için?
Anladım canım benimde raporum olduğu için ikinciye 4 ay sonra başlayacağım yoksa bende para biriktirmek için baya beklemek zorunda kalacaktım. .. inşallah bu son tedavim olur... sende yaza kadar bakarsın kendiliğinden hamile kalırsın canımhakkında hayırlısı olsun arkadaşım bunlar zor süreçler rabbim yar ve yardımcın olsun inş bu sefer alırsın minişini
eğer benim dondurulmuş olsaydı bikaç ay sonra denerdim ama malesef 18 yumurtadan geriye bişi kalmadı bakalım belki yazın tekrar denerim
anladım canım inşallah bu tedavinde yüzün güler rabbim muradını verirAnladım canım benimde raporum olduğu için ikinciye 4 ay sonra başlayacağım yoksa bende para biriktirmek için baya beklemek zorunda kalacaktım. .. inşallah bu son tedavim olur... sende yaza kadar bakarsın kendiliğinden hamile kalırsın canım
Transferin 22. Günü idi canim daha çok küçük görünmez zaten kese 1 cm olunca yolk gorunurmus sıkıntı etme kendine göreceğiz insallah
Canım ben fotoğrafını istedim orada gördüm mm sini. :) ben haftaya cumartesi ankaraya kendi doktoruma gideceğim yani 12 gün sonra oluyor :) ama belli de olmaz 10 gün sonra burada da gidebilirim bana da acele etme dedi doktor 10 gün sonra gel dedi buradakiDoktor öyle bi konuştuki gerçi o ihtimalleri söyledi içinde bebek olucak mı kalbi atcak mı bakalım deyince biz korktuk gerçi gunune göre uyumlu
Canım kese boyunu sormadım heyecandan unutmuşum. Tekrar nezaman gitceksin? 10 gün sonra gel dedi bana
Yaa sacmalama neden kendini uzuyosun ben test yaptigimda kizmadin miçektiklerimin mükafatını bu dünyada alamıcam galiba, inşallah öbür dünyada alma ihtimalimi de kaybetmiyorumdur. çok erken değil jonguil, pazar günü test günüm, cumartesi de adet günüm, adete 5 gün kala %99 doğru sonuç veren şu pahalı testlerden yaptım. yapacak hiçbirşeyim yok. göğüslerimin acısı geçti ama şişkinliğinin devam ettiğini farkettim dün yine çok umutlandım. benim nasibimde çocuk sahibi olmak yokmu Allahım
herkese günaydın. kızlar çok kötüyüm, öyle böyle değil çok kötüyüm, sabah clear blue erken gebelik testi yaptım negatif çıktı .
şu andaki ruh halimi tahmin edemezsiniz, ne yerdeyim ne gökte, halbuki çok emindim çok umutluydum gerçekten çok inanıyordum tutacağına, yerlerdeyim şuanda, kendimi nasıl toparlarım nasıl ayağa kalkarım bilmiyorum, hep hakkımızda hayırlısı olsun diyordum ama şimdi bu söz bile anlamlı gelmiyor şu anda Allah beni affetsin çok kötüyüm çok acı çekiyorum
cnm anlamadım ne yapacan yarınMerserayy canimmm seni seviyorum canim arkadaşım
Kıı onu bende aklımdan geçirdim keşke ultrason cihazı olsa yum takibi yapsak her ayyarrin sabah ilk konyrolum var. korku ve heyecan icindeyim. ne oluyor icimdr bi bilsem..amaaa ben herife dedim ki eve bi tane ultrason cihaxi alaim..dinlemedi ki benii
cnm anlamadım ne yapacan yarın
tatlım bende tüp yapacammm korkuyorum destek olalım bırbırımızetup bebek tedavisine basladim ya igneleri vuruyorum. yarin ilk kontrol
tup
Kıı onu bende aklımdan geçirdim keşke ultrason cihazı olsa yum takibi yapsak her ayen sonunda onu yapacaz galiba kim bilir kaç milyar var hey allahım ya aklımıza gelen şeylere bak inşallah foliküllerin büyümüştür çok çok yum olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?