Canım ımsı tekniği olması zaten büyük bi artı Canım. .. değerleriniz iyi çıkmış maşallah canım inşallah bizim değerlerde ileri hızlı ve Morfoloji Yüksek çıkaryaa bilmiyorum ki. icimde biseler oluyo ama nekadar ne oluyo bilmiyom. bi de bugun semen analizi sonucunu aldik. sayi 256milyon.konsantrasyon 90milyon.ileri hareketli %7. yavas hareketli %30. morfoloji %2. ayrintili morf incelemesinde %80 bas anomalisi gozukuyor.ama semra hoca morfoloji onemli degil . imsi yapiliyo demisti. yarin cikinca yazicam size.korkuyoooooommmm
cnm tüp bebek te kendımıze iğne mi yapıoruzzyaa bilmiyorum ki. icimde biseler oluyo ama nekadar ne oluyo bilmiyom. bi de bugun semen analizi sonucunu aldik. sayi 256milyon.konsantrasyon 90milyon.ileri hareketli %7. yavas hareketli %30. morfoloji %2. ayrintili morf incelemesinde %80 bas anomalisi gozukuyor.ama semra hoca morfoloji onemli degil . imsi yapiliyo demisti. yarin cikinca yazicam size.korkuyoooooommmm
Ewet canım göbekten yapıyoruz yumoşlar gelişsin diye sen gidip hiç bi doktorla falan görüşmedin micnm tüp bebek te kendımıze iğne mi yapıoruzzanlamadım ya
hayr sormadım tüp bebeği hiçç dktr aşılama dedı..ben tüp istiormmEwet canım göbekten yapıyoruz yumoşlar gelişsin diye sen gidip hiç bi doktorla falan görüşmedin mi
Aşılamada da oluyo iğne canım korkulucak kadar bişey yok küçücük bişeyhayr sormadım tüp bebeği hiçç dktr aşılama dedı..ben tüp istiormm
tüp bebekte düşük ihtımali fazla mı cvp ltfennnnnnAşılamada da oluyo iğne canım korkulucak kadar bişey yok küçücük bişey
Canım ımsı tekniği olması zaten büyük bi artı Canım. .. değerleriniz iyi çıkmış maşallah canım inşallah bizim değerlerde ileri hızlı ve Morfoloji Yüksek çıkar
tüp bebekte düşük ihtımali fazla mı cvp ltfennnnnn
Yok canım nerden çıktı bu rabbim ol dedikten sonra oluyo burda bir sürü tüp bebişe hamile vartüp bebekte düşük ihtımali fazla mı cvp ltfennnnnn
Cnm gecmis olsun . Bende dun ayni seyi yasadim crinon jelle beraber cok coz az kan sonrada minik minik kahve bisiler geliyor bu gunde var dr gittim bir sorun yok dedi ama ben korktum ileri sayfalari okiyamadim sem ne yaptin nasilsin suan insallah iyisindir sana ne dedl drlardr crinon jel verd sabahları onu kullanıyorum.Bugün kahverengi parçalar geldi ya,transferden sonra bile gelmemişti noldu ki?
Çok iyi hepsi bir sorun yok canım rahat rahat tedavine başkacanlar dün adetin 2. günüydü. ultrasonda bakıldı ama tahlil istenmedi...haftaya salı gel dedi. ama benim içim rahat etsin diye tahlil werdim.sonuçlarTSH:1.07****FSH:4.22****LH:2.13***E2:37**** DEĞERLERİM nasıl CANLAR?
Canim zaten tedavideyim lucrin 10 ml.vuruluyordum.dun adetin 2.gunuydu,lucrin 5 ml arti gonal~f 200 luk basladik.uzun protokol..tesekkur ederim bu arada...Çok iyi hepsi bir sorun yok canım rahat rahat tedavine başka
Maşallah canım yariladın sayılır ne güzel inşallah sonuna kadar herşey çok güzel ilerlerCanim zaten tedavideyim lucrin 10 ml.vuruluyordum.dun adetin 2.gunuydu,lucrin 5 ml arti gonal~f 200 luk basladik.uzun protokol..tesekkur ederim bu arada...
Merserayy canimmm seni seviyorum canim arkadaşım
Canım jonguilin dediği gibi idrar tahlili yapıp moralini bozma kan yaptır zamanı gelince panik yapma benimde son zamanlarda göğüslerimin ağrısı geçmişti haberin olsun biraz sabir relax ol
Canım seni şuan çok iyi anlıyorum ilk tüp bebek negatif inde aynı şeyleri yaşadım bi kaç gün sonra toparlanıp tekrardan umut etmeye başlıyorsun canım ne yapalım kısmet değilmiş canım allah hepimize tez zamanda nasip eder inşallahbenim bi arkadaşım var 8 yıllık evli 8 yıldır çocuğu olmuyordu ankarada ilk tüp bebek denemesinde hamile kaldı 2 aylıkken Düşük oldu aradan zaman geçti para biriktirdi ankaraya kalktı gitti bu sefer yum gelişmedi iptal oldu tedavi aradan yıllar geçti ve hamile kaldı doğum yaptı bile... diyeceğim şu biz elimizden geleni yapalım takdir allahın vereceği zamanı rabbim biliyor canım...
aaaa kuzum bu sözleri duymak istediğim en son kişisinMerserayy ,arkadasim belki 100000 kerelerce yazildi idrar a güvenmeyin die bunu bizzat ben yasadim ,cikmadi iste hamileymişim idrar da kac kez bir ton para verip aldim yok tu çizgi, kan testinde hamileydim yine yaptım cikmadi canim idrarda kendimden suphe etmeye baslamistim resmen ,agladim cok agladim oysa yavrum benimleydiiii ....boşuna aglamisim bebeimi de streslendirmisim ......
lütfen kendine gelll toparlan pazar gunu nu bekle ,eger olmadiysa da vardir bir sebep Allah bilio lakin biz bilemioruzz .
belki de bebeğin seninle su ann, iki ihtimali de düşünmek zorundasin,ikisinden birisine fazla agirlik verdin mi sonuclarini biliosun....
canım lütfen üzme kendini ya kanda pozitif çıkarsa o zamanda bebişi üzdüğünle kalacaksın.daha bugün sağlık ocağına gittim kesinlikle idrar testi yaptırma hiç bi güvenirliği yok dedi lütfen yapma böyle
Yaa sacmalama neden kendini uzuyosun ben test yaptigimda kizmadin mi
Ayrica adet gunune 5 gun kala olan test normal donguler icin zaten kanda anca 9-10 gunlerde dolasmaya basliyor hcg
canim arkadaşım benim, Mevlam buyuk.bi dur bakalim. yarin kan testi yaptir hemen.bakalim o nasil cikacak. hem olumsuz olsa da elimizden ne gelir. bix nasibimizin pesinden kosturuyoruz ama Mevlam vermeyince ne yapabilirizki.
bak ben de taa nerelerden kalktim geldim istanbula.bi umut evlat pesinde kosturuyorum.misafirhabede perisan oluyoruz.seni cok iyi anliyorum ama dua edelim insallah iyi olur.Allahim imtihanimizi kolaylastirsin.zorlastirmasin. Allahim seni evlatla mujdelesin insallah
kızlar yaa, benim yaptığım testin son kullanma tarihi geçmiş
yoksa ....... yoksa ben....... yoksa...... dün bütün gün boşuna mı ağladım yoksa...........
ama benim göğüslerim her zaman adete bir hafta kala göğüslerim şişer acır ve yavş yavaş acısı ağrısı azalrak devam ede, tüm acının ağrının şişliğin geçtiği gün de adet olurum, şimdi de aynı şey oldu, geçti göğüslerimin acısı hafif şişlik var gittikçe azalan ve yarın adet günüm..
yaaaaaa kafayı yicem ben yaaaa
canım ne güzel, silik de olsa pozitif deniyor zaten, ben gerçekten transferim olduğu andan itibaren çok umutluydum hep hamileyim gözüyle baktım, dünki teste kadar çok neşeliydim, dijital bir test öyle çizgi falan yok, direk yazıyor, bende "not pregnant" yazdı. kahroldum resmen, ama az önce testi kutusuyla atarken baktım son kullanma tarihi geçmiş, kıpkırmızı oldum ne hissedeceğimi bilemedim, bilmiyorum yaa, normal adet belirtilerim var adet olcam sanki. sen şimdi hamilemisin?Testler genelde doğru ama bazıları kesinlikle hatalı oluyor ve çok moral bozuyor
Ben transferin 5. Gunu idrar testi yaptım çok ama çok silik bir gölge, 6. Gunu tekrar yaptım azdaha belirdi, 7. Gün daha belliydi ogun yola çıktık sevinçliyiz erkenden idrar testi olumlu gısteriyor o sevinçle 8. Gün tekrar test yaptım ama silik çıktı o kadar azki sani 5. Gundekinden bile kotu değer duşmuş dedik daha koyu olması gerekirken gorunmeyecek halde hastaneye gittik kan verdim geri eve geldik sonuç bekliyoruz tabi çok kotuyuz yola çıktık değer duştu diye kendimizi yerken tekrar test yaptım bu kez belirgindi hastaneyş aradık 8. Gün 98 çıktı.. 10. Gün 228 benim yaptığım daha sonraki testler 8. Gün 9. , 10,11. Gum hepsi aynı koyuluktaydı kendimi çok uzdum artmadı değer diye testlere bakıp. En son transferim 17. Gunu 2 çizgi aynı koyuluktaydı kimbilir degerim ozaman kaçtı da öyle çık
Cnm sana diyeceğim bazı testler bozuk olabiliyor ama genelde 20 hcg ustu idrar da çıkıyor ben kimyasallarda bile çok az degerlerimde bile çıktı ama bozuk testlerde çıkmadı gerçekten çok yıkım yaptı
Kendini yiyip bitirdin canim pazartesiye kadar olumlu düşün ve kan testi yaptir kesin sonuç ozaman belli olcak inslh hakkında hayrlisi olur[/QUOTE]="Merserayy, post: 38902363, member: 429778"]kızlar yaa, benim yaptığım testin son kullanma tarihi geçmiş
yoksa ....... yoksa ben....... yoksa...... dün bütün gün boşuna mı ağladım yoksa...........
ama benim göğüslerim her zaman adete bir hafta kala göğüslerim şişer acır ve yavş yavaş acısı ağrısı azalrak devam ede, tüm acının ağrının şişliğin geçtiği gün de adet olurum, şimdi de aynı şey oldu, geçti göğüslerimin acısı hafif şişlik var gittikçe azalan ve yarın adet günüm..
yaaaaaa kafayı yicem ben yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?