canım ne güzel, silik de olsa pozitif deniyor zaten, ben gerçekten transferim olduğu andan itibaren çok umutluydum hep hamileyim gözüyle baktım, dünki teste kadar çok neşeliydim, dijital bir test öyle çizgi falan yok, direk yazıyor, bende "not pregnant" yazdı. kahroldum resmen, ama az önce testi kutusuyla atarken baktım son kullanma tarihi geçmiş, kıpkırmızı oldum ne hissedeceğimi bilemedim, bilmiyorum yaa, normal adet belirtilerim var adet olcam sanki. sen şimdi hamilemisin?
Canım en güzeli kan testini bekle en iyisi inşallah boşuna üzülmüşsündür tatlım... belirtilere takılma Canım hiç belli olmuyorkızlar yaa, benim yaptığım testin son kullanma tarihi geçmiş
yoksa ....... yoksa ben....... yoksa...... dün bütün gün boşuna mı ağladım yoksa...........
ama benim göğüslerim her zaman adete bir hafta kala göğüslerim şişer acır ve yavş yavaş acısı ağrısı azalrak devam ede, tüm acının ağrının şişliğin geçtiği gün de adet olurum, şimdi de aynı şey oldu, geçti göğüslerimin acısı hafif şişlik var gittikçe azalan ve yarın adet günüm..
yaaaaaa kafayı yicem ben yaaaa
kiz gozun cikmasin emiiiii... bizi de uzdun kendini de... ben sana dedim bak bugun bi kan testi yaptir. kaldir poponu ve hemen git yaptirrrrrrrrrrkızlar yaa, benim yaptığım testin son kullanma tarihi geçmiş
yoksa ....... yoksa ben....... yoksa...... dün bütün gün boşuna mı ağladım yoksa...........
ama benim göğüslerim her zaman adete bir hafta kala göğüslerim şişer acır ve yavş yavaş acısı ağrısı azalrak devam ede, tüm acının ağrının şişliğin geçtiği gün de adet olurum, şimdi de aynı şey oldu, geçti göğüslerimin acısı hafif şişlik var gittikçe azalan ve yarın adet günüm..
Hadi gozun aydin halide :)selam hatunlarrr .benim bugun ilk yumos kontrolum vardi. her sey yolundaymis :) dua edin :)
Ya keske bi kan versen neden bosuna kendini yiyosunkızlar yaa, benim yaptığım testin son kullanma tarihi geçmiş
canım ben yurtdışındayım, burda öyle Türkiye'deki gibi canın istediğinde gidip kan testi yaptıramıyosın maalesef, benim test günüm pazar günü ve pazar günü kan bile veremiyorum düşün, mecburen pazartesiyi bekleyecim, test sonucu ertesi gün çıkıyor, pazartesi akşam öğrenebilmek için kaç gündür dil döküyoruz.Cnm benim yaptığım testler 2-3 liralik testler.. Dedigim gibi 5. Gun cikan cizgi 8. Gun cikmadi cok kotuydu biz yikildik resmen bozuk olabiliyor yada konsantrasyonu fazla oluyor algilamiyor tek teste inanma sakin.. Bence 12. Gunude bekleme, benim gittigim yer transfer in 9. Gunune test veriyorlar olmadi 10. Gun baktirabilirsin
Bende daha cok Yeni kese gorduk AMA tabi bilemeyiz bebegim olcak mi inan testte pozitif almak yetmiyormus katlancak mi kese olcak mi kalbi aticak mi bir suru tabi rabbime gene sukurler olsun bugunu gosterdi umarim devami darisi size insallah
Ya keske bi kan versen neden bosuna kendini yiyosun
beeeeeennnnnnnn, o güne kadar çıldırmazsam inşallahkızlar pazartesi gun test yaptıracak çok kişi var galıba benımle bırlıkte kımler pazartesi test yaptıracak inş haftaya bol hamıle haberlerıyle başlarız bende dahıl olmak uzere heyecan doruktaaa
kiz gozun cikmasin emiiiii... bizi de uzdun kendini de... ben sana dedim bak bugun bi kan testi yaptir. kaldir poponu ve hemen git yaptirrrrrrrrrr
selam hatunlarrr .benim bugun ilk yumos kontrolum vardi. her sey yolundaymis :) dua edin :)
beeeeeennnnnnnn, o güne kadar çıldırmazsam inşallah
AYNEN CANIM BENDE ÇILDIRMAMAK İÇİN ZOR DURUYORUM GECENKI TRANSFERDE ERKENDEN IDRAR TESTI YAPMISTIM CIFT CIZGI CIKMISTI SONRA KANDA NEGATIFI ALINCA DELİRMİŞTİM O YUZDEN BU SEFER İDARARDA YAPMIYORUM KANI BEKLICEM..
Allah Allah, genelde idrar testi negatif çıksa da kanda pozitif çıkabilşyor ama idrarda pozitif çıkıp da kanda negatif çıkması pek rastlanılan bir şey değil, seninki de daha yıkıcı bir durum ya, çok geçmiş olsun, inşallah bu son tedavin olur güzel haberler alırsın inşallah.. bu idrar testleri ömrümüzden götürüyo beee
canım ben yurtdışındayım, burda öyle Türkiye'deki gibi canın istediğinde gidip kan testi yaptıramıyosın maalesef, benim test günüm pazar günü ve pazar günü kan bile veremiyorum düşün, mecburen pazartesiyi bekleyecim, test sonucu ertesi gün çıkıyor, pazartesi akşam öğrenebilmek için kaç gündür dil döküyoruz.
inşallah herşey yolunda gider ve sağlıklı bir gebelik yaşayıp sağlıkla yavrunu kucağına alırsın, ilk bhcg değerin kaç çıkmıştı canım?
Ay hadiiiiiii insallaaaaahhhhhhhhkızlar yaa, benim yaptığım testin son kullanma tarihi geçmiş
canim bende yurtdisindayim hafta sonu randevulu oluo ev dr undan kan testi için kagit aliosun sonra labo dan randevu aliosun hemen de cikio sonuç benim olduğun yer bole ama senin durumunu bilemicem yine de bir arastir istersencanım ben yurtdışındayım, burda öyle Türkiye'deki gibi canın istediğinde gidip kan testi yaptıramıyosın maalesef, benim test günüm pazar günü ve pazar günü kan bile veremiyorum düşün, mecburen pazartesiyi bekleyecim, test sonucu ertesi gün çıkıyor, pazartesi akşam öğrenebilmek için kaç gündür dil döküyoruz.
inşallah herşey yolunda gider ve sağlıklı bir gebelik yaşayıp sağlıkla yavrunu kucağına alırsın, ilk bhcg değerin kaç çıkmıştı canım?
Ben Almanya'dayım ve büyük şehirde değilim bi kasabadayım, maalesef burda öyle değil, laboratuardan sonuç 3 günde geliyo dediler, yalvar yakar ikna ettik ertesi gün almaya çalışırız dediler, bir sürü dil döktük, sonucu hemen almamız lazım iğnelerim var ona göre devam edicem ya da etmicem diye, akşam geç saatte almaya çalışırız dediler ama kesin konuşmadılar, ne biliyim canım ya, çok yıprandım bu sefer, ilk denemem daha sorunsuz geçmiş meğer, o zaman Ankara'daydım tabi daha rahattım. Neyse kısmetse bu yaz döncez, bir sonraki denemem daha rahat olur, inşallsh gerek kalmaz tabicanim bende yurtdisindayim hafta sonu randevulu oluo ev dr undan kan testi için kagit aliosun sonra labo dan randevu aliosun hemen de cikio sonuç benim olduğun yer bole ama senin durumunu bilemicem yine de bir arastir istersen
Amin cnm insallah hepimiz yasariz.. Ilk testi transferin 8. Gunu yaptirdim 98 cikti, 2. Test 10. Gun oda 228 baskada bakilmadi tabi Ben rahat durmadim idrar testleriyle psikolojimi bozdum
Seninde hulusi beydi sanirim doktorun cok severim bende kendisini histrreskobimi ve laparoskobimi yapti
Hayırlı olsun bebislerin tütünsün inşallah canım. Benim test tarihim de 22 ocak yakinmis test gunlerimiz23 ocak test tarihim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?