ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Cnm benim yaptığım testler 2-3 liralik testler.. Dedigim gibi 5. Gun cikan cizgi 8. Gun cikmadi cok kotuydu biz yikildik resmen bozuk olabiliyor yada konsantrasyonu fazla oluyor algilamiyor tek teste inanma sakin.. Bence 12. Gunude bekleme, benim gittigim yer transfer in 9. Gunune test veriyorlar olmadi 10. Gun baktirabilirsin
Bende daha cok Yeni kese gorduk AMA tabi bilemeyiz bebegim olcak mi inan testte pozitif almak yetmiyormus katlancak mi kese olcak mi kalbi aticak mi bir suru tabi rabbime gene sukurler olsun bugunu gosterdi umarim devami darisi size insallah

Canım en güzeli kan testini bekle en iyisi inşallah boşuna üzülmüşsündür tatlım... belirtilere takılma Canım hiç belli olmuyor

Hayirli cumalar arkadaslar rabbim dualarimizi kabul etsin.negatif sonuc alan arkadaslar cok uzuldum hakkinizda hayirlisi olsun rabbim en kisa zamanda kucaginizi saglikli bebeklerle doldursun tedavide olan ve sonuc bekleyen arkadaslar rabbim yardimciniz olsun mucizelerinize kavustursun.

kızlar pazartesi gun test yaptıracak çok kişi var galıba benımle bırlıkte kımler pazartesi test yaptıracak inş haftaya bol hamıle haberlerıyle başlarız bende dahıl olmak uzere heyecan doruktaaa

kiz gozun cikmasin emiiiii... bizi de uzdun kendini de... ben sana dedim bak bugun bi kan testi yaptir. kaldir poponu ve hemen git yaptirrrrrrrrrr

Ya keske bi kan versen neden bosuna kendini yiyosun

canım ben yurtdışındayım, burda öyle Türkiye'deki gibi canın istediğinde gidip kan testi yaptıramıyosın maalesef, benim test günüm pazar günü ve pazar günü kan bile veremiyorum düşün, mecburen pazartesiyi bekleyecim, test sonucu ertesi gün çıkıyor, pazartesi akşam öğrenebilmek için kaç gündür dil döküyoruz.
inşallah herşey yolunda gider ve sağlıklı bir gebelik yaşayıp sağlıkla yavrunu kucağına alırsın, ilk bhcg değerin kaç çıkmıştı canım?

Ya keske bi kan versen neden bosuna kendini yiyosun
kızlar pazartesi gun test yaptıracak çok kişi var galıba benımle bırlıkte kımler pazartesi test yaptıracak inş haftaya bol hamıle haberlerıyle başlarız bende dahıl olmak uzere heyecan doruktaaa
beeeeeennnnnnnn, o güne kadar çıldırmazsam inşallah
kiz gozun cikmasin emiiiii... bizi de uzdun kendini de... ben sana dedim bak bugun bi kan testi yaptir. kaldir poponu ve hemen git yaptirrrrrrrrrr

selam hatunlarrr .benim bugun ilk yumos kontrolum vardi. her sey yolundaymis :) dua edin :)

kızlar kan veremiyoruuuuummmm, burda öyle istediğinde kan veremiyorsun, çok şanslısınız Türkşye'nin kıymetini bilin, kalçadn progestan iğnesi vurunmaya gşdiyorum aile hekimi tedavimizi takip ediyor Ankara'dan drumuzun verdiği kağıdı burda aile hekimine verdik o kağıtta da test tarihim 18 ocak yazıyor, kesinlikle daha erken yaptırmıyorlar, 18 ocak da pazara geliyor o gün de kan almıyorlar, kaldık mı pazartesiye . Türkiye de olsaydım şimdiye kırk kere kan vermiştim.
Halidecim kızma bana, ben neyapıyım tatlım bak transferden sonra görcem ben seni.. ayrıca, bugünkü kontrolünde herşeyin yolunda gittiğini söylemişsin, sana demedimmi bana detaylı rapor verceksin diye, kaç yumi var, kaç mm?

Allah Allah, genelde idrar testi negatif çıksa da kanda pozitif çıkabilşyor ama idrarda pozitif çıkıp da kanda negatif çıkması pek rastlanılan bir şey değil, seninki de daha yıkıcı bir durum ya, çok geçmiş olsun, inşallah bu son tedavin olur güzel haberler alırsın inşallah.. bu idrar testleri ömrümüzden götürüyo beee

EVET CANIM KESİNLİKLE ÖYLEE İDRAR TESTINE GÜVEN OLMAZ BENIM POZİTİF ÇIKMASI YA İLAÇLARIN ETKISINDEN YADA BEBEGIM TAM TUTUNACAKKEN VAZGECTI KAN DEĞERİMDE 10,86 ÇIKMISTI SONRA 2 YE DÜŞTÜ O YUZDEN OLMALI İNŞ BU SEFER HEPİMİZ GUZEL SONUC ALALIM

Amin cnm insallah hepimiz yasariz.. Ilk testi transferin 8. Gunu yaptirdim 98 cikti, 2. Test 10. Gun oda 228 baskada bakilmadi tabi Ben rahat durmadim idrar testleriyle psikolojimi bozdum
Seninde hulusi beydi sanirim doktorun cok severim bende kendisini histrreskobimi ve laparoskobimi yapti

Ay hadiiiiiii insallaaaaahhhhhhhh

canim bende yurtdisindayim hafta sonu randevulu oluo ev dr undan kan testi için kagit aliosun sonra labo dan randevu aliosun hemen de cikio sonuç benim olduğun yer bole ama senin durumunu bilemicem yine de bir arastir istersen

canim bende yurtdisindayim hafta sonu randevulu oluo ev dr undan kan testi için kagit aliosun sonra labo dan randevu aliosun hemen de cikio sonuç benim olduğun yer bole ama senin durumunu bilemicem yine de bir arastir istersen
Ben Almanya'dayım ve büyük şehirde değilim bi kasabadayım, maalesef burda öyle değil, laboratuardan sonuç 3 günde geliyo dediler, yalvar yakar ikna ettik ertesi gün almaya çalışırız dediler, bir sürü dil döktük, sonucu hemen almamız lazım iğnelerim var ona göre devam edicem ya da etmicem diye, akşam geç saatte almaya çalışırız dediler ama kesin konuşmadılar, ne biliyim canım ya, çok yıprandım bu sefer, ilk denemem daha sorunsuz geçmiş meğer, o zaman Ankara'daydım tabi daha rahattım. Neyse kısmetse bu yaz döncez, bir sonraki denemem daha rahat olur, inşallsh gerek kalmaz tabi

Bende çok seviyorum onu, tutmasada biliyorum o elinden geleni yaptı, adama güven konusunda içim çok rahat, bana da histereskopi yapmıştı. Sen şimdi başka bir dra mı gidiyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…