- 21 Kasım 2014
- 1.743
- 1.626
- 78
Maşallah canım hayırlı ugurlu olsun sağlıkla tamamına erdirsin allah im. Burdaki pozitifleri duyunca çok mutlu oluyorum hepimize nasip olsun inşallah50.84 çıkmış 10. Gun
Bende çok seviyorum onu, tutmasada biliyorum o elinden geleni yaptı, adama güven konusunda içim çok rahat, bana da histereskopi yapmıştı. Sen şimdi başka bir dra mı gidiyorsun?
Ay canım yorumlarını okuyorum ne kadar enerjik hayat dolu bir insansın maşallah suphanallah. Senin gibi bir arkadaşım olsun isterdim gerçekten herkese umut moral oluyosun yine de burdan arkadaşım sayılırsin iyi ki varsın tatlım neşe n daim sonucun pozitif olsun insallahya benim canım çok sıkkın...
sıkkın değilmi acaba
böyle sanki boğazım düğüm düğüm dicem ........... değil,,
midem ağrıyo..,.dicem...değil,
nooluyoo bana yaa, üstüme bi öküz oturmuş kalkmıyo sanki.. hah tam olarak bu
Aaaahh ahhhhh, eskidendi o neşeli kız, iki gündür tuhafım biraz, karmakarışığım, ama normalde gerçekten çok eğlenceliyimdir kendimi övmek gibi olmasınAy canım yorumlarını okuyorum ne kadar enerjik hayat dolu bir insansın maşallah suphanallah. Senin gibi bir arkadaşım olsun isterdim gerçekten herkese umut moral oluyosun yine de burdan arkadaşım sayılırsin iyi ki varsın tatlım neşe n daim sonucun pozitif olsun insallah
Bence gayet guzelMerserayy im naber? nasil oldun. karmakarisik olma kizzz . ancak firsat buldum.kaldigimiz yerdeki odada net cekmiyor.uyuz oluyom tabi bu duruma cunku sizden ayri kaliyom.benim 10 11 mm boyutlarinda 8 9 tane yumosum olmus.kucukleri saymadi doktor.guzel gelismis dedi. hepsi dengeli buyuyor dedi. her sey yolunda dedi. sizce nasil hatunlar???
Bizce nasılmıMerserayy im naber? nasil oldun. karmakarisik olma kizzz . ancak firsat buldum.kaldigimiz yerdeki odada net cekmiyor.uyuz oluyom tabi bu duruma cunku sizden ayri kaliyom.benim 10 11 mm boyutlarinda 8 9 tane yumosum olmus.kucukleri saymadi doktor.guzel gelismis dedi. hepsi dengeli buyuyor dedi. her sey yolunda dedi. sizce nasil hatunlar???
Bizce nasılmı
Kelimenin tam anlamıyla muhteşem, hem sayı olarak hem mm olarak, senin çift doğurduğunu görmeden burdan gitmicem kız
Ben nasıl karmakarışık olmayım bacım, halimi bi bilsen, neyse kabullendim biraz, kısmet artık
Amiiiiinnn, Allah kabul etsin duanı, bin kere Amin.neyi kabullendin kiz? hasta mi oldunnnnn yoookkk e daha niye bu umitsizlikkkkben de korkuyorum. anladim ki bizim korkularimiz dogurana kadar devam edecek anlasilan :)
Bizi Rabbim seviyor oyle dusunuyorum.cunku Mevla sevdigi kulu ile alisveris edermis. :) bu arada cift dogurmak insallah sana bana jonguile yeloyeloya amandaya ecrene iqraa yaa ve adini yazamadigim tummmm arkadaslarima nasip eder. aaaaamiiiiiiiinnnnnn :)
halidem hemen sana bi takvim çıkarayım: yumurtalar günde ortalama 2mm büyürmüş, 18-19mm olduğunda çatlatma iğnesi vurulacağına göre sen tahminen salı çatlatma iğneni vuracaksın, perşembe de opun olur, 3. gün embriyosu transfer edilecekse pazar günü, 5. gün embriyosu olcaksa salı ttansferin olur, test tarihin de 6 şubat olur. sen dayanamaz erken yaptırırsın 4 şubat diyelim.Merserayy im naber? nasil oldun. karmakarisik olma kizzz . ancak firsat buldum.kaldigimiz yerdeki odada net cekmiyor.uyuz oluyom tabi bu duruma cunku sizden ayri kaliyom.benim 10 11 mm boyutlarinda 8 9 tane yumosum olmus.kucukleri saymadi doktor.guzel gelismis dedi. hepsi dengeli buyuyor dedi. her sey yolunda dedi. sizce nasil hatunlar???
Bana transferden sonra eger karninda anormal sislik olursa hemen gel demislerdi ohss ihtimaline karsiSelam kızlar,transferimin 4.günü bugün fakat karnım davul gibi oldu,kilo aynı ama göbeğim feciiiii durumda.daha önce tüp bebek tedavisi gören arkadaşlar bu neyin nesidir aceppp
Kiz sana ne oldu kafana ne dustu nedir bu karsarlikAmiiiiinnn, Allah kabul etsin duanı, bin kere Amin.
yarın adet günüm tatlım, hafif sancılarım da başkadı her zamanki gibi, tabiki tamamen umudumu kesmedim, akşam yine göbeğimi kanata kanata iğnelerimi yaptım, hayırlısı bakalım, senin haftaya bu zamanlar yumilerin toplanmış olur, transferini bekliyo olursun, hadi bakalım fıstığım, sen bu tedaviye ne afetlerle başladın sonu güzel olcak inşallah, yalnız hemen söyleyim ilk bir hafta kolay geçiyo ama sonrası biraz zorluyor gerçekten, ya da bana öyle oldu bilmiyorum
Amin insallah :)neyi kabullendin kiz? hasta mi oldunnnnn yoookkk e daha niye bu umitsizlikkkkben de korkuyorum. anladim ki bizim korkularimiz dogurana kadar devam edecek anlasilan :)
Bizi Rabbim seviyor oyle dusunuyorum.cunku Mevla sevdigi kulu ile alisveris edermis. :) bu arada cift dogurmak insallah sana bana jonguile yeloyeloya amandaya ecrene iqraa yaa ve adini yazamadigim tummmm arkadaslarima nasip eder. aaaaamiiiiiiiinnnnnn :)
hepsi iğnelerden ilaçlardan canım, kötü birşey değil ama tedirgin olma, çok iğne ilaç kullanıyoruz onların etkisi, sonra geçiyor merak etme, güzel sonuçlarla gel inşallahSelam kızlar,transferimin 4.günü bugün fakat karnım davul gibi oldu,kilo aynı ama göbeğim feciiiii durumda.daha önce tüp bebek tedavisi gören arkadaşlar bu neyin nesidir aceppp
canım dün karamsardım da bugün o kadar değilim, iki arada bir deredeyim, düne kadar çok umutluydum, şimdi ne umut edebiliyorum ne umutsuzluğa düşebiliyorum, araftayım anlayacağın, Allah yaratacak elimden bişey gelmez, haliyle insanız üzülüyoruz ne yapalım, canım yelom benim, keşke hepimiz senin kadar tevekkül sahibi olmayı başarabilsek, Rabbim tez zamanda sağlıklı hayırlı bir evlatla müjdelesin seni inşallahBana transferden sonra eger karninda anormal sislik olursa hemen gel demislerdi ohss ihtimaline karsi
Herhalde onemli birsey bence bi ara doktorunu
Kiz sana ne oldu kafana ne dustu nedir bu karsarlik
Bak eger hamileyse bu surecte bebegini uzdugun icin cok uzuleceksin yapma
Boyle
Amin canim hepimizi insallahhcanım dün karamsardım da bugün o kadar değilim, iki arada bir deredeyim, düne kadar çok umutluydum, şimdi ne umut edebiliyorum ne umutsuzluğa düşebiliyorum, araftayım anlayacağın, Allah yaratacak elimden bişey gelmez, haliyle insanız üzülüyoruz ne yapalım, canım yelom benim, keşke hepimiz senin kadar tevekkül sahibi olmayı başarabilsek, Rabbim tez zamanda sağlıklı hayırlı bir evlatla müjdelesin seni inşallah
Evet cnm saol inslh Seninkiler de tutunsun inşallah belirtilerin nelerHayırlı olsun bebislerin tütünsün inşallah canım. Benim test tarihim de 22 ocak yakinmis test gunlerimiz
Transfer sonrası 6 gün canım bekliyorum çok zor bu gün ağrılarım arttı ufff korku düştü içime yaAaaahh ahhhhh, eskidendi o neşeli kız, iki gündür tuhafım biraz, karmakarışığım, ama normalde gerçekten çok eğlenceliyimdir kendimi övmek gibi olmasın
Canım tabiki arkadaşız, bende arkadaşlığımıza güvenerek koyuveriyorum kendimi, 1 haftadır kahkaha atıyodum burda iki gündür ağlıyorum, velhasıl her duygumu burda paylaşıyorum
Sen ne aşamadasın datlım?
Amin canım ya bi gün kasiklarim daha çok ağrıyor çok korkuyorum ayaklarım sizliyo bi ateş bi fenalık basıyor beni ufff nasil geçer günler. Sende neler varEvet cnm saol inslh Seninkiler de tutunsun inşallah belirtilerin neler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?