ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Amin canım ya bi gün kasiklarim daha çok ağrıyor çok korkuyorum ayaklarım sizliyo bi ateş bi fenalık basıyor beni ufff nasil geçer günler. Sende neler var
Bndede ilk gunden beri adet sancisi gibi ağrı var benim tek korktuğum bu agri Rabbim hakkimzda hayrlisini nasip etsin

Bndede ilk gunden beri adet sancisi gibi ağrı var benim tek korktuğum bu agri Rabbim hakkimzda hayrlisini nasip etsin
Bende hiç öyle ağrılar falan yok sadece progestan iğnelerinin acısı var o kadar.çok nadir arada bi hafif sızı şeklinde bi ağrı oluyor ve hemen geçiyor.sanırım bende bi anormallik var )

Bende hiç öyle ağrılar falan yok sadece progestan iğnelerinin acısı var o kadar.çok nadir arada bi hafif sızı şeklinde bi ağrı oluyor ve hemen geçiyor.sanırım bende bi anormallik var )

Canim orası hiç belli olmaz testte gorcez inslh bizim kuruntularimizdr ve pozitifi görürüz

Slm kızceler. .. kizlar 4 gün erken adet oldum inşallah bi aksilik yoktur ilk defa erken adet oldum yav pazartesi günü için randevu aldım adetin 3. Günü oluyor bakalım tedaviye başlayacak mıyım

aynen bende öyleyim, hiç öyle ağrım falan olmadı, iki gündür de çok hafif geliyo ve hemen geçiyor ağrı, adet olcam dşye düşündüm, bugün adet günüm bıgün hiç ağrım olmadı, ama birkaç saat sonra neler olur bilemem. Ama olsun adet olana kadar hamileyim dimi
bu arada bugün 11.günüm, bugün adet olmazsam yarın sabah idrar testi yapcam, progestan iğne için nir tavsşyede bulunayım, birkaç farkıl yere vurdurdum iğneyi, iğneden hemen sonra orayı titrettiklerinde ağrı olmuyor, titretmediklerin çok ağrı oluyor gece acısından uyuyamadığım oldu, dün vuran kadın titretmedi, odadan çıkarken ben kendim elimle orayı titrettim yine ağrım olmadı, sen kaçıncı günündesin?

Slm kızceler. .. kizlar 4 gün erken adet oldum inşallah bi aksilik yoktur ilk defa erken adet oldum yav pazartesi günü için randevu aldım adetin 3. Günü oluyor bakalım tedaviye başlayacak mıyım
ooohhhhh nihayet be, jonguilim sende başla artık tedaviye, hadi gözün aydın senin yavru hızlıca gelmek istiyo daha fazla beklemek istemedi galiba, ne güzel ne güzel

ooohhhhh nihayet be, jonguilim sende başla artık tedaviye, hadi gözün aydın senin yavru hızlıca gelmek istiyo daha fazla beklemek istemedi galiba, ne güzel ne güzel
Evet canım nihayet gün geldi çattı ama erken adet olmam kafamı karıştırdı acaba kist mi oldu ondan mı erken oldu bakalım pazartesi doktor ne diyecek aynı doktora gidiyorum ilk tüp bebek yaptığım. Senin de pazartesi test günün inşallah ikimizde güzel şeyler duyarız

canımcım hiç endişelenme kist mist yoktur, olur bazen öyle, hadi bakalım,
benim sabah yataktan kalkarken hafif ağrım oldu adet sancısı gibi, ama bir daha olmadı, yani hala hamileyim

canımcım hiç endişelenme kist mist yoktur, olur bazen öyle, hadi bakalım,
benim sabah yataktan kalkarken hafif ağrım oldu adet sancısı gibi, ama bir daha olmadı, yani hala hamileyim
Aynen canım hamıleliğinin tadını çıkar inşallah pazartesi pozitifi görürsün tatlım bende folikülleri

Kizlar birsey sorucam
Transferden once progesteron degeriniz kac cikti?
Bazilarinda progesteron yuksek cikti transferim iptal oldu falan yazanlar oluyo ya okudugum kariyla 1 in altinda olmasi gerekiyormus bilginiz varmi bu konuda
Benim son kontrolde 1.64 cikmis

hay Allah, çok üzüldüm yaa, Allahım tez zamanda nasip etsin. ilk değerin baya iyiymiş, dr ne dedi, neden düşmüş olabilir?
Canım bilmiyorum ptesi tekrar tahlil yapcam ama moral sıfır sonuç belli bugün değeri iki kati beklerken sok oldum

Canım bilmiyorum ptesi tekrar tahlil yapcam ama moral sıfır sonuç belli bugün değeri iki kati beklerken sok oldum
canım benim ya, eminim çok zordur, daha şimdiden tutmadı diye üzülüyorum, tuttuktan sonra düşmesi eminim çok zordur, ne diyeceğimi bilemiyorum gerçekten, Allah çok bekletmeden hayırlısıyla nasip etsin inşallah
benim hiç bir fikrim yok canım, tedaviye başlarken bana da bir sürü test yapıldı ama kaç çıktı, nedir ne değildir bilmiyorum, değerler normal dediler, bazen çok bilmemek daha iyi boşver, o arkadaş da tedavisi iptal olmasaydı bunun ne olduğunu bilmeyecekti belki, sen şimdi bunlarla kafanı karıştırma, pazartesi drun ne derse öyle hareket edersin canım

Persembe gorustum canim pek bi aciklama alamadim
2 ay bekle gel dedi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…