İki ay çabuk geçer canım, emin ol şu 12 günlük transfer sonrası dönemden daha hızlı geçer, tecrübelisin biliyosun. Şööööyyle 2 sy güzeelce kafanı dinle, seni mutlu edecek rahatlatacak şeylerle uğraş, kafanı rahatça dinlediğin son iki ay belkide. Seneye bu zamanlar kucağında bebekle uykusuzluktan kıvranırken hatırlarsın bu dediklerimiPersembe gorustum canim pek bi aciklama alamadim
2 ay bekle gel dedi :)
Canimm çok üzüldüm yaa doktorun ne dedi bişey soylemedi mi konuş bakalım ne diyecek. bu durumu geçen sene yaşadım değerim 2 gün sonra düştü ve Bebeğimi malesef kaybettim beni bırakıp gitti ;((103.24 sen 72.05 düşmüş düşüyor demek tutunamadı embryolar dimi
aynen bende öyleyim, hiç öyle ağrım falan olmadı, iki gündür de çok hafif geliyo ve hemen geçiyor ağrı, adet olcam dşye düşündüm, bugün adet günüm bıgün hiç ağrım olmadı, ama birkaç saat sonra neler olur bilemem. Ama olsun adet olana kadar hamileyim dimi
bu arada bugün 11.günüm, bugün adet olmazsam yarın sabah idrar testi yapcam, progestan iğne için nir tavsşyede bulunayım, birkaç farkıl yere vurdurdum iğneyi, iğneden hemen sonra orayı titrettiklerinde ağrı olmuyor, titretmediklerin çok ağrı oluyor gece acısından uyuyamadığım oldu, dün vuran kadın titretmedi, odadan çıkarken ben kendim elimle orayı titrettim yine ağrım olmadı, sen kaçıncı günündesin?
Bütün gün Kadıköy'de gezdiğim için ancak cevap yazabildim :)) benim transferim 13 ünde yapıldı o Günü'de sayarsam 5 gün oldu.artık o iğneleride sallamıyorum Kevgire döndük ayolllll :))aynen bende öyleyim, hiç öyle ağrım falan olmadı, iki gündür de çok hafif geliyo ve hemen geçiyor ağrı, adet olcam dşye düşündüm, bugün adet günüm bıgün hiç ağrım olmadı, ama birkaç saat sonra neler olur bilemem. Ama olsun adet olana kadar hamileyim dimi
bu arada bugün 11.günüm, bugün adet olmazsam yarın sabah idrar testi yapcam, progestan iğne için nir tavsşyede bulunayım, birkaç farkıl yere vurdurdum iğneyi, iğneden hemen sonra orayı titrettiklerinde ağrı olmuyor, titretmediklerin çok ağrı oluyor gece acısından uyuyamadığım oldu, dün vuran kadın titretmedi, odadan çıkarken ben kendim elimle orayı titrettim yine ağrım olmadı, sen kaçıncı günündesin?
kzlar benim göğüslerimin acısı geçti ama şişliği geçmedi, hamilemiyim acaba
İnsallahhh kizzzzzkzlar benim göğüslerimin acısı geçti ama şişliği geçmedi, hamilemiyim acaba
Buarada ben 10. Gun sabah kalktigimda balon misali sönmüşlerdikzlar benim göğüslerimin acısı geçti ama şişliği geçmedi, hamilemiyim acaba
İnşallahhhhhkzlar benim göğüslerimin acısı geçti ama şişliği geçmedi, hamilemiyim acaba
yelo benim hep öyle olurdu, norml zamanlarda yani, adetime bir hafta kala göğüslerim şişer acır, hergün azalarak devam eder, şişliğin tam geçtiği ağrının tam sıfırlandığı gün adet olurum hiç şaşmaz hep böyledir, şimdi ise ağrı 9.gün geçti ama şişlik devam ediyor, ama ne bileyim bacım , kalçadan progestan iğne, göbekten bşr tane fraxiparine kan sulandırıcı bir tane de neupogen diye bir iğne vurunuyorum hergün, günde 3 tane estrofem içiyorum, günde 6 tane progestan fitil kullanıyorum, bu kadar iğneye ilaca meme mi dayanır kııııızzzz, memeler şişmesin de ne yapsın ben anlatırken şiştim ayolBuarada ben 10. Gun sabah kalktigimda balon misali sönmüşlerdi
Ayni gun de adet oldum
Anam onlar ne yaaa ben bi coraspin bide progestan fitil kullandim seni ilac manyagi yapmislaryelo benim hep öyle olurdu, norml zamanlarda yani, adetime bir hafta kala göğüslerim şişer acır, hergün azalarak devam eder, şişliğin tam geçtiği ağrının tam sıfırlandığı gün adet olurum hiç şaşmaz hep böyledir, şimdi ise ağrı 9.gün geçti ama şişlik devam ediyor, ama ne bileyim bacım , kalçadan progestan iğne, göbekten bşr tane fraxiparine kan sulandırıcı bir tane de neupogen diye bir iğne vurunuyorum hergün, günde 3 tane estrofem içiyorum, günde 6 tane progestan fitil kullanıyorum, bu kadar iğneye ilaca meme mi dayanır kııııızzzz, memeler şişmesin de ne yapsın ben anlatırken şiştim ayol
He valla, manyak ettiler beni, ama göğüslerim böyle güzel görünüyo be, gittikçe seksileşiyorum galibaAnam onlar ne yaaa ben bi coraspin bide progestan fitil kullandim seni ilac manyagi yapmislar
Ozaman bitek memelerin sistigiyle kaldigina dua et canim :)
Hoşgeldin tekrar canım, gerçekten zamanla kabulleniyor insan, daha benim netleşmedi ama perşembe günü yaptığım test negatif çıkınca çok moralim bozuldu iki gün ağladım ve kendimi negatif sonuca hazırladım, Hakkımda hayırlısı buysadayanma gücü ver Allahım diye dua ediyorum.İyi geceler kızlar sanırım artık kendimdeyimama zormuş kabullenmek. Salı günü gen testine gidicem. Test günümün ertesi günü regl oldum normalden 3 gün geç oldu ilaçlardan sanırım. Bol bol geziyorum bu aralar.
Birşey sormak istiyorum adet olduğunuzda hangi ilaçları kullanıyordunuzBuarada ben 10. Gun sabah kalktigimda balon misali sönmüşlerdi
Ayni gun de adet oldum
folbiol,coraspin ve gunde 3 tane progestan fitil kullaniyordumBirşey sormak istiyorum adet olduğunuzda hangi ilaçları kullanıyordunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?