ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Persembe gorustum canim pek bi aciklama alamadim
2 ay bekle gel dedi :)
İki ay çabuk geçer canım, emin ol şu 12 günlük transfer sonrası dönemden daha hızlı geçer, tecrübelisin biliyosun. Şööööyyle 2 sy güzeelce kafanı dinle, seni mutlu edecek rahatlatacak şeylerle uğraş, kafanı rahatça dinlediğin son iki ay belkide. Seneye bu zamanlar kucağında bebekle uykusuzluktan kıvranırken hatırlarsın bu dediklerimi

Bütün gün Kadıköy'de gezdiğim için ancak cevap yazabildim :)) benim transferim 13 ünde yapıldı o Günü'de sayarsam 5 gün oldu.artık o iğneleride sallamıyorum Kevgire döndük ayolllll :))

Buarada ben 10. Gun sabah kalktigimda balon misali sönmüşlerdi
Ayni gun de adet oldum
yelo benim hep öyle olurdu, norml zamanlarda yani, adetime bir hafta kala göğüslerim şişer acır, hergün azalarak devam eder, şişliğin tam geçtiği ağrının tam sıfırlandığı gün adet olurum hiç şaşmaz hep böyledir, şimdi ise ağrı 9.gün geçti ama şişlik devam ediyor, ama ne bileyim bacım , kalçadan progestan iğne, göbekten bşr tane fraxiparine kan sulandırıcı bir tane de neupogen diye bir iğne vurunuyorum hergün, günde 3 tane estrofem içiyorum, günde 6 tane progestan fitil kullanıyorum, bu kadar iğneye ilaca meme mi dayanır kııııızzzz, memeler şişmesin de ne yapsın ben anlatırken şiştim ayol

Anam onlar ne yaaa ben bi coraspin bide progestan fitil kullandim seni ilac manyagi yapmislar
Ozaman bitek memelerin sistigiyle kaldigina dua et canim :)

İyi geceler kızlar sanırım artık kendimdeyim ama zormuş kabullenmek. Salı günü gen testine gidicem. Test günümün ertesi günü regl oldum normalden 3 gün geç oldu ilaçlardan sanırım. Bol bol geziyorum bu aralar.

Hoşgeldin tekrar canım, gerçekten zamanla kabulleniyor insan, daha benim netleşmedi ama perşembe günü yaptığım test negatif çıkınca çok moralim bozuldu iki gün ağladım ve kendimi negatif sonuca hazırladım, Hakkımda hayırlısı buysadayanma gücü ver Allahım diye dua ediyorum.

Canım inşallah Rabbim pozitif nasip eder hayırlısıyla hala aklıma geldikçe ağlıyorum. Pek konuşmak istemiyorum bu aralar insan seçiyorum resmen. Zaten üyesi olduğum bir türkü derneği var oraya gidiyorum türküler şifa gibi hem ağladım hem söyledim bugün nasıl bir yangınsa. Çocuğu olan arkadaşlarım acele ettiğimi söyleyip sinirimi bozuyorlar. Daha yeni evliymişim. İçine düşen evlat ateşinin yenisi eskisi olur mu hiç? Evlat aramayan beni anlar mı hiç? Ama bu süreçte görürdüm ki candostlarım varmış benim ve eşim canımın yarısı sözde değil gözyaşım dökülmesin diye gerçekten etrafımda pervaneymiş sanki kendi içi yanmaz gibi... Sınavımız büyük arkadaşım... Umut konusunda sıkıntılarım var bu aralar tedavi konusunda kararsızım küstüm mü hayır. Rabbim istemedi insan Yaradana küser mi? Haşaa...

Hayirli pazarlar arkadaslar,
denizce cok uzuldum canim degerinin dusmesine, allah guc kuvvet sabir versin canim,
Merseray insallah pozitif sonuc alacaksin canim
Jonguill tedavin hayirli olsun
halidem yumoslarin gayet iyi gidiyor masallah sonu da guzel olsun insallah.
tedavideki diger diger arkadaslar rabbim yardimciniz olsun insallah guzel mujdeler verirsiniz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…