- 21 Kasım 2014
- 1.743
- 1.626
- 78
Kız merselayy sen alemsinn yaaaa allah gonlundekini versin insalllah güldürü yosun beni hep :))He valla, manyak ettiler beni, ama göğüslerim böyle güzel görünüyo be, gittikçe seksileşiyorum galiba
Canim iyi yapiyosn bol bol gez dağıt kafanı. sana soru yönelten ortamlardan uzak dur bu ara. İnşallah bundan sonraki surecte hersey çok çok güzel olur senin icinİyi geceler kızlar sanırım artık kendimdeyimama zormuş kabullenmek. Salı günü gen testine gidicem. Test günümün ertesi günü regl oldum normalden 3 gün geç oldu ilaçlardan sanırım. Bol bol geziyorum bu aralar.
Iyi pazarlar canım amin inşallah teşekkür ederim sende sağlıkla kucağına alırsın inşallahHayirli pazarlar arkadaslar,
denizce cok uzuldum canim degerinin dusmesine, allah guc kuvvet sabir versin canim,
Merseray insallah pozitif sonuc alacaksin canim
Jonguill tedavin hayirli olsun
halidem yumoslarin gayet iyi gidiyor masallah sonu da guzel olsun insallah.
tedavideki diger diger arkadaslar rabbim yardimciniz olsun insallah guzel mujdeler verirsiniz .
Sağol canım bakalım yarın ilk doktor kontrolüm var tedaviye başlamama engel durum var mı inşallah başlarımHayirli pazarlar arkadaslar,
denizce cok uzuldum canim degerinin dusmesine, allah guc kuvvet sabir versin canim,
Merseray insallah pozitif sonuc alacaksin canim
Jonguill tedavin hayirli olsun
halidem yumoslarin gayet iyi gidiyor masallah sonu da guzel olsun insallah.
tedavideki diger diger arkadaslar rabbim yardimciniz olsun insallah guzel mujdeler verirsiniz .
Eveeettt yaptım, çoookk silik ama çooookk silik çıktı ikinci çizgi, ama çooooooooookkkk silik, yani nasıl diyim size çooooooooookkk silik
budamı hassas test yoksa normal ucuz testmi almıştın canımEveeettt yaptım, çoookk silik ama çooookk silik çıktı ikinci çizgi, ama çooooooooookkkk silik, yani nasıl diyim size çooooooooookkk silik
Çook silik derkennEveeettt yaptım, çoookk silik ama çooookk silik çıktı ikinci çizgi, ama çooooooooookkkk silik, yani nasıl diyim size çooooooooookkk silik
Dışardayım geziyorum, akşam incilerimi dökerim size, hepinizi öptüm
Normal ucuz test canım, benim bugün 12.günüm, adetimin de 2. Günü, tabi adet olmadım, göğüslerim baya dolgun onun dılında hiçbir belirtim yokbudamı hassas test yoksa normal ucuz testmi almıştın canım
AaaaA negüzel canım hayırlı olsun silik milik çızgiyi gördün mü sen ona bak .Hamissin isteee maşallah hadi hayırlısı inşallah değerlerin güzel çıkar katlanırEveeettt yaptım, çoookk silik ama çooookk silik çıktı ikinci çizgi, ama çooooooooookkkk silik, yani nasıl diyim size çooooooooookkk silik
Valla geziyorum ya, gördüm de, yarın da yapıyım ikisini de koyarım, bilmiyorum ki fotoda çıkarmı?Çook silik derkenn
Gordun yani demiiii
Kizz bi foto cekeydin yaa gezmeye cikmis hatun
Kız kocam tadını çıkarttırmıyo ki, düşün 8 senedir bu anı bekliyorum ilk defa hayal meyal bi çizgi görmüşüm, bana kendini kaptırma diyo, sabah baya bi coştum tabi, adam da beni dizginleme ihtiyacı duydu, özellikle burda çok takılıyorum diye kızıyo, ama merak etmeyin sahalara tam gaz dönecem, dönüşüm muhteşem olacakA
AaaaA negüzel canım hayırlı olsun silik milik çızgiyi gördün mü sen ona bak .Hamissin isteee maşallah hadi hayırlısı inşallah değerlerin güzel çıkar katlanır
Eveeettt yaptım, çoookk silik ama çooookk silik çıktı ikinci çizgi, ama çooooooooookkkk silik, yani nasıl diyim size çooooooooookkk silik
benim de yarin kontrolum var. bakalim icerde calismalar nasil gidiyor. :) sende herhangi bi sorun yok eminim ve baslican tedaviye :) kiz bana yetistin yaaa :))Sağol canım bakalım yarın ilk doktor kontrolüm var tedaviye başlamama engel durum var mı inşallah başlarım
kiz sen catlama e mi... ben sana demedimmi kir dizini otur evinde.hamis hamis cikma sokaklaraKız kocam tadını çıkarttırmıyo ki, düşün 8 senedir bu anı bekliyorum ilk defa hayal meyal bi çizgi görmüşüm, bana kendini kaptırma diyo, sabah baya bi coştum tabi, adam da beni dizginleme ihtiyacı duydu, özellikle burda çok takılıyorum diye kızıyo, ama merak etmeyin sahalara tam gaz dönecem, dönüşüm muhteşem olacak
Canim benim 8 yıl ne zor yıllar geçip gidiyor gerçekten. Coşkunu yasa tatlım olsun yine tedbiri elden bırakma ama yaşa bu duyguyu doya doya Rabbim daim etsin 9 Ay sürsün inşallahKız kocam tadını çıkarttırmıyo ki, düşün 8 senedir bu anı bekliyorum ilk defa hayal meyal bi çizgi görmüşüm, bana kendini kaptırma diyo, sabah baya bi coştum tabi, adam da beni dizginleme ihtiyacı duydu, özellikle burda çok takılıyorum diye kızıyo, ama merak etmeyin sahalara tam gaz dönecem, dönüşüm muhteşem olacak
Cikar cikar nasil koymazsin yaaaaaValla geziyorum ya, gördüm de, yarın da yapıyım ikisini de koyarım, bilmiyorum ki fotoda çıkarmı?
Evet insan bu tedavide gercekten evinde olmak isterbebislerimi alip evime gitmek istiyom ben artik.misafirhanede kalmaktan cok sıkılıyorumevimi ozledim ilaclar beni halsiz durgun ve hasta ediyo
Cikar cikar nasil koymazsin yaaaaa
Hadi gozun aydin insallah yarin da daha katmerli bi sevinc yasarsinn
Evet insan bu tedavide gercekten evinde olmak ister
Ama olsun gecici bir donem sonra evine gidip dinleneceksin sık dişini
İlaclar evet insani biraz sersemletiyo gercekten
İnsallah yarin kontrolde guzel gelismeler olur da motive olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?