ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

C
Canim iyi yapiyosn bol bol gez dağıt kafanı. sana soru yönelten ortamlardan uzak dur bu ara. İnşallah bundan sonraki surecte hersey çok çok güzel olur senin icin

Iyi pazarlar canım amin inşallah teşekkür ederim sende sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Sağol canım bakalım yarın ilk doktor kontrolüm var tedaviye başlamama engel durum var mı inşallah başlarım

Çook silik derkenn
Gordun yani demiiii
Kizz bi foto cekeydin yaa gezmeye cikmis hatun

A
AaaaA negüzel canım hayırlı olsun silik milik çızgiyi gördün mü sen ona bak .Hamissin isteee maşallah hadi hayırlısı inşallah değerlerin güzel çıkar katlanır

A

AaaaA negüzel canım hayırlı olsun silik milik çızgiyi gördün mü sen ona bak .Hamissin isteee maşallah hadi hayırlısı inşallah değerlerin güzel çıkar katlanır
Kız kocam tadını çıkarttırmıyo ki, düşün 8 senedir bu anı bekliyorum ilk defa hayal meyal bi çizgi görmüşüm, bana kendini kaptırma diyo, sabah baya bi coştum tabi, adam da beni dizginleme ihtiyacı duydu, özellikle burda çok takılıyorum diye kızıyo, ama merak etmeyin sahalara tam gaz dönecem, dönüşüm muhteşem olacak

Sağol canım bakalım yarın ilk doktor kontrolüm var tedaviye başlamama engel durum var mı inşallah başlarım
benim de yarin kontrolum var. bakalim icerde calismalar nasil gidiyor. :) sende herhangi bi sorun yok eminim ve baslican tedaviye :) kiz bana yetistin yaaa :))

kiz sen catlama e mi... ben sana demedimmi kir dizini otur evinde.hamis hamis cikma sokaklara neyse insallah yarin kan testinden guzel haberlerle gelecen.benim de yarin kontrolum var. dua et bana tamam mi kizzz

Canim benim 8 yıl ne zor yıllar geçip gidiyor gerçekten. Coşkunu yasa tatlım olsun yine tedbiri elden bırakma ama yaşa bu duyguyu doya doya Rabbim daim etsin 9 Ay sürsün inşallah

Valla geziyorum ya, gördüm de, yarın da yapıyım ikisini de koyarım, bilmiyorum ki fotoda çıkarmı?
Cikar cikar nasil koymazsin yaaaaa
Hadi gozun aydin insallah yarin da daha katmerli bi sevinc yasarsinn

bebislerimi alip evime gitmek istiyom ben artik.misafirhanede kalmaktan cok sıkılıyorumevimi ozledim ilaclar beni halsiz durgun ve hasta ediyo
Evet insan bu tedavide gercekten evinde olmak ister
Ama olsun gecici bir donem sonra evine gidip dinleneceksin sık dişini
İlaclar evet insani biraz sersemletiyo gercekten
İnsallah yarin kontrolde guzel gelismeler olur da motive olursun

insallah ya.. esim de beni mutlu etmek icin herseyu yapiyor ama ben ignwlerden bi acayibimmm... kesinlikle ev ozlemim artti. bi odada yasamak ne sıkıcı...geziyoruz ama ondan bile zevk almiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…