- 7 Eylül 2014
- 612
- 710
- 128
- 42
Çok haklısın canım ama sayılı zaman Allah'tan evinde rahatlar unutursun hepsini yeter ki Rabbim dualarımızı kabul etsin sonu iyi olsunbebislerimi alip evime gitmek istiyom ben artik.misafirhanede kalmaktan cok sıkılıyorumevimi ozledim ilaclar beni halsiz durgun ve hasta ediyo
İnşallahhhhh yarın güzel haberlerle gelEveeettt yaptım, çoookk silik ama çooookk silik çıktı ikinci çizgi, ama çooooooooookkkk silik, yani nasıl diyim size çooooooooookkk silik
Dışardayım geziyorum, akşam incilerimi dökerim size, hepinizi öptüm
Çok haklısın canım ama sayılı zaman Allah'tan evinde rahatlar unutursun hepsini yeter ki Rabbim dualarımızı kabul etsin sonu iyi olsun
Aminnnnn canım nereleri gezdin buralarda karşılaşmayalım fark etmeden sokaklarda hönkürdeyerek ağlayan gördüysen son 3 gündür kesin benimdirinsallahh beni bu psikolojik durumdan yalnizca mutlu son kurtarir. Allahimm emeklerimizi ziyan etmesin.yuzumuzu guldursun insallah. cumle muslumanin evladini icinde de bizi guldursun insallahhh.aaaaaaamiiiiinnn
Opu gunun belli olunca yerini heyecana birakacak bu durum merak etmeinsallah ya.. esim de beni mutlu etmek icin herseyu yapiyor ama ben ignwlerden bi acayibimmm... kesinlikle ev ozlemim artti. bi odada yasamak ne sıkıcı...geziyoruz ama ondan bile zevk almiyorum
Sen niye agliyosun bakk ayni durumdayiz emin ol hayatta o gozyaslarini akittigina pisman olacagin daha buyuk acilar varAminnnnn canım nereleri gezdin buralarda karşılaşmayalım fark etmeden sokaklarda hönkürdeyerek ağlayan gördüysen son 3 gündür kesin benimdir
Ah canım ben ağlayarak atıyorum inan bu söylediklerinin hepsini biliyorum zaman gerek biraz. Başın sağolsun Rabbim sabır versin inşallahOpu gunun belli olunca yerini heyecana birakacak bu durum merak etme
İgneler biraz buhrana sokuyor insani ama gececek merak etmee kendini rahat birak yumurtalarini strese sokma kizzz
Sen niye agliyosun bakk ayni durumdayiz emin ol hayatta o gozyaslarini akittigina pisman olacagin daha buyuk acilar var
Ben 3 ay once babami kaybettim.hayatimda en buyuk yeri kaplayan ve hayatimin her alaninda her konuda en buyuk sirdasim arkadasim koruyucum akil hocam olan kişiyi.simdi nekadar yalniz oldugumu anlatmam mumkun degil
Ve ben tuplerimin kapatilmasi gerektigini ogrendigimde agladigim kadar 2 ay sonra babami kaybettigimde okadar aglamadim
Ve cok pisman oldum gercekten can sagligindan baska hicbirsey onemli degil bak agla sizla 2 ay sonra yeni tedavi yeniden umut heyecan.Ama bide ne yaparsan yap degistiremeyecegin kayiplar var inanki ondan sonra hicbirsey insanin canini yakmiyor sadece biraz burukluk okadar.Allah can sagligi versin bize ve eşlerimize gerisi er yada gec olu Allahin izniyle
Kız çatladım zaten sorma, kocam kan sonucunu almadan kendini kaptırma diyo, bi negatif diyon bi pozitif diyon maymuna çevirdin beni diyokiz sen catlama e mi... ben sana demedimmi kir dizini otur evinde.hamis hamis cikma sokaklaraneyse insallah yarin kan testinden guzel haberlerle gelecen.benim de yarin kontrolum var. dua et bana tamam mi kizzz
Evet canım yaa erken adet olur bana yetişirsin diyordun harbi yetiştimbenim de yarin kontrolum var. bakalim icerde calismalar nasil gidiyor. :) sende herhangi bi sorun yok eminim ve baslican tedaviye :) kiz bana yetistin yaaa :))
KııEveeettt yaptım, çoookk silik ama çooookk silik çıktı ikinci çizgi, ama çooooooooookkkk silik, yani nasıl diyim size çooooooooookkk silik
Evet canım yaa erken adet olur bana yetişirsin diyordun harbi yetiştimbakalım canım kuzucuklar nasıl cetrodite vurulmaya başladın mı
Kız çatladım zaten sorma, kocam kan sonucunu almadan kendini kaptırma diyo, bi negatif diyon bi pozitif diyon maymuna çevirdin beni diyo
Canım senin yumilerin maaşallahı var, inşallah yarın daha güzel geliştiklerini yazacan bize,
Halidem sana bi takvim yaptım gördünmü onu? Gör çabuk, sana yaptım kendi ellerimle
yaaaaaaaaaaa bak sana ne dedim kuzum , cook hirpaladin kendini ve bebisi boşunaaaaymis demi, inşallah kanda da pozitifi alirsin canim sen bak ,keyfine hamişsin hadiiiiEveeettt yaptım, çoookk silik ama çooookk silik çıktı ikinci çizgi, ama çooooooooookkkk silik, yani nasıl diyim size çooooooooookkk silik
kızlar kan testi yaptırdık 10. gün bugün ve 3.gün embriyosu transfer edilmişti 36 çıktı sonucum sizce nasıl test kağıdında pozitif yazıyor bu bile heyecanlandırdı beni
ayyyy maşallah canim cok güzel gozun aydin olsun inşallah cok sevindimmmmm cokkkızlar kan testi yaptırdık 10. gün bugün ve 3.gün embriyosu transfer edilmişti 36 çıktı sonucum sizce nasıl test kağıdında pozitif yazıyor bu bile heyecanlandırdı beni
Ayy Canım benim yaaa çok çok sevindim bugün iki güzel haber aldık oleyykızlar kan testi yaptırdık 10. gün bugün ve 3.gün embriyosu transfer edilmişti 36 çıktı sonucum sizce nasıl test kağıdında pozitif yazıyor bu bile heyecanlandırdı beni
Canım niye üzülüyorsun zaten bize bir tane lazım inşallah tutacak canım herşey geride kalacak stres yapma tatlımkhayırlı aksamlar kızlar uzun zamndır gıremıorum burara hepınızı cok ozledım tek tekkdun transferım vardı son gunlerde psıkolojm cok bozulmustu dunde dondurulmus embrıyolarım vardı cozulurkn kaybettım onlarıda ama sukur rabbıme 1.kalıte 5 gun emb. vardı onu transfer ettıler cok uzuldum cok agladım onlara cok umıt baglamıstım sızler naslsnz
rabbim devamını nasip etsin inşallah ve bekleyen duası bebek olan herkese nasip etsin insan çok mutlu oluyormuş şimdilik benimle ve çok mutlu etti beni inşallah rabbim tamamına erdirr sevincim devam eder darısı sizlere canımcımAyy Canım benim yaaa çok çok sevindim bugün iki güzel haber aldık oleyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?