Valla canım benim bildiğim 3000 olunca 3000 e yakın oluncakizlarrr e2 degeri kac olunca yumurtalarr toplaniuyo??
Amin canım amin inşallah değerin kat kat artarrabbim devamını nasip etsin inşallah ve bekleyen duası bebek olan herkese nasip etsin insan çok mutlu oluyormuş şimdilik benimle ve çok mutlu etti beni inşallah rabbim tamamına erdirr sevincim devam eder darısı sizlere canımcım
canım dogru dıyosunn ama ınsan uzuluyo ıste ınsallah guzel sonuclar alırım cok korkuyorum yaaa......Canım niye üzülüyorsun zaten bize bir tane lazım inşallah tutacak canım herşey geride kalacak stres yapma tatlım
10. Gun icin 36 iyi bi deger gozun aydin 12. Gune de guzel bi sonuc cikacak insallah icini ferah tut Allah tamamina erdirsin insallahrabbim devamını nasip etsin inşallah ve bekleyen duası bebek olan herkese nasip etsin insan çok mutlu oluyormuş şimdilik benimle ve çok mutlu etti beni inşallah rabbim tamamına erdirr sevincim devam eder darısı sizlere canımcım
Kac embriyon vardi kicanım dogru dıyosunn ama ınsan uzuluyo ıste ınsallah guzel sonuclar alırım cok korkuyorum yaaa......
Valla ben hic bilmiuorim sanirim 3000 i gecince riskli oluyodu ama yumurta toplanmasinin E2 ile nekadar alakasi var bilemiyorum E2 cok yuksek olunca sadece transfer erteleniyo bildigim kadariyla ohss riski icin.kizlarrr e2 degeri kac olunca yumurtalarr toplaniuyo??
amin çok saol canım Allah daha iyi değerleri almayı hepimize nasip etsin zorlu süreç hep bir adım ileride daha zor bekleyiş var ama inanıyorum rabbim olmayacak duayı ettirmez bize nasip olacak bebklerimiz en yakın zamanda hepimizin kucağında bebekler olur inşallah10. Gun icin 36 iyi bi deger gozun aydin 12. Gune de guzel bi sonuc cikacak insallah icini ferah tut Allah tamamina erdirsin insallah
Canım e2 hormon u 3000 e gelince yumurta toplama zamanı geldi demekmiş ondan en önemli şey e2 sağlıklı yum toplama için her muyanede e2 ye bakılır zaten kolum delik deşik olmuştu bakalım yarın benimde kontrolüm var inşallah hayırlısı ile ikinci için start veririmValla ben hic bilmiuorim sanirim 3000 i gecince riskli oluyodu ama yumurta toplanmasinin E2 ile nekadar alakasi var bilemiyorum E2 cok yuksek olunca sadece transfer erteleniyo bildigim kadariyla ohss riski icin.
Yoksa 5000 lerde cikan da var yani
kız 9 ay nasıl sürsün, o zaman 10 aylıkmı doğurayım bebeyiCanim benim 8 yıl ne zor yıllar geçip gidiyor gerçekten. Coşkunu yasa tatlım olsun yine tedbiri elden bırakma ama yaşa bu duyguyu doya doya Rabbim daim etsin 9 Ay sürsün inşallah
ya ben hamileyim yaa, gerçektenmi? ama bende seksi göğüslerimden başka hiçbir belirti yokKııMerserayy çok çok çok sevindim boşu boşuna bizi de kendini de üzdün YARIN inşallah kanda resmiyet kazanır hamilelik belirtilerin geçmiştir artık hamilesin yaa
anaaaaaaammmmmm işte net sonuç almış birikızlar kan testi yaptırdık 10. gün bugün ve 3.gün embriyosu transfer edilmişti 36 çıktı sonucum sizce nasıl test kağıdında pozitif yazıyor bu bile heyecanlandırdı beni
amin hep bir bekleyiş şimdi de artışı bekle dedi doktorum dua et artsın eksilmesin :)) kat kat katlansın bebeğim benimle bu gece daha mutluyum rabbim hepimize nasip etsinanaaaaaaammmmmm işte net sonuç almış biri
çook tebrik ediyorum canım ya Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah
Olsun canım yeterki hamile olun siz başımızın etini yiyin durunya ben hamileyim yaa, gerçektenmi? ama bende seksi göğüslerimden başka hiçbir belirti yok
kız çok ağladım be, neyse içim boşaldı iki gün, kendimi negatife alıştırdım ama fazla alıştırmışım şimdi pozitife alışamıyorum
galiba kan tahlilini görmeden inanmıcam, sonra da kalp atışını duymadan inanmıcam dicembi süre böyle başınızın etini yicem sanki
canim gordum ama bisey diyemedim cunku yarin ikinci kez gitcem kontrole ve inan saskin ordek gibiyim :) ignelerden mi ne boyle bi halsiz pelte gibi bise oldum benayrica sen artik hamilesin cok zahmet etme tamam mi biseylere yarin kan testin kacta???
bebiş niye hırpalanıyomuş yaa paşa paşa oturyo yerinde bence, hırpalanan benim, progestan iğnemi vurdurdum yine acıdan duramıyom yaa, neyse , çok şükür Allahıma onun için herşeye değer, canım senden ne haber?yaaaaaaaaaaa bak sana ne dedim kuzum , cook hirpaladin kendini ve bebisi boşunaaaaymis demi, inşallah kanda da pozitifi alirsin canim sen bak ,keyfine hamişsin hadiiii
özlem ben hamileyim ama daha haberim yokkhayırlı aksamlar kızlar uzun zamndır gıremıorum burara hepınızı cok ozledım tek tekkdun transferım vardı son gunlerde psıkolojm cok bozulmustu dunde dondurulmus embrıyolarım vardı cozulurkn kaybettım onlarıda ama sukur rabbıme 1.kalıte 5 gun emb. vardı onu transfer ettıler cok uzuldum cok agladım onlara cok umıt baglamıstım sızler naslsnz
evet canım, malum benim yumurta rezervim düşük, az ve kalitesiz yumurta üretiyomuşum, 8 senedir kendimizi sebepsiz infertilite zannederken meğer benim doğal yoldan zor olurmuş zaten, ilk denememde de dış gebelik olmuştum inşallah şimdi öyle birşey yoktur, 2 tane embriyo transfer edildi 3. gün embriyosu, biri 1. kalite diğeri 2. kalite dedi embriyolog, sensin 2. kalite ben onu büyütene kadar neler çektim dedim (içimden tabiOlsun canım yeterki hamile olun siz başımızın etini yiyin durunayy Canım senin 3. Gün embiryosu dimi rabbim bebeğini korusun allah Tamamına erdirsin
bebiş niye hırpalanıyomuş yaa paşa paşa oturyo yerinde bence, hırpalanan benim, progestan iğnemi vurdurdum yine acıdan duramıyom yaa, neyse , çok şükür Allahıma onun için herşeye değer, canım senden ne haber?
?
ahhh canım inşşaalllah Allahım hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde tutundursun rahmine ve sağsağlim kucağına almayı nasipe etsin innşşaalllah.amaaaaan canim sende ilahi bebisin seninle olsun da o acilar gecio bitio ,canim cooook sevindim yaaaa anne olacaksin insallahhhh cok güzel bir duygu tattirsin Yaradan isteyen her kadinaaaa,kuzum ben dun hasta oldum iste geri sayim basladi inşallah bu son embriyom sagliklica hayirlica cozulur de sonra da simsiki tutunur daa Rabbimin izniyle bize de nasip olur pozitifi görmek.....
evet canım, malum benim yumurta rezervim düşük, az ve kalitesiz yumurta üretiyomuşum, 8 senedir kendimizi sebepsiz infertilite zannederken meğer benim doğal yoldan zor olurmuş zaten, ilk denememde de dış gebelik olmuştum inşallah şimdi öyle birşey yoktur, 2 tane embriyo transfer edildi 3. gün embriyosu, biri 1. kalite diğeri 2. kalite dedi embriyolog, sensin 2. kalite ben onu büyütene kadar neler çektim dedim (içimden tabi)
artikin hamişsin bol bol dua isterizzzzzzzzzzzzzzzahhh canım inşşaalllah Allahım hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde tutundursun rahmine ve sağsağlim kucağına almayı nasipe etsin innşşaalllah.
burdaki bütün arkadaşlarıma en yürekten duam bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?