canım etmemmi, Allahım hepimize tattırsın inşallah, bol dua almalı ve etmeliyiz gerçekten, arkadaşlar kimseye söylemeyelim diye çok da kasmayın bence, ben samimiyetşne inandığım insanlara söyledim, sırf dua almak için, herkes bir kere dua etse, benim için kaç kere el açılmış olur Rabbime diye düşündüm, bol bol duaartikin hamişsin bol bol dua isterizzzzzzzzzzzzzzz
ayy benim de ilk tüp bebek denemem de ikinci kalite bebeklerim olmuştu inşallah bu sefer iki tane transfer olacak embiryom olur ben bi tedaviye başlayayım her gün tek tek belirtilerin nelerdi diye soracam malum içimizde en çok belirti yaşayan sen oldun
tatlım senin test tarihin ne zamandı?Kız merselayy sen alemsinn yaaaa allah gonlundekini versin insalllah güldürü yosun beni hep :))
İnanamıyorum ya hikayemiz tıpa tıp aynı benimde 5 yıl sebepsiz infertilite ilk deneme dış gebelik sonrası tuplerndi ve bir bakıldı ki yumurta rezerv azligi tek fark ikinci deneme negatif bu üçüncü denemem ama ikimizde bu denemelerimzde pozitifi goricez insallahhh amiinnn. Allah isteyen herkese nasip etsin.evet canım, malum benim yumurta rezervim düşük, az ve kalitesiz yumurta üretiyomuşum, 8 senedir kendimizi sebepsiz infertilite zannederken meğer benim doğal yoldan zor olurmuş zaten, ilk denememde de dış gebelik olmuştum inşallah şimdi öyle birşey yoktur, 2 tane embriyo transfer edildi 3. gün embriyosu, biri 1. kalite diğeri 2. kalite dedi embriyolog, sensin 2. kalite ben onu büyütene kadar neler çektim dedim (içimden tabi)
hadi yaa, gerçekten aynı, canım benim inşallah bu son tedavin olur inşallah ya. test günün ne zaman canım?İnanamıyorum ya hikayemiz tıpa tıp aynı benimde 5 yıl sebepsiz infertilite ilk deneme dış gebelik sonrası tuplerndi ve bir bakıldı ki yumurta rezerv azligi tek fark ikinci deneme negatif bu üçüncü denemem ama ikimizde bu denemelerimzde pozitifi goricez insallahhh amiinnn. Allah isteyen herkese nasip etsin.
canım etmemmi, Allahım hepimize tattırsın inşallah, bol dua almalı ve etmeliyiz gerçekten, arkadaşlar kimseye söylemeyelim diye çok da kasmayın bence, ben samimiyetşne inandığım insanlara söyledim, sırf dua almak için, herkes bir kere dua etse, benim için kaç kere el açılmış olur Rabbime diye düşündüm, bol bol dua
canımcım bu çok silikti, akşam eve gelince bi baktım çizgi daha koyulaşmış, sabah ilk 5 dk içinde çıkan çizgiden çok çok koyu, şimdi foto çeksem doğruyu yansıtmaz diye düşündüm, yarın sabah yine yapıcam ve onu hemen koycam buraya söz. gerçekten sabahki çoook çoook silik hayalet bir gölge gibiydi, bekledikçe nasıl koyulaşmış öyle ilginç
Koyulaşan cizginin de rengi pembe mi pekiicanımcım bu çok silikti, akşam eve gelince bi baktım çizgi daha koyulaşmış, sabah ilk 5 dk içinde çıkan çizgiden çok çok koyu, şimdi foto çeksem doğruyu yansıtmaz diye düşündüm, yarın sabah yine yapıcam ve onu hemen koycam buraya söz. gerçekten sabahki çoook çoook silik hayalet bir gölge gibiydi, bekledikçe nasıl koyulaşmış öyle ilginç
İnsallah iyiye isarettirSelam kızlar,transferimin 6.günü bugün ve bende halaa hiç bir belirti yok.sadece göğüslerim acıyor ve şiş,çok sık tuvalete çıkıyorum bideee ara ara vajinal bölgeye yakın yerlerde batma oluyor.sizce bana neler oluyor!!!!
ahhhaaahhhhaaaahhhhhaa aaaaahhhhhhhhhaaaahhhhhaaaSelam kızlar,transferimin 6.günü bugün ve bende halaa hiç bir belirti yok.sadece göğüslerim acıyor ve şiş,çok sık tuvalete çıkıyorum bideee ara ara vajinal bölgeye yakın yerlerde batma oluyor.sizce bana neler oluyor!!!!
evet, pembeyi sevmeye başladım ben kıKoyulaşan cizginin de rengi pembe mi pekii
Hahahaaaa :)) kız ne güldüm cevabına gece gece.şimdi benim bi arkadaşım var o da tüp bebek tedavisiyle hamile kaldı,hatun gidiyor geliyor benim transferden bir kaç gün sonra belim ağrımıştı diyor bende onu dümdüz etmek istiyorum :)) yokkkkk hiççççç bişeyyy yok bendeahhhaaahhhhaaaahhhhhaa aaaaahhhhhhhhhaaaahhhhhaaa
kız bu benim 6 gün önceki halim
tatlım hemen belirtilerini açıklıyorum: 1) göğüslerin acı ve şişliği aldığımız yüklü hormonlardan
2) çok sık tuvalete çıkmanın sebebi muhtemelen içtiğin su miktarını arttırdığından, çünkü gebelikte sık tuvalete çıkma 4. veya 5. ayda başlar, bebek kesesi büyüdükçe idrar kesesine baskı yapar, şimdi bizde 0,5mmlik embriyolar keseye baskı yapamayacağı için bu gebelik belirtisi olmaz, vücuda gşren sıvı miktarının artmasından kaynaklanıyordur
3) vajinal bölgedeki batma hissinin şahsımca bilimsel açıklamasını henüz uyduramadım bişey diyemicem
Sıfır belirtide pozitif olabiliyor mu acaba!İnsallah iyiye isarettir
Belirtiler kisiden kisiye degisiyo biliyosun ki oyizden pek takilma
inan canım bendede yoktu, bak net olarak durumumu söyleyim, çatlatma iğnelerini vurduğumda başladı göğlerimde acı, çümkü çatlatma iğnesinde yüksek oranda bhcg var o yapıyor, ne opudan sonra ne transferden sonra kasıklarımda bir ağrı veya kanama lekelenme falan olmadı, opudan sonra göğüslerimde şişme başladı çünkü progestan fitil ve iğneye başladım, ilk bir hafta göğüslerimdeki bu şişlik ve acı dışında ne kasıklarımda bi ağrı ne batma ne bel ağrısı ne başka birşey, hiçbirşey olmadı, sonra 8. günümde acı geçmeye başladı, daha önce de yazmıştım okudunmu bilmiyorum, benim normal zamnalraımda adetime bir hafta kala göğüslerim şişer acır azalarak devam eder acı ve şişliğin geçtiği gün adet olurdum, yine öyle olcak zannettim, 9. gün sabahı da erken gebelik testi yaptım negatif çıktı, tamam bu da tutmadı dedim 2 gün ağladım ve kabullendim, bu arada vücudumu dinlemeyi de bıraktım, dün adet günümdü hafif kasık ağrıları da olunca adet olcam diye çok bekledim ama göğüslerimdeki şişlik hiç geçmedi, iğnelerin ilaçların etkisi diye düşündüm, sonra bu sabah 12. günüm tekrar idrar testi yaptım ve çok hafif hayalet bir çizgi çoktı, muhtemelen pozitif ama hala inanamıyorum negatife kendimi çok kaptırmışımHahahaaaa :)) kız ne güldüm cevabına gece gece.şimdi benim bi arkadaşım var o da tüp bebek tedavisiyle hamile kaldı,hatun gidiyor geliyor benim transferden bir kaç gün sonra belim ağrımıştı diyor bende onu dümdüz etmek istiyorum :)) yokkkkk hiççççç bişeyyy yok bende)
Tamam iste sev o pembeyi bagrina bas cunku muhtemelen o senin bebeginnevet, pembeyi sevmeye başladım ben kı
Nasil yani anlamadim kiSıfır belirtide pozitif olabiliyor mu acaba!
Tamam iste sev o pembeyi bagrina bas cunku muhtemelen o senin bebeginn
inan canım bendede yoktu, bak net olarak durumumu söyleyim, çatlatma iğnelerini vurduğumda başladı göğlerimde acı, çümkü çatlatma iğnesinde yüksek oranda bhcg var o yapıyor, ne opudan sonra ne transferden sonra kasıklarımda bir ağrı veya kanama lekelenme falan olmadı, opudan sonra göğüslerimde şişme başladı çünkü progestan fitil ve iğneye başladım, ilk bir hafta göğüslerimdeki bu şişlik ve acı dışında ne kasıklarımda bi ağrı ne batma ne bel ağrısı ne başka birşey, hiçbirşey olmadı, sonra 8. günümde acı geçmeye başladı, daha önce de yazmıştım okudunmu bilmiyorum, benim normal zamnalraımda adetime bir hafta kala göğüslerim şişer acır azalarak devam eder acı ve şişliğin geçtiği gün adet olurdum, yine öyle olcak zannettim, 9. gün sabahı da erken gebelik testi yaptım negatif çıktı, tamam bu da tutmadı dedim 2 gün ağladım ve kabullendim, bu arada vücudumu dinlemeyi de bıraktım, dün adet günümdü hafif kasık ağrıları da olunca adet olcam diye çok bekledim ama göğüslerimdeki şişlik hiç geçmedi, iğnelerin ilaçların etkisi diye düşündüm, sonra bu sabah 12. günüm tekrar idrar testi yaptım ve çok hafif hayalet bir çizgi çoktı, muhtemelen pozitif ama hala inanamıyorum negatife kendimi çok kaptırmışımdaha önce de dış gebelik yaşadığım için temkinli yaklaşıyorum açıkçası, yarıın kan vericem, bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?