ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Bize de dua ettt

kızlar ağlatmayın beni be, zaten hormonlarım tavan yapmış, valla salya sümük bi salarım kendimi durduramazsınız haa
Allahım sevdiğin kulların hürmetine, en sevdiğin kulun Hz. Muhammed (sav) hatrına bu arkadaşlarıma ve burda derdini paylaşan sıkıntı çeken acı çeken emek veren tüm arkadaşlarıma ve bana sağlıklı hayırlı evlatlar ihsan et, imtihan vesilesi olacak değil iftihar vesilesi olacak evlatlarla sevindir bizi ve bize bu nimeti lutfettiğinde çektiklerimizi unutturma şükrünü eda etmeyi de nasip et, Amin.

Amin canim
Allah herkese nasip etsin insallah

Yaaa bu kadar olur ya, idrar testi yaptım test bozuk çıktı iyimi! Bahtsız bedevimiyim ben yaaa, çöle düşsem kutup ayısı bile umursamayacak beni. Boşa gitti caaaanım ilk idrarım

Yaaa bu kadar olur ya, idrar testi yaptım test bozuk çıktı iyimi! Bahtsız bedevimiyim ben yaaa, çöle düşsem kutup ayısı bile umursamayacak beni. Boşa gitti caaaanım ilk idrarım

hemen kalkiyosun test vermeye gidiyosun :)

Kizlar moralim cok bozuk icimden bi ses olmadi diyo son 5 gün ve benim.icime karamsarlık çöktü geceleri uyuyamiyorum agliyorum dusunmeyeyim diyorum olmuyo napcam ben bana akil fikir duaa lütfen

Kizlar moralim cok bozuk icimden bi ses olmadi diyo son 5 gün ve benim.icime karamsarlık çöktü geceleri uyuyamiyorum agliyorum dusunmeyeyim diyorum olmuyo napcam ben bana akil fikir duaa lütfen
canım ya, seni ne kadar iyi anlıyorum bi bilsen. gerçekten sona yaklaştıkça zorlaşıyor beklemek, yazdıklarımı okuduysan görmüşsündür aynı şeyi yaşadım, ilk bir hafta geçiyor ama sonraki hafta çok zor oluyor beklemek, ama bak şu anda bi umudum var benim, daha net sonuç almadım akşam öğrencem ama pozitif olduğunu düşünüyorum ve bugün 13. günüm hala net öğrenemedim düşün yani. sana kitap okumanı tavsiye ederim, o vaktin geçmesinde yardımcı oluyor yoksa sürekli kendini dinlersin, bu öyle zor bir süreç ki, belirtin olsa adet belirtisimi acaba dersin olmasa belirti yok tutmadı dersin, bir şekilde kendini oyalayacak birşey bul, evden dışarı çık, tek başına da olsan sinemaya git yap bişeyler lalecim

kızlar ben kan verdım biraz önce saat 1 gibi alıcam sonucu çok heyacanlıyım inş pozitifi görürürm rabbım yuzumu guldursun bu sefer..
Allahım Allahım, canım benim, Allah yüzünü güldürsün sonra da sen bizi güldür burdan hadi, sen idrar testi yapmışmıydın?

ecrennnn im yumoslari yarin gormeye gidiyom.korkuyom ne oluyo ne bitiyo icerde meraklardayim . dua et kiz hamislerin duasi kabul olurrr
Canim benim rabbim yardimcin olsun insallah cok guzel embriyolarin ve bebislerin olsun.
kızlar kan testi yaptırdık 10. gün bugün ve 3.gün embriyosu transfer edilmişti 36 çıktı sonucum sizce nasıl test kağıdında pozitif yazıyor bu bile heyecanlandırdı beni
Hayirli olsun canim insallah cok guzel katlanir degerin
Canim uzulme oncelikle hayirli olsun 1 . Kalite 5. Gun embriyosu cok iyi saglikla tutunsun bebisin.
Aminnn aminn bu guzel yuregin rabbim dualarini kabul etsin
Stres yapmamak elde degil ama en azindan simdiden olmadi diye uzulmek cok yanlis.bol bol dua et canim biseyler oku vesveseden uzak dur insallah bebisin seninledir
kızlar ben kan verdım biraz önce saat 1 gibi alıcam sonucu çok heyacanlıyım inş pozitifi görürürm rabbım yuzumu guldursun bu sefer..
guzel haberlerle gel canim

kız 9 ay nasıl sürsün, o zaman 10 aylıkmı doğurayım bebeyi 8 ay daha sürmesi yeterli bence
Hahaha :) ay Nebil iym canım öyle derler ya işte :) yok canım 10 ay değilde senin gibi bi hiperaktifin kuzucugu 9 ay dursun da içerde ,sonra hayirlisiyla dünyaya Merhaba desin innnnsalllah

amin hep bir bekleyiş şimdi de artışı bekle dedi doktorum dua et artsın eksilmesin :)) kat kat katlansın bebeğim benimle bu gece daha mutluyum rabbim hepimize nasip etsin
Ay canım maşallah hayırlı olsun değerin kat kat olsun oyle bi artsinki çok istiyorsan bebeklerin ikiz olsun Allah tamamına erdirsin kucağına almayı kokusunu içine cekmeyi nasip etsin

Ay canım maşallah hayırlı olsun değerin kat kat olsun oyle bi artsinki çok istiyorsan bebeklerin ikiz olsun Allah tamamına erdirsin kucağına almayı kokusunu içine cekmeyi nasip etsin
amin canım amin cümlemize nasip olsun inşallah bugün tekrar verdim daha 12 saat oldu ama dün acilde yaptırmıştım bugünde normal yptırayım dedim doktorum asıl yarın sonuç bekliyor bakalım artış nasıl olacak inanıyorum bebeğim benimle diyordum Rabbim ayırmasında inşallah :)

tatlım senin test tarihin ne zamandı?
Perşembe günü canım (22OCAK) AY bi heyecan bi merak bi korku nasıl geçecek bu 3 gün sanki son zamanlar hiç geçmiyor gibi yaaa dua et kuzucum. Bu arada sen kan verecektin bu gün verdin mi. Merakla bekliyorum sonucu inşallah değer çooook yüksek çıkar ikiz annesi olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…