ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Kizlar moralim cok bozuk icimden bi ses olmadi diyo son 5 gün ve benim.icime karamsarlık çöktü geceleri uyuyamiyorum agliyorum dusunmeyeyim diyorum olmuyo napcam ben bana akil fikir duaa lütfen
Canim moralini yüksek tut pozitif olki bebisler üzülmesin onlarda sana pozitif versin. 5. Gün nedense bende de umutsuzluk olmuştu Karnım ağrıdı kasıklarimı adet olacakmış gibi sizliyodu. Sonra 6. Gün kalktım hiç ağrı yok içime bi serinlik geldi bütün olumsuz düşünceler silindi bu gün 8. Gün of cok heyecanliym merak liyim. İnşallah bebislerimiz tutundular öyle düşün tatlim

Canim okdum tabi ki seni takip ediyorum hep sna kizmistim ağladın diye ama iki gündür bnde ağlıyorum başına gelmeden bilemiyosun iste allahtan çalışıyorum isteyim suan h.sonu evdeydim ondan kafayı yedim galiba tavsiyelerin icin tesekkurler iiki varsiniz

Inslhhhhh canim elimde değil üzülmemek ne bilim öküz oturdu icime kalkmiyo :)

Inslh cnm benimde 8.gunum stres cok kotu Rabbim yardımcımız olsun yüzümüzü güldürsun inslh saolasin :)

bu arada dün saat 18.30da kan vermiştim 36 çıkmıştı 10. gün değeri bu sabah saat 10da kan verdim 56 çıkmış 14 saat geçmişti yani sizce nasıl

BENCE GÜZEL CANIM ARTIŞ OLMUŞ SONUÇTA NERDEYSE IKI KATI OLCAKMIŞ BİR GUN GEÇMEMESİNE RAĞMEN İNŞ DAHADA ARTAR DEĞERLEİRMİZ DÜŞMEZ RABBIM SEVINCIMIZI TAM ANLAMAIYLA YAŞAMAYI NASIP ETSIN...

BENCE GÜZEL CANIM ARTIŞ OLMUŞ SONUÇTA NERDEYSE IKI KATI OLCAKMIŞ BİR GUN GEÇMEMESİNE RAĞMEN İNŞ DAHADA ARTAR DEĞERLEİRMİZ DÜŞMEZ RABBIM SEVINCIMIZI TAM ANLAMAIYLA YAŞAMAYI NASIP ETSIN...
amin canım amin inşallah yarın 12. günüm inşallah katlanır çok mutlu oldum senin içinde bebeklerimiz bizimle inşallah senin çoğul gebelikmi acaba doktorunla görüştünmü

amin canım amin inşallah yarın 12. günüm inşallah katlanır çok mutlu oldum senin içinde bebeklerimiz bizimle inşallah senin çoğul gebelikmi acaba doktorunla görüştünmü

DAHA GÖRÜŞEMEDİM CANIM ARADIM MÜSAİT OLUNCA DÖNECEK BANA İKİZ OLMA OLASILIGI YUKSEK CUNKU IKI EMBRIYO TRANSFER OLDU RABBIM HAYIRLISINI VERSIN İNŞ

merhaba arkadaslar. hamile olan arkadaslara cok sevındım, allah sağ salım kucağınıza almayı nasip etsin. bende bu yola yenı başlıycam ama kafam cok karısık nasıl bir sürec bizi bekliyor bılmıyorum. sürekli ağlamak istiyorum..

DAHA GÖRÜŞEMEDİM CANIM ARADIM MÜSAİT OLUNCA DÖNECEK BANA İKİZ OLMA OLASILIGI YUKSEK CUNKU IKI EMBRIYO TRANSFER OLDU RABBIM HAYIRLISINI VERSIN İNŞ
İkinizin de degerleri gayet guzel hayirli olsin Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin kizlar

arkadaslar bıraz yardımcı olursanız sevınırım. hangi hastaneye gittiniz, probleminiz neydi?
Canim stres yapma hepimiz bu süreçlerden geçtik geçiyoruz. Zor bi dönem yaşıyoruz ama sonuclarimuz güzel olur inşallah. Bizim hiçbir sorunumuz yok hersey normal ama olmadi sebepsiz infertilite.gecen yil bi dusuk yasadim kendiluginden ansizin surpriz yapti brbegim ama tutunamadı. şimdi transferim oldu bekliyorum..inşallah bebeğim tutunur. Senin de tedavi süreci güzel geçer inşallah

canım ben ıstanbuldayım. ben ilk cocuk dusunduğumuzde doktora yumurta takibi için gittim. yumurtam olusuyordu catlıyordu ama gebelik olusmadı. sonra eşimin sperm testi yapıldı ve düşük cıktı. doktor bu sebeple normal yolla cocuk sahıbı olamıyacagımızı tüp bebek denememızı söyledi. tabi dünya basımıza yıkıldı, simdi biyerde bişiy görsem okusam hemen aglıyorum pskolojım acayip bozuldu

KIZLARRRR HAMILEYIMMMM SONUÇ 288,81 CIKTI RABBIM İSTEYEN HERKESE VERSİN KUCAGIMIZA ALMAYI NASIP ETSIN
Ayyy tebrik ederim çok çok sevindim allah tamamına erdirsin böyle güzel haberler almak ne kadar güzel valla umut oluyor bizlere de maşallah maşallah allah dileyen herkese nasip etsin.

Sende bize bol bol dua et artık annelerin duası kabul olur

bu arada dün saat 18.30da kan vermiştim 36 çıkmıştı 10. gün değeri bu sabah saat 10da kan verdim 56 çıkmış 14 saat geçmişti yani sizce nasıl
Maşallah bence gayet iyi şöyle bir matematik yaparsak 48 saat de 2 katı olması gerekiyor yani seninki 48 saat sonra 72 olmali yani her saat başı 0.75 artması lazımdı ama senin ki saat basi 1.42 artmış çok çok iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…