- 21 Kasım 2014
- 1.743
- 1.626
- 78
Canim moralini yüksek tut pozitif olki bebisler üzülmesin onlarda sana pozitif versin. 5. Gün nedense bende de umutsuzluk olmuştu Karnım ağrıdı kasıklarimı adet olacakmış gibi sizliyodu. Sonra 6. Gün kalktım hiç ağrı yok içime bi serinlik geldi bütün olumsuz düşünceler silindi bu gün 8. Gün of cok heyecanliym merak liyim. İnşallah bebislerimiz tutundular öyle düşün tatlimKizlar moralim cok bozuk icimden bi ses olmadi diyo son 5 gün ve benim.icime karamsarlık çöktü geceleri uyuyamiyorum agliyorum dusunmeyeyim diyorum olmuyo napcam ben bana akil fikir duaa lütfen
Canim okdum tabi ki seni takip ediyorum hep sna kizmistim ağladın diye ama iki gündür bnde ağlıyorum başına gelmeden bilemiyosun iste allahtan çalışıyorum isteyim suan h.sonu evdeydim ondan kafayı yedim galiba tavsiyelerin icin tesekkurler iiki varsinizcanım ya, seni ne kadar iyi anlıyorum bi bilsen. gerçekten sona yaklaştıkça zorlaşıyor beklemek, yazdıklarımı okuduysan görmüşsündür aynı şeyi yaşadım, ilk bir hafta geçiyor ama sonraki hafta çok zor oluyor beklemek, ama bak şu anda bi umudum var benim, daha net sonuç almadım akşam öğrencem ama pozitif olduğunu düşünüyorum ve bugün 13. günüm hala net öğrenemedim düşün yani. sana kitap okumanı tavsiye ederim, o vaktin geçmesinde yardımcı oluyor yoksa sürekli kendini dinlersin, bu öyle zor bir süreç ki, belirtin olsa adet belirtisimi acaba dersin olmasa belirti yok tutmadı dersin, bir şekilde kendini oyalayacak birşey bul, evden dışarı çık, tek başına da olsan sinemaya git yap bişeyler lalecim
Canim benim rabbim yardimcin olsun insallah cok guzel embriyolarin ve bebislerin olsun.
Hayirli olsun canim insallah cok guzel katlanir degerin
Canim uzulme oncelikle hayirli olsun 1 . Kalite 5. Gun embriyosu cok iyi saglikla tutunsun bebisin.
Aminnn aminn bu guzel yuregin rabbim dualarini kabul etsin
Stres yapmamak elde degil ama en azindan simdiden olmadi diye uzulmek cok yanlis.bol bol dua et canim biseyler oku vesveseden uzak dur insallah bebisin seninledir
guzel haberlerle gel canim
Inslh cnm benimde 8.gunum stres cok kotu Rabbim yardımcımız olsun yüzümüzü güldürsun inslh saolasin :)Canim moralini yüksek tut pozitif olki bebisler üzülmesin onlarda sana pozitif versin. 5. Gün nedense bende de umutsuzluk olmuştu Karnım ağrıdı kasıklarimı adet olacakmış gibi sizliyodu. Sonra 6. Gün kalktım hiç ağrı yok içime bi serinlik geldi bütün olumsuz düşünceler silindi bu gün 8. Gün of cok heyecanliym merak liyim. İnşallah bebislerimiz tutundular öyle düşün tatlim
canım maşallah kaçıncı gündü çok iyi çıkmış Allah bebeğini kucağına almayı nasip etsinKIZLARRRR HAMILEYIMMMM SONUÇ 288,81 CIKTI RABBIM İSTEYEN HERKESE VERSİN KUCAGIMIZA ALMAYI NASIP ETSIN
EPİcanım maşallah kaçıncı gündü çok iyi çıkmış Allah bebeğini kucağına almayı nasip etsin
bu arada dün saat 18.30da kan vermiştim 36 çıkmıştı 10. gün değeri bu sabah saat 10da kan verdim 56 çıkmış 14 saat geçmişti yani sizce nasıl
amin canım amin inşallah yarın 12. günüm inşallah katlanır çok mutlu oldum senin içinde bebeklerimiz bizimle inşallah senin çoğul gebelikmi acaba doktorunla görüştünmüBENCE GÜZEL CANIM ARTIŞ OLMUŞ SONUÇTA NERDEYSE IKI KATI OLCAKMIŞ BİR GUN GEÇMEMESİNE RAĞMEN İNŞ DAHADA ARTAR DEĞERLEİRMİZ DÜŞMEZ RABBIM SEVINCIMIZI TAM ANLAMAIYLA YAŞAMAYI NASIP ETSIN...
amin canım amin inşallah yarın 12. günüm inşallah katlanır çok mutlu oldum senin içinde bebeklerimiz bizimle inşallah senin çoğul gebelikmi acaba doktorunla görüştünmü
amin canım amin inşallah yarın 12. günüm inşallah katlanır çok mutlu oldum senin içinde bebeklerimiz bizimle inşallah senin çoğul gebelikmi acaba doktorunla görüştünmü
İkinizin de degerleri gayet guzel hayirli olsin Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin kizlarDAHA GÖRÜŞEMEDİM CANIM ARADIM MÜSAİT OLUNCA DÖNECEK BANA İKİZ OLMA OLASILIGI YUKSEK CUNKU IKI EMBRIYO TRANSFER OLDU RABBIM HAYIRLISINI VERSIN İNŞ
İkinizin de degerleri gayet guzel hayirli olsin Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin kizlar
Canim stres yapma hepimiz bu süreçlerden geçtik geçiyoruz. Zor bi dönem yaşıyoruz ama sonuclarimuz güzel olur inşallah. Bizim hiçbir sorunumuz yok hersey normal ama olmadi sebepsiz infertilite.gecen yil bi dusuk yasadim kendiluginden ansizin surpriz yapti brbegim ama tutunamadı. şimdi transferim oldu bekliyorum..inşallah bebeğim tutunur. Senin de tedavi süreci güzel geçer inşallaharkadaslar bıraz yardımcı olursanız sevınırım. hangi hastaneye gittiniz, probleminiz neydi?
Bence sen sorununu ve bulundugun sehiri soylesen senle ayni sehirde olan arkadaslar varsa hastame komusunda yardimci olurlarinşallah olur, hangi hastaneye gditosun acaba.
Ayyy tebrik ederim çok çok sevindim allah tamamına erdirsin böyle güzel haberler almak ne kadar güzel valla umut oluyor bizlere de maşallah maşallah allah dileyen herkese nasip etsin.KIZLARRRR HAMILEYIMMMM SONUÇ 288,81 CIKTI RABBIM İSTEYEN HERKESE VERSİN KUCAGIMIZA ALMAYI NASIP ETSIN
Maşallahbu arada dün saat 18.30da kan vermiştim 36 çıkmıştı 10. gün değeri bu sabah saat 10da kan verdim 56 çıkmış 14 saat geçmişti yani sizce nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?