Üzülme cnm vardır bunda da bir hayır, en hayırlısı hangisiyle allah bize o yolu gosteriyordur eminim ki, sabretmek çok zor ama napalim bebislerimize kavuşmak için sikiyoruz disimizi, inşallah bir daha ki adetinde kaliteli ve güzel yumoslarla daha emin adımlarla başlarsınız tedaviye, zorda olsa bizlere stres yasakKızlar kızlar maalesef bu ay tedaviye başlayamıyorumprolaktin değerim yüksek çıktı doktor ilaç yazdı diğer adetimle başlıyorum
Ayyy tebrik ederim çok çok sevindim allah tamamına erdirsin böyle güzel haberler almak ne kadar güzel valla umut oluyor bizlere de maşallah maşallah allah dileyen herkese nasip etsin.
Sende bize bol bol dua et artık annelerin duası kabul olur
Kizlarrr değerim tekrar yükselmiş
Kızlar kızlar maalesef bu ay tedaviye başlayamıyorumprolaktin değerim yüksek çıktı doktor ilaç yazdı diğer adetimle başlıyorum
Canım sen hangi ilaclari kullaniyorsun progestan kullandinmiAMIN CANIM DARISI SİZE İNŞ..
Vaaaav supeeeer bence cogul gebelik masallah allah tamamina erdirsin hayirli olsun canimKIZLARRRR HAMILEYIMMMM SONUÇ 288,81 CIKTI RABBIM İSTEYEN HERKESE VERSİN KUCAGIMIZA ALMAYI NASIP ETSIN
Gayet guzel artiyor canim endiselenme rahat ol artik.bu arada dün saat 18.30da kan vermiştim 36 çıkmıştı 10. gün değeri bu sabah saat 10da kan verdim 56 çıkmış 14 saat geçmişti yani sizce nasıl
canim rabbim tez zamanda hayirli evlatlar versin.bu surec probleminizin durumuna gore degisir asilamayla tutmayip ilk tuple hamile kalan cok arkadasim da var, benim gibi asilama bile denenmeden direk tupe yonlendirilip 6. Denemede evladina kavusan da var.oncelikle moralini bozma yalniz degilsin bu sureci duayla moralle dogru tup bebek merkezleriyle ve elbetteki rabbimin izniyle kolayca atlatir ve bebegine kavusursun insallah.ben sisli memorialde yaptirdim 5,6,7. Denememi.6.denememde kizima kavustum cok şükür ,7. Denememde de ikizlerime hamileyim rabbim bagislasin.demem o ki ben zor örneklerdenim ama rabbim seni sinamadan ilk denemede evlat sahibi yapsin insallah,hic yumurta ve spermi rahmi olmayanlari tup bebek yapma durumu olmayanlari dusunelim ve sukredelim bu bir hastalik ve bunun tedavisi icin mucadele veriyoruz boyle dusun bence.umutsuz olma.allah yardimcin olsun canim.merhaba arkadaslar. hamile olan arkadaslara cok sevındım, allah sağ salım kucağınıza almayı nasip etsin. bende bu yola yenı başlıycam ama kafam cok karısık nasıl bir sürec bizi bekliyor bılmıyorum. sürekli ağlamak istiyorum..
Canım sen hangi ilaclari kullaniyorsun progestan kullandinmi
Vaaaav supeeeer bence cogul gebelik masallah allah tamamina erdirsin hayirli olsun canim
Gayet guzel artiyor canim endiselenme rahat ol artik.
canim rabbim tez zamanda hayirli evlatlar versin.bu surec probleminizin durumuna gore degisir asilamayla tutmayip ilk tuple hamile kalan cok arkadasim da var, benim gibi asilama bile denenmeden direk tupe yonlendirilip 6. Denemede evladina kavusan da var.oncelikle moralini bozma yalniz degilsin bu sureci duayla moralle dogru tup bebek merkezleriyle ve elbetteki rabbimin izniyle kolayca atlatir ve bebegine kavusursun insallah.ben sisli memorialde yaptirdim 5,6,7. Denememi.6.denememde kizima kavustum cok şükür ,7. Denememde de ikizlerime hamileyim rabbim bagislasin.demem o ki ben zor örneklerdenim ama rabbim seni sinamadan ilk denemede evlat sahibi yapsin insallah,hic yumurta ve spermi rahmi olmayanlari tup bebek yapma durumu olmayanlari dusunelim ve sukredelim bu bir hastalik ve bunun tedavisi icin mucadele veriyoruz boyle dusun bence.umutsuz olma.allah yardimcin olsun canim.
Canim uzulme lutfen gec olsun guc olmasin belki bu ay baslasan olumsuz olacakti.hem maddi manevi biraz daha hazirlarsin kendini ,iyi beslenirsin.Kızlar kızlar maalesef bu ay tedaviye başlayamıyorumprolaktin değerim yüksek çıktı doktor ilaç yazdı diğer adetimle başlıyorum
147.79 olmus 16. Günüm iki gündür kendimi yiprattim üzül uzul ama çok şükür moralim yerine geldiÇOK SEVINDIM CANIM KAÇ ÇIKTI İNŞ BEEGINI KUCAGINA ALIRSIN...
147.79 olmus 16. Günüm iki gündür kendimi yiprattim üzül uzul ama çok şükür moralim yerine geldi
canım cok tesekkur ederım allahım evlatlarına uzun omurler versın. cevap verdığın ıcın cok tesekkur ederım mesajını okurken yıne ağlamaya basladım. bu sıralar cok aglıyorum. allah yardımcımız olsun. benım ılk denemem olacak. bende istanbul tüp bebek merkeziyle gorüstüm, allah nasıp ederse 29 unda ilk randevuma gıdıcemVaaaav supeeeer bence cogul gebelik masallah allah tamamina erdirsin hayirli olsun canim
Gayet guzel artiyor canim endiselenme rahat ol artik.
canim rabbim tez zamanda hayirli evlatlar versin.bu surec probleminizin durumuna gore degisir asilamayla tutmayip ilk tuple hamile kalan cok arkadasim da var, benim gibi asilama bile denenmeden direk tupe yonlendirilip 6. Denemede evladina kavusan da var.oncelikle moralini bozma yalniz degilsin bu sureci duayla moralle dogru tup bebek merkezleriyle ve elbetteki rabbimin izniyle kolayca atlatir ve bebegine kavusursun insallah.ben sisli memorialde yaptirdim 5,6,7. Denememi.6.denememde kizima kavustum cok şükür ,7. Denememde de ikizlerime hamileyim rabbim bagislasin.demem o ki ben zor örneklerdenim ama rabbim seni sinamadan ilk denemede evlat sahibi yapsin insallah,hic yumurta ve spermi rahmi olmayanlari tup bebek yapma durumu olmayanlari dusunelim ve sukredelim bu bir hastalik ve bunun tedavisi icin mucadele veriyoruz boyle dusun bence.umutsuz olma.allah yardimcin olsun canim.
Merak etme hepimiz o yollardan gectikcanım ben ıstanbuldayım. ben ilk cocuk dusunduğumuzde doktora yumurta takibi için gittim. yumurtam olusuyordu catlıyordu ama gebelik olusmadı. sonra eşimin sperm testi yapıldı ve düşük cıktı. doktor bu sebeple normal yolla cocuk sahıbı olamıyacagımızı tüp bebek denememızı söyledi. tabi dünya basımıza yıkıldı, simdi biyerde bişiy görsem okusam hemen aglıyorum pskolojım acayip bozuldu
Olsun herseyde bi hayir var ya farkedilmeseydi ne olacakti onu dusun bosuna gidecekti okadar emekKızlar kızlar maalesef bu ay tedaviye başlayamıyorumprolaktin değerim yüksek çıktı doktor ilaç yazdı diğer adetimle başlıyorum
Gozun aydin.sana kac embriyo transfer edilmisti unuttum147.79 olmus 16. Günüm iki gündür kendimi yiprattim üzül uzul ama çok şükür moralim yerine geldi
Canım inan hepimiz aynı şeyleri yaşadık ilk duyduğumuzda, ama ne gelir elden, çok şükür şimdi imkan var tip ilerlemiş bir şekilde basarili olucaz bu yolda ama ilk kural hep pozitif olmak bir an evvel toparlanıp tedaviniz için start vermelisin ki bebisine kavusasin herşeyin hayırlısı olsun.canım ben ıstanbuldayım. ben ilk cocuk dusunduğumuzde doktora yumurta takibi için gittim. yumurtam olusuyordu catlıyordu ama gebelik olusmadı. sonra eşimin sperm testi yapıldı ve düşük cıktı. doktor bu sebeple normal yolla cocuk sahıbı olamıyacagımızı tüp bebek denememızı söyledi. tabi dünya basımıza yıkıldı, simdi biyerde bişiy görsem okusam hemen aglıyorum pskolojım acayip bozuldu
canım iki tane 5. Gün embryosyduOlsun herseyde bi hayir var ya farkedilmeseydi ne olacakti onu dusun bosuna gidecekti okadar emek
Hem bir sonrakinde icin daha rahat olacak
Gozun aydin.sana kac embriyo transfer edilmisti unuttum
Ozaman soyle bi tahminim varcanım iki tane 5. Gün embryosydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?