ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Haklisin çok üzüldüm iki gündür sikkatte etmedim doğru dürüst yemek bile yemedim doktoru aradım dönüş yapcklar bekliyorum artik ne zaman yogunluklari biterse
canım senin bebeğin çok güçlü inşallah annesine kavuşacak Allahım dahada sıkı tutunmasını sağlasın 9ay senden ayrılmasın inşallah çok sevindim

canım süpersin ben matematik öğretmeniyim ama hiç hesap yapmak aklıma gelmedi bakıp duruyordum çok saol moral oldun valla :)

Merserayy im 16 17 mm olculerinde 5 6 tane yumurta saydi hoca. 14 ve 15 mm olculerinde olanlarda varmis.toplam 10 12 dedi ama malum net sayi toplamada cikacak ortaya.sizce nasil hatunlar yumoslarimin durumuu???
@jonguil um hakkimizda hayirlisi olsun insallah. Saglikla yavrularimizi alalim da kucagimiza varsin bi dahaki ay olsun tedavin tatlim.
denizce7979 inan nasil sevindim tatlim yaa.. bence senin iki embriyodan biri tuttu ve degero dusen de oteki idi. Gozun aydin canimmm bin massallah Allahim saglikla kucagina almani nasip etsin insallah.
M mhtpfth canim gozun aydinn :) super degerin. allahim saglikla kucaginiza almak nasip olsun insallahhh :)

bu arada carsamba belki catlatma ignemi olabilirmisim.yarin yine kontrol :) hadi hayirlisi. yumoslar hakkindaki yorumlarinizo bekliyom bacilar :)

canım ne güzel valla benim tedavimde dr bana hiçbişi sölemiyodu en son ben sordum kaç yumurta var diye 12 15 tane toplarız demişti ne milim ne sayı hiç sölemiyo

Masallah gayet iyi canim insallah hepsinden de kaliteli olgun yumurtalarin cikar ve guzelce dollenirler insallah

canım meraba senle aynı gün almıştık malesef haberimizi
yakın zamanda sanırım tekrar deniceksin
Evet oyle oldu maalesef
Benim 2 tane dondrulmus embriyom var 1 yada 2 ay sonra tekrar denemeyi dusunuyorum tabi bi aksilik cikmazsa
Sen napicaksin

Evet oyle oldu maalesef
Benim 2 tane dondrulmus embriyom var 1 yada 2 ay sonra tekrar denemeyi dusunuyorum tabi bi aksilik cikmazsa
Sen napicaksin
benim malesef 18 yumurtadan geriye hiç kalmamıştı canım dondurulmuşum olsaydı denemek için en az 2 ay ara verirdim diye düşünüyorum rahim biraz dinlenmesi için

M mhtpfth arkadaşım çok sevindim Allah tamamına erdirsin inşallah

Kızlar kızlar maalesef bu ay tedaviye başlayamıyorum prolaktin değerim yüksek çıktı doktor ilaç yazdı diğer adetimle başlıyorum

Canım ne kadar sınandın böyle Allah dayanma gücü versin, Allahım yardım etsin bize, ne kadar zorlanıyoruz.

Kızlar ben yine kötüyüm ya, şu son 3 günü 3 ay gibi yaşadım inanın, biliyorsunuz perşembe erken sonuç veren hassas testlerden yapmıştım negatif çıkmıştı, cumartesi adet günümdü olmadım pazar sabah ucuz gebelik testi yapmıştım çook hafif de olsa ikinci çizgi çıkmıştı, pazar gününü umut ve heyecanla geçirdim, bu sabah yine test yaptın test bozuk çıktı, hiçbir çizgi çıkmadı alacalı bulacalı bişey oldu, eşime bu sabah yine erken sonuç veren hassas testten aldırdım kan vermeye gitmeden önce yaptım negatif çıktı, resmen tepemden kaynar sular döküldü, gittik kan verdim ama akşama kadar çok kötüydüm boğazım hep düğüm düğüm, test sonucunu mğrebmek için gitti eşim çıkmamış yarın sabah verilcekmiş, ayy kafayı yedim ve hala yiyorum ya, mahvoldum ya bütün gün
Allahım hepimizin yardımcısı olsun ne kadar zor, psikoloji falan kalmadı ya

CanOTE="SSGG, post: 38960175, member: 639362"]Canim Adana da ankada tüp bebek. Sen nereye gitceksn[/QUOTE]
Can ben istanbul dayim istanbul tüp merkezi ne gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…