- 9 Aralık 2014
- 870
- 791
- 133
- 46
Haklisin çok üzüldüm iki gündür sikkatte etmedim doğru dürüst yemek bile yemedim doktoru aradım dönüş yapcklar bekliyorum artik ne zaman yogunluklari bitersecanım iki tane 5. Gün embryosydu
Bilmiyorum canım olabilirmi boyle birseyOzaman soyle bi tahminim var
Once ikisi de tutmustu sonra biri gitti belkide oyuzden degerin dustu tek devam etti
canım senin bebeğin çok güçlü inşallah annesine kavuşacak Allahım dahada sıkı tutunmasını sağlasın 9ay senden ayrılmasın inşallah çok sevindimHaklisin çok üzüldüm iki gündür sikkatte etmedim doğru dürüst yemek bile yemedim doktoru aradım dönüş yapcklar bekliyorum artik ne zaman yogunluklari biterse
canım süpersin ben matematik öğretmeniyim ama hiç hesap yapmak aklıma gelmedi bakıp duruyordum çok saol moral oldun valla :)Maşallahbence gayet iyi şöyle bir matematik yaparsak 48 saat de 2 katı olması gerekiyor yani seninki 48 saat sonra 72 olmali yani her saat başı 0.75 artması lazımdı ama senin ki saat basi 1.42 artmış çok çok iyi
Canım inşallahcanım senin bebeğin çok güçlü inşallah annesine kavuşacak Allahım dahada sıkı tutunmasını sağlasın 9ay senden ayrılmasın inşallah çok sevindim
Degerin dustukten sonra yukselmsinin baska bi aciklamasi olamaz benceBilmiyorum canım olabilirmi boyle birsey
Eğer öyleyseDegerin dustukten sonra yukselmsinin baska bi aciklamasi olamaz bence
Tek olsaydi o deger yukselmezdi
Cogul tramsferlerde oluyo sadece boyle durumlar
Masallah gayet iyi canim insallah hepsinden de kaliteli olgun yumurtalarin cikar ve guzelce dollenirler insallahMerserayy im 16 17 mm olculerinde 5 6 tane yumurta saydi hoca. 14 ve 15 mm olculerinde olanlarda varmis.toplam 10 12 dedi ama malum net sayi toplamada cikacak ortaya.sizce nasil hatunlar yumoslarimin durumuu???
@jonguil um hakkimizda hayirlisi olsun insallah. Saglikla yavrularimizi alalim da kucagimiza varsin bi dahaki ay olsun tedavin tatlim.
denizce7979 inan nasil sevindim tatlim yaa.. bence senin iki embriyodan biri tuttu ve degero dusen de oteki idi. Gozun aydin canimmm bin massallah Allahim saglikla kucagina almani nasip etsin insallah.
M mhtpfth canim gozun aydinn :) super degerin. allahim saglikla kucaginiza almak nasip olsun insallahhh :)
bu arada carsamba belki catlatma ignemi olabilirmisim.yarin yine kontrol :) hadi hayirlisi. yumoslar hakkindaki yorumlarinizo bekliyom bacilar :)
canım meraba senle aynı gün almıştık malesef haberimiziMasallah gayet iyi canim insallah hepsinden de kaliteli olgun yumurtalarin cikar ve guzelce dollenirler insallah
Evet oyle oldu maalesefcanım meraba senle aynı gün almıştık malesef haberimizi
yakın zamanda sanırım tekrar deniceksin
benim malesef 18 yumurtadan geriye hiç kalmamıştı canım dondurulmuşum olsaydı denemek için en az 2 ay ara verirdim diye düşünüyorum rahim biraz dinlenmesi içinEvet oyle oldu maalesef
Benim 2 tane dondrulmus embriyom var 1 yada 2 ay sonra tekrar denemeyi dusunuyorum tabi bi aksilik cikmazsa
Sen napicaksin
Canim Adana da ankada tüp bebek. Sen nereye gitceksninşallah olur, hangi hastaneye gditosun acaba.
NAsıl yani kaç olmuş aa çok ilginç daha once duymamistim maşallah canım gözün aydnKizlarrr değerim tekrar yükselmiş
Canım bende saskinim iki gündür araştır araştır profesör oldum ama hep eksi okuya okuya düşük bekliyorum degeri yani bugün birkez daha sok oldumNAsıl yani kaç olmuş aa çok ilginç daha once duymamistim maşallah canım gözün aydn
Kızlar kızlar maalesef bu ay tedaviye başlayamıyorumprolaktin değerim yüksek çıktı doktor ilaç yazdı diğer adetimle başlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?