ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Evet canım yaa bu ne böyle hepimiz ayrı ayrı sıkıntı yaşıyoruz rabbim sabır versin gerçekten.. çok üzüldüm herşey yolunda gitti kist yoktu şükür doktor ilaçları aldırdı 225 doz ile gonal f e başlayacaktım değerim düşük çıktı doğum kontrol hapı vermiş doktor bunun prolaktin değerim ile ne ilgisi var ki acaba değeri mi yükseltecek

Prolaktin için dostinex verilir canim
Doğum kontrol hapları ne.alaka anlamadım

TE="jonguil, post: 38962225, member: 343409"]Evet canım yaa bu ne böyle hepimiz ayrı ayrı sıkıntı yaşıyoruz rabbim sabır versin gerçekten.. çok üzüldüm herşey yolunda gitti kist yoktu şükür doktor ilaçları aldırdı 225 doz ile gonal f e başlayacaktım değerim düşük çıktı doğum kontrol hapı vermiş doktor bunun prolaktin değerim ile ne ilgisi var ki acaba değeri mi yükseltecek[/QUOTE]
Prol

Beklemek cok zor rabbim kolaylistirsin inslh hayırlı haberler alırsın

="Merserayy, post: 38961791, member: 429778"] M mhtpfth arkadaşım çok sevindim Allah tamamına erdirsin inşallah

Canım ne kadar sınandın böyle Allah dayanma gücü versin, Allahım yardım etsin bize, ne kadar zorlanıyoruz.

Kızlar ben yine kötüyüm ya, şu son 3 günü 3 ay gibi yaşadım inanın, biliyorsunuz perşembe erken sonuç veren hassas testlerden yapmıştım negatif çıkmıştı, cumartesi adet günümdü olmadım pazar sabah ucuz gebelik testi yapmıştım çook hafif de olsa ikinci çizgi çıkmıştı, pazar gününü umut ve heyecanla geçirdim, bu sabah yine test yaptın test bozuk çıktı, hiçbir çizgi çıkmadı alacalı bulacalı bişey oldu, eşime bu sabah yine erken sonuç veren hassas testten aldırdım kan vermeye gitmeden önce yaptım negatif çıktı, resmen tepemden kaynar sular döküldü, gittik kan verdim ama akşama kadar çok kötüydüm boğazım hep düğüm düğüm, test sonucunu mğrebmek için gitti eşim çıkmamış yarın sabah verilcekmiş, ayy kafayı yedim ve hala yiyorum ya, mahvoldum ya bütün gün
Allahım hepimizin yardımcısı olsun ne kadar zor, psikoloji falan kalmadı ya[/QUOTE]
Neklem

Prolaktin için dostinex verilir canim
Doğum kontrol hapları ne.alaka anlamadım

TE="jonguil, post: 38962225, member: 343409"]
Valla canım inan daha önce değerlerle ilgili bi sıkıntı olmadığı için hiç bir bilgim yok lütfen bilgili olanlar bilgi verebilir mi ? Gynelle draje verdi günde bir tane içecem 21 gün bugün adetimin 3. Günü ilk ilacı içtim ben ne zaman adet olacağım... prolaktin değerim 1. 2 bu arada

KIZLARRRR HAMILEYIMMMM SONUÇ 288,81 CIKTI RABBIM İSTEYEN HERKESE VERSİN KUCAGIMIZA ALMAYI NASIP ETSIN
Tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin,bekleyen arkadaşlarımızın kucaklarını da en kısa zamanda doldurur inşallah.canım Çoğul gebelik diye çok alıştırma kendini.benim de 12. Gün değerim 334 tü.ve Allah'ıma Şükürler olsun ki bir tane yawrum benimle.

Canm senin yumurta toplandı mi. Ben de doğum kontrol kullandım da ama toplamadan sonra kullandm. Hormonlar baskılansin diye verdi doktor

Canm senin yumurta toplandı mi. Ben de doğum kontrol kullandım da ama toplamadan sonra kullandm. Hormonlar baskılansin diye verdi doktor
Yok canım toplanmadı bugün adetimin 3. Günü tedaviye başlamak için gittik prolaktin değerim düşük çıktı doktor gynelle draje verdi işte 21 gün sonra adet mi olacam bi fikrin var mı

benim malesef 18 yumurtadan geriye hiç kalmamıştı canım dondurulmuşum olsaydı denemek için en az 2 ay ara verirdim diye düşünüyorum rahim biraz dinlenmesi için
Ya kac tane dollenmisti ki kalmadi
Ama Allah insanin icine umut veriyo gercekten ben suanda yeniden ignelere baslayacak da olsaydim mutlu olurdum napalim herseyde bi hayir var
Vardir mutlaka bi alakasi dostinex dusurmek icin onu vermemesi normal
Sana tavsiyem gunde 2-3 incir bir kac tutam dereotu yemen.prolaktini yukseltiyormus bu ikisi
İnsallah bir sonraki adetinde duzelmis olur

Sağol canım dediklerini yiyeceğim inşallah düzelir canım

Arkadaslar bugun 9.00 vurulmam gereken lucrini yarim saat sonra vuruldum.sorun olur mu ?kafzma takildi?

canım gerçekten sıkma canını eger hamıleysen bosuna üzülmüş oluyorsun bende sonucu alana kadar dokuz dogurdum ama sonuç süpriz oldu inş senınde öyle olur ve cok sevınırsın..

[QUOTEil, post: 38963194, member: 343409"]Valla canım inan daha önce değerlerle ilgili bi sıkıntı olmadığı için hiç bir bilgim yok lütfen bilgili olanlar bilgi verebilir mi ? Gynelle draje verdi günde bir tane içecem 21 gün bugün adetimin 3. Günü ilk ilacı içtim ben ne zaman adet olacağım... prolaktin değerim 1. 2 bu arada [/QUOTE]
Canim degerin yüksek degilki bunun sınırı 25 dir zaten benim bi ara 60 idi bi ay dostinex kullandim düştü tüp bebek yaptığım dönemde 30 idi sorun yapmadilar basladim tedaviye yuksek dediğine emin misin düşük diye vermis olabilirmi S Sky_sun

Günaydın kızlar herkese güzel bir gün diliyorum hersey gönlünüzce olsun mutlu haberler alın inşallah. Merselay bu gün senin sonuç günün inşallah güzel haberlerle gel merakla bekliyorum tatlim

Kızzzllaaaaaarrrrrr uyanııııııınnn
Bu sabahki idrar testim
Eki Görüntüle 1381328 Ben HAMİLEYİİİİİİMMM

13.gün bhcg değerim 100 çıktı.
Çok şükür canımmmmmm :))))))))))))))))9
Çok sevindim yaa dün geceden beri aklım sende :))))))))
İnan kendim gibi sevimdim Kurban olduğum rabbime binlerce şükür olsun :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…