Evet canım yaa bu ne böyle hepimiz ayrı ayrı sıkıntı yaşıyoruz rabbim sabır versin gerçekten.. çok üzüldüm herşey yolunda gitti kist yoktu şükür doktor ilaçları aldırdı 225 doz ile gonal f e başlayacaktım değerim düşük çıktıM mhtpfth arkadaşım çok sevindim Allah tamamına erdirsin inşallah
Canım ne kadar sınandın böyle Allah dayanma gücü versin, Allahım yardım etsin bize, ne kadar zorlanıyoruz.
Kızlar ben yine kötüyüm ya, şu son 3 günü 3 ay gibi yaşadım inanın, biliyorsunuz perşembe erken sonuç veren hassas testlerden yapmıştım negatif çıkmıştı, cumartesi adet günümdü olmadım pazar sabah ucuz gebelik testi yapmıştım çook hafif de olsa ikinci çizgi çıkmıştı, pazar gününü umut ve heyecanla geçirdim, bu sabah yine test yaptın test bozuk çıktı, hiçbir çizgi çıkmadı alacalı bulacalı bişey oldu, eşime bu sabah yine erken sonuç veren hassas testten aldırdım kan vermeye gitmeden önce yaptım negatif çıktı, resmen tepemden kaynar sular döküldü, gittik kan verdim ama akşama kadar çok kötüydüm boğazım hep düğüm düğüm, test sonucunu mğrebmek için gitti eşim çıkmamış yarın sabah verilcekmiş, ayy kafayı yedim ve hala yiyorum ya, mahvoldum ya bütün gün
Allahım hepimizin yardımcısı olsun ne kadar zor, psikoloji falan kalmadı ya
Valla canım inan daha önce değerlerle ilgili bi sıkıntı olmadığı için hiç bir bilgim yok lütfen bilgili olanlar bilgi verebilir mi ? Gynelle draje verdi günde bir tane içecem 21 gün bugün adetimin 3. Günü ilk ilacı içtim ben ne zaman adet olacağım... prolaktin değerim 1. 2 bu aradaProlaktin için dostinex verilir canim
Doğum kontrol hapları ne.alaka anlamadım
TE="jonguil, post: 38962225, member: 343409"]
Tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin,bekleyen arkadaşlarımızın kucaklarını da en kısa zamanda doldurur inşallah.canım Çoğul gebelik diye çok alıştırma kendini.benim de 12. Gün değerim 334 tü.ve Allah'ıma Şükürler olsun ki bir tane yawrum benimle.KIZLARRRR HAMILEYIMMMM SONUÇ 288,81 CIKTI RABBIM İSTEYEN HERKESE VERSİN KUCAGIMIZA ALMAYI NASIP ETSIN
Canm senin yumurta toplandı mi. Ben de doğum kontrol kullandım da ama toplamadan sonra kullandm. Hormonlar baskılansin diye verdi doktorEvet canım yaa bu ne böyle hepimiz ayrı ayrı sıkıntı yaşıyoruz rabbim sabır versin gerçekten.. çok üzüldüm herşey yolunda gitti kist yoktu şükür doktor ilaçları aldırdı 225 doz ile gonal f e başlayacaktım değerim düşük çıktıdoğum kontrol hapı vermiş doktor bunun prolaktin değerim ile ne ilgisi var ki acaba değeri mi yükseltecek
Yok canım toplanmadı bugün adetimin 3. Günü tedaviye başlamak için gittik prolaktin değerim düşük çıktı doktor gynelle draje verdi işte 21 gün sonra adet mi olacam bi fikrin var mıCanm senin yumurta toplandı mi. Ben de doğum kontrol kullandım da ama toplamadan sonra kullandm. Hormonlar baskılansin diye verdi doktor
yok canım ilaç biter 3- 5 gün sonra olursun. Ben de gnera kullanmistmYok canım toplanmadı bugün adetimin 3. Günü tedaviye başlamak için gittik prolaktin değerim düşük çıktı doktor gynelle draje verdi işte 21 gün sonra adet mi olacam bi fikrin var mı
Ya kac tane dollenmisti ki kalmadibenim malesef 18 yumurtadan geriye hiç kalmamıştı canım dondurulmuşum olsaydı denemek için en az 2 ay ara verirdim diye düşünüyorum rahim biraz dinlenmesi için
Vardir mutlaka bi alakasi dostinex dusurmek icin onu vermemesi normalValla canım inan daha önce değerlerle ilgili bi sıkıntı olmadığı için hiç bir bilgim yok lütfen bilgili olanlar bilgi verebilir mi ? Gynelle draje verdi günde bir tane içecem 21 gün bugün adetimin 3. Günü ilk ilacı içtim ben ne zaman adet olacağım... prolaktin değerim 1. 2 bu arada
Sağol canım dediklerini yiyeceğim inşallah düzelir canımYa kac tane dollenmisti ki kalmadi
Ama Allah insanin icine umut veriyo gercekten ben suanda yeniden ignelere baslayacak da olsaydim mutlu olurdum napalim herseyde bi hayir var
Vardir mutlaka bi alakasi dostinex dusurmek icin onu vermemesi normal
Sana tavsiyem gunde 2-3 incir bir kac tutam dereotu yemen.prolaktini yukseltiyormus bu ikisi
İnsallah bir sonraki adetinde duzelmis olur
M mhtpfth arkadaşım çok sevindim Allah tamamına erdirsin inşallah
Canım ne kadar sınandın böyle Allah dayanma gücü versin, Allahım yardım etsin bize, ne kadar zorlanıyoruz.
Kızlar ben yine kötüyüm ya, şu son 3 günü 3 ay gibi yaşadım inanın, biliyorsunuz perşembe erken sonuç veren hassas testlerden yapmıştım negatif çıkmıştı, cumartesi adet günümdü olmadım pazar sabah ucuz gebelik testi yapmıştım çook hafif de olsa ikinci çizgi çıkmıştı, pazar gününü umut ve heyecanla geçirdim, bu sabah yine test yaptın test bozuk çıktı, hiçbir çizgi çıkmadı alacalı bulacalı bişey oldu, eşime bu sabah yine erken sonuç veren hassas testten aldırdım kan vermeye gitmeden önce yaptım negatif çıktı, resmen tepemden kaynar sular döküldü, gittik kan verdim ama akşama kadar çok kötüydüm boğazım hep düğüm düğüm, test sonucunu mğrebmek için gitti eşim çıkmamış yarın sabah verilcekmiş, ayy kafayı yedim ve hala yiyorum ya, mahvoldum ya bütün gün
Allahım hepimizin yardımcısı olsun ne kadar zor, psikoloji falan kalmadı ya
Çok şükür canımmmmmm :))))))))))))))))9Kızzzllaaaaaarrrrrr uyanııııııınnn
Bu sabahki idrar testim
Eki Görüntüle 1381328 Ben HAMİLEYİİİİİİMMM
13.gün bhcg değerim 100 çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?