ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Merseraaaaaayyyyy
kiz cimcimimeeee sabahtan beri senden haber bekliyorum
hayirli ugurlu olsun bitanem cokķkk sevindimm rabbim tamamina erdirsin
ohhh cok rahatladim yaaa.

Kızzzllaaaaaarrrrrr uyanııııııınnn
Bu sabahki idrar testim
Eki Görüntüle 1381328 Ben HAMİLEYİİİİİİMMM

13.gün bhcg değerim 100 çıktı.
oooooooooooohhhhhhhhh canim gozun aydin olsun kac gundur kendinle bizi de merakta koydunnnnnnnn,sagliklica kucagina almayida nasip etsin Rabbim

Kızzzllaaaaaarrrrrr uyanııııııınnn
Bu sabahki idrar testim
Eki Görüntüle 1381328 Ben HAMİLEYİİİİİİMMM

13.gün bhcg değerim 100 çıktı.
Caniimmmm, hadi hayirli olsuunn!! Inan, hep senin guzel haberini bekliyodum. Allah, hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insallah! Canim arkadasim.. canim, bu arada doktorunun ve hastanenin adi neydi?

oooooooooooohhhhhhhhh canim gozun aydin olsun kac gundur kendinle bizi de merakta koydunnnnnnnn,sagliklica kucagina almayida nasip etsin Rabbim
Çok şükür canımmmmmm :))))))))))))))))9
Çok sevindim yaa dün geceden beri aklım sende :))))))))
İnan kendim gibi sevimdim Kurban olduğum rabbime binlerce şükür olsun :)))

Merseraaaaaayyyyy
kiz cimcimimeeee sabahtan beri senden haber bekliyorum
hayirli ugurlu olsun bitanem cokķkk sevindimm rabbim tamamina erdirsin
ohhh cok rahatladim yaaa.

Tebrik ederim canim cok sukur cok sevindim bende, diger guzel sonuclar alanlarida tebrik ediyorum, bekleyen arkadaslarimada tez zamanda nasip etsin rabbim:))

çooookkk teşekkürler arkadaşlar, 5 gündür ne çektim be
özellikle dün çok kötüydüm gerçekten, Allaha sonsuz şükürler olsun, Allahım burda isteyen bütün arkadaşlarımın yüzünü güldürsün inşallah,
inşallah sağlıkla artar değerlerim, 13. gün 100 olduğuna göre 12. günümde bu değer 75 falandı, düşük falan değil deeemi?
daha önceki tüp denememde dışgebelik olmuştum ya, o zaman değerim çok düşük çıkmıştı aslında çok tedirgin falan değilim de, çok şükür kızlar yaa, sağolun valla, bana çokdestek oldunuz.

8 sene sonra bende HAMİLEYİM yaaa, inanamıyorum, aslında kalp atışları duyulmadan gebelik var demiyorlar burda,
hiçbir belirtim yok, göğüslerimin şişliği dışında.
Allahım hepinize yaşatsın bunu inşallah, ve inşallah sağlıklı bir 8-9 ay geçiririz hep beraber

Caniimmmm, hadi hayirli olsuunn!! Inan, hep senin guzel haberini bekliyodum. Allah, hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insallah! Canim arkadasim.. canim, bu arada doktorunun ve hastanenin adi neydi?
sağol canım, senin aşılama ne oldu? döndünmü Almanya'ya?
benim drum Hulusi Bülent Zeyneloğlu, başkent ünşversitesi hastanesinde, adamdan çok memnundun gerçekten onunla ilgili topiclere görüşlerimi yazdım zaten, tutmasa da ondan şüphe duymazdım elinden geleni yaptığını ve her tedbiri aldığını biliyorum, sabah aradım konuştuk, tebrik etti, ilaçlara aynen devam dedi, yarın tekrar kan vercem sonucu tekrar ona bildircem bakalım

Canim ben dondum evet. Asilamayi burada yaptiracam. Sanirim subat sonunda olacak. Acikcasi asilamadan hic umudum yok. Ama, sigortanin karsilamasi icin yaptirmak zorundayiz. Doktorlar direkt tup bebek icin rapor yazmiyorlar. Ben de asilamayi burada yaptirip, tupu tr'de yaptirmayi dusunuyorum. O yuzden sordum doktotunun adini canim. Cook tesekkur ederim. Insallah ben de senin gibi guzel sonucu alirim
Allah'im nazardan korusun ve saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah canimm

Merserayy hayırlı olsun canım çok sevindim zor zamanlar geçirdin hep dua ettim ama yazamadım canım kusura bakma. İnşallah kalp atışı,tekme atışı,gaz çıkışı,adım atışı,diş çıkışı ve vb. bütün çıkışları,atışları hayırlı bir şekilde tamamlarsınız çok sevindim çokkk

Ayyyy nasıl sevindim :)) inşallah bundan sonrası sağlıklı ve su gibi geçer

sağol canım, senin aşılama ne oldu? döndünmü Almanya'ya?
benim drum Hulusi Bülent Zeyneloğlu, başkent ünşversitesi hastanesinde, adamdan çok memnundun gerçekten onunla ilgili topiclere görüşlerimi yazdım zaten, tutmasa da ondan şüphe duymazdım elinden geleni yaptığını ve her tedbiri aldığını biliyorum, sabah aradım konuştuk, tebrik etti, ilaçlara aynen devam dedi, yarın tekrar kan vercem sonucu tekrar ona bildircem bakalım[/QUOTE]
tebrik ederim çok sevindim bende Hulusi Hocanın hastasıyım ya seni merak ediyordum, inşallah değerlerin katlanarak artar

kızlar hepinize çok teşekkür ederim, hepinizden Allah razı olsun, dualarınız benim için çok önemliydi, Allah bu mutluluğu size de kat kat fazlasıyla yalatsın inşallah

Amin canım benim. Şimdi güzel annecik ne yapıyoruzzzzz :) Artık kendimizi üzmüyoruz. İyi besleniyoruz dikkat ediyoruz dua ediyoruz :) Herşey çok güzel olacak inşallah :) Bakarsın ikiz gelirler annesi :) Sağlıklıca gelsinler inşallah :)

Merserayy canim dünden beri senden bu haberi bekliyorum çok sevindim canım 8 sene sonra bu haberi almışsın rabbim büyük isteyen herkese hayirlisiyla versin. Bende sukurler olsun bebeğimi gördüm bugün 2.6 mm allahım nasıl bir mutluluk. Inşallah sende sağlıkla keseyi gorursun ve kalp atışını duyarsın canim

tebrik ederim çok sevindim bende Hulusi Hocanın hastasıyım ya seni merak ediyordum, inşallah değerlerin katlanarak artar[/QUOTE]

rüzgarcım bende seni takip ettim bir süre Hulusi Beyin hastası olduğun için, maaşallah 9. haftaya gelmişsin bizede kısmet olur inşallah, sen bana değerlerini yazabilirmisin, kaçıncı gün kaç çıktı falan? tek gebelik senin dimi?

canım beniim sağol bitanem, ikiz olduğunu zannetmiyorum, değerim çok yüksek değil zaten drumda ikiz tutacağını zannetmiyorum, biri diğerini desteklesin diye koydum dedi, zaten biri 1. kalite diğeri 2. kaliteydi,
eakgülüm senden de gğzel haber bekliyorum, Hulusi Bey'den hiç şüphe duyma canım, sen ne aşamadasın şimdi?

Canım benim tek de ikiz de kabülümüzdür :) sağlıcakla gelsinler de :) Ben dün Gonal F e başladım canım , Lucrin + Vitaminler. Perşembe kontrolüm var. Canım benim opu zamanı hulusi bey izinli olacak belki transferde bile olmayabilir. Gögşen hoca yapıyormuş o yokken. Biraz üzüldüm ama neticede herşey Allahtan. Kimin transfer ettiğinin pek önemi yok dimi. Benim arkadaşımın ilk kan değeri 23 dü ve bebekleri ikiz. Hiç belli olmaz yani :) Senin opu kaçıncı gün yapılmıştı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…