Kızzzllaaaaaarrrrrr uyanııııııınnn
Bu sabahki idrar testim
Eki Görüntüle 1381328 Ben HAMİLEYİİİİİİMMM
13.gün bhcg değerim 100 çıktı.
oooooooooooohhhhhhhhh canim gozun aydin olsun kac gundur kendinle bizi de merakta koydunnnnnnnn,sagliklica kucagina almayida nasip etsin RabbimKızzzllaaaaaarrrrrr uyanııııııınnn
Bu sabahki idrar testim
Caniimmmm, hadi hayirli olsuunn!! Inan, hep senin guzel haberini bekliyodum. Allah, hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insallah! Canim arkadasim.. canim, bu arada doktorunun ve hastanenin adi neydi?Kızzzllaaaaaarrrrrr uyanııııııınnn
Bu sabahki idrar testim
oooooooooooohhhhhhhhh canim gozun aydin olsun kac gundur kendinle bizi de merakta koydunnnnnnnn,sagliklica kucagina almayida nasip etsin Rabbim
Çok şükür canımmmmmm :))))))))))))))))9
Çok sevindim yaa dün geceden beri aklım sende :))))))))
İnan kendim gibi sevimdim Kurban olduğum rabbime binlerce şükür olsun :)))
Merseraaaaaayyyyy
kiz cimcimimeeee sabahtan beri senden haber bekliyorum
hayirli ugurlu olsun bitanem cokķkk sevindimm rabbim tamamina erdirsin
ohhh cok rahatladim yaaa.
Tebrik ederim canim cok sukur cok sevindim bende, diger guzel sonuclar alanlarida tebrik ediyorum, bekleyen arkadaslarimada tez zamanda nasip etsin rabbim:))
Bu sabahki idrar testim
sağol canım, senin aşılama ne oldu? döndünmü Almanya'ya?Caniimmmm, hadi hayirli olsuunn!! Inan, hep senin guzel haberini bekliyodum. Allah, hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insallah! Canim arkadasim.. canim, bu arada doktorunun ve hastanenin adi neydi?
Canim ben dondum evet. Asilamayi burada yaptiracam. Sanirim subat sonunda olacak. Acikcasi asilamadan hic umudum yok. Ama, sigortanin karsilamasi icin yaptirmak zorundayiz. Doktorlar direkt tup bebek icin rapor yazmiyorlar. Ben de asilamayi burada yaptirip, tupu tr'de yaptirmayi dusunuyorum. O yuzden sordum doktotunun adini canim. Cook tesekkur ederim. Insallah ben de senin gibi guzel sonucu alirimsağol canım, senin aşılama ne oldu? döndünmü Almanya'ya?
benim drum Hulusi Bülent Zeyneloğlu, başkent ünşversitesi hastanesinde, adamdan çok memnundun gerçekten onunla ilgili topiclere görüşlerimi yazdım zaten, tutmasa da ondan şüphe duymazdım elinden geleni yaptığını ve her tedbiri aldığını biliyorum, sabah aradım konuştuk, tebrik etti, ilaçlara aynen devam dedi, yarın tekrar kan vercem sonucu tekrar ona bildircem bakalım
Bu sabahki idrar testim
Ayyyy nasıl sevindim :)) inşallah bundan sonrası sağlıklı ve su gibi geçerçooookkk teşekkürler arkadaşlar, 5 gündür ne çektim be
özellikle dün çok kötüydüm gerçekten, Allaha sonsuz şükürler olsun, Allahım burda isteyen bütün arkadaşlarımın yüzünü güldürsün inşallah,
inşallah sağlıkla artar değerlerim, 13. gün 100 olduğuna göre 12. günümde bu değer 75 falandı, düşük falan değil deeemi?
daha önceki tüp denememde dışgebelik olmuştum ya, o zaman değerim çok düşük çıkmıştı aslında çok tedirgin falan değilim de, çok şükür kızlar yaa, sağolun valla, bana çokdestek oldunuz.
8 sene sonra bende HAMİLEYİM yaaa, inanamıyorum, aslında kalp atışları duyulmadan gebelik var demiyorlar burda,
hiçbir belirtim yok, göğüslerimin şişliği dışında.
Allahım hepinize yaşatsın bunu inşallah, ve inşallah sağlıklı bir 8-9 ay geçiririz hep beraber
kızlar hepinize çok teşekkür ederim, hepinizden Allah razı olsun, dualarınız benim için çok önemliydi, Allah bu mutluluğu size de kat kat fazlasıyla yalatsın inşallah
tebrik ederim çok sevindim bende Hulusi Hocanın hastasıyım ya seni merak ediyordum, inşallah değerlerin katlanarak artar[/QUOTE]sağol canım, senin aşılama ne oldu? döndünmü Almanya'ya?
benim drum Hulusi Bülent Zeyneloğlu, başkent ünşversitesi hastanesinde, adamdan çok memnundun gerçekten onunla ilgili topiclere görüşlerimi yazdım zaten, tutmasa da ondan şüphe duymazdım elinden geleni yaptığını ve her tedbiri aldığını biliyorum, sabah aradım konuştuk, tebrik etti, ilaçlara aynen devam dedi, yarın tekrar kan vercem sonucu tekrar ona bildircem bakalım
canım beniim sağol bitanem, ikiz olduğunu zannetmiyorum, değerim çok yüksek değil zaten drumda ikiz tutacağını zannetmiyorum, biri diğerini desteklesin diye koydum dedi, zaten biri 1. kalite diğeri 2. kaliteydi,Amin canım benim. Şimdi güzel annecik ne yapıyoruzzzzz :) Artık kendimizi üzmüyoruz. İyi besleniyoruz dikkat ediyoruz dua ediyoruz :) Herşey çok güzel olacak inşallah :) Bakarsın ikiz gelirler annesi :) Sağlıklıca gelsinler inşallah :)
canım beniim sağol bitanem, ikiz olduğunu zannetmiyorum, değerim çok yüksek değil zaten drumda ikiz tutacağını zannetmiyorum, biri diğerini desteklesin diye koydum dedi, zaten biri 1. kalite diğeri 2. kaliteydi,
eakgülüm senden de gğzel haber bekliyorum, Hulusi Bey'den hiç şüphe duyma canım, sen ne aşamadasın şimdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?