ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

tebrik ederim çok sevindim bende Hulusi Hocanın hastasıyım ya seni merak ediyordum, inşallah değerlerin katlanarak artar

rüzgarcım bende seni takip ettim bir süre Hulusi Beyin hastası olduğun için, maaşallah 9. haftaya gelmişsin bizede kısmet olur inşallah, sen bana değerlerini yazabilirmisin, kaçıncı gün kaç çıktı falan? tek gebelik senin dimi?[/QUOTE]
Merserayy canım gözün aydın çok şükür artik güzel haberlerler almaya devam ederiz hepimizden

Kızzzllaaaaaarrrrrr uyanııııııınnn
Bu sabahki idrar testim
Eki Görüntüle 1381328 Ben HAMİLEYİİİİİİMMM

13.gün bhcg değerim 100 çıktı.
Uuuuiuuuu maşallah caniiiiim çooook çooook sevindim ya 8 yıllık hasretin bitiyor çok şükür. gözün aydın olsun tebrik ediyorum seni, öpücük yolluyorum taa oralara mutluluğunu yürekten paylaşıyorum datlummm

kızlar hepinize çok teşekkür ederim, hepinizden Allah razı olsun, dualarınız benim için çok önemliydi, Allah bu mutluluğu size de kat kat fazlasıyla yalatsın inşallah
Merserayy cok sewindim...cok uzulmustun bizi de cok uzdun..bu arada sonucunu sabirsizlikla ben bekledim...derste bile actim baktim foruma sonuc belli oldu mu diye ..daha yeni eve geldim ve sonucuna cok mutlu oldum.. saglikli ,hayirli sekilde kucagina almayi nasip etsin Rabbim...

aman Allahimmmm Merserayy fistigim nasil guzel bi haber buuuu bin massallahhh.dun geceden beri girip okuyom acep yazdi mi diye . Cok sukur bin sukur Allahima tatlimmm... bizlere de dua etmeyi unutma seker . ben de kontrolden geldim :) yarin catlatma ignemi yapabilecegimi soyledi doktorcummm

tebrik ederim çok sevindim bende Hulusi Hocanın hastasıyım ya seni merak ediyordum, inşallah değerlerin katlanarak artar

rüzgarcım bende seni takip ettim bir süre Hulusi Beyin hastası olduğun için, maaşallah 9. haftaya gelmişsin bizede kısmet olur inşallah, sen bana değerlerini yazabilirmisin, kaçıncı gün kaç çıktı falan? tek gebelik senin dimi?[/QUOTE]
canım Allah razı olsun darısı sana ve isteyen herkese nasip olsun hepimizin Allah tamamına erdirsin kucağımıza da almayı nasip etsin bebeklerimizi. Bana 3 embriyo kondu tek gebelik oldu Allaha şükürler olsun 11 sene sonra muthiş bir duygu bu. Değerlerime gelince 10. gün 31, 12. gün 116, 14. gün 210, 16. gün 544, 18. gün 1396 sonra zaten kan vermiyosun Hulusi hoca 1000 geçtikten 10 gün sonra çağırıyo muayeneye ama sen herhalde Ankara ya gelmezsin muayenelerin orada devam eder galiba.
Bu arada Tedavi gören sonuç bekleyen herkesin Allah yardımcısı olsun Rabbim bir an önce yüzlerini güldürsün bebeklerini müjdesini alsın inşallah.

canım ben iğneleri 10 gün kullandım, adetin ikinci günü başlamıştım, adetin ilk gününü baz alırsak, adetin 12.günü çatlatma iğnemi vurdum, 14. gün sabahı opu oldu, 17. gün de transferim oldu, 3. gün embriyosuydu., canım Göğşen bey, Hulusi beyin yetiştirdiği bir drmuş zaten, ve ondan da çok memnunlar, biri izinde olduğunda diğeri onun hastalarını takip ediyor, onlar beraber hareket ediyorlar zaten, hiç kafanı bulandırma, Allahın iznşyle güzel sonuçlanır inşallah

Merserayy canım gözün aydın çok şükür artik güzel haberlerler almaya devam ederiz hepimizden [/QUOTE]

Canım Merserayy im çok çok mutlu oldum rabbim tamamına erdirsin inşallah

çoookk teşekkür ederim kızlar, çok sağolun, çok mutlu ettiniz beni, ben hala şapşal gibiyim durumu algılayamadım henüz

Benim 14. Gün oldu canım

13.gün toplandı benimki

Teşekkürler canlar cevaplar için 12 ile 16 arası yapılıyor sanırım. Ben raporlu hasta olacaktım ama şimdi hastaneden aradılar eşimin bir sperm değeri 5 milyonun üzeri olduğu için rapor karşılamıyormuş. Ne alaka anlamadım vallahi ya :) Sinir bozmuyoruz sakin oluyoruz modundayım ama aksilik çıkmasın lütfen :)

Merserayy canım Allahtan hayırlısı gönül hulusi hocayı ister ama herşey nasip kısmet neticede. İnşallah iyi yumoşlar olur döllenir de ikisi de bebeğin dedesi olur :) Benim Reglin ilk günü cumartesi iğneleri de dün başladım hulusi bey izne gitmeden yumoşlar inşallah yetişirler :) Sen yarın mı kan vereceksin canım?

canım Allah razı olsun darısı sana ve isteyen herkese nasip olsun hepimizin Allah tamamına erdirsin kucağımıza da almayı nasip etsin bebeklerimizi. Bana 3 embriyo kondu tek gebelik oldu Allaha şükürler olsun 11 sene sonra muthiş bir duygu bu. Değerlerime gelince 10. gün 31, 12. gün 116, 14. gün 210, 16. gün 544, 18. gün 1396 sonra zaten kan vermiyosun Hulusi hoca 1000 geçtikten 10 gün sonra çağırıyo muayeneye ama sen herhalde Ankara ya gelmezsin muayenelerin orada devam eder galiba.
Bu arada Tedavi gören sonuç bekleyen herkesin Allah yardımcısı olsun Rabbim bir an önce yüzlerini güldürsün bebeklerini müjdesini alsın inşallah. [/QUOTE]

ah canım ya 11 sene sonra kavuştun demek, Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah, benim değerim düşük değil dimi, 13. gün 100. gerçi değerin kaç olduğundan çok düzenli artıp artmadığı önemli, 2 gün sonra öğrencem inşallah 2'ye katlar

herşey güzelce hallolur canım sen merak etme, evet ben yarın sabah kan vercem ama ertesi gün alcam sonucu yine

herşey güzelce hallolur canım sen merak etme, evet ben yarın sabah kan vercem ama ertesi gün alcam sonucu yine

Rabbim güzel haberler vermeni nasip etsin canım :) Biliyorsun Hulusi hoca konusunda beni yüreklendiren sen ve ruzgar17 sınız. İkinizin de pozitif çok şükür.Allahım isteyen herkese nasip etsin. İnan seninle birlikte bizlerde stress yaptık merak ettik. Ne güzel şey şu dostluk, karşılıksız beklentisiz :))))

Kızzzllaaaaaarrrrrr uyanııııııınnn
Bu sabahki idrar testim
Eki Görüntüle 1381328 Ben HAMİLEYİİİİİİMMM

13.gün bhcg değerim 100 çıktı.

Canımmmmmm nasıl sevindim bilemezsin... İnşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini ve bir ömür huzurla mutlulukta yaşarsınız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…