- 9 Aralık 2014
- 870
- 791
- 133
- 46
tebrik ederim çok sevindim bende Hulusi Hocanın hastasıyım ya seni merak ediyordum, inşallah değerlerin katlanarak artar
CanımKızzzllaaaaaarrrrrr uyanııııııınnn
Bu sabahki idrar testim
Eki Görüntüle 1381328 Ben HAMİLEYİİİİİİMMM
13.gün bhcg değerim 100 çıktı.
Benim 14. Gün oldu canımArkadaşlar opu nuz reglin kaçıncı gününde oldu yazabilir misiniz
Uuuuiuuuu maşallah caniiiiim çooook çooook sevindim ya 8 yıllık hasretin bitiyor çok şükür. gözün aydın olsun tebrik ediyorum seni, öpücük yolluyorum taa oralara mutluluğunu yürekten paylaşıyorum datlummmKızzzllaaaaaarrrrrr uyanııııııınnn
Bu sabahki idrar testim
Merserayy cok sewindim...cok uzulmustun bizi de cok uzdun..bu arada sonucunu sabirsizlikla ben bekledim...derste bile actim baktim foruma sonuc belli oldu mu diye ..daha yeni eve geldim ve sonucuna cok mutlu oldum.. saglikli ,hayirli sekilde kucagina almayi nasip etsin Rabbim...kızlar hepinize çok teşekkür ederim, hepinizden Allah razı olsun, dualarınız benim için çok önemliydi, Allah bu mutluluğu size de kat kat fazlasıyla yalatsın inşallah
13.gün toplandı benimkiArkadaşlar opu nuz reglin kaçıncı gününde oldu yazabilir misiniz
tebrik ederim çok sevindim bende Hulusi Hocanın hastasıyım ya seni merak ediyordum, inşallah değerlerin katlanarak artar
Ayy cok sukur yaaaa ne cektin be merseray :)Kızzzllaaaaaarrrrrr uyanııııııınnn
Bu sabahki idrar testim
Arkadaslar bugun 9.00 vurulmam gereken lucrini yarim saat sonra vuruldum.sorun olur mu ?kafzma takildi?
canım ben iğneleri 10 gün kullandım, adetin ikinci günü başlamıştım, adetin ilk gününü baz alırsak, adetin 12.günü çatlatma iğnemi vurdum, 14. gün sabahı opu oldu, 17. gün de transferim oldu, 3. gün embriyosuydu., canım Göğşen bey, Hulusi beyin yetiştirdiği bir drmuş zaten, ve ondan da çok memnunlar, biri izinde olduğunda diğeri onun hastalarını takip ediyor, onlar beraber hareket ediyorlar zaten, hiç kafanı bulandırma, Allahın iznşyle güzel sonuçlanır inşallahCanım benim tek de ikiz de kabülümüzdür :) sağlıcakla gelsinler de :) Ben dün Gonal F e başladım canım , Lucrin + Vitaminler. Perşembe kontrolüm var. Canım benim opu zamanı hulusi bey izinli olacak belki transferde bile olmayabilir. Gögşen hoca yapıyormuş o yokken. Biraz üzüldüm ama neticede herşey Allahtan. Kimin transfer ettiğinin pek önemi yok dimi. Benim arkadaşımın ilk kan değeri 23 dü ve bebekleri ikiz. Hiç belli olmaz yani :) Senin opu kaçıncı gün yapılmıştı?
aman AllahimmmmMerserayy fistigim nasil guzel bi haber buuuu bin massallahhh .dun geceden beri girip okuyom acep yazdi mi diye . Cok sukur bin sukur Allahima tatlimmm... bizlere de dua etmeyi unutma seker . ben de kontrolden geldim :) yarin catlatma ignemi yapabilecegimi soyledi doktorcummm
Merserayy canim dünden beri senden bu haberi bekliyorum çok sevindim canım 8 sene sonra bu haberi almışsın rabbim büyük isteyen herkese hayirlisiyla versin. Bende sukurler olsun bebeğimi gördüm bugün 2.6 mm allahım nasıl bir mutluluk. Inşallah sende sağlıkla keseyi gorursun ve kalp atışını duyarsın canim
Merserayy canım gözün aydın çok şükür artik güzel haberlerler almaya devam ederiz hepimizdenrüzgarcım bende seni takip ettim bir süre Hulusi Beyin hastası olduğun için, maaşallah 9. haftaya gelmişsin bizede kısmet olur inşallah, sen bana değerlerini yazabilirmisin, kaçıncı gün kaç çıktı falan? tek gebelik senin dimi?
Uuuuiuuuu maşallah caniiiiim çooook çooook sevindim ya 8 yıllık hasretin bitiyor çok şükür. gözün aydın olsun tebrik ediyorum seni, öpücük yolluyorum taa oralara mutluluğunu yürekten paylaşıyorum datlummm
Merserayy cok sewindim...cok uzulmustun bizi de cok uzdun..bu arada sonucunu sabirsizlikla ben bekledim...derste bile actim baktim foruma sonuc belli oldu mu diye ..daha yeni eve geldim ve sonucuna cok mutlu oldum.. saglikli ,hayirli sekilde kucagina almayi nasip etsin Rabbim...
canım ben iğneleri 10 gün kullandım, adetin ikinci günü başlamıştım, adetin ilk gününü baz alırsak, adetin 12.günü çatlatma iğnemi vurdum, 14. gün sabahı opu oldu, 17. gün de transferim oldu, 3. gün embriyosuydu., canım Göğşen bey, Hulusi beyin yetiştirdiği bir drmuş zaten, ve ondan da çok memnunlar, biri izinde olduğunda diğeri onun hastalarını takip ediyor, onlar beraber hareket ediyorlar zaten, hiç kafanı bulandırma, Allahın iznşyle güzel sonuçlanır inşallah
Benim 14. Gün oldu canım
13.gün toplandı benimki
canım Allah razı olsun darısı sana ve isteyen herkese nasip olsun hepimizin Allah tamamına erdirsin kucağımıza da almayı nasip etsin bebeklerimizi. Bana 3 embriyo kondu tek gebelik oldu Allaha şükürler olsun 11 sene sonra muthiş bir duygu burüzgarcım bende seni takip ettim bir süre Hulusi Beyin hastası olduğun için, maaşallah 9. haftaya gelmişsin bizede kısmet olur inşallah, sen bana değerlerini yazabilirmisin, kaçıncı gün kaç çıktı falan? tek gebelik senin dimi?
herşey güzelce hallolur canım sen merak etme, evet ben yarın sabah kan vercem ama ertesi gün alcam sonucu yineTeşekkürler canlar cevaplar için 12 ile 16 arası yapılıyor sanırım. Ben raporlu hasta olacaktım ama şimdi hastaneden aradılar eşimin bir sperm değeri 5 milyonun üzeri olduğu için rapor karşılamıyormuş. Ne alaka anlamadım vallahi ya :) Sinir bozmuyoruz sakin oluyoruz modundayım ama aksilik çıkmasın lütfen :)
Merserayy canım Allahtan hayırlısı gönül hulusi hocayı ister ama herşey nasip kısmet neticede. İnşallah iyi yumoşlar olur döllenir de ikisi de bebeğin dedesi olur :) Benim Reglin ilk günü cumartesi iğneleri de dün başladım hulusi bey izne gitmeden yumoşlar inşallah yetişirler :) Sen yarın mı kan vereceksin canım?
ayyy yelom benim, çok çektim be,Ayy cok sukur yaaaa ne cektin be merseray :)
Tebrik ederim canimm
herşey güzelce hallolur canım sen merak etme, evet ben yarın sabah kan vercem ama ertesi gün alcam sonucu yine
Kızzzllaaaaaarrrrrr uyanııııııınnn
Bu sabahki idrar testim
ayyy yelom benim, çok çektim be,
neyse güzel sonuçlandı Allaha çok şükür, dört gözle seni de bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?