yavrucum ben sana tamam gözüyle bakıyorum zaten Allahın izniyle, yelocum daha tedaviye başlıcak ya onu bekliyorum, jonguil de başlıcak, amanda başlıcak, inşallah hepiniz benimki saçmalamadan güzel sonuçlara ulaşırsınızya ben?? beni beklemiyon mu ask olasin kizzzzzz
canım Allah razı olsun darısı sana ve isteyen herkese nasip olsun hepimizin Allah tamamına erdirsin kucağımıza da almayı nasip etsin bebeklerimizi. Bana 3 embriyo kondu tek gebelik oldu Allaha şükürler olsun 11 sene sonra muthiş bir duygu bu. Değerlerime gelince 10. gün 31, 12. gün 116, 14. gün 210, 16. gün 544, 18. gün 1396 sonra zaten kan vermiyosun Hulusi hoca 1000 geçtikten 10 gün sonra çağırıyo muayeneye ama sen herhalde Ankara ya gelmezsin muayenelerin orada devam eder galiba.
Bu arada Tedavi gören sonuç bekleyen herkesin Allah yardımcısı olsun Rabbim bir an önce yüzlerini güldürsün bebeklerini müjdesini alsın inşallah.
yavrucum ben sana tamam gözüyle bakıyorum zaten Allahın izniyle, yelocum daha tedaviye başlıcak ya onu bekliyorum, jonguil de başlıcak, amanda başlıcak, inşallah hepiniz benimki saçmalamadan güzel sonuçlara ulaşırsınız
tatlım senin takvim benim hesapladığım gibi gidiyo işte, yarın çatlatma iğnesi, cuma opu, pazartesi transfer, ama tabi 5. gün embriyosu olursa çarşamba transfer olur, sen şu transferini ol, bi evine git yerleş de o zaman görecem ben seni, bu kız manyamakta haklıymış diceksinayyy gercekten miiihadi insallah yaa. bugun doktorum 6 tane 19 18 17 olculerinde yumos saydi.7 8 tane de 13 14mm yumos var dedi. bugun de igne olucam.insallah kizlar saglikli embriyolar olurr sebilerimi alip evime gidiyim siz gorursunuz.her gun deli edecem sizi
ayy
cuma günü ben varımŞimdi sırada kimin sonucu var :) Kime dua ediyoruz :))
Maşallah halidem az kaldı inşallah sonu çok güzel olacakayyy gercekten miiihadi insallah yaa. bugun doktorum 6 tane 19 18 17 olculerinde yumos saydi.7 8 tane de 13 14mm yumos var dedi. bugun de igne olucam.insallah kizlar saglikli embriyolar olurr sebilerimi alip evime gidiyim siz gorursunuz.her gun deli edecem sizi
ayy
tatlım senin takvim benim hesapladığım gibi gidiyo işte, yarın çatlatma iğnesi, cuma opu, pazartesi transfer, ama tabi 5. gün embriyosu olursa çarşamba transfer olur, sen şu transferini ol, bi evine git yerleş de o zaman görecem ben seni, bu kız manyamakta haklıymış diceksin
cuma günü ben varım
Maşallah halidem az kaldı inşallah sonu çok güzel olacakben hala Üzgünüm dua edin kızlar inşallah prolaktin değerim yükselir
Kızlaaaaarrrrrr ben hamileyiiiiiiimmmm
Dua eden tüm arkadaşlarım Allah hepimizden razı olsun, siz benim için dua ederken melekler de sizin için dua edyordu. Bana bulunduğunuz dilekleri Allah misliyle size nasip etsin inşallah.
Kızlar az ve çok kaliteli yumurtam olmadığını biliyosunuz, 8 yumurtadan sadece 3' döllendi, 5'i boş çıktı, onlardan da biri gelişmedi. Transferden yarım saat önce embriyologla konuştuk, biri 8 hücreli çok iyi kalitede dedi. Diğeri 6 hücreli 2.kalite dedi. Transfer esnasında yine yanıma geldi, yavrularımın resmini verdi ve gözünaydın diğeri de önürüne yetişmiş o da 8 hücreli olmuş dedi. Nasıl mutlu oldum anlatamam. Transferim oldu, drum dediki hiç bir zaman %100 garanti veremryiz ama ben sana hamile gözüyle bakıyorum dedi, nerdeyse ağlayacaktım, ikiz ihtimali vermiyorum 8 hücreli de olsa diğerinin kalitesi düşük, ama biri çok iyi kalitede ve rahmin de çok iyi durumda, o yüzden çok umıtluyum senden dedi.
Yaaniii velhasılı kelam Ben HAMİLEYİİİM
Drumun elinden geleni yaptığını biliyorum, içim çok rahat. Allah dilerse olcak ve ben çok inanıyorum arkadaşlarım
canım benim üzülme niye üzülüyosun, halidenin dediği gibi bizden 1 aysonra başlıcaksın sadece, hem ben senden korkuyorum jonguilim, sen bir başlıcan pir başlıcan, şööööyylee ikizmi olur üçüzmü olur bilemicem de ortalığı inletcen burda, hadi bakalım, sık dişini ve yürekten söylüyorum bu bir ay transferden sonraki 12 günden daha hızlı geçecek emin ol.Maşallah halidem az kaldı inşallah sonu çok güzel olacakben hala Üzgünüm dua edin kızlar inşallah prolaktin değerim yükselir
kızlar bu benim hamileliğimin ilk günüydü, şimdi 14. günündeyim, günlük belirtilerimi sayıyorum;
ilk 4 gün gözümün üstüne kaşımı gördüm,
sonraki 3 gün saçlarım yağlandı pis pis kokuyodum
sonraki 2 gün parmaklarımda tırnaklar gördüm
9. günden sonra zaten tırlatmaya başladım, bugünden sonra en belirgin belirtim ruh sağlığımın bozulmuş olmasıydı.
sizde de bu belirtiler olursa bilinki, sizin sıpa tutunmuş
Sağol canım inşallah normal seyrine dönercanım benim üzülme niye üzülüyosun, halidenin dediği gibi bizden 1 aysonra başlıcaksın sadece, hem ben senden korkuyorum jonguilim, sen bir başlıcan pir başlıcan, şööööyylee ikizmi olur üçüzmü olur bilemicem de ortalığı inletcen burda, hadi bakalım, sık dişini ve yürekten söylüyorum bu bir ay transferden sonraki 12 günden daha hızlı geçecek emin ol.
prolaktinine söyle, efendi olsun akıllı olsun, normal seyrindendevam etsin, bizi kendine saldırtmasın.
bak tehditimi yaptım korkmuştur o şimdi yükselir sen sıkma canını
o ne kı öyle, Allah Allah, neler öğreniyoruz, inşallah hayırlısıyla tutsun daSağol canım inşallah normal seyrine dönerdoktor söz verdi iki embiryo için ve mikro enjeksiyon yöntemi dışında birde ekstradan pixe tekniği kullanılacak yalancı yumurta yanına spermler konulacak yumurtaya yapışan sperm seçilip benim yumurta ma o iyi sperm dollenecek kızlar aynı zamanda ımsı tekniği gibi büyütme de varmış pixe tekniğinde bakalım inşallah hayırlısı ile başlarım
Bilmem canım yeni teknik galiba erkek infertilitesi nde kullanılıyor en iyi sperm mi bulmak için hemde yumurtaya duyarlılığı belli oluyormuş... neler neler çıkıyor bizim çocuklar son teknoloji ile doğacako ne kı öyle, Allah Allah, neler öğreniyoruz, inşallah hayırlısıyla tutsun da
amin inşlh çok heycanlı ve stresli bi bekleyiş sonumuz hayırolsun inşlh:))) Çok az kalmış seninde :) Dıp Dıp Dıp dıp heyecan dorukta :)
Güzel haberle geleceksin inşallah canım dualarım bekleyen herkesle :)
Cok buyuk bir heyecan ve merakla bekliordum.çok cok cok sevindim.Hayirli olsun canim.Hersey guzel olacak Allah tamamina erdirir insallahKızzzllaaaaaarrrrrr uyanııııııınnn
Bu sabahki idrar testim
Eki Görüntüle 1381328 Ben HAMİLEYİİİİİİMMM
13.gün bhcg değerim 100 çıktı.
Teşekkürler canlar cevaplar için 12 ile 16 arası yapılıyor sanırım. Ben raporlu hasta olacaktım ama şimdi hastaneden aradılar eşimin bir sperm değeri 5 milyonun üzeri olduğu için rapor karşılamıyormuş. Ne alaka anlamadım vallahi ya :) Sinir bozmuyoruz sakin oluyoruz modundayım ama aksilik çıkmasın lütfen :)
Tup bebek raporundan bahsediyorsun de mi canım. Ne alaka ya bizde rapor cikarrtik benim eşimin değerleri normal. Farklı bi sorundan cikmamistir belki canım
Merserayy canım Allahtan hayırlısı gönül hulusi hocayı ister ama herşey nasip kısmet neticede. İnşallah iyi yumoşlar olur döllenir de ikisi de bebeğin dedesi olur :) Benim Reglin ilk günü cumartesi iğneleri de dün başladım hulusi bey izne gitmeden yumoşlar inşallah yetişirler :) Sen yarın mı kan vereceksin canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?