ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

ah canım ya 11 sene sonra kavuştun demek, Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah, benim değerim düşük değil dimi, 13. gün 100. gerçi değerin kaç olduğundan çok düzenli artıp artmadığı önemli, 2 gün sonra öğrencem inşallah 2'ye katlar[/QUOTE]

amin inşallah hoca başka bir arkadaşa demişki 12. gün değerinin 50 nin üstünde olması gerek sağlıklı gebelik için. Aynen canım hiç kafana takma bol bol dua et benim ettiğim dualar vardı (hacet duası, ayetel kürsi vs. )önemli olan katlanarak artması inşallah katlanır o zamanlarda hep heyecanlı ve stresli oluyosun ama inan stres heyecan hiç bitmiyo sürekli bir tedirginliğimiz var acaba bebek içerde iyi mi nasıl vs. diye inşallah o günleri de konuşuruz seninle

ayyy gercekten miii hadi insallah yaa. bugun doktorum 6 tane 19 18 17 olculerinde yumos saydi.7 8 tane de 13 14mm yumos var dedi. bugun de igne olucam.insallah kizlar saglikli embriyolar olurr sebilerimi alip evime gidiyim siz gorursunuz.her gun deli edecem sizi

ayy

tatlım senin takvim benim hesapladığım gibi gidiyo işte, yarın çatlatma iğnesi, cuma opu, pazartesi transfer, ama tabi 5. gün embriyosu olursa çarşamba transfer olur, sen şu transferini ol, bi evine git yerleş de o zaman görecem ben seni, bu kız manyamakta haklıymış diceksin

Maşallah halidem az kaldı inşallah sonu çok güzel olacak ben hala Üzgünüm dua edin kızlar inşallah prolaktin değerim yükselir

ya ben senden beter olmaktan korkuyom bugun ilac dozumu 250den 212,5a dusurduler. Allahim mutlu sona mi yaklasiyom neee :)

canim benim, senin yavrun bizimkilerden 1ay kucuk olcak uzulme sadece acicik daha annesini bekletcek sonra bi bakmisin hooooppp kucaginda zibidi
Maşallah halidem az kaldı inşallah sonu çok güzel olacak ben hala Üzgünüm dua edin kızlar inşallah prolaktin değerim yükselir

kızlar bu benim hamileliğimin ilk günüydü, şimdi 14. günündeyim, günlük belirtilerimi sayıyorum;
ilk 4 gün gözümün üstüne kaşımı gördüm,
sonraki 3 gün saçlarım yağlandı pis pis kokuyodum
sonraki 2 gün parmaklarımda tırnaklar gördüm
9. günden sonra zaten tırlatmaya başladım, bugünden sonra en belirgin belirtim ruh sağlığımın bozulmuş olmasıydı.

sizde de bu belirtiler olursa bilinki, sizin sıpa tutunmuş

canım benim üzülme niye üzülüyosun, halidenin dediği gibi bizden 1 aysonra başlıcaksın sadece, hem ben senden korkuyorum jonguilim, sen bir başlıcan pir başlıcan, şööööyylee ikizmi olur üçüzmü olur bilemicem de ortalığı inletcen burda, hadi bakalım, sık dişini ve yürekten söylüyorum bu bir ay transferden sonraki 12 günden daha hızlı geçecek emin ol.
prolaktinine söyle, efendi olsun akıllı olsun, normal seyrindendevam etsin, bizi kendine saldırtmasın.
bak tehditimi yaptım korkmuştur o şimdi yükselir sen sıkma canını

hahahaha Alemsin ya bende ciddi ciddi okuyorum nasıl belirtiymiş diyorum hahahaahah

Sağol canım inşallah normal seyrine döner doktor söz verdi iki embiryo için ve mikro enjeksiyon yöntemi dışında birde ekstradan pixe tekniği kullanılacak yalancı yumurta yanına spermler konulacak yumurtaya yapışan sperm seçilip benim yumurta ma o iyi sperm dollenecek kızlar aynı zamanda ımsı tekniği gibi büyütme de varmış pixe tekniğinde bakalım inşallah hayırlısı ile başlarım

o ne kı öyle, Allah Allah, neler öğreniyoruz, inşallah hayırlısıyla tutsun da

o ne kı öyle, Allah Allah, neler öğreniyoruz, inşallah hayırlısıyla tutsun da
Bilmem canım yeni teknik galiba erkek infertilitesi nde kullanılıyor en iyi sperm mi bulmak için hemde yumurtaya duyarlılığı belli oluyormuş... neler neler çıkıyor bizim çocuklar son teknoloji ile doğacak

kızlar size de transferden önce bolca vitamin vs verdi mi doktorlarınız yoksa sadece gonal F mi kullandınız. Benim bir torba ilacım var da bana mı özel bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…