ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Şimdi sırada kimin sonucu var :) Kime dua ediyoruz :))
Yarın sonuç var mı bilmiyorum ama ben varım ben perşembe büyük güuuunn çok çok dua edin kızlar. Ne olur . Bi kaç arkadaş daha var perşembe günü ya çok heyecanlıyım bu hafta çok güzel haberler aldık hep pozitif sonuçlar aldık allahım devam eder inşallah herkes pozitifi görsün

Allah ikiz doğurasin emi.. öldürüyor bu kız Beni yaaaa:)))))))

canimcim ben gonal f, glifor, folbiol kullandim. :) tabi bir de yumurtalarin kendiliginden catlamasini engellemek icin cetrotide. sen neler kullaniyosun??
kızlar size de transferden önce bolca vitamin vs verdi mi doktorlarınız yoksa sadece gonal F mi kullandınız. Benim bir torba ilacım var da bana mı özel bilemedim

kızlar size de transferden önce bolca vitamin vs verdi mi doktorlarınız yoksa sadece gonal F mi kullandınız. Benim bir torba ilacım var da bana mı özel bilemedim
yok canım Hulusi hoca herkese verir, çok tedbirli davranır, sen kendini ona bırak, ne derse onu yap, benimde öyleydi hatta yumurta rezervim düşük olduğu için ekstra şeyler vermişti

kızlar hepinize çok teşekkür ederim, hepinizden Allah razı olsun, dualarınız benim için çok önemliydi, Allah bu mutluluğu size de kat kat fazlasıyla yalatsın inşallah

Merserayy canım hayırlı uğurlu olsunn sağlıklı bi hamilelik geçirirsin inşAllah cok sevindim senin adına Allah tamamına erdirsinn

Ay ona hiç Hazirlikli değilim simdi
Bugün artik kesin adet oldum dedim cok feci sancı çektim korkuyorum cumadan önce kan testi yapmicam h.sonu bol bol ağlarım
İdrar testi icin de erken canim
cikmayabilir
Ve cikmazsa emin ol bosuna yine bolbol aglarsin oyizden bulasma derim

Ay ona hiç Hazirlikli değilim simdi
Bugün artik kesin adet oldum dedim cok feci sancı çektim korkuyorum cumadan önce kan testi yapmicam h.sonu bol bol ağlarım
Kız sanki benim idrar testlerinden ne çektiğimi bilmiyosun, idrarda negatif çıksada üzülmem kan tahlilini beklerim diye düşünüyosan o koca bi yalan söyleyim canım. Negatif yada pozitif sonuç neyse net olarak öğrenirsin, diğer türlü hem umutsuzluğa düşüp hem de umudunu kaybetmemeye çalışmak çok zor canım, kendine bu zulmü yapma derim ben

Benim bugün 6.günüm normalde yarın adet olacaktım ve normal adet sancısı cekiyorum offf o kadar çok ağladım ki hemde eşimin yanında tutamadım kendimi ona da bişey söyleyemedim, öyle içim dolmuş falan dedim tutmadı yine sanırım

Sevgili arkadaşlar günlük soru hakkımı kullanıyorum :)) idrar testi yapan arkadaşlar kaçıncı gün başladınız yapmaya acep

Normal adet sancisi cekmen olmadigi anlamina gelmez motivasyonunu dusurme iyi dusun iyi olsun
Sevgili arkadaşlar günlük soru hakkımı kullanıyorum :)) idrar testi yapan arkadaşlar kaçıncı gün başladınız yapmaya acep
Ben 8. Gun basladim ama iyi bi ornek degilim sonucum negatifti
Hic tavsiye etmem cok strese sokuyor insani

İdrar testi icin de erken canim
cikmayabilir
Ve cikmazsa emin ol bosuna yine bolbol aglarsin oyizden bulasma derim

Yaptim negatif çıktı ama uzulmedim hazırlıkliyim cuma kanla netlescek hakkmda hayrlisi
Yaptim canim ya negatif çıktı hassas testlerden degildi sen hassas yaptin cikmadi bak suan hamilesin ben zaten negatife hazrlikliyim cuma günü surpris olcak benim icin

Canım perşembeye ne kaldı ki :) Yarın perşembe işte. İnşallah hepimizden güzel haberler gelsin mutluluk zinciri olsun :) Beraber yürüyelim bu yollarda. İnşallah sende pozitifi alacaksın sakin idrar testi yapma sabret tamam mı :)

canimcim ben gonal f, glifor, folbiol kullandim. :) tabi bir de yumurtalarin kendiliginden catlamasini engellemek icin cetrotide. sen neler kullaniyosun??

Canım ben Lucrin + Gonal f + CoQ-10 100 mg + Polivit c + Melatonin + Biosteron + Devit 3 (15 damla) .. Uzun protokol olduğu için vitaminlerim bugün bitiyor yeniden satın alacağım.

yok canım Hulusi hoca herkese verir, çok tedbirli davranır, sen kendini ona bırak, ne derse onu yap, benimde öyleydi hatta yumurta rezervim düşük olduğu için ekstra şeyler vermişti

Canım benim de yumurta rezervm az, o durum beni korkutuyor. Lucrin + Gonal f + CoQ-10 100 mg + Polivit c + Melatonin + Biosteron + Devit 3 (15 damla) dışında ne kullandın sen? Transferden önce? Benim aşılamalarda çatlatma iğnesini 12. gün vurmuşum 112,5 du dozum şimdi dozum 150 acaba daha erken mi gelişir yumoşlar?

Yarin 10.gunum sabah idrar testi yapsam mi

nayırrrrrrrrrrrrrrr :) İdrar testi yasak :))) Sabret lütfen canım. İdrar doğru sonucu vermiyor.

benim yarin yine kontrolum var. dua edin arkadaslar. Allahim cumle muslumanin evladina icinde de bizlere hayirli saglikli ahlakli evlatlar versin insallah.aaaaaamiiinnn

Canım kolay gelsin :) Dularımız seninle , güzel haberle gel inşallah :)

Canım deliler gibi regl ağrısı olup hamile olan hiç belirtisi olmadan hamile olan var. Herkesin bünyesi farklı. İnşallah senin de pozitif olacak. Sabır canlarım :)

Canım korkuyoruz , korku da ilaçlarla beraber bizde göz yaşına dönüşüyor. Lütfen düşünme ve başka şeylere odaklan :) İnşallah herşey güzel olacak

benimde cumartesi adet günümdü aynı adet ağrılarım oldu heralde oluyorum dedim, ama bazı arkadaşlar dediki hamileyken her ay normalde adet olacağın günlerde hep adet sancısı oluyormuş, adet olmadığın sürece sorun yok canımcım, don't worry be happyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…