ben sabah yaptım 10.günüm sonuç negatifffSevgili arkadaşlar günlük soru hakkımı kullanıyorum :)) idrar testi yapan arkadaşlar kaçıncı gün başladınız yapmaya acep
Merselay benim de ağrılar var moralim yerlerde akşam test yaptım nefret ediyorum o tek çizgiden. Artık görmek istemiyorum çok Üzgünüm ; ((benimde cumartesi adet günümdü aynı adet ağrılarım oldu heralde oluyorum dedim, ama bazı arkadaşlar dediki hamileyken her ay normalde adet olacağın günlerde hep adet sancısı oluyormuş, adet olmadığın sürece sorun yok canımcım, don't worry be happyy
ahhhhaaaahhhaaaaa aaaaaahhhhaaahhhhhaaaSevgili arkadaşlar günlük soru hakkımı kullanıyorum :)) idrar testi yapan arkadaşlar kaçıncı gün başladınız yapmaya acep
Canım perşembeye ne kaldı ki :) Yarın perşembe işte. İnşallah hepimizden güzel haberler gelsin mutluluk zinciri olsun :) Beraber yürüyelim bu yollarda. İnşallah sende pozitifi alacaksın sakin idrar testi yapma sabret tamam mı :)
Canım ben Lucrin + Gonal f + CoQ-10 100 mg + Polivit c + Melatonin + Biosteron + Devit 3 (15 damla) .. Uzun protokol olduğu için vitaminlerim bugün bitiyor yeniden satın alacağım.
Canım benim de yumurta rezervm az, o durum beni korkutuyor. Lucrin + Gonal f + CoQ-10 100 mg + Polivit c + Melatonin + Biosteron + Devit 3 (15 damla) dışında ne kullandın sen? Transferden önce? Benim aşılamalarda çatlatma iğnesini 12. gün vurmuşum 112,5 du dozum şimdi dozum 150 acaba daha erken mi gelişir yumoşlar?
1) ağrı ne tuttuğuna işarettir ne tutmadığına,Merselay benim de ağrılar var moralim yerlerde akşam test yaptım nefret ediyorum o tek çizgiden. Artık görmek istemiyorum çok Üzgünüm ; ((
aynı ilaçları kullandım canım, doz konusunda birbfikrim yok canım, ben hiç sorgulamadım valla ne dediyse yaptım, ilk denememde sadece puregon 300 kullanmıştım, bunda gonal f-450'den 187,5 doz ve merional 75 doz kullandım
aynı ilaçları kullandım canım, doz konusunda birbfikrim yok canım, ben hiç sorgulamadım valla ne dediyse yaptım, ilk denememde sadece puregon 300 kullanmıştım, bunda gonal f-450'den 187,5 doz ve merional 75 doz kullandım
Merselay benim de ağrılar var moralim yerlerde akşam test yaptım nefret ediyorum o tek çizgiden. Artık görmek istemiyorum çok Üzgünüm ; ((
Canım sen tüp bebek raporu mu çıkaracan ben çıkardım valla çok uğraştım zor işler :)bana önce merional kullan dediler sonra aynı gün arayıp merionala gerek yok sadece gonal f 450 dediler. Bakalım şu rapor işini çözemedim hala onla uğraşıyorum. Eşimin sperm değeri iyileşsin diye o kadar uğraştık şimdi de değer yükselmiş diye raporu vermiyorlar
canım opudan sonra sadece 5 gün kullanacağım cipro ve prednol diye bir hap verdiler onun dışındaCanım transferden sonra hangi ilaçları kullandın?
Canım sen tüp bebek raporu mu çıkaracan ben çıkardım valla çok uğraştım zor işler :)
evet canım rapor işleri :) benim herşeyim tamam dı ama eşimin verdiği son meni testinde yıkanmış sperm 5 milyonun üzerinde diye sorun çıktı. Bugün elimdeki tüm sperm testlerini götürdüm verdim doktor kontrol edecek eğer olmazsa valla katakulle yapacam artıknapim gitsin test verirken hepsini kaba koymasın yaaa
canım opudan sonra sadece 5 gün kullanacağım cipro ve prednol diye bir hap verdiler onun dışında
1) neupogen göbekten iğne
2) estrofem hap günde 3 tane
3) progestan iğne kalçadan, iki günde bir
4) progestan fitil,günde 3 kez, 2'şer tane olmak üzere günde 6 tane
5) fraxiparine kan sulandırıcı göbekten iğne
tüm bunlara aynen devam ediyorum canım, göbeğim mahvoldu kevgire döndü, ben ağzımdan suyu içiyorum, göbeğimden fıskiye şeklinde fışkırıyor artıkın
yok kan pıhtılaşması çıkmadı, ama yinede kan sulandırıcı iğne kullanıyorumvallahi alemsin yahu :) hahahaah :) Valla Allahım sonunda kucağına almanı nasip etsin inşallah kevgirlerimiz geçer zamanla. bende not alayım ilaçları muhtemelen bana da bunlardan verebilirler. İğnelere falan alışıyoruz da o bekleyiş zor ya :) Kan pıhtılaşması çıktı mı sende ona baktı mı?
yok kan pıhtılaşması çıkmadı, ama yinede kan sulandırıcı iğne kullanıyorum
Canım Evet 5 milyon üstü olunca aşılma şartı var. ( iki iğneli aşılama) ben rapor çıkarmadan önce bir aşılma yaptırmıştım eşimin değerlerinden dolayı sebepsiz infertilite tanısı konuldu iki aşılma şartı koydular bir kere daha aşılma yapıp öyle rapor çıktı... birinci deneme hakkımı kullandım ikinciyi kullanıyorum şuan tedaviye şubatta başlayacam.evet canım rapor işleri :) benim herşeyim tamam dı ama eşimin verdiği son meni testinde yıkanmış sperm 5 milyonun üzerinde diye sorun çıktı. Bugün elimdeki tüm sperm testlerini götürdüm verdim doktor kontrol edecek eğer olmazsa valla katakulle yapacam artıknapim gitsin test verirken hepsini kaba koymasın yaaa
Canım Evet 5 milyon üstü olunca aşılma şartı var. ( iki iğneli aşılama) ben rapor çıkarmadan önce bir aşılma yaptırmıştım eşimin değerlerinden dolayı sebepsiz infertilite tanısı konuldu iki aşılma şartı koydular bir kere daha aşılma yapıp öyle rapor çıktı... birinci deneme hakkımı kullandım ikinciyi kullanıyorum şuan tedaviye şubatta başlayacam.
Canım Evet 5 milyon üstü olunca aşılma şartı var. ( iki iğneli aşılama) ben rapor çıkarmadan önce bir aşılma yaptırmıştım eşimin değerlerinden dolayı sebepsiz infertilite tanısı konuldu iki aşılma şartı koydular bir kere daha aşılma yapıp öyle rapor çıktı... birinci deneme hakkımı kullandım ikinciyi kullanıyorum şuan tedaviye şubatta başlayacam.
Canım iki iğneli aşılama lazım aşılma yaptığın yere git rapor versinler sana şu tarihte iğneli aşılama yapıldı negatif sonuç alındı gibi olumsuz aşılma raporu veriyorlar onu tüp bebek evrakları nın içine koy ver o zaman çıkar direkt raporcanım ben 2 aşılama yaptırdım zaten. Biri Klomenle birisi de iğneli?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?