ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Merselay benim de ağrılar var moralim yerlerde akşam test yaptım nefret ediyorum o tek çizgiden. Artık görmek istemiyorum çok Üzgünüm ; ((

Sevgili arkadaşlar günlük soru hakkımı kullanıyorum :)) idrar testi yapan arkadaşlar kaçıncı gün başladınız yapmaya acep
ahhhhaaaahhhaaaaa aaaaaahhhhaaahhhhhaaa
datlım benim idrar testi hikayemden haberin yokmu yoksa,
tekrar anlatayım, 9. günümde adete 5 gün kala sonuç verern hassas gebelik testi yaptım koskocaman "not pregnant" yazdı, 2 gün ağladım, 11. gün adet günümdü adet olmazsam yarın sabah yaparım dedim, olmadım çok şükür pazar sabahı yaptım şu ucuz testlerden çoookk hafif çıktı ikinci çizgi, o günü çok mutlu geçirdim, pazartesi sabah yine yaptım test bozuk çıktı eşime sabah o hassas testlerden aldırdım kan vermeye gitmeden yine yaptım kocaman bir "not pregnant" beynimden kaynar sular döküldü, gittim kan verdim ama pazartesiyi nasıl geçirdiğimi bi ben bi Allah biliyor, kan sonucu salı sabah alınacaktı eşime ben gitmem sen alırsın dedim, salı sabah ucuz testlerden birdaha yaptım daha belirgin silik çizgi çıktı, noooluuyo lan dedim, eşimle gittiim sonucu almaya 100 çıktı, işte idrar testi hikayem

aynı ilaçları kullandım canım, doz konusunda birbfikrim yok canım, ben hiç sorgulamadım valla ne dediyse yaptım, ilk denememde sadece puregon 300 kullanmıştım, bunda gonal f-450'den 187,5 doz ve merional 75 doz kullandım

Merselay benim de ağrılar var moralim yerlerde akşam test yaptım nefret ediyorum o tek çizgiden. Artık görmek istemiyorum çok Üzgünüm ; ((
1) ağrı ne tuttuğuna işarettir ne tutmadığına,
2) idrar testi akşam yapılmaz boncuğum sabahın ilk idrarıyla yine dene, zaten yarın kan verceksin,
inşallah çok güzel haberler gelceksin, bence senin bhcg değerin 74,8
bi kehanette bulunmadığım kalmıştı

bana önce merional kullan dediler sonra aynı gün arayıp merionala gerek yok sadece gonal f 450 dediler. Bakalım şu rapor işini çözemedim hala onla uğraşıyorum. Eşimin sperm değeri iyileşsin diye o kadar uğraştık şimdi de değer yükselmiş diye raporu vermiyorlar

Canım transferden sonra hangi ilaçları kullandın?

yaw canım şu idrar testine bi yenik düşme :) Yarın kan vereceksin ve burda HAMİLEYİMMMM diye sevincini yaşayacağız :)

Canım sen tüp bebek raporu mu çıkaracan ben çıkardım valla çok uğraştım zor işler :)

Canım transferden sonra hangi ilaçları kullandın?
canım opudan sonra sadece 5 gün kullanacağım cipro ve prednol diye bir hap verdiler onun dışında
1) neupogen göbekten iğne
2) estrofem hap günde 3 tane
3) progestan iğne kalçadan, iki günde bir
4) progestan fitil,günde 3 kez, 2'şer tane olmak üzere günde 6 tane
5) fraxiparine kan sulandırıcı göbekten iğne
tüm bunlara aynen devam ediyorum canım, göbeğim mahvoldu kevgire döndü, ben ağzımdan suyu içiyorum, göbeğimden fıskiye şeklinde fışkırıyor artıkın

Canım sen tüp bebek raporu mu çıkaracan ben çıkardım valla çok uğraştım zor işler :)

evet canım rapor işleri :) benim herşeyim tamam dı ama eşimin verdiği son meni testinde yıkanmış sperm 5 milyonun üzerinde diye sorun çıktı. Bugün elimdeki tüm sperm testlerini götürdüm verdim doktor kontrol edecek eğer olmazsa valla katakulle yapacam artık napim gitsin test verirken hepsini kaba koymasın yaaa

vallahi alemsin yahu :) hahahaah :) Valla Allahım sonunda kucağına almanı nasip etsin inşallah kevgirlerimiz geçer zamanla. bende not alayım ilaçları muhtemelen bana da bunlardan verebilirler. İğnelere falan alışıyoruz da o bekleyiş zor ya :) Kan pıhtılaşması çıktı mı sende ona baktı mı?

yok kan pıhtılaşması çıkmadı, ama yinede kan sulandırıcı iğne kullanıyorum

Canım Evet 5 milyon üstü olunca aşılma şartı var. ( iki iğneli aşılama) ben rapor çıkarmadan önce bir aşılma yaptırmıştım eşimin değerlerinden dolayı sebepsiz infertilite tanısı konuldu iki aşılma şartı koydular bir kere daha aşılma yapıp öyle rapor çıktı... birinci deneme hakkımı kullandım ikinciyi kullanıyorum şuan tedaviye şubatta başlayacam.

canım ben 2 aşılama yaptırdım zaten. Biri Klomenle birisi de iğneli?

hatta ben 2 aşılama 1 özel de tüp yaptım hepici negatiif

canım ben 2 aşılama yaptırdım zaten. Biri Klomenle birisi de iğneli?
Canım iki iğneli aşılama lazım aşılma yaptığın yere git rapor versinler sana şu tarihte iğneli aşılama yapıldı negatif sonuç alındı gibi olumsuz aşılma raporu veriyorlar onu tüp bebek evrakları nın içine koy ver o zaman çıkar direkt rapor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…