ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

ilk aşılamayı iğneli değil klomenle yaptıkları için yine başa sarar konu sanırım. O kadar saçma ki canım ilk aşılamayı yaptık tutmadı ikinci aşılamaya gittim doktor bu değerle aşılama tutmaz ki dedi. Sonra iğneli aşılama yapalım dediler negatifi aldım bu sefer eee bu değerle tutmazdı ki dediler. Şimdi kalkmışlar iki iğneli olacak diyorlar. Yani bu devletin mevzuatına tüküreyim ben.

canım ben 2 aşılama yaptırdım zaten. Biri Klomenle birisi de iğneli?
Canım evet devlet iki iğneli asilamayi kendisinde yapman koşuluyla kabil ediyor ben 3 defa onların söylemesiyle tabi bilseydim iğneli yapar aradan cikarirdim ama klomenle yapalım şansın daha çok dediler boşuna özelde o kadar para vermezdim neyse binada şükür diyelim

Kızlar değerim 266.5 olmuş haftaya çarşamba ultrasyona çağırdılar Allahım keseyi de görmeyi ardından kalp atışını da duymayı nasip et bizim gibi zorlu süreçten gecen tüm anne adaylarının dualarını kabul et yarabbim kucaklarimizi bos bırakma devlete millete hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eyle Amin

hep yanlış yönlendiriyorlar

ooo harika canım :) hayırlı uğurlu olsun yeni değerin , kat kat katlansın da mini bebeğini gör annesi :)

selam kizlar.doktordan anca gelebildim. yumoslar buyuduu ve bugun catlatma ignesini olucam insallah :) mutluyum. Hakkimizda hayirlisi olsun insallah :) buyuk olarak 20.5 -21-19.5 gibi 5 tane yumos var.15 16 mm olculerinde de 6 7 tane. cuma gunu opu insallah. dua edin kiiizzzzzzz az kaldi bebelerimi alip evime gitmeme

Canım hayırlı olsun tedavinin yarısı bitti :))) Yumoşların da güzel maşallah :) Hepsi döllensin 1. kalite olsun inşallah :)

maaşallah bi an önce yuvana kavuş rahatla inşallah

yaw canım şu idrar testine bi yenik düşme :) Yarın kan vereceksin ve burda HAMİLEYİMMMM diye sevincini yaşayacağız :)
Bilmiyorum canım yarın teste Üzgün gidicem heyecan kalmadı sadece üzüntü. Umutlar hayaller gitti sanki. Sonuç pozitif çıkarsa ucarim heralde.

canım bebislerinle bana dua et. İhtiyacım var çok çok ; (

insallahhhh canimmm evime gitsem bebelerimle bi yatsam bi uzansammm ohhhh missssshayali bile heyecanlandiriiyo beni. iki kisi geldik insallah 4kisi donmek nasip olur
inşallahhh halidecim Rabbim sonuna kadar heyecanını daim ettirsin.merakla ve dua ile bekliyorum sonucunu

Masallah canim darisi kalp atislarina insallah
supeeeer cok guzel yumaslarin insallah guzel embriyolarin ve bebislerin olur ve dedigin gibi 4 kisi donersiniz insallah yuvaniza

Canlarim bugun ikizlerimi gordum tekrar, cok sukur gayet iyiler biri poposunu donmus uyuyor digeri sirt ustu yatiyordu ayaklarini hareket ettirdi dr da evet hareket ediyor dedi ayy nasil mutlu oldum anlatamam mini minnaklar ama rabbimin mucizesi iste,rabbim bu mutlu anlari hepinize yasatsin canlarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…