Canım iki iğneli aşılama lazım aşılma yaptığın yere git rapor versinler sana şu tarihte iğneli aşılama yapıldı negatif sonuç alındı gibi olumsuz aşılma raporu veriyorlar onu tüp bebek evrakları nın içine koy ver o zaman çıkar direkt rapor
Canım evet devlet iki iğneli asilamayi kendisinde yapman koşuluyla kabil ediyor ben 3 defa onların söylemesiyle tabi bilseydim iğneli yapar aradan cikarirdim ama klomenle yapalım şansın daha çok dediler boşuna özelde o kadar para vermezdim neyse binada şükür diyelimcanım ben 2 aşılama yaptırdım zaten. Biri Klomenle birisi de iğneli?
Canım evet devlet iki iğneli asilamayi kendisinde yapman koşuluyla kabil ediyor ben 3 defa onların söylemesiyle tabi bilseydim iğneli yapar aradan cikarirdim ama klomenle yapalım şansın daha çok dediler boşuna özelde o kadar para vermezdim neyse binada şükür diyelim
Kızlar değerim 266.5 olmuş haftaya çarşamba ultrasyona çağırdılar Allahım keseyi de görmeyi ardından kalp atışını da duymayı nasip et bizim gibi zorlu süreçten gecen tüm anne adaylarının dualarını kabul et yarabbim kucaklarimizi bos bırakma devlete millete hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eyle Amin
Evet canım bu şekilde tecrübe kazanıyorsunuz istehep yanlış yönlendiriyorlar
Amin canım inşallah Allah sana da nasip eder inşallah daha yolun cooook başındayızooo harika canım :) hayırlı uğurlu olsun yeni değerin , kat kat katlansın da mini bebeğini gör annesi :)
selam kizlar.doktordan anca gelebildim. yumoslar buyuduu ve bugun catlatma ignesini olucam insallah :) mutluyum. Hakkimizda hayirlisi olsun insallah :) buyuk olarak 20.5 -21-19.5 gibi 5 tane yumos var.15 16 mm olculerinde de 6 7 tane. cuma gunu opu insallah. dua edin kiiizzzzzzz az kaldi bebelerimi alip evime gitmeme
maaşallahselam kizlar.doktordan anca gelebildim. yumoslar buyuduu ve bugun catlatma ignesini olucam insallah :) mutluyum. Hakkimizda hayirlisi olsun insallah :) buyuk olarak 20.5 -21-19.5 gibi 5 tane yumos var.15 16 mm olculerinde de 6 7 tane. cuma gunu opu insallah. dua edin kiiizzzzzzz az kaldi bebelerimi alip evime gitmeme
Bilmiyorum canım yarın teste Üzgün gidicem heyecan kalmadı sadece üzüntü. Umutlar hayaller gitti sanki. Sonuç pozitif çıkarsa ucarim heralde.yaw canım şu idrar testine bi yenik düşme :) Yarın kan vereceksin ve burda HAMİLEYİMMMM diye sevincini yaşayacağız :)
Canım hayırlı olsun tedavinin yarısı bitti :))) Yumoşların da güzel maşallah :) Hepsi döllensin 1. kalite olsun inşallah :)
maaşallahbi an önce yuvana kavuş rahatla inşallah
canım bebislerinle bana dua et. İhtiyacım var çok çok ; (1) ağrı ne tuttuğuna işarettir ne tutmadığına,
2) idrar testi akşam yapılmaz boncuğum sabahın ilk idrarıyla yine dene, zaten yarın kan verceksin,
inşallah çok güzel haberler gelceksin, bence senin bhcg değerin 74,8
bi kehanette bulunmadığım kalmıştı
Bilmiyorum canım yarın teste Üzgün gidicem heyecan kalmadı sadece üzüntü. Umutlar hayaller gitti sanki. Sonuç pozitif çıkarsa ucarim heralde.
inşallahhh halidecim Rabbim sonuna kadar heyecanını daim ettirsin.merakla ve dua ile bekliyorum sonucunuinsallahhhh canimmmevime gitsem bebelerimle bi yatsam bi uzansammm ohhhh misssss hayali bile heyecanlandiriiyo beni. iki kisi geldik insallah 4kisi donmek nasip olur
aaaaminnn insallah seker. yaw artik yavrularimi alam da gidem.istanbul masalimiz mutlu sona kavussun insallahh
Masallah canim darisi kalp atislarina insallahKızlar değerim 266.5 olmuş haftaya çarşamba ultrasyona çağırdılar Allahım keseyi de görmeyi ardından kalp atışını da duymayı nasip et bizim gibi zorlu süreçten gecen tüm anne adaylarının dualarını kabul et yarabbim kucaklarimizi bos bırakma devlete millete hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eyle Amin
supeeeer cok guzel yumaslarin insallah guzel embriyolarin ve bebislerin olur ve dedigin gibi 4 kisi donersiniz insallah yuvanizaselam kizlar.doktordan anca gelebildim. yumoslar buyuduu ve bugun catlatma ignesini olucam insallah :) mutluyum. Hakkimizda hayirlisi olsun insallah :) buyuk olarak 20.5 -21-19.5 gibi 5 tane yumos var.15 16 mm olculerinde de 6 7 tane. cuma gunu opu insallah. dua edin kiiizzzzzzz az kaldi bebelerimi alip evime gitmeme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?