masallah maşallah bebislere Rabbim nazarlardan korusun inşallah canimCanlarim bugun ikizlerimi gordum tekrar, cok sukur gayet iyilerbiri poposunu donmus uyuyor digeri sirt ustu yatiyordu ayaklarini hareket ettirdi dr da evet hareket ediyor dedi ayy nasil mutlu oldum anlatamam mini minnaklar ama rabbimin mucizesi iste,rabbim bu mutlu anlari hepinize yasatsin canlarim
ay yaaaa ne güzelll Rabbim bize de gösterir mi ki maaşallah canım maaşalllaaahhhhhCanlarim bugun ikizlerimi gordum tekrar, cok sukur gayet iyilerbiri poposunu donmus uyuyor digeri sirt ustu yatiyordu ayaklarini hareket ettirdi dr da evet hareket ediyor dedi ayy nasil mutlu oldum anlatamam mini minnaklar ama rabbimin mucizesi iste,rabbim bu mutlu anlari hepinize yasatsin canlarim
canım opudan sonra sadece 5 gün kullanacağım cipro ve prednol diye bir hap verdiler onun dışında
1) neupogen göbekten iğne
2) estrofem hap günde 3 tane
3) progestan iğne kalçadan, iki günde bir
4) progestan fitil,günde 3 kez, 2'şer tane olmak üzere günde 6 tane
5) fraxiparine kan sulandırıcı göbekten iğne
tüm bunlara aynen devam ediyorum canım, göbeğim mahvoldu kevgire döndü, ben ağzımdan suyu içiyorum, göbeğimden fıskiye şeklinde fışkırıyor artıkın
AamiiinnnKızlar değerim 266.5 olmuş haftaya çarşamba ultrasyona çağırdılar Allahım keseyi de görmeyi ardından kalp atışını da duymayı nasip et bizim gibi zorlu süreçten gecen tüm anne adaylarının dualarını kabul et yarabbim kucaklarimizi bos bırakma devlete millete hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eyle Amin
oooooooo yolu yarıladın Halidem, Allah yardımcın olsun canımcım, sağlıklı kaliteli embriyoların olsun annesine sıkı sıkı tutunsunlar inşallahselam kizlar.doktordan anca gelebildim. yumoslar buyuduu ve bugun catlatma ignesini olucam insallah :) mutluyum. Hakkimizda hayirlisi olsun insallah :) buyuk olarak 20.5 -21-19.5 gibi 5 tane yumos var.15 16 mm olculerinde de 6 7 tane. cuma gunu opu insallah. dua edin kiiizzzzzzz az kaldi bebelerimi alip evime gitmeme
ahhaaaaahhhaaa, pardon siz benim ruh ikizim olabilirmisiniz acabaBilmiyorum canım yarın teste Üzgün gidicem heyecan kalmadı sadece üzüntü. Umutlar hayaller gitti sanki. Sonuç pozitif çıkarsa ucarim heralde.
şimdi en önemli görevin bize bol bol dua etmekkk canımcım...seni HAMİLE seniiiii...HAMİLEEEE HAMİLEEE HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEahhaaaaahhhaaa, pardon siz benim ruh ikizim olabilirmisiniz acaba
tatlım sonuç pozitif çıkınca havalara uçmuyosun merak etme, biz eşimle böyle bakakaldık, kendimizi negatife hazırladık pozitifi bir türlü benimseyemedik, haber verdiğimiz herkes havalara uçtu biz onlara da bakakaldık
hala bi tuhafız, arkadaşlar kalp atışını duyunca havaya girersin dediler, bekliyoruz bakalım
heee heeee görcem ben seni, bi eve git, kendinle başbaşa kal da bak neoluyoinsallahhhh canimmmevime gitsem bebelerimle bi yatsam bi uzansammm ohhhh misssss hayali bile heyecanlandiriiyo beni. iki kisi geldik insallah 4kisi donmek nasip olur
şimdi en önemli görevin bize bol bol dua etmekkk canımcım...seni HAMİLE seniiiii...HAMİLEEEE HAMİLEEE HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
canımmmmm ben yanındayım taaaa nisan da başlıcak tedavim korunma hapım bile yok yaaaahalide25 canım az kaldı maşallah herşey Güzel gidiyor ohh ne güzel @denizce7979 canım sana da maşallah değerin çok güzel ilerliyor kızlar bende korunma hapı ile 3. Günüm millet gonal f anlatır bugün şu doz vuruldum diye bende hapımla avutuyorum kendimi Napim çekeceğiniz var benden zaten tedavim iptal oldu oyy geride kaldım
Yaa senin ki daha geçmiş niye canım doktor mu dedi dinlen diye... Bak ne güzel yandaş oldukcanı
canımmmmm ben yanındayım taaaa nisan da başlıcak tedavim korunma hapım bile yok yaaaa
evet tatlım doktor iki regl geçsin dedi bu gidişle düşünce gücü ile hamile kalıcam ben zaten gerek kalmıcakYaa senin ki daha geçmiş niye canım doktor mu dedi dinlen diye... Bak ne güzel yandaş oldukbenimde Şubat ortası gibi tedavi başlar allah izin verirse mart ı bulur sonuç bekleme falan
evet tatlım doktor iki regl geçsin dedi bu gidişle düşünce gücü ile hamile kalıcam ben zaten gerek kalmıcak
ay valla ben deliye vurdum artık vücudumuza bin türlü ilacı veriyolar sonra o düştü bu düştü hooopppp herşey çöpe yeni baştan...ben bugün bi boğaz köprüsüne çıkayım o bebek insanı bu rahme girecekkkk arkadaşşşşhiç sorma benimde 4 yıldır sabit olan değerim ilk defa bu ay düştü herşey beni bulur Poff
tatlım iyi tarafından bak, sen çıtır hamileyken biz ihtiyarlık kısmına geçmiş olcazhalide25 canım az kaldı maşallah herşey Güzel gidiyor ohh ne güzel @denizce7979 canım sana da maşallah değerin çok güzel ilerliyor kızlar benimde korunma hapı ile 3. Günüm millet gonal f anlatır bugün şu doz vuruldum diye bende hapımla avutuyorum kendimi Napim çekeceğiniz var benden zaten tedavim iptal oldu oyy geride kaldım
Aamiiinnn
canımcım kaçıncı günün değeri bu? maaşallah Allah sağlıkla devam ettirsin inşallah, bende sabah yine kan verdim, yarın sabah alcam sonucumu
Canım 18.günün değeri iyi dileklerim dualarim seninle ve diğer arkadaslarimizlaAamiiinnn
canımcım kaçıncı günün değeri bu? maaşallah Allah sağlıkla devam ettirsin inşallah, bende sabah yine kan verdim, yarın sabah alcam sonucumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?