ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

masallah maşallah bebislere Rabbim nazarlardan korusun inşallah canim

ay yaaaa ne güzelll Rabbim bize de gösterir mi ki maaşallah canım maaşalllaaahhhhh

Fraxsiparini baska yerlerdende vurubalirsin, internetten deri alti ignelerinin vuruldugu yerlere bak, Ben bacaktan, kalcadan donusumlu olarak vuruyorum hatta gobekten uygulamiyorum artik icim garip oluyor

Aamiiinnn
canımcım kaçıncı günün değeri bu? maaşallah Allah sağlıkla devam ettirsin inşallah, bende sabah yine kan verdim, yarın sabah alcam sonucumu

oooooooo yolu yarıladın Halidem, Allah yardımcın olsun canımcım, sağlıklı kaliteli embriyoların olsun annesine sıkı sıkı tutunsunlar inşallah

Bilmiyorum canım yarın teste Üzgün gidicem heyecan kalmadı sadece üzüntü. Umutlar hayaller gitti sanki. Sonuç pozitif çıkarsa ucarim heralde.
ahhaaaaahhhaaa, pardon siz benim ruh ikizim olabilirmisiniz acaba
tatlım sonuç pozitif çıkınca havalara uçmuyosun merak etme, biz eşimle böyle bakakaldık, kendimizi negatife hazırladık pozitifi bir türlü benimseyemedik, haber verdiğimiz herkes havalara uçtu biz onlara da bakakaldık
hala bi tuhafız, arkadaşlar kalp atışını duyunca havaya girersin dediler, bekliyoruz bakalım

şimdi en önemli görevin bize bol bol dua etmekkk canımcım...seni HAMİLE seniiiii...HAMİLEEEE HAMİLEEE HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

insallahhhh canimmm evime gitsem bebelerimle bi yatsam bi uzansammm ohhhh missssshayali bile heyecanlandiriiyo beni. iki kisi geldik insallah 4kisi donmek nasip olur
heee heeee görcem ben seni, bi eve git, kendinle başbaşa kal da bak neoluyo
en hızlı ve rahat geçen zaman iğneleri vurunduğum takibin yapıldığı zamanmış anladım, ev ödevi gibi hastaneye git, muayene ol, eve gel, iğne vurun, sonra yine git-gel...
ammmaaaa transferden sonra...... yaşayanlar biliyor detaya girmicem

şimdi en önemli görevin bize bol bol dua etmekkk canımcım...seni HAMİLE seniiiii...HAMİLEEEE HAMİLEEE HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

kız Allah seni naapmasın, kimse benim için böyle yırtınmamıştı
ben hamileyim deeemi?
etmemmi canım, Allahım emeklerinizin çektiğiniz acıların karşılığını sağlıklı hayırlı bir evlat olarak versin size inşallah

halide25 canım az kaldı maşallah herşey Güzel gidiyor ohh ne güzel@denizce7979 canım sana da maşallah değerin çok güzel ilerliyor kızlar benimde korunma hapı ile 3. Günüm millet gonal f anlatır bugün şu doz vuruldum diye bende hapımla avutuyorum kendimi Napim çekeceğiniz var benden zaten tedavim iptal oldu oyy geride kaldım

Son düzenleme:
canı
canımmmmm ben yanındayım taaaa nisan da başlıcak tedavim korunma hapım bile yok yaaaa

dün doktora gittim gen testi için kan verdim. muayene etti her bi şey normal ayyyy normallll normallll içim şişti haaaa herşey normal ya ondan olmuyo bu bebek insanı yaaaaanormal durumları seviyo zaaarrr benden de normal bişi çıkmaz zatiii.

canı
canımmmmm ben yanındayım taaaa nisan da başlıcak tedavim korunma hapım bile yok yaaaa
Yaa senin ki daha geçmiş niye canım doktor mu dedi dinlen diye... Bak ne güzel yandaş olduk benimde Şubat ortası gibi tedavi başlar allah izin verirse mart ı bulur sonuç bekleme falan

Yaa senin ki daha geçmiş niye canım doktor mu dedi dinlen diye... Bak ne güzel yandaş olduk benimde Şubat ortası gibi tedavi başlar allah izin verirse mart ı bulur sonuç bekleme falan
evet tatlım doktor iki regl geçsin dedi bu gidişle düşünce gücü ile hamile kalıcam ben zaten gerek kalmıcak

hiç sorma benimde 4 yıldır sabit olan değerim ilk defa bu ay düştü herşey beni bulur Poff
ay valla ben deliye vurdum artık vücudumuza bin türlü ilacı veriyolar sonra o düştü bu düştü hooopppp herşey çöpe yeni baştan...ben bugün bi boğaz köprüsüne çıkayım o bebek insanı bu rahme girecekkkk arkadaşşşş

tatlım iyi tarafından bak, sen çıtır hamileyken biz ihtiyarlık kısmına geçmiş olcaz hemde biz senden önce yaşayıp tecrübe edincez senin aklına takılanı soracağın bir sürü arkadaşın olmuş olacak

Aamiiinnn
canımcım kaçıncı günün değeri bu? maaşallah Allah sağlıkla devam ettirsin inşallah, bende sabah yine kan verdim, yarın sabah alcam sonucumu
Aamiiinnn
Canım 18.günün değeri iyi dileklerim dualarim seninle ve diğer arkadaslarimizla

kiz cingeler napiyonuzzzzz .sizi cok ozledim sizlerle gorusemedik ama hepinizi cok seviyorum. oyle ki su anda soylemesi ayiptir bogaza nazir cayimi icerken bile sizle konusuyom herif beni bosadi bosaycak zaten su yazmalarimdan oturudiyom sen hele dur ben bi kendi evime gidim, su telefonla gitmekten kurtulup bilgisayarima kavusuyim sen görürsün jonguilum vucudun ney etsin daha o kadar stres yuklendin ki en sonunda prolaktinin patladi neyse gene buna sukur.relax ol anam vucudunu serbest birak buyuk cingene merserayyyyyy kiz sen bugun cis testi tekrarlamadin miii ben senden bu performansi bekliyodum saka bi yana ne zaman testi tekrarliyosun.sebine sahip cik iyi bak onaaa...halide teyzesi yesin onu yesiiiiinnnn

Kızlarr öncelikle hakkınız helal edin yazamadım size.....

Biliyorsunuz ki transferden 9. gün test yaptım negatif maf oldum ağla ağla ağla canım çıktı desem yerdir.. 11.gün gittim kan verdim 2 saat sonra sonucu aldım bakmak bile istemedim kağıdı aldım sonuç kısmında 334 yazıyordu 3,34 mi die düşünürken kadın gebesiniz pozitifsiniz dedi şakamı yapıyorsunuz die cevap vermişim... hastaneden nasıl çıktım ağlaya ağlaya anlamadım dua ettiğim caminin kapısında oturdum şükür nasıl ediceğimi bilemedim. doktorumu aradım sonucu fax cekmemi istedi gönderdim pazartesi tekrarla dedi.. eşimi aramadım ona pazartesımı sölesem derken gittim yıne idrar testı aldım test sonucuna mektup yazdım uzunca babacım benı bekle die , testımı yaptım çift çizgi paketledim eşime erken dogum gunu hedıyenı aldım dedım ... sarıldık ağlaştık.... pazartesı gunu tekrarladım 1224 çıktı sonucum şükürler oldun... derken lekelenmelerım başladı kahveydı pembeye döndü gece 11de doktorumu aradım olabilir dedi 10 gün sonra randevu vermıstı ben erken gelsem ne olur deıdm kese bıl eolusmamıstır bıse goremeyız ama ıcını rahatlatcaksa gel dedi... gecen cuma gıttım kese oluşmuş binlerce şükür yolk kesesini gördü doktorum .. coraspini bıraktırdı doktorum ama ara ara kahve lekenmem devam eıdyor..şimdi 30 aralık kalp atışı ıcın doktara gıdıcez.. yazıcaktım aksilikler yaşadım eşimde doktorumda burda vakıt gecırmemı ıstemıyor açıkçası ben cok etkılenıyorum dıe ama sureklı takıpteyım sizi... mersenayyy benım gibiydin aynı dıyemedım kimseye bırsey .. ara ara kasık ağrım bel agrım oluyor şimdi sadece duanıza ıhtıyacım var Rabbim kucağımıza da aldırmayı nasip etsin.. her el açtığım vakitte aklımdaısnız.. biliyorum neler hıssetınıızı ben cok ugrastım Rabbim siiznkileri çabuk kılsın sevıyorum sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…