ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Allaha sukurler olsun canim.gozunuz aydin Allahim hayırlı ugutlu etsin. cok mutlu oldum senin adina :) aileniz kalabaliklasiyo desene haydeee :)

Sağol canım benim kalp atışını duymadan malesef o sevıncı yaşıyamadım nedense hep eksiğim hep yarımım nedne boleyım kendıme kızıyorum ama elimde değil korkum tedırgınlıgım... O an sadece bırgun bend ehamıleyım dıyemicek gibiydim 2 yıl önce başka forumdaydım , forumdakıler nerdeyse ıkıncı cocuga hamıle kaldı ben hep tedavı tedvaı derken bugun karnımı sevıyorum.. dün eczaneye gittim ağrı kesıcı aldım doktorumun önerdiği tabi eczacı dedıkı agrın coksa yerleşmesi rahım buyuyor daha ıyı dedi... Rabbım pıt pıtları duymayı nasıp etsın .. sizlerede hayırlı saglıklı evlatlar

ayyy yeme teyzesi çok zor kavuştum be yok kız yapmadım idrar testi çünkü yoktu, bugün kan verdim yarın sabah alcam sonucumu, idrar testine tenezzül etmiyorum artıkın yok bi daha yapcam, o bana sürekli "not pregnant" diyen testi yapcam hemde
oooohhh boğaza nazır çay içiyo hanfendi, hayat sana güzel be, senin transfer 3. gün embriyosumu 5. gün embriyosumu olcak? dr bişey dedimi hiç?
halidem evine bi gel de rahat rahat sohbet edelim, arada bir giriyon tadı çıkmıyo be

canım önceliklee çoookk tebrik ediyorum, Allah tamamına erdirsin, lekelenmelerin için canını sıkma dr birşey yok diyosa yoktur, hiç aklını bulandırıp stres yapma tatlım, buralarda takılıp etkileniyosan girme tabi, benim eşim de çok kızyo bana ama ben burda gerçekten rahatlıyorum, çok keyif alıyorum, dualarımız seninle, yine de arada bir durumundan haberdar et bizi, çok öptüm seni

Merserayy bende gidip en ıyı testı almıstım okadar agladımkı canım, ıyıkı esıme tutunmadı dıyıp uzmedım onu ama ben maf oldum guzelım

şu hamılelık takvımı bıle korkarak yaptım artık sızden de benklıyorum takvımlerı

canım benim 6 tanesi olgun çıktı 4 tanesi döllendi 2 tane transfer edildi 3. gün 8 hücreliydi diğer ikisi dondurulamaz dediler öle oldu bende anlamadım

ve size birşey sölimmi kızlar benim transfer günüm babacığımı kaybettiğim gündü.. ogün okadar değişik duygular içindeydimki bu arada ben tedavimi kimseye sölemedim bir ben bir eşim tek arkadaşım ve Rabbim bir sizlerr :))

benim takvimin altında hemen yazıyor hamileleik günlüğünün imza altına eklemek için tıkla dıyor oraya tıkla tahmını dogum tarıhını ogren dıo orda soruyu cevapladıktan sonra tahmını dogum tarhını porfilinde kişisel bılgılerınde adın soyadın ıste maıl adresını yazdıgın yer var ya orda dogum tarıhını ekleyınce otomatık cıkıyo .... ben o gelişimleri okamak ıcın yaptım bu arada benım 20 eylül tahmını dogum tarıhım inşallah

başın sağolsun canım benim Allah rahmet etsin, Allah evladına hayırlı uzun ömür versin inşallah

canım benim son adet tarihim 21 aralık, internetteki tüp bebeğe göre doğum tarihi hesaplamasında benim doğumum da 27 eylül çıktı, bakalım Allah neler gösteriyor, bir deneyim şu takvimi yapabilirim umarım

Son düzenleme:
masallah maşallah bebislere Rabbim nazarlardan korusun inşallah canim

ay yaaaa ne güzelll Rabbim bize de gösterir mi ki maaşallah canım maaşalllaaahhhhh
Tesekkur ederim kizlar rabbim kurban oldugum allahim tez zamanda sizlere de bu heyecanlari yasatsin cani gonulden diliyorum
Hamilelik takvimin hayirli olsun canim

canim basin sagolsun rabbim size ve evladiniza uzun omurler versin.stres yapma bebisini uzme saglikla kucagina al insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…