Kızlarr öncelikle hakkınız helal edin yazamadım size.....
Biliyorsunuz ki transferden 9. gün test yaptım negatif maf oldum ağla ağla ağla canım çıktı desem yerdir.. 11.gün gittim kan verdim 2 saat sonra sonucu aldım bakmak bile istemedim kağıdı aldım sonuç kısmında 334 yazıyordu 3,34 mi die düşünürken kadın gebesiniz pozitifsiniz dedi şakamı yapıyorsunuz die cevap vermişim... hastaneden nasıl çıktım ağlaya ağlaya anlamadım dua ettiğim caminin kapısında oturdum şükür nasıl ediceğimi bilemedim. doktorumu aradım sonucu fax cekmemi istedi gönderdim pazartesi tekrarla dedi.. eşimi aramadım ona pazartesımı sölesem derken gittim yıne idrar testı aldım test sonucuna mektup yazdım uzunca babacım benı bekle die , testımı yaptım çift çizgi paketledim eşime erken dogum gunu hedıyenı aldım dedım ... sarıldık ağlaştık.... pazartesı gunu tekrarladım 1224 çıktı sonucum şükürler oldun... derken lekelenmelerım başladı kahveydı pembeye döndü gece 11de doktorumu aradım olabilir dedi 10 gün sonra randevu vermıstı ben erken gelsem ne olur deıdm kese bıl eolusmamıstır bıse goremeyız ama ıcını rahatlatcaksa gel dedi... gecen cuma gıttım kese oluşmuş binlerce şükür yolk kesesini gördü doktorum .. coraspini bıraktırdı doktorum ama ara ara kahve lekenmem devam eıdyor..şimdi 30 aralık kalp atışı ıcın doktara gıdıcez.. yazıcaktım aksilikler yaşadım eşimde doktorumda burda vakıt gecırmemı ıstemıyor açıkçası ben cok etkılenıyorum dıe ama sureklı takıpteyım sizi... mersenayyy benım gibiydin aynı dıyemedım kimseye bırsey .. ara ara kasık ağrım bel agrım oluyor şimdi sadece duanıza ıhtıyacım var Rabbim kucağımıza da aldırmayı nasip etsin.. her el açtığım vakitte aklımdaısnız.. biliyorum neler hıssetınıızı ben cok ugrastım Rabbim siiznkileri çabuk kılsın sevıyorum sizi
ayyy yeme teyzesi çok zor kavuştum bekiz cingeler napiyonuzzzzz .sizi cok ozledimsizlerle gorusemedik ama hepinizi cok seviyorum. oyle ki su anda soylemesi ayiptir bogaza nazir cayimi icerken bile sizle konusuyom herif beni bosadi bosaycak zaten su yazmalarimdan oturu diyom sen hele dur ben bi kendi evime gidim, su telefonla gitmekten kurtulup bilgisayarima kavusuyim sen görürsün jonguilum vucudun ney etsin daha o kadar stres yuklendin ki en sonunda prolaktinin patladi neyse gene buna sukur.relax ol anam vucudunu serbest birak buyuk cingene merserayyyyyy kiz sen bugun cis testi tekrarlamadin miii ben senden bu performansi bekliyodum saka bi yana ne zaman testi tekrarliyosun.sebine sahip cik iyi bak onaaa...halide teyzesi yesin onu yesiiiiinnnn
canım önceliklee çoookk tebrik ediyorum, Allah tamamına erdirsin, lekelenmelerin için canını sıkma dr birşey yok diyosa yoktur, hiç aklını bulandırıp stres yapma tatlım, buralarda takılıp etkileniyosan girme tabi, benim eşim de çok kızyo bana ama ben burda gerçekten rahatlıyorum, çok keyif alıyorum, dualarımız seninle, yine de arada bir durumundan haberdar et bizi, çok öptüm seniKızlarr öncelikle hakkınız helal edin yazamadım size.....
Biliyorsunuz ki transferden 9. gün test yaptım negatif maf oldum ağla ağla ağla canım çıktı desem yerdir.. 11.gün gittim kan verdim 2 saat sonra sonucu aldım bakmak bile istemedim kağıdı aldım sonuç kısmında 334 yazıyordu 3,34 mi die düşünürken kadın gebesiniz pozitifsiniz dedi şakamı yapıyorsunuz die cevap vermişim... hastaneden nasıl çıktım ağlaya ağlaya anlamadım dua ettiğim caminin kapısında oturdum şükür nasıl ediceğimi bilemedim. doktorumu aradım sonucu fax cekmemi istedi gönderdim pazartesi tekrarla dedi.. eşimi aramadım ona pazartesımı sölesem derken gittim yıne idrar testı aldım test sonucuna mektup yazdım uzunca babacım benı bekle die , testımı yaptım çift çizgi paketledim eşime erken dogum gunu hedıyenı aldım dedım ... sarıldık ağlaştık.... pazartesı gunu tekrarladım 1224 çıktı sonucum şükürler oldun... derken lekelenmelerım başladı kahveydı pembeye döndü gece 11de doktorumu aradım olabilir dedi 10 gün sonra randevu vermıstı ben erken gelsem ne olur deıdm kese bıl eolusmamıstır bıse goremeyız ama ıcını rahatlatcaksa gel dedi... gecen cuma gıttım kese oluşmuş binlerce şükür yolk kesesini gördü doktorum .. coraspini bıraktırdı doktorum ama ara ara kahve lekenmem devam eıdyor..şimdi 30 aralık kalp atışı ıcın doktara gıdıcez.. yazıcaktım aksilikler yaşadım eşimde doktorumda burda vakıt gecırmemı ıstemıyor açıkçası ben cok etkılenıyorum dıe ama sureklı takıpteyım sizi... mersenayyy benım gibiydin aynı dıyemedım kimseye bırsey .. ara ara kasık ağrım bel agrım oluyor şimdi sadece duanıza ıhtıyacım var Rabbim kucağımıza da aldırmayı nasip etsin.. her el açtığım vakitte aklımdaısnız.. biliyorum neler hıssetınıızı ben cok ugrastım Rabbim siiznkileri çabuk kılsın sevıyorum sizi
canım benim 6 tanesi olgun çıktı 4 tanesi döllendi 2 tane transfer edildi 3. gün 8 hücreliydi diğer ikisi dondurulamaz dediler öle oldu bende anlamadımYa kac tane dollenmisti ki kalmadi
Ama Allah insanin icine umut veriyo gercekten ben suanda yeniden ignelere baslayacak da olsaydim mutlu olurdum napalim herseyde bi hayir var
Vardir mutlaka bi alakasi dostinex dusurmek icin onu vermemesi normal
Sana tavsiyem gunde 2-3 incir bir kac tutam dereotu yemen.prolaktini yukseltiyormus bu ikisi
İnsallah bir sonraki adetinde duzelmis olur
canım nasıl yapılıyor bu takvim, bende yarın 2. kan sonucumu alcam o zaman yapıyım diye düşündüm, ama nasıl yapıldığını bilmiyorumşu hamılelık takvımı bıle korkarak yaptım artık sızden de benklıyorum takvımlerı
canım benim sağolasın, Allah tez zamanda sana da versin inşallah, sen ne yapıyosun nasılsın?Merserayy canım seni takip ediyodum bi süredir inişli çıkşlı bi bekleme sürecindeydin çok şükürki kavuştun bebeğiğne inş kucağında da görürsün
ne yapıyım canım dr bikaç kromozom tahlili yaptır dedi onları yaptırcam işte belki yazın tekrar denerim diye düşünüyorumcanım benim sağolasın, Allah tez zamanda sana da versin inşallah, sen ne yapıyosun nasılsın?
başın sağolsun canım benim Allah rahmet etsin, Allah evladına hayırlı uzun ömür versin inşallahve size birşey sölimmi kızlar benim transfer günüm babacığımı kaybettiğim gündü.. ogün okadar değişik duygular içindeydimki bu arada ben tedavimi kimseye sölemedim bir ben bir eşim tek arkadaşım ve Rabbim bir sizlerr :))
canım benim son adet tarihim 21 aralık, internetteki tüp bebeğe göre doğum tarihi hesaplamasında benim doğumum da 27 eylül çıktı, bakalım Allah neler gösteriyor, bir deneyim şu takvimi yapabilirim umarımbenim takvimin altında hemen yazıyor hamileleik günlüğünün imza altına eklemek için tıkla dıyor oraya tıkla tahmını dogum tarıhını ogren dıo orda soruyu cevapladıktan sonra tahmını dogum tarhını porfilinde kişisel bılgılerınde adın soyadın ıste maıl adresını yazdıgın yer var ya orda dogum tarıhını ekleyınce otomatık cıkıyo .... ben o gelişimleri okamak ıcın yaptım bu arada benım 20 eylül tahmını dogum tarıhım inşallah
masallah maşallah bebislere Rabbim nazarlardan korusun inşallah canim
Tesekkur ederim kizlar rabbim kurban oldugum allahim tez zamanda sizlere de bu heyecanlari yasatsin cani gonulden diliyorumay yaaaa ne güzelll Rabbim bize de gösterir mi ki maaşallah canım maaşalllaaahhhhh
Hamilelik takvimin hayirli olsun canimtatlım iyi tarafından bak, sen çıtır hamileyken biz ihtiyarlık kısmına geçmiş olcazhemde biz senden önce yaşayıp tecrübe edincez senin aklına takılanı soracağın bir sürü arkadaşın olmuş olacak
Kızlarr öncelikle hakkınız helal edin yazamadım size.....
canim basin sagolsun rabbim size ve evladiniza uzun omurler versin.stres yapma bebisini uzme saglikla kucagina al insallahve size birşey sölimmi kızlar benim transfer günüm babacığımı kaybettiğim gündü.. ogün okadar değişik duygular içindeydimki bu arada ben tedavimi kimseye sölemedim bir ben bir eşim tek arkadaşım ve Rabbim bir sizlerr :))
ay teyzesi çok şık dimi? vay bee benimde gebelik takvimim olurmuymuş yaaooo merseray hamilelik takviminde cok ciksmiş yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?