ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

Ayy ne varsa benim esimde kızıyor buraya girmeme halbuki ben rahatliyorum burada,geçen gün ağrılarım olduğunda çok üzülmüştüm mesela burada paylaştım ve içim rahatladı cevaplarinizla, keşke erkekler klübü yapsalar bir tane de onlarda orda dertlesse :))

ay teyzesi çok şık dimi? vay bee benimde gebelik takvimim olurmuymuş yaa
datlım az kaldı, burda peşpeşe gebelik takvimleri olacak göreceksin, ben inanıyorum olacak
gebelik takvimin hayirli olsun Merserayy ,geçmek bilmez artik 280 gun canim gun gun ne olmuş ne bitmiş sürekli takip edersin ,ayyyy ayyyy ne guzellll bir duygu Allah im isteyen her kadina tekrar tekrar yasatsin insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

aynen canim sonuna kadar katiliorummmmmmm

cok şık yaww :) insallah kizlar hayirli ugurlu olur.
bu arada bisey sorcam hatunlar hele bana bakin.doktorum blastosiste gidecez dedi.ve dondurmak icin kalmayabilirmis. simdi dondurmak icin kalmamasi icin uzulsem mi ???

Aaaaaaaaammmmiiiiiiiiiin, Amin Allahım burdaki tüm arkadaşlarıma nasip et ya Rabbim, içlerinde bana da Allahım, inşallah hepimizin sağlıklı bir gebelik süreci olur, inşallah hepimiz pamuk şekerimizi alırız kucağımıza. Amiin

bu arada bisey sorcam hatunlar hele bana bakin.doktorum blastosiste gidecez dedi.ve dondurmak icin kalmayabilirmis. simdi dondurmak icin kalmamasi icin uzulsem mi ???
Canım üzülme bence birinci kalite embiryo olsun bence gerisi önemli değil tabii ki donsun isteriz ama olmayınca boşver takma kafana Kıı opu na odaklan

hayır tabiki neye üzülcen delimi ne
canımcım blastosist 5. gün embriyosu en kaliteli olan değilmi zaten, Allahım ol der oluverir inşallah, şimdi sonrasını düşünüp üzüleceğine enerjini şuandaki bebişlerine harca bi zahmet, ben üzüldümmü, 1 tane de olsa 1. kalşte 8 hücreli embriyom oldu diye havalara uçtum, çünkü ilk denememde en iyi embriyom 2. kalite 6 hücreliydi.
nimete nankörlük yapma, Allahın verdiğine razı ol, gelmemiş gün için endişe taşıma şimdiden
vallaaaaa döverim haaaaaaa

evet cuma gunu opu var de mii...aboooo kiz de hade usaklarimi alam da evime gidem daaa
Canım üzülme bence birinci kalite embiryo olsun bence gerisi önemli değil tabii ki donsun isteriz ama olmayınca boşver takma kafana Kıı opu na odaklan

beni mi dovcen kizzzzz amaninnnnn ben diyom bu kiz cingene diye ama beni dinlemiyolar kiiiYa olacak mi o da belli degil kiii..neyse dedigin gibi Insallah Mevlam saglikli tutunacak saglikla devam edecek gebelikler versin de gerisi de hallolur zananla

benimkide 5 .gün hatta 6 yı zorlamak istediler ama 7 adet 5 .gün dondurdular... halidecim onlar olumsuz bırsey görürlerse iptal ediyolar direk donduruyorlar zaten.. ama şu bi gerçekki Yaradan ol diyince oluyor ve 1. 2 farketmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…