gebelik takvimin hayirli olsunay teyzesi çok şık dimi? vay bee benimde gebelik takvimim olurmuymuş yaa
datlım az kaldı, burda peşpeşe gebelik takvimleri olacak göreceksin, ben inanıyorum olacak
aynen canim sonuna kadar katiliorummmmmmmAyy ne varsa benim esimde kızıyor buraya girmeme halbuki ben rahatliyorum burada,geçen gün ağrılarım olduğunda çok üzülmüştüm mesela burada paylaştım ve içim rahatladı cevaplarinizla, keşke erkekler klübü yapsalar bir tane de onlarda orda dertlesse :))
hadi maşallah canim az kaldi bebeisine kavuşmana Rabbim gönlüne gore versingozumuz aydin kizlarovitrelle mi yaptim Allaha sukurler olsun
mutlaka bekliyorum tatlım, böyle tek tabanca gezmeyim burda, peşim sıra gelin tek tek, hadi bakalım, sıkın dişinizi kızlar olacak bu iş Allahın izniyle
Aaaaaaaaammmmiiiiiiiiiin, Amin Allahım burdaki tüm arkadaşlarıma nasip et ya Rabbim, içlerinde bana da Allahım, inşallah hepimizin sağlıklı bir gebelik süreci olur, inşallah hepimiz pamuk şekerimizi alırız kucağımıza. Amiingebelik takvimin hayirli olsunMerserayy ,geçmek bilmez artik 280 gun canim gun gun ne olmuş ne bitmiş sürekli takip edersin ,ayyyy ayyyy ne guzellll bir duygu Allah im isteyen her kadina tekrar tekrar yasatsin insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Canım üzülme bence birinci kalite embiryo olsun bence gerisi önemli değil tabii ki donsun isteriz ama olmayınca boşver takma kafana Kıı opu na odaklancok şık yaww :) insallah kizlar hayirli ugurlu olur.
bu arada bisey sorcam hatunlar hele bana bakin.doktorum blastosiste gidecez dedi.ve dondurmak icin kalmayabilirmis. simdi dondurmak icin kalmamasi icin uzulsem mi ???
hayır tabiki neye üzülcen delimi necok şık yaww :) insallah kizlar hayirli ugurlu olur.
bu arada bisey sorcam hatunlar hele bana bakin.doktorum blastosiste gidecez dedi.ve dondurmak icin kalmayabilirmis. simdi dondurmak icin kalmamasi icin uzulsem mi ???
başın sağolsun canım benim Allah rahmet etsin, Allah evladına hayırlı uzun ömür versin inşallah
Canım üzülme bence birinci kalite embiryo olsun bence gerisi önemli değil tabii ki donsun isteriz ama olmayınca boşver takma kafana Kıı opu na odaklan
Al canım al bende biran önce tedaviye başlamak istiyorum yaa Poff kızlar oyyevet cuma gunu opu var de mii...aboooo kiz de hade usaklarimi alam da evime gidem daaa
hayır tabiki neye üzülcen delimi ne
canımcım blastosist 5. gün embriyosu en kaliteli olan değilmi zaten, Allahım ol der oluverir inşallah, şimdi sonrasını düşünüp üzüleceğine enerjini şuandaki bebişlerine harca bi zahmet, ben üzüldümmü, 1 tane de olsa 1. kalşte 8 hücreli embriyom oldu diye havalara uçtum, çünkü ilk denememde en iyi embriyom 2. kalite 6 hücreliydi.
nimete nankörlük yapma, Allahın verdiğine razı ol, gelmemiş gün için endişe taşıma şimdiden
vallaaaaa döverim haaaaaaa
anaaaaaaammmmmm anaaaaammmm bir pozitif daha geldi,
Canım ayy ne güzel çift çizgi çıkmış hayırlı olsun ne güzel Herkes hamile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?