- 31 Mayıs 2014
- 398
- 426
- 78
şimdi bebişlerinin hatrına kıyamam belki ama, bak çingene damarımı kabartma benim, aslında çok hanfendiyimdir benbeni mi dovcen kizzzzz amaninnnnnben diyom bu kiz cingene diye ama beni dinlemiyolar kiii Ya olacak mi o da belli degil kiii..neyse dedigin gibi Insallah Mevlam saglikli tutunacak saglikla devam edecek gebelikler versin de gerisi de hallolur zananla
Al canım al bende biran önce tedaviye başlamak istiyorum yaa Poff kızlar oyy
şimdi bebişlerinin hatrına kıyamam belki ama, bak çingene damarımı kabartma benim, aslında çok hanfendiyimdir ben
canım tabiki belli değil, sadece olmamış yada olmayacak şeye üzülme şimdiden, şuandaki embriyon şimdi odaklanman gereken, Allah inşallah dondurulmuşa ihtiyaç duyurmaz, inşallah hepimizin son tedavisi olur bu
jonguilim sende olcan hiç merak etme, Allahım bu arkadaşımıza da yaşat ne olur Allahım sağlıklı hayırlı bir evlat ver bu kardeşimize de. AminCanım ayy ne güzel çift çizgi çıkmış hayırlı olsun ne güzel Herkes hamile
yani içimde biryerlerde bi hanfendi var ama bende kendisine çok yüz vermedim, ne gerek var o kadar ciddiyete 3 günlük dünyaaminnn insallah seker. bu arada sen mi hanfendisin kizzzzzbizim sen sakrak neseli annemiz cingene annemiz ne zaman hanfendi oldu dettttt ben cingene hamis merseray severim
Canım benimmm inşallah yaaa :)) test günüm 24 ündeydi.kafam attı yapayım dedim.böyle çıktı yanlız şu pahalı olmayanlarla yapmıştım deniyeyim diye.şimdi hastaneye gidiyorum valla kan vermeye sabahı beklemiycem :))anaaaaaaammmmmm anaaaaammmm bir pozitif daha geldi,
ayselim benimde ilk böyle çıktıç kız gözün aydın, Allah tamamına erdirsin, ne zamandı kan tahlilin tatlım?
Bak yoldayım gidiyorum kan testine :))aman aman Bi çiş testi daha hemi de pozitifbin massallah seker hamisligin hayirli olsun insallah
kız çabuk yaptır kesin çıkar, hemde akşam idrarında çıkmış, dört gözle bekliyorum sonucunu hadiBak yoldayım gidiyorum kan testine :))
Jonguil canım benim teşekkür ederim,valla bu sadece idrar testi mühim olan kan tabikii,onuda verdim bekliyorum son 40 dakika,inşallah sende tez zamanda tedavine başlarsın.Canım ayy ne güzel çift çizgi çıkmış hayırlı olsun ne güzel Herkes hamile
0,4mm yaaa maaşallah canım hayırlı olsun ay uyuyamıyorum yaaakız çabuk yaptır kesin çıkar, hemde akşam idrarında çıkmış, dört gözle bekliyorum sonucunu hadi
Amin canım, Allah en kısa zamanda sana ve diğer arkadaşlarımada nasip etsin inşallahherkese merhaba kızlar merseray cnm pozitifi almışssın rabbim tamamına erdırsın çok sevindim ve darısı bizim gb bekleyenlere
Çok büyümüş dimi teyzesi0,4mm yaaa maaşallah canım hayırlı olsun ay uyuyamıyorum yaaa
Valla bende yatakta sonuç bekliyorum, nefesler tutuldu ayselim hadi altın vuruşu yapJonguil canım benim teşekkür ederim,valla bu sadece idrar testi mühim olan kan tabikii,onuda verdim bekliyorum son 40 dakika,inşallah sende tez zamanda tedavine başlarsın.
Teyzesi yesin onuuuuuuu kıyamam büyüsün hayırlı evlat olsun inşallah canımmmm Rabbim babasının boyu gibi uzun sağlıklı ömürler versin inşallah kurban olurum onu verene. Ona iyi bak annesi el öpmeye gelcek dahaaaaaÇok büyümüş dimi teyzesiBabası gibi uzun boylu Benim kocamın boyu 1.94
Gelcek tabi teyzesi, seninkiyle oynarken biz de doğum hikayelerimizi konuşuruzTeyzesi yesin onuuuuuuu kıyamam büyüsün hayırlı evlat olsun inşallah canımmmm Rabbim babasının boyu gibi uzun sağlıklı ömürler versin inşallah kurban olurum onu verene. Ona iyi bak annesi el öpmeye gelcek dahaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?