ARALIK 2014 tup bebek yaptiracaklar destek zamani

beni mi dovcen kizzzzz amaninnnnn ben diyom bu kiz cingene diye ama beni dinlemiyolar kiiiYa olacak mi o da belli degil kiii..neyse dedigin gibi Insallah Mevlam saglikli tutunacak saglikla devam edecek gebelikler versin de gerisi de hallolur zananla
şimdi bebişlerinin hatrına kıyamam belki ama, bak çingene damarımı kabartma benim, aslında çok hanfendiyimdir ben
canım tabiki belli değil, sadece olmamış yada olmayacak şeye üzülme şimdiden, şuandaki embriyon şimdi odaklanman gereken, Allah inşallah dondurulmuşa ihtiyaç duyurmaz, inşallah hepimizin son tedavisi olur bu

aminnn insallah seker. bu arada sen mi hanfendisin kizzzzz bizim sen sakrak neseli annemiz cingene annemiz ne zaman hanfendi oldudettttt ben cingene hamis merseray severim

Canım ayy ne güzel çift çizgi çıkmış hayırlı olsun ne güzel Herkes hamile
jonguilim sende olcan hiç merak etme, Allahım bu arkadaşımıza da yaşat ne olur Allahım sağlıklı hayırlı bir evlat ver bu kardeşimize de. Amin
canım sen bu sabrının karşılığını alacaksın inşallah, hiç kalbini bozma, bak canım ben 8 sene sonra gördüm, Allah herşeye kadir canım, senin sevincini de yaşayacaz burda hiç merak etme

aminnn insallah seker. bu arada sen mi hanfendisin kizzzzz bizim sen sakrak neseli annemiz cingene annemiz ne zaman hanfendi oldudettttt ben cingene hamis merseray severim
yani içimde biryerlerde bi hanfendi var ama bende kendisine çok yüz vermedim, ne gerek var o kadar ciddiyete 3 günlük dünya

anaaaaaaammmmmm anaaaaammmm bir pozitif daha geldi,
ayselim benimde ilk böyle çıktıç kız gözün aydın, Allah tamamına erdirsin, ne zamandı kan tahlilin tatlım?
Canım benimmm inşallah yaaa :)) test günüm 24 ündeydi.kafam attı yapayım dedim.böyle çıktı yanlız şu pahalı olmayanlarla yapmıştım deniyeyim diye.şimdi hastaneye gidiyorum valla kan vermeye sabahı beklemiycem :))

Bende heycanlaaa sonucu bekliyorum yatağa yatmistim uyumam inşallah

Jonguil canım benim teşekkür ederim,valla bu sadece idrar testi mühim olan kan tabikii,onuda verdim bekliyorum son 40 dakika,inşallah sende tez zamanda tedavine başlarsın.
Valla bende yatakta sonuç bekliyorum, nefesler tutuldu ayselim hadi altın vuruşu yap

Çok büyümüş dimi teyzesi Babası gibi uzun boylu Benim kocamın boyu 1.94
Teyzesi yesin onuuuuuuu kıyamam büyüsün hayırlı evlat olsun inşallah canımmmm Rabbim babasının boyu gibi uzun sağlıklı ömürler versin inşallah kurban olurum onu verene. Ona iyi bak annesi el öpmeye gelcek dahaaaaa

Gelcek tabi teyzesi, seninkiyle oynarken biz de doğum hikayelerimizi konuşuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…