- 7 Eylül 2014
- 612
- 710
- 128
- 42
Ahhhhhhh arkadaşım ahhh beni bi siz anlarsınız hala içim soğumadı benimGelcek tabi teyzesi, seninkiyle oynarken biz de doğum hikayelerimizi konuşuruz
Ahhhhhhh arkadaşım ahhh beni bi siz anlarsınız hala içim soğumadı benim
Canım 2 aya toparlarsın inşallah, şu anda acını yaşamak istiyosan da yaşa, sıkma kendini, ama tamamen de koyverme, biliyosun hormonlarımız psikolojimizle doğru orantılı çalışıyor, kendine biraz zamen ver hayırlısıyla 2 ay sonra burda senin heyecanını yaşayacaz inşallahİki regl geçsin dedi herhalde Mart Nisan gibi şu gen testi gelsin bakalım. Kendini toplamazsan yapmıcam dedi. Elimde değil Ki
İnşallahhhhh canım hayırlı zamanda verecek Rabbim biliyorum sağol canımCanım 2 aya toparlarsın inşallah, şu anda acını yaşamak istiyosan da yaşa, sıkma kendini, ama tamamen de koyverme, biliyosun hormonlarımız psikolojimizle doğru orantılı çalışıyor, kendine biraz zamen ver hayırlısıyla 2 ay sonra burda senin heyecanını yaşayacaz inşallah
Ayselll sabah işe gidicemmmmmAyselim çok uykum geldi be, hamile hamile bekletme beni hadi hayırlı haberi ver artık
Tatlım 40 dk doldu, kocana sonra sarıl doya doya sevinirsiniz sonra, hadi bak uyuyacam benJonguil canım benim teşekkür ederim,valla bu sadece idrar testi mühim olan kan tabikii,onuda verdim bekliyorum son 40 dakika,inşallah sende tez zamanda tedavine başlarsın.
Oldu olduuuu valla hamileyim ben :))Tatlım 40 dk doldu, kocana sonra sarıl doya doya sevinirsiniz sonra, hadi bak uyuyacam ben
Canım benim beklettim kusura bakma ama hamileymişim ben :))Ayselll sabah işe gidicemmmmm
Ayyyyyy gözün aydın canım maaşallah Rabbim tamamina erdirsin hayirlisiyla cooook sevindiiiimEvetttttt hamileyimmmmm valla :)) 136,78 çıktı
Ne kusuru canım değdi değdiiiiCanım benim beklettim kusura bakma ama hamileymişim ben :))
Çokkk teşekkür ederim,Allah isteyen herkese nasip etsinAyyyyyy gözün aydın canım maaşallah Rabbim tamamina erdirsin hayirlisiyla cooook sevindiiiim
Evetttttt hamileyimmmmm valla :)) 136,78 çıktı
Çokkk teşekkür ederim,Allah isteyen herkese nasip etsin
Ay valla uykudan firladim A Ayselzeynep güzel haberi almak içiniçim rahat uyumaya devam, tebrik ederim cnm
Amin canım amin...rabbim seninde bebeğini sağ sağlim kucağına versin inşallah... gebelik topiklerine gidip beni buralarda bir başıma bırakmayın emijonguilim sende olcan hiç merak etme, Allahım bu arkadaşımıza da yaşat ne olur Allahım sağlıklı hayırlı bir evlat ver bu kardeşimize de. Amin
canım sen bu sabrının karşılığını alacaksın inşallah, hiç kalbini bozma, bak canım ben 8 sene sonra gördüm, Allah herşeye kadir canım, senin sevincini de yaşayacaz burda hiç merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?