- 7 Eylül 2014
- 612
- 710
- 128
- 42
kıyamam kuzummm neyseki bir aymış sonra koyver gitsin ya gıııııGünaydın kızlar bi bırakıp gidiyorum burayı sayfalar alıp başını gidiyor
A Ayselzeynep tatlım gözün aydın hamileliğin resmiyet kazanmış
benim de bugün hapımla 4 . Günüm.4 yıl sonra bir ayda olsa korunmak çok koydu bana
Evetttttt hamileyimmmmm valla :)) 136,78 çıktı
hayırlı olsun canım senle aynıydı günlerimiz bnm idrarda çıkmadı umudum git gide azaldı yarın ola hayrola dualarını bekliyorumÜstdeki resim şimdi yaptığım idrar testinin sonucu,umarım bi yanlışlık yoktur :))
canım idrar pozitifse kesin pozitif çıkıyır ama idrar testinin negatif çıkması bişey ifade etmiyor, yarınmı 12. gün? bugün de yaptırabilirsinhayırlı olsun canım senle aynıydı günlerimiz bnm idrarda çıkmadı umudum git gide azaldı yarın ola hayrola dualarını bekliyorum
:)) alacakaranlık kuşağınasi psikopat bi topik olduk yawben de solemesi ayiptir çişe kalkmistim ama bi bakam dedim sonuc cikmis miii
Tam ikiye katlanmış maşallahkızlar benimde kan sonucum çıktı
13. gün 100
15.gün 190
tam ikiye katlamamışmı?
Lalecim günaydın,ben biraz aceleci davrandım vaktinden önce yaptırdım.benim durumum iyi örnek değil lütfen aklına getirip üzülme,en iyi olan gününde kan testi yaptırmak bende Cumartesi yani asıl gününde kan testini tekrarlıycamhayırlı olsun canım senle aynıydı günlerimiz bnm idrarda çıkmadı umudum git gide azaldı yarın ola hayrola dualarını bekliyorum
tatlııım gebelik takvimi yapsana sende :))Lalecim günaydın,ben biraz aceleci davrandım vaktinden önce yaptırdım.benim durumum iyi örnek değil lütfen aklına getirip üzülme,en iyi olan gününde kan testi yaptırmak bende Cumartesi yani asıl gününde kan testini tekrarlıycam
canim kabul edilebilir bi artis. doktorlar ilk degerin %70i kadar artis bekliyor aslinda. hadi hadiii hamissin iste. kurtul su vesveselerden.pitpitlari duymaya hazirlannnnnkızlar benimde kan sonucum çıktı
13. gün 100
15.gün 190
tam ikiye katlamamışmı?
canım diğer topice yazdım sorunun cevabını, senin bugün kaçıncı günün ve ilk değerin kaç çıkmıştı?merseray canım doktorunla konustunmu ne zaman çağırıyo randevuya senle aynı zamanlarda olucaz hep bende kan verdım değerim artmış mı ona bakıcaz ona göre bugun arıcam doktoru randevu verecek..
kız inşallah ya, kalp atışı duyulmadan vesveseden kurtulmak zor, benim ilk denemem dış gebelik olmuştu ya, ondan biraz tedirginim, ama dış gebelik değerlerime göre daha iyi tabi, o yğzden daha rahatımcanim kabul edilebilir bi artis. doktorlar ilk degerin %70i kadar artis bekliyor aslinda. hadi hadiii hamissin iste. kurtul su vesveselerden.pitpitlari duymaya hazirlannnnn
canım diğer topice yazdım sorunun cevabını, senin bugün kaçıncı günün ve ilk değerin kaç çıkmıştı?
kız inşallah ya, kalp atışı duyulmadan vesveseden kurtulmak zor, benim ilk denemem dış gebelik olmuştu ya, ondan biraz tedirginim, ama dış gebelik değerlerime göre daha iyi tabi, o yğzden daha rahatım
Canım gözün aydın:)) alacakaranlık kuşağı
Canım benim de iki kat artmamisti tam iki katı korkma bende çok taktım ama diğer test 3 katı arttı %70 üstü yeterli imişkızlar benimde kan sonucum çıktı
13. gün 100
15.gün 190
tam ikiye katlamamışmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?